|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.3.2012 10:32:39   
trezika
Pa dober dan!
Pri nas tako piiiiiiiiiiiiiiiiha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.3.2012 19:47:32   
KOKICA32
Čer!!!user posted image

Čebelica, HVALA za vse. Tak sem se najedla, da grem sedaj še samo pred TV. Valentin je zaspal že v avtu, Julijo pa sem še skopala, jo podojila, sedaj pa že tudi ona spi kakšne pol urce. Bilo je super. Pa še enkrat oprosti za orhidejo.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.3.2012 7:49:17   
KOKICA32
Dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
19.3.2012 9:46:38   
Tulipan12
Dober dan!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
19.3.2012 9:48:43   
Tulipan12
hvala tudi od nas še enkrat, upam, da nismo preveč razmetali in posvinjali in da tvoj možek ni preveč hud, ko je moral tolko pucat in da si je Klara opomogla od tega, da smo ji sobo na glavo obrnili!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
19.3.2012 9:49:12   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!!!user posted image

Čebelica, HVALA za vse. Tak sem se najedla, da grem sedaj še samo pred TV. Valentin je zaspal že v avtu, Julijo pa sem še skopala, jo podojila, sedaj pa že tudi ona spi kakšne pol urce. Bilo je super. Pa še enkrat oprosti za orhidejo.user posted image

Kaj potem ti za noč spi V.?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.3.2012 10:36:30   
trezika
Dan!
Čebelica hvala za pogostitev in res upam, da niste imeli preveč dela s pospravljanjem....

Tulipan ti pa drugič malo glej, kje parkiraš user posted image user posted image user posted image ne razumem, kako se da folku s takšnimi malenkostmi obremenjevat... no, pri nas imamo s sosedi zmenjeno, da lahko na njihovem mestu parkiramo...ker pri nas je že kar gužva z avti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.3.2012 10:37:57   
trezika
Aja, Maruša mi je na poti domov rekla, da bi za večerjo krof jedla user posted image user posted image user posted image ne vem, kaj me mora že skrbet ta njen apetit? user posted image user posted image no, saj ga ni jedla, ker ga nismo imeli, je pa vseeno še skledo čokolina zmazala user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
19.3.2012 10:38:57   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Čer!!!user posted image

to se tudi jaz sprašujem?

Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.3.2012 11:09:24   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Čebelica hvala za pogostitev in res upam, da niste imeli preveč dela s pospravljanjem....

Tulipan ti pa drugič malo glej, kje parkiraš user posted image user posted image user posted image ne razumem, kako se da folku s takšnimi malenkostmi obremenjevat... no, pri nas imamo s sosedi zmenjeno, da lahko na njihovem mestu parkiramo...ker pri nas je že kar gužva z avti user posted image

Eh, jaz sem že navajena na take in drugačne fore... imamo doma podobno zgodbo! So mi parkrat patronažno nadrli, kje parkirauser posted image ! Ampak mi je bilo pa osupljivo, da je bila to ena mlada ženska, ker večinoma to pričakujem od kakih starih zateženih ljudi, ki nimajo drugega dela.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
19.3.2012 11:11:23   
Tulipan12

Aja, Maruša mi je na poti domov rekla, da bi za večerjo krof jedla user posted image user posted image user posted image ne vem, kaj me mora že skrbet ta njen apetit? user posted image user posted image no, saj ga ni jedla, ker ga nismo imeli, je pa vseeno še skledo čokolina zmazala user posted image

Ej, faca, kak rada je!user posted image Mislim, da bo moj sin tut tak, če ne bo kaka izbirčna Micka postal isto kot sestrica!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
19.3.2012 11:44:27   
Tulipan12
Punce... Liin rojstni dan. Težava. 15.4. je pravoslavna velika noč, kar pomeni, da gremo mi k babici v Ravne. Torej mi res preostane samo sobota 7. april. Kak ste s tem datumom?

Neposredna povezava do sporočila: 3312
19.3.2012 12:02:47   
PERSIDA

Punce... Liin rojstni dan. Težava. 15.4. je pravoslavna velika noč, kar pomeni, da gremo mi k babici v Ravne. Torej mi res preostane samo sobota 7. april. Kak ste s tem datumom?

Načeloma z datumi nimamo težav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
19.3.2012 12:04:27   
PERSIDA

hvala tudi od nas še enkrat, upam, da nismo preveč razmetali in posvinjali in da tvoj možek ni preveč hud, ko je moral tolko pucat in da si je Klara opomogla od tega, da smo ji sobo na glavo obrnili!

Možek se je vstran obrno ko me je vido si je verjetno že predstavljal kaj ga čakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
19.3.2012 12:05:40   
KOKICA32

Čer!!!user posted image

Ja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3315
19.3.2012 12:06:47   
KOKICA32

Dan!

Pa res ja. Joj, si ostala mirna...jaz že ne bi tako mirno odreagirala. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
19.3.2012 12:08:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Načeloma z datumi nimamo težav user posted image

Mi tudi ne, le, če bo to popoldan bo okej. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
19.3.2012 17:02:37   
tasa_m

Jz ti nič ne obljubim, ker v službi ni šans da dobim prosto, če je velikonočna sobota.

Neposredna povezava do sporočila: 3318
19.3.2012 17:04:23   
tasa_m
MČ HVALA še v najinem imenu. Bilo je super, ma res smo dobra družba ne? user posted image

Grem CSI gledat... čao bao kakao

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
19.3.2012 19:56:06   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
19.3.2012 20:11:38   
KOKICA32
Se je MČ kaj oglasila komu? Da je ni slučajno G. ponoči kam vozil?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
19.3.2012 22:50:32   
MalaČebelica

Se je MČ kaj oglasila komu? Da je ni slučajno G. ponoči kam vozil?user posted image

Ni me še user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes cel dan preležala ker me je nekak čudno ščipalo v križu. In pol ko je G. prišel iz službe je moral vlačit vse škatle iz kleti da začnem hitro prati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
19.3.2012 22:58:31   
MalaČebelica
HVALA BABE ŽABE ZA VSE ZA VČERAJ!!! Meni je blo super. Klara pa je bila tudi kar ok - pač glede na svoje zmožnosti user posted image user posted image user posted image Sma se že vnaprej zmenili, da bo vse igračke lepo posodila za igrat in da ji bodo vsi vse vrnili ko grejo domov, tak da ni bilo panike. Ker včasih ji tudi to povzroča težave - deljenje igrač z drugimi namreč. Razmetano pa tak nič ni bilo, če ste pa vse sam nekaj cel čas pospravljale.

Tulipan - kaj je bilo to glede parkiranja? Nič mi nisi omenila... Ko si odhajala te je nekdo nadrl al kaj?

Kokica - pa nehaj se že sekirat za to orhidejo. Danes so jo še mravlje napadle pa se še vseeno dobro drži user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem danes cel dan razmišljala kaka kura sem, da ti niti nisem nič ponudila za preoblečt. Oprosti. Sploh se nisem spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida - moj nič ne ve, da bi koga videl na poti domov. Samo on je včasih malo v svojem svetu - računalničar pač user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne mu zamerit.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
19.3.2012 22:59:41   
MalaČebelica
Aja, kaj mi lahko lepo prosim pošljete še vaše slikice od včeraj. Moj fotoaparat je bolj taki. Glihkar kupujema novega... Bom nardila en nabor pa vam potem pošljem malo okrog....

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
19.3.2012 23:02:41   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jz ti nič ne obljubim, ker v službi ni šans da dobim prosto, če je velikonočna sobota.

Tulipan ne vem ti nič reči, ker je to sobota, ko se nese na žegen in mi gremo navadno k mojim za cel dan. Če bomo še sploh kam šli. Mogoče direktno v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.