|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
19.3.2012 23:04:30   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, Maruša mi je na poti domov rekla, da bi za večerjo krof jedla user posted image user posted image user posted image ne vem, kaj me mora že skrbet ta njen apetit? user posted image user posted image no, saj ga ni jedla, ker ga nismo imeli, je pa vseeno še skledo čokolina zmazala user posted image

Eh, kaj te bo skrbelo. Vesela bodi. Glej kaka je naša - nikjer je nič ni pa še noben jedec ni. Maruša je pa ravno pravih mer - te že vse porabi kar poje in je ok.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
19.3.2012 23:08:52   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

hvala tudi od nas še enkrat, upam, da nismo preveč razmetali in posvinjali in da tvoj možek ni preveč hud, ko je moral tolko pucat in da si je Klara opomogla od tega, da smo ji sobo na glavo obrnili!

Pa kako pucanje. Če ste pa nonstop nekaj pospravljale. Totih par krožnikov, vilic in kozarcev pa sem zmetala v pomivalca. Pač danes zjutraj namesto včeraj. Možek ni mogel pomagat, ker je bil utruuuuujeeeennnn user posted image user posted image user posted image user posted image no saj je bil kar priden cel vikend. ne smem bit krivična. jaz sem itak danes cel dan počivala, on je pa le moral v službo..... pa ne mislim tak hudo sarkastično kot mogoče zveni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
19.3.2012 23:09:28   
MalaČebelica
Juhu pa še prva user posted image user posted image user posted image user posted image kar sicer ni posebej težko, če si sam tu gori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
19.3.2012 23:15:48   
MalaČebelica
Tasa - potem sem ti na koncu pozabila ono obleko dati. Ti prinesem naslednji vikend zraven.

Nekdo je pri nas pozabil eno tetra plenico. Predvidevam da Julija. user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi prinesem zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.3.2012 7:10:00   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

MČ, je brisača hlače popivnala, tak da ni panike. user posted image Ja, Julija je pozabila pleničko, pa bomo že preživeli brez nje.user posted image

Trezika, nič se ne sekiraj za Marušo glede hrane, ker kot ti je napisala MČ mislim tudi jaz.user posted image user posted image

Julija se buni....

Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.3.2012 8:24:55   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.3.2012 8:25:52   
Tulipan12
Torrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!user posted image user posted image user posted image

Prvi pomladni daaaaaaaaannnnnnnnnnnn!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.3.2012 8:52:53   
KOKICA32

Torrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!user posted image user posted image user posted image

Prvi pomladni daaaaaaaaannnnnnnnnnnn!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

V pravem pomenu besede!!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3333
20.3.2012 8:55:30   
Najaa
Dan...
Tulipan mal si se zmotila, jutri se začne pomlad. Ko ima moja babi rojstni dan. user posted image Upam, da bomo mele s uncama toliko moči, da ji eno čestitko skupaj vržemo. Sam dvomim. user posted image Obe imata vročino, sam poležavata, jaz sem pa tudi še čisto boga. Naša dnevna soba se je spremenila v bolniško sobo, kavč je skoz raztegnjen in ležimo ko tri klade cel dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3334
20.3.2012 9:09:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan...
Tulipan mal si se zmotila, jutri se začne pomlad. Ko ima moja babi rojstni dan. user posted image Upam, da bomo mele s uncama toliko moči, da ji eno čestitko skupaj vržemo. Sam dvomim. user posted image Obe imata vročino, sam poležavata, jaz sem pa tudi še čisto boga. Naša dnevna soba se je spremenila v bolniško sobo, kavč je skoz raztegnjen in ležimo ko tri klade cel dan. user posted image

Ne, ne....danes je, ker je letos prestopno leto in zato tudi pade prvi pomladni dan en dan prej. user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 20.3.2012 9:10:15 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
20.3.2012 9:30:33   
Najaa
V vsakem primeru - pomlad je tu. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.3.2012 9:34:42 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
20.3.2012 9:47:55   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan...

Gospoda Googla si odpri, ti bo take lepe rožice pokazal in povedal, da je prvi pomladni dan.user posted image

Roj user posted image user posted image user posted image direktno na vaš kavč!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
20.3.2012 10:02:12   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

HVALA BABE ŽABE ZA VSE ZA VČERAJ!!! Meni je blo super. Klara pa je bila tudi kar ok - pač glede na svoje zmožnosti user posted image user posted image user posted image Sma se že vnaprej zmenili, da bo vse igračke lepo posodila za igrat in da ji bodo vsi vse vrnili ko grejo domov, tak da ni bilo panike. Ker včasih ji tudi to povzroča težave - deljenje igrač z drugimi namreč. Razmetano pa tak nič ni bilo, če ste pa vse sam nekaj cel čas pospravljale.

Tulipan - kaj je bilo to glede parkiranja? Nič mi nisi omenila... Ko si odhajala te je nekdo nadrl al kaj?

Kokica - pa nehaj se že sekirat za to orhidejo. Danes so jo še mravlje napadle pa se še vseeno dobro drži user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem danes cel dan razmišljala kaka kura sem, da ti niti nisem nič ponudila za preoblečt. Oprosti. Sploh se nisem spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida - moj nič ne ve, da bi koga videl na poti domov. Samo on je včasih malo v svojem svetu - računalničar pač user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne mu zamerit.

Glede parkiranja: ah, ena je imela slab dan in se je drla skozi okno, kaj si mislim, kje parkiram, al nekaj v tem stilu... v bistvu sem slišala samo bla, bla, bla... ker sem ves čas razmišljala, kakšna bo njena hčerka, ki je ob njej gledala skozi okno - patetično, pač.

Neposredna povezava do sporočila: 3338
20.3.2012 10:03:26   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Punce... Liin rojstni dan. Težava. 15.4. je pravoslavna velika noč, kar pomeni, da gremo mi k babici v Ravne. Torej mi res preostane samo sobota 7. april. Kak ste s tem datumom?
Jz ti nič ne obljubim, ker v službi ni šans da dobim prosto, če je velikonočna sobota.

Tulipan ne vem ti nič reči, ker je to sobota, ko se nese na žegen in mi gremo navadno k mojim za cel dan. Če bomo še sploh kam šli. Mogoče direktno v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa joooooooooooooj!!! Ne vem kaj naj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
20.3.2012 11:41:41   
Tulipan12
Lia je imela včeraj redni pregled pri zobozdravniku. Do stola vse ok, na stolu pa jok. Eeeeeh!!! No, usta ji je pokazala, ni pa ji pustila naredit premaza, tak da imamo srečo, da ima lepe zobke. Sem bila kar malo žalostna, ker si želim, da bi imela otroka res lepe zobka in ne tak strah pred zobozdravnikom kot ga imam jaz.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
20.3.2012 11:48:13   
Tulipan12
Še večerna prigoda: Lia si vsak večer iz košare vzame eno pupo al pa enega pliškota za spat, da se igrače ne počutijo osamljeneuser posted image . V glavnem, včeraj je vzela eno ovčko. In me vpraša, kje jo je dobila, pa ji povem, da jo je kupila moja prijateljica za mojega dojenčka, ki sem ga takrat nosila v trebuščku, to je bila ona. In reče Lia: hvala mami, da sem lahko bila dojenčke, hvala mami, da si me rodila!user posted image user posted image Pa kje to čujejo????user posted image Itak, da sem se stopila, spustila solzico na skrivaj, ker me take stvari tolko ganejo, da si kar želim celo noč prebedet in jo stiskat k sebi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
20.3.2012 12:19:05   
tasa_m

Glede parkiranja: ah, ena je imela slab dan in se je drla skozi okno, kaj si mislim, kje parkiram, al nekaj v tem stilu... v bistvu sem slišala samo bla, bla, bla... ker sem ves čas razmišljala, kakšna bo njena hčerka, ki je ob njej gledala skozi okno - patetično, pač.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
20.3.2012 12:20:21   
tasa_m

Še večerna prigoda: Lia si vsak večer iz košare vzame eno pupo al pa enega pliškota za spat, da se igrače ne počutijo osamljeneuser posted image . V glavnem, včeraj je vzela eno ovčko. In me vpraša, kje jo je dobila, pa ji povem, da jo je kupila moja prijateljica za mojega dojenčka, ki sem ga takrat nosila v trebuščku, to je bila ona. In reče Lia: hvala mami, da sem lahko bila dojenčke, hvala mami, da si me rodila!user posted image user posted image Pa kje to čujejo????user posted image Itak, da sem se stopila, spustila solzico na skrivaj, ker me take stvari tolko ganejo, da si kar želim celo noč prebedet in jo stiskat k sebi.user posted image
iiiiiiiiii user posted image
ma ta vaša lia je cuker :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3343
20.3.2012 12:21:39   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se je MČ kaj oglasila komu? Da je ni slučajno G. ponoči kam vozil?user posted image

Ni me še user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes cel dan preležala ker me je nekak čudno ščipalo v križu. In pol ko je G. prišel iz službe je moral vlačit vse škatle iz kleti da začnem hitro prati user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mi rečt da še nič nimaš?
Le operi si prej da nebo mogo bogi G. še prat pa likat vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
20.3.2012 12:25:40   
tasa_m
Pa dober dan.
Včeraj me v nabiralniku čakala nova odločba za Od.
Kaj naj rečem ni mi nič jasno, gledajo leto 2010 in tako kot so mi gledali za leto 2011/2012 imam različne vsote napisane. V stari odločbi celo veje pa sem imela večje doklade kot bom jih imela po novi odločbi user posted image user posted image Vrtec se mi je itak dvignil, to ni blo niti dvoma... user posted image
V glavnem za te 3 mesece bom morala pa OD vračat, kar mi je ful nepošteno, ker mi še stara odločba velja do 31.5. 2012 kar pomeni da so mi kar po svojem nardili še nov izračun za OD čeprav sem sama dala novembra dol samo za znižano plačila vrtca! Banda frdamana user posted image
Tak da naslednji mesec sem brez OD user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
20.3.2012 12:56:11   
KOKICA32
Eh, te pa bodo meni tak skinili OD, ker meni pa poteče konec avgusta in zato nisem not dajala...Pa vrtec imate vse višji, ne? Jaz še nisem dobila odločbe...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
20.3.2012 12:57:24   
KOKICA32

iiiiiiiiii user posted image
ma ta vaša lia je cuker :-)

PODPIS!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
20.3.2012 13:17:09   
Tulipan12
Tasa zakaj maš višji vrtec? Pa zakaj boš brez OD ostala... ne razumem. Jaz nisem dajala nobene vloge, ker to ste ve dajalae za znižanje plačila vrtca, ne??? Meni OD potečejo nekje septembra, pa nisem nobene nove vloge dala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
20.3.2012 13:21:15   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se je MČ kaj oglasila komu? Da je ni slučajno G. ponoči kam vozil?user posted image

Ni me še user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa danes cel dan preležala ker me je nekak čudno ščipalo v križu. In pol ko je G. prišel iz službe je moral vlačit vse škatle iz kleti da začnem hitro prati user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mi rečt da še nič nimaš?
Le operi si prej da nebo mogo bogi G. še prat pa likat vse user posted image

Isto kot pri meni... sem spet do konca čakala. Se spomnim, da ste se tu full pogovarjale o torbah za P... pa sem si mislila, kaj so te slavne torbe???user posted image No, ko sem si jo tudi jaz pripravila, sem v P ugotovila, da svilene pižamice ne bom niti doma nosila še kakega dobrega pol leta, kaj šele v P!!!!user posted image

Za Luko pa sem čist na koncu vse oprala, pol pa sproti ugotavljala, da bogi vrag nima zoknčkov, bombažnih kapic...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
20.3.2012 13:29:31   
Nina00
Pozdravljene!

Mi je prav fino prebrat, da skupaj praznujete rojstne dneve. Pa ste res same štajerke ostale tukaj gor (saj Najaa je tudi štajerka, kaj ne, le na delu v tujini user posted image  ).

Mi smo bili konec prejšnjega tedna celo vsi POPOLNOMA zdravi. Pravi čudež, ki seveda ne more dolgo trajati. Od nedelje že smrkata in kašljata, vsak dan bolj. Upam, da bo šlo mimo vsaj brez vročine. Smo pa ta kratki čudež izkoristili, da smo malega končno cepili - redno cepljenje, ki bi ga po programu moral opraviti pred skoraj letom in pol (se pravi novembra 2010). Na začetku so nam še dajali datume, nato pa smo bili zmenjeni, da kar pridemo, ko bomo zdravi. Pa nismo bili, razen poleti na morju, ko pa smo prišli domov je imela ravno njegova zdravnica dopust, nato pa smo spet zaštartali user posted image  No, sedaj nam je pa končno uspelo user posted image  Mali mož pa je samo cepljenje prav pogumno prenesel. Ni niti zastokal.

Najaa mi smo tudi preboleli gripo to zimo, le en za drugim. Pa jaz sem jo imela v bolj mili obliki, ker sem cepljena, a me je vseeno za tri dni položila v posteljo. Upam, da si čim prej opomorete. Nas je kar konkretno zmatrala.

Tasa pritoži se na CSD glede OD, ker na strani ministrstva so imeli (verjetno še vedno imajo) zapisano obrazložitev, da letos ne bodo avtomatično na novo izračunali OD tistim, ki imajo še veljavno staro odločbo. Razen, če bodo sami označili, da to želijo, kar pa ti nisi, če te prav razumem.

Lepo se imejte in uživajte v pomladi!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.