Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam da je vse ok, Kokica. Si si pošteno oddahnila, ne? Pa res veš! Sem bila tak živčna, pa 3 ure sva bili tam. Se mi je že mešalo....Julija pa je tak ena potrpežljiva punca, tam je imela pravo čago! Ko sva končali sem takoj letela po Valentina v vrtec, da bi bil z nama, pa mi je bilo takoj žal. Je bil tako tečen, da sem komaj čakala, da pride D. domov, da ga kam odpelje. No, sta šla s kolesom v mesto. Mali se pelje že sam s kolesom tja in nazaj (cca 5 km). Zvečer pa sem šla tečti, pa je bilo takoj bolje. Živci so popustilli. Full te razumem. Meni je Lia včeraj tako delala, da sem jo pred vsemi (mojo mamo, očetom, svakinjo, T.jem) tak nadrla med kosilom, da so vsi samo debelo gledali. Sploh ni v moji navadi, da se zdiram, T. vedno pravi, da sem preveč popustljiva, ampak včeraj pa so mi popustili živci. In to se vedno večkrat dogaja prav v prisotnosti moje mame, za kar je večinoma kriva ona in ne Lia, saj ji ona dovoli več kot preveč in včasih enostavno ne morem bit mirna zraven. Sem si že neštetokrat rekla, da so babice zato, da razvajajo in vem, da je to moji mami v užitek, ampak včasih mi pa res pride čez glavo... Recimo, Lia se pri njej ne sezuje, tudi če se, zmeče čevlje kam ji pride, tam si zmišljuje ne vem kolko menijev za jest, je na kavču... same take bedarije, na katere niti pomisli ne doma... in včeraj si je tolko zmišljevala pri kosilu, da sem enostavno pop... , jo dla ven iz stola (moja mama ima ne trip-trap stol in 3 vnuke ) in SEVEDA je vedno Lia v njem, ona2 malčka pa hranimo na rokah, te vete kolko mam od kosila, potem pa si še zmišljuje, da ne bo juhe, ker bo ribe, ko dobi ribe, bi mogoče raje juho ... EH!!!!
|