|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
16.3.2012 8:05:59   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Danes je na sporedu doooolg sprehod!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kako je Tija?

Super za trampolin! Mi ga nimamo kam postaviti, drugače bi ga tudi imeli. Ga ima pa pri mojih starših! Jaz pa bom letos verjetno kupila en togoban, ker se Valentin še vedno ful radi vozi, pa tak ga bo lahko tudi Julija koristila. Samo še ne vem kje naj ga iščem, ko pa so take cene teh zunanjih igral. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
16.3.2012 8:12:29   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Proklete položnice!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
16.3.2012 9:10:58   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PETEEEK JEEEEEEEEEEEEE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Danes je na sporedu doooolg sprehod!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kako je Tija?

Super za trampolin! Mi ga nimamo kam postaviti, drugače bi ga tudi imeli. Ga ima pa pri mojih starših! Jaz pa bom letos verjetno kupila en togoban, ker se Valentin še vedno ful radi vozi, pa tak ga bo lahko tudi Julija koristila. Samo še ne vem kje naj ga iščem, ko pa so take cene teh zunanjih igral. user posted image

Mi na našem bregu tudi nimamo trampolina kam postavim, čeprav bi ga Maruša rada imela... ampak ga imajo pri M. stricu in pri M. prababici tako da ni panike user posted image tobogan sva ji pa midva lani vzela pri Petrolu, ne vem sicer koliko je bil, ampak ni bilo nekaj veliko... pa se je lani ful vozila... in že sprašuje kdaj ga bomo postavili... ima pa ati zadnje čase polno dela... je namreč začel Maruši hišico gradit user posted image sam svoj mojster

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
16.3.2012 9:34:41   
KOKICA32
Super za hišico!user posted image To je super zadeva...moj ati jo je naredil in jo dvignil visokoooooo, tak, da je treba po stopničkah do nje in to se otrokom ful dopade. Da lahko potem dol gledajo. Pa se derejo, joj, kako sem visoko. user posted image

Petrol? To je bila verjetno kakšna njihova trenutna akcija, ne?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
16.3.2012 9:36:01   
KOKICA32
Trezika, prosim za namige za darilo za Marušin RD! Pa jaz bi te prosila za opis poti po e-mailu, ker še nisem bila pri vas. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
16.3.2012 12:23:28   
Tulipan12

Julija je okej, ledvice lepe (tak izraz je uporabila), kontrola čez 6 mesecev...zaradi osipa po telesu je dobila injekcijo, pa kar kri so ji vzeli, da jo bodo testirali, če je alergična na agrume, pšenico, ....pa Claritin ji lahko dajem....

je pa že manj pikic po telesu, upam, da mine

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
16.3.2012 12:31:16   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image Sam da je vse ok, Kokica. Si si pošteno oddahnila, ne? user posted image

Pa res veš! Sem bila tak živčna, pa 3 ure sva bili tam. Se mi je že mešalo....Julija pa je tak ena potrpežljiva punca, tam je imela pravo čago!user posted image Ko sva končali sem takoj letela po Valentina v vrtec, da bi bil z nama, pa mi je bilo takoj žal. Je bil tako tečen, da sem komaj čakala, da pride D. domov, da ga kam odpelje. No, sta šla s kolesom v mesto. Mali se pelje že sam s kolesom tja in nazaj (cca 5 km). user posted image Zvečer pa sem šla tečti, pa je bilo takoj bolje. Živci so popustilli. user posted image

Full te razumem. Meni je Lia včeraj tako delala, da sem jo pred vsemi (mojo mamo, očetom, svakinjo, T.jem) tak nadrla med kosilom, da so vsi samo debelo gledali. Sploh ni v moji navadi, da se zdiram, T. vedno pravi, da sem preveč popustljiva, ampak včeraj pa so mi popustili živci. In to se vedno večkrat dogaja prav v prisotnosti moje mame, za kar je večinoma kriva ona in ne Lia, saj ji ona dovoli več kot preveč in včasih enostavno ne morem bit mirna zraven. Sem si že neštetokrat rekla, da so babice zato, da razvajajo in vem, da je to moji mami v užitek, ampak včasih mi pa res pride čez glavo... Recimo, Lia se pri njej ne sezuje, tudi če se, zmeče čevlje kam ji pride, tam si zmišljuje ne vem kolko menijev za jest, je na kavču... same take bedarije, na katere niti pomisli ne doma... in včeraj si je tolko zmišljevala pri kosilu, da sem enostavno pop...user posted image , jo dla ven iz stola (moja mama ima ne trip-trap stol in 3 vnukeuser posted image ) in SEVEDA je vedno Lia v njem, ona2 malčka pa hranimo na rokah, te vete kolko mam od kosila, potem pa si še zmišljuje, da ne bo juhe, ker bo ribe, ko dobi ribe, bi mogoče raje juhouser posted image user posted image user posted image ... EH!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
16.3.2012 12:34:01   
Tulipan12

Kako je Tija?

Mi imamo toboganček, ampak je Lii že premajhen, bo za Luko kmalu čist ok. Pa hiško. So drage te zadevce, ja. Mi si vedno kaj takega za RD naročimo, pa bo počasi cela potrebna oprema doma.user posted image So pa kupili ta trampolin preko Petrola (iz 200 na 12evrov). Upam, da ga postavimo preden bo praznovala RD z Marčevci.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
16.3.2012 12:34:36   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Proklete položnice!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image se strinjam!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
16.3.2012 12:36:35   
Tulipan12

Super za hišico!user posted image To je super zadeva...moj ati jo je naredil in jo dvignil visokoooooo, tak, da je treba po stopničkah do nje in to se otrokom ful dopade. Da lahko potem dol gledajo. Pa se derejo, joj, kako sem visoko. user posted image

Petrol? To je bila verjetno kakšna njihova trenutna akcija, ne?user posted image

Te akcije je fajn spremljat, ja. Imajo dostikrat kaj ugodnega, ampak tudi gre full hitro. So mi rekli,, da je bila za temi trampolini prava gonja.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
16.3.2012 12:38:49   
Tulipan12
trezika hvala za vabilo! Zaenkrat smo še pod vprašaj, ker z družino zbiramo en vikend, da presenetimo babico za RD (imela ga je na isti dan kot jaz) in gremo vsi nekam za vikend paket. Zaenkrat še ni določeno al bo to naslednji vikend, al oni, ko pade na 1. april. Ti javim.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
16.3.2012 12:40:34   
Tulipan12
Jaz pa ne vem, kdaj naj Liin RD naredim, ker je vikend glih velikonočni vikend... hmmmmmmmmm!!! Kak ste ve kaj za tisti vikend? Prisotne? Ste bolj doma v družinskem krogu? Ker nedelja je velika noč, potem je spet velikonočni ponedeljek, edino sobota???

Neposredna povezava do sporočila: 3287
16.3.2012 12:41:13   
Tulipan12
Aja, pa dober dan!!!user posted image

Peteeeeeeeekkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3288
16.3.2012 15:40:44   
Najaa
Dan... Tija je boljše ja. Tu pa tam še reče, da jo boli trebušček, vročine pa trenutno nima. Sem pa jaz očitno pokasirala od nje. Spet. Itak. user posted image Še dobro, da mam danes sadni dan, ker že tak nič ne morem jest zarad bolečin v trebuhu. Sem slišala zjutraj, da bo danes najtoplejši dan so zdej in sem tak vesela, da je Nika pri babici, da bo vsaj ona šla ven na sončka in imela kaj od dneva. Midve pa ždiva doma. user posted image
Sem vam kar fauš (pozitivno user posted image ), da imate vrtove in velike terase za igrala... Kaj bi dala, da sem v hiši in da cel dan vzunaj. Tukaj pa sam beton okoli nas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
16.3.2012 17:07:48   
KOKICA32
Dan!user posted image

SAMAAAAAAAAAA SEM DOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Bila sem celo na kolesu, prevozila 10km, sedaj pa sem na RR! Ati je otroka odpeljal v mesto, ta večjega baje na sladoled. Ja, pri nas že laufa sezona na puno.

V našem vrtcu so vodene koze, tak, da čakamo pošiljko. Pa naj bo te čimprej, ne potem, ko bo tak toplo.

Joj, ja, ko opisuješ Lio je pri nas podobno. Pa pri tašči je tak, kot si ti opisala pri svoji mami. Se ne sezuje, je kar mu paše, največkrat tak sladkarije, ga nosijo,... si sploh ni podoben.... Pa tudi jaz se ne morem kdaj pa kdaj zadržati in popizdim. Enkrat sem se tudi sama pri D. teti (enaka zgodba kot pri tašči) tak zadrla, da so me vsi samo gledali, še D. je obmolknil.user posted image

Zvečer pa peljem Valentina k mojim, gre do nedelje na počitnice. user posted image

Super, Tija, le tako naprej!!!! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
16.3.2012 20:37:21   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Te akcije je fajn spremljat, ja. Imajo dostikrat kaj ugodnega, ampak tudi gre full hitro. So mi rekli,, da je bila za temi trampolini prava gonja.user posted image

ja, je bila neka akcija... neko določeno število točk si moral dat pa seveda nekaj plačat... mislim, da je bilo okoli 50 evrov... sem glih zadnjič takšnega v eni trgovini videla in je imel cene 85 evrovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3291
16.3.2012 20:40:04   
trezika

Trezika, prosim za namige za darilo za Marušin RD! Pa jaz bi te prosila za opis poti po e-mailu, ker še nisem bila pri vas. user posted image

ja, saj bom vsem poslala na mail napotke, kako priti v to našo prelepo vas user posted image
user posted image
kar se pa darila tiče... nič kaj posebnega trenutno ne rabi... tako da se sploh ne rabiš obremenjevat okoli tega...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
16.3.2012 20:40:44   
trezika

trezika hvala za vabilo! Zaenkrat smo še pod vprašaj, ker z družino zbiramo en vikend, da presenetimo babico za RD (imela ga je na isti dan kot jaz) in gremo vsi nekam za vikend paket. Zaenkrat še ni določeno al bo to naslednji vikend, al oni, ko pade na 1. april. Ti javim.

velja....

Neposredna povezava do sporočila: 3293
16.3.2012 20:42:17   
trezika

Jaz pa ne vem, kdaj naj Liin RD naredim, ker je vikend glih velikonočni vikend... hmmmmmmmmm!!! Kak ste ve kaj za tisti vikend? Prisotne? Ste bolj doma v družinskem krogu? Ker nedelja je velika noč, potem je spet velikonočni ponedeljek, edino sobota???

mi smo ponavadi doma ja... pa še vmes kakšen dan na Koroško skočimo...pač odvisno kako bova delala.... ja velika noč bo že...madonca kako mine

Neposredna povezava do sporočila: 3294
16.3.2012 20:57:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ja, saj bom vsem poslala na mail napotke, kako priti v to našo prelepo vas user posted image
user posted image
kar se pa darila tiče... nič kaj posebnega trenutno ne rabi... tako da se sploh ne rabiš obremenjevat okoli tega...

Super!!! user posted image user posted image user posted image

Pa daj nooooooo! Kaj jo zanima, kaj je trenutno aktualno? Help!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
16.3.2012 21:00:15   
KOKICA32

Kar se mene tiče je lahko tudi sobota, če druge ne bodo delale....Za veliko noč imamo mi ponavadi zajtrk skupni, popoldan pa nič takega....Ponavadi pa na velikonočni ponedeljek kam gremo.....user posted image Sem sploh kaj pomagala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3296
16.3.2012 21:32:40   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

Super!!! user posted image user posted image user posted image

Pa daj nooooooo! Kaj jo zanima, kaj je trenutno aktualno? Help!!!!

njo vsaka stvar zanima za 5 minut user posted image
no, ima pa rada glasbene instrumente, knjigice, kocke, vlake, plastelin oz. vse iz česar se da ustvarjat... upam, da sem kaj pomagala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
16.3.2012 21:37:33   
KOKICA32
Ja si! Hvala!user posted image

Kaj počneš? Kako si?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
16.3.2012 21:54:45   
KOKICA32
...user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.3.2012 21:55:32 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
18.3.2012 10:30:19   
trezika

...user posted image

kdo te je jezil?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.