|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.3.2012 13:26:21   
Tulipan12
Jaz sem se odločila, da si kupim iphone. Tak dolgo ga že gledam in občudujem, da mislim, da je čas, da si nekaj poklonim.user posted image Me je vprašal T.: pa ga rabiš? Sem rekla: ja. Ženska sem. Rada imam lepe stvari. Tak. Stal me bo 10 evrov na mesec in konec kompliciranja. Itak rabim nov telefon, pa nov paket in sem si rekla, zakaj pa jaz ne bi imela enkrat tako lepega telefona? Vedno sem si neke kupovala, ki niso bili wau, sam tolko, da mam nekaj za dvignit in sms-je poslat. Saj v bistvu tudi sedaj NE RABIM kaj drugega, ampak jaz bi ga iimelaaaaaaaaa!!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.3.2012 13:27:28   
Tulipan12
Piflarka IS BACK!user posted image To je zato, ker sem tako gorečo željo napisala, da je morala bit zapisana prva na strani!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.3.2012 13:30:21   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pa se je zgodilo to, o čemer sem po tihem razmišljala in upala, da do tega ne bo prišlo... zjutraj so strica klicali iz komune, da sestre nikjer ne najdejo user posted image user posted image user posted image odšla je in nimamo pojma kje je.... samo upam, da čimprej zazvoni telefon in mi povejo, da so jo našli in da je vse ok.... pa tudi če potem leti iz komune... user posted image user posted image user posted image

Upam, da jo čimprej najdejo. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.3.2012 13:31:05   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Piflarka IS BACK!user posted image To je zato, ker sem tako gorečo željo napisala, da je morala bit zapisana prva na strani!user posted image

Pol si ga pa le privošči. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.3.2012 20:55:00   
trezika
Evo, sestro so našli.... hb je vse ok...no, kolikor je pač lahko... frajla je mislila kar peš it domov, so jo našli že skoraj dol v dolini.... ja, čist je obupala... ampak je baje "normalno", da nekje po 6 mesecih zapadejo v takšno krizo.... je pa odvisno kako se vsak s tem spopade.... zdaj pa bodo sledile sankcije, v najslabšem primeru jo bodo vrgli ven:(( čisto odvisno od koordinatorja, kako se bo po pogovoru z njo in stricem odločil...
Ne, varovano ni popolnoma nič.... punce živijo popolnoma same v tej veliki hiši... je pa finta v tem, da je vas polna prostovoljcev, ki imajo na očeh vsak njihov korak... kot v kakšnem filmu....saj eden od teh jo je tudi našel in pripeljal nazaj gor....
Eh, grem raje spat... pa upam, da se takšen dan ne ponovi več...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
14.3.2012 21:16:32   
KOKICA32

Kokica nista zunaj?

Jaz sem pucala, Julija pa je spala v vozičku na terasi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3256
14.3.2012 21:17:23   
KOKICA32

PODPIS!!!! Pa saj ga rabiš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3257
14.3.2012 21:19:19   
KOKICA32

Evo, sestro so našli.... hb je vse ok...no, kolikor je pač lahko... frajla je mislila kar peš it domov, so jo našli že skoraj dol v dolini.... ja, čist je obupala... ampak je baje "normalno", da nekje po 6 mesecih zapadejo v takšno krizo.... je pa odvisno kako se vsak s tem spopade.... zdaj pa bodo sledile sankcije, v najslabšem primeru jo bodo vrgli ven:(( čisto odvisno od koordinatorja, kako se bo po pogovoru z njo in stricem odločil...
Ne, varovano ni popolnoma nič.... punce živijo popolnoma same v tej veliki hiši... je pa finta v tem, da je vas polna prostovoljcev, ki imajo na očeh vsak njihov korak... kot v kakšnem filmu....saj eden od teh jo je tudi našel in pripeljal nazaj gor....

Ufffff, še sreča, da se je tako končalo kot se je! user posted image Ne vem, če je tale aplavz sploh na mestu.

Odpočij si!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
14.3.2012 21:21:55   
KOKICA32
Jaz pa kuham golaž za jutri. Jutri ima namreč Julija kontrolo v UKC zaradi tiste bakterije, ki jo je takrat imela, ko sva bili v bolnici. Pa me je zelo strah kakšni bodo rezultati. user posted image

Je pa dobila po vsem telesu pikice danes, sedaj pa ne vem , če je zaradi kivija (prevelika doza C-vitamina...enako je imel Valentin neko obdobje) ali pa zaradi ene jabolčne kašice z žitaricami, ki je bila z glutenom. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.3.2012 7:09:19   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Nobene ni bilo nič okrog? Okej, te že imate pravi razlog za to!user posted image

Tasa, kje hodiš? Se ti ne ljubi na RR? Ti je še vedno slabo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.3.2012 8:05:47   
Najaa
Dobro jutro.
Kokica si zgodnja ptičica? Jaz sem tudi kar zgodnja zadnje čase... pa mi paše, ker zjutraj največ naredim. Bolj ko se ura premika proti popoldnevu manj sem učinkovita in storilna. user posted image
Srečno danes na pregledu, poročaj kako bo. Itak bo pa vse v redu. user posted image

Eno vprašanjce. user posted image Ali otrokom še dajete žabe/pajkice pod hlače?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.3.2012 8:33:34   
KOKICA32
Ja, Najaa zgodnja sem, ker moram biti. user posted image Če bi bilo po moje bi še kako urco produžila. Ampak ne gre. Mogoče čez 5 let.user posted image

Sem klicala P prejle zaradi teh pikic, pa je rekla, da je zagotovo zaradi kivija, ki ga naj ne bi dali nekje do 1 leta. Jaz sem ji ga dala samo zaradi tega, ker ni mogla kakati. Je rekla, da bodo pikice čez kakšna 2 dneva same izvenele, da ji ne rabim nič dati.

Štrampli/pajkice/žabeuser posted image ravno o tem sem zjutraj razmišljala....Jaz mu jih še dajem, ker so jutra še kar mrzla (tam okrog 1 stopinje) pa sem se odločila, da ko bodo jutra tam nekje okoli 5 stopinj bom pa nehala. Verjetno še kakšnih 14 dni. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.3.2012 8:34:05 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.3.2012 8:44:54   
Najaa
Sej res, kivija se ne daje do 1 leta, je zelo alegren. No jaz sem ga Tiji prej dala, Nika je pa itak poglavje zase... user posted image Zdej ga pa sploh ne marata zarad pešk. user posted image user posted image

Jaz tudi še dajem žabice ali pajkice, v vrtcu data itak hlače dol. Popoldan pa gresta pol sam v žabah ali pajkicah ven, ko je tak toplo. Sprašujem, ker eni so že kar brez.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.3.2012 8:47:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sej res, kivija se ne daje do 1 leta, je zelo alegren. No jaz sem ga Tiji prej dala, Nika je pa itak poglavje zase... user posted image Zdej ga pa sploh ne marata zarad pešk. user posted image user posted image

Jaz tudi še dajem žabice ali pajkice, v vrtcu data itak hlače dol. Popoldan pa gresta pol sam v žabah ali pajkicah ven, ko je tak toplo. Sprašujem, ker eni so že kar brez.

Saj pri nas tudi, ker ima Valentin že izpade, da bi bil brez, ker je Jurij tudi....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.3.2012 11:14:02   
Tulipan12
Dobro jutro! Dober dan!user posted image

četrteeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.3.2012 11:15:41   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PODPIS!!!! Pa saj ga rabiš!user posted image

user posted image user posted image user posted image Me veseli, da se strinjaš z mano!user posted image
Upam samo, da ga bodo imeli na zalogi, ko meni uspe prit do trgovine!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.3.2012 11:19:29   
Tulipan12

Ufffff, še sreča, da se je tako končalo kot se je! user posted image Ne vem, če je tale aplavz sploh na mestu.

Odpočij si!user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.3.2012 11:20:56   
Tulipan12

Jaz pa kuham golaž za jutri. Jutri ima namreč Julija kontrolo v UKC zaradi tiste bakterije, ki jo je takrat imela, ko sva bili v bolnici. Pa me je zelo strah kakšni bodo rezultati. user posted image

Je pa dobila po vsem telesu pikice danes, sedaj pa ne vem , če je zaradi kivija (prevelika doza C-vitamina...enako je imel Valentin neko obdobje) ali pa zaradi ene jabolčne kašice z žitaricami, ki je bila z glutenom. user posted image

Kivi, ja. Isto kot jagode, ker vsebuje tiste pikice...jaz ga Luki še zdaj nisem dala, bom probala v kratkem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.3.2012 11:22:30   
Tulipan12

Dobro jutro.
Kokica si zgodnja ptičica? Jaz sem tudi kar zgodnja zadnje čase... pa mi paše, ker zjutraj največ naredim. Bolj ko se ura premika proti popoldnevu manj sem učinkovita in storilna. user posted image
Srečno danes na pregledu, poročaj kako bo. Itak bo pa vse v redu. user posted image

Eno vprašanjce. user posted image Ali otrokom še dajete žabe/pajkice pod hlače?

Dajemo. Luka jih ima sigurno, Lia pa odvisno od debeline trenerke. Če ima kako plišasto, ji dam dokolenke in je to to, če pa ima kako bombažno al pa pajkice, pa obvezno!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.3.2012 11:47:23   
Tulipan12
Zdaj me je klicala teta, da so kupili Lii trampolin za RD!user posted image user posted image Končno ga bo imela tudi ona. Ne bom ji nič povedala, me prav zanima kak bo njen odziv!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.3.2012 14:19:54   
Najaa
Pri nas spet bolani... same old story... Tija vročina... ah ja, upam da se zmaže brez kakih AB, ker obstaja nevarnost, da fašem totalni pop*****... Se opravičujem, sam čist sem jezna.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.3.2012 17:38:40   
KOKICA32
Tija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.3.2012 17:41:15   
KOKICA32
Julija je okej, ledvice lepe (tak izraz je uporabila), kontrola čez 6 mesecev...zaradi osipa po telesu je dobila injekcijo, pa kar kri so ji vzeli, da jo bodo testirali, če je alergična na agrume, pšenico, ....pa Claritin ji lahko dajem....

je pa že manj pikic po telesu, upam, da mine

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.3.2012 18:32:31   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Sam da je vse ok, Kokica. Si si pošteno oddahnila, ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.3.2012 8:01:20   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Sam da je vse ok, Kokica. Si si pošteno oddahnila, ne? user posted image

Pa res veš! Sem bila tak živčna, pa 3 ure sva bili tam. Se mi je že mešalo....Julija pa je tak ena potrpežljiva punca, tam je imela pravo čago!user posted image Ko sva končali sem takoj letela po Valentina v vrtec, da bi bil z nama, pa mi je bilo takoj žal. Je bil tako tečen, da sem komaj čakala, da pride D. domov, da ga kam odpelje. No, sta šla s kolesom v mesto. Mali se pelje že sam s kolesom tja in nazaj (cca 5 km). user posted image Zvečer pa sem šla tečti, pa je bilo takoj bolje. Živci so popustilli. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.