|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.3.2012 7:30:28   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Hvala, Najaa za nasvete...slive torej odpirajo? Tudi suhe, če jih namočiš v vodo? Sem pozabila....

Saj ponoči se je ful nakakala, pa že bolj tekoče...se pozna, da sem jo včeraj večino dojila....

Sonček!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.3.2012 8:27:39   
Najaa
Suhe sem tudi namočila ja sam se ne spomnem če so pomagale al ne... Po moje, da ne, drugače bi se spomnila. Za hippov sok pa nikol ne bom pozabila, smo ga pol vedno mel doma v rezervi... še zdej mamo eno flaško. user posted image

Dobro jutro...
Sonček je ja, moji dve sta v vrtcu oz. Tija na drsališču user posted image , imajo v vrtcu tečaj drsanja. Jaz pa pišem.... še malo...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
14.3.2012 8:56:22   
Tulipan12

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.3.2012 8:56:37   
KOKICA32
Sedaj se je spet nakakala, že zelo tekoče, tak da upam, da bo. Sorry, ker vas morim s to zaprtostjo.user posted image

Super za drsanje! Je zastonj?

Koliko še imaš do konca?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.3.2012 8:58:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Oj!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
14.3.2012 9:03:12   
Tulipan12
Včeraj sem se nekaj trudila zvečer gor prit, pa mi je RR full nagajal!user posted image

Z Lio sva bili na sistematskem (delnem - psihologa imava kasneje). Ima platfus!user posted image Sicer je, ko ji je rekla P naj malo hodi, hodila kot da ne zna hodit, ampak ok, mislim, da nimam kaj tu za mrdat, ga ima T. tudi. Več kot večinoma boso, jo tak ne morem met, ne?user posted image
Drugač pa bomo videli kaj bo laboratorij pokazal. To me itak najbolj zanima, ker je res full bleda in me zanima kaj bo s krvjo. In celo nič ni jokala, ko so ji vzeli kri - mislim, da je to bilo prvič!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3231
14.3.2012 9:18:56   
KOKICA32
A misliš, da je to dedno? Kako ga sploh ugotovijo, je morala v kaj stopiti? Jaz sem spomnim, ko sem v srednji šoli obiskovala fizioterapijo zaradi bolečin v hrbtenici (sem prehitro rastla), nam je kazala tudi neke vaje za platfus.user posted image

Lia nejokica! user posted image user posted image user posted image Kaj pa drugače je sodelovala? Govorila, zlagala, risala?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.3.2012 9:19:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 3232
14.3.2012 9:56:39   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj se je spet nakakala, že zelo tekoče, tak da upam, da bo. Sorry, ker vas morim s to zaprtostjo.user posted image

Koliko še imaš do konca?

Nič ne moriš, dej nehi. Vem, da te to skrbi.

Drsanje je zastonj, sam prevoz se plača. Avtobus imajo organiziran vsak dan.
Imam še malo sam te malenkosti so itak najbolj smotane.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
14.3.2012 10:18:08   
Tulipan12

A misliš, da je to dedno? Kako ga sploh ugotovijo, je morala v kaj stopiti? Jaz sem spomnim, ko sem v srednji šoli obiskovala fizioterapijo zaradi bolečin v hrbtenici (sem prehitro rastla), nam je kazala tudi neke vaje za platfus.user posted image

Lia nejokica! user posted image user posted image user posted image Kaj pa drugače je sodelovala? Govorila, zlagala, risala?

Ma kaj te vem, če je to dedno. Neee, v nič ni stopila. Rekla je naj se sprehodi po ordinaciji in je takoj rekla: to pa je račkauser posted image , ima platfus. Je pa Lia čist drugače hodila kot dejansko hodila. Kr nekaj se je afnala. Čudno, da ni šla na vse štiri!user posted image

Ja, je kr sodelovala. Oči ok. Tega sem se najbolj bala, ker imava s T. oba očala od 6tega leta starosti. Narisala je ravno črto in še neko skropocalo (to je bilo na njeno željouser posted image ), za kar je rekla, da je glava!user posted image Kocke je zložila v stolp. Povedala je, da se sama oblači in obuva, kar je res, da hodi v vrtec, kar ni resuser posted image , da je njena najboljša prijateljica Lukauser posted image , da najraje je krompiruser posted image - tudi ni res. Vprašala jo je, kaj naredi, ko jo zebe: je rekla, da je nikoli ne zebe (res), če pa jo že, pa si da kapo na glavouser posted image . In kaj naredi, ko je utrujena? Prosi mamico, da jo pocarta in uspava.user posted image No, prosi me ravno ne!user posted image

Tak nekak je bilo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
14.3.2012 10:42:40   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Koliko še imaš do konca?

O fajn, kaj to majo cel teden?

Še dobro, da maš mir, da lahko to v miru delaš. Jaz si recimo ne predstavljam, da bi lahko karkoli delala, ker mi navadno zmanjka časa, da bi kak sms odpisala.user posted image Te veš kolko mam prostega časa...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
14.3.2012 10:44:00   
Tulipan12

Hvala, Najaa za nasvete...slive torej odpirajo? Tudi suhe, če jih namočiš v vodo? Sem pozabila....

Saj ponoči se je ful nakakala, pa že bolj tekoče...se pozna, da sem jo včeraj večino dojila....

Sonček!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, to sem ti tudi mislila rečt, da jo malo bolj dojiš, pa malo manj GH, pa se bo uravnalo. Vsaj pri nas je bilo tako.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
14.3.2012 10:44:46   
Tulipan12

Zjutraj sem se tehtala in imam 2 kg manj, kot sem imela preden sem zanosila z Julijo. user posted image user posted image user posted image

Dojenje rules!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image podpis!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.3.2012 10:45:24   
Tulipan12
Aja, še Liine mere: 14kg, 92cm

Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.3.2012 10:48:28   
Najaa
Tulipan, 8 dni imajo in na koncu nastop. user posted image Sam naša prvi dan sploh ni hotla sodelovat in smo misli, da če ne bo šlo, bo pa odnehala. No drugi dan ji je bilo pa že malo bolj všeč... Namreč razlog zakaj ni hotla sodelovat je bil, ker lahko pade. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.3.2012 10:50:23   
Tulipan12
tasa, Persida, MČ kje ste????

MČ da ne bi ti ki kam šla, brez da nam poveš, da te je nekaj začelo pikat in da se ti zdi, da imaš popadke na 8 min???!!!user posted image Pridi to delit z nami, je res lušno brat, ko se pripravlja novo življenje!user posted image Bomo navijale!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3240
14.3.2012 10:53:19   
Tulipan12

Tulipan, 8 dni imajo in na koncu nastop. user posted image Sam naša prvi dan sploh ni hotla sodelovat in smo misli, da če ne bo šlo, bo pa odnehala. No drugi dan ji je bilo pa že malo bolj všeč... Namreč razlog zakaj ni hotla sodelovat je bil, ker lahko pade. user posted image user posted image

O, to pa je super! Bo lušno gledat nastop!user posted image Eh, face so. Se mi zdi, da se določenih stvari full veselijo, potem pa ko pride do dejanskega trenutka, pa se vstrašijo in ne sodelujejo. Te male bučke!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
14.3.2012 12:03:11   
KOKICA32

Koliko še imaš do konca?

O fajn, kaj to majo cel teden?

Še dobro, da maš mir, da lahko to v miru delaš. Jaz si recimo ne predstavljam, da bi lahko karkoli delala, ker mi navadno zmanjka časa, da bi kak sms odpisala.user posted image Te veš kolko mam prostega časa...

Podpis! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
14.3.2012 12:03:30   
KOKICA32

Aja, še Liine mere: 14kg, 92cm

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
14.3.2012 12:04:43   
KOKICA32

Koliko še imaš do konca?

Super!user posted image user posted image user posted image

Vem ja, to "lektoriranje" na koncu!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
14.3.2012 12:05:09   
KOKICA32

tasa, Persida, MČ kje ste????

MČ da ne bi ti ki kam šla, brez da nam poveš, da te je nekaj začelo pikat in da se ti zdi, da imaš popadke na 8 min???!!!user posted image Pridi to delit z nami, je res lušno brat, ko se pripravlja novo življenje!user posted image Bomo navijale!user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
14.3.2012 12:26:13   
trezika
Pa se je zgodilo to, o čemer sem po tihem razmišljala in upala, da do tega ne bo prišlo... zjutraj so strica klicali iz komune, da sestre nikjer ne najdejo user posted image user posted image user posted image odšla je in nimamo pojma kje je.... samo upam, da čimprej zazvoni telefon in mi povejo, da so jo našli in da je vse ok.... pa tudi če potem leti iz komune... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
14.3.2012 12:51:46   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pa se je zgodilo to, o čemer sem po tihem razmišljala in upala, da do tega ne bo prišlo... zjutraj so strica klicali iz komune, da sestre nikjer ne najdejo user posted image user posted image user posted image odšla je in nimamo pojma kje je.... samo upam, da čimprej zazvoni telefon in mi povejo, da so jo našli in da je vse ok.... pa tudi če potem leti iz komune... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image trezika kaj naj ti rečem, kr kurjo kožo imam. Upam, da se bo vse rešilo in da se čimprej prikaže. Pa kaj to je sploh kak varovano? Ne znam si predstavljat...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
14.3.2012 12:56:31   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image trezika kaj naj ti rečem, kr kurjo kožo imam. Upam, da se bo vse rešilo in da se čimprej prikaže. Pa kaj to je sploh kak varovano? Ne znam si predstavljat...

Joj!

To sem tudi jaz pomislila? Pa sedaj po tolikem času ji je prekipelo, je obupala? Pa na tako dobri poti je bila! Škoda.... user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz upam in držim pesti, da se čimprej javi.

Neposredna povezava do sporočila: 3248
14.3.2012 13:18:01   
Tulipan12
Evo babe žabe, jutri pride spet neka lušna roba za našo deco.
http://www.tchibo.de/

oram pa se pohvalit, da sem včeraj kupila v Lidlu pižamico za 3,5 evra za Lukeca. Pa lepa pižamica.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
14.3.2012 13:22:01   
Tulipan12
Kokica nista zunaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.