Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A misliš, da je to dedno? Kako ga sploh ugotovijo, je morala v kaj stopiti? Jaz sem spomnim, ko sem v srednji šoli obiskovala fizioterapijo zaradi bolečin v hrbtenici (sem prehitro rastla), nam je kazala tudi neke vaje za platfus. Lia nejokica! Kaj pa drugače je sodelovala? Govorila, zlagala, risala? Ma kaj te vem, če je to dedno. Neee, v nič ni stopila. Rekla je naj se sprehodi po ordinaciji in je takoj rekla: to pa je račka , ima platfus. Je pa Lia čist drugače hodila kot dejansko hodila. Kr nekaj se je afnala. Čudno, da ni šla na vse štiri! Ja, je kr sodelovala. Oči ok. Tega sem se najbolj bala, ker imava s T. oba očala od 6tega leta starosti. Narisala je ravno črto in še neko skropocalo (to je bilo na njeno željo ), za kar je rekla, da je glava! Kocke je zložila v stolp. Povedala je, da se sama oblači in obuva, kar je res, da hodi v vrtec, kar ni res , da je njena najboljša prijateljica Luka , da najraje je krompir - tudi ni res. Vprašala jo je, kaj naredi, ko jo zebe: je rekla, da je nikoli ne zebe (res), če pa jo že, pa si da kapo na glavo . In kaj naredi, ko je utrujena? Prosi mamico, da jo pocarta in uspava. No, prosi me ravno ne! Tak nekak je bilo.
|