|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
17.3.2012 10:45:45   
LittleSun
oreh levo levo user posted image user posted image ...sem ti pripravila teren ;) pivce pa je na hladnem user posted image

vivaldi
ti si res faca user posted image

Niri super za novega člana user posted image user posted image

Iza
če tako čutiš, potem morda res kmalu zagledaš plusek. Stiskam pestke, da imaš dober občutekuser posted image user posted image

Multipraktik
čakam na novice user posted image user posted image

grem na sončka, lepo nedeljo vsem

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 701
17.3.2012 10:50:07   
multipraktik
LS ti si faca, živiš dan naprej hihiuser posted image user posted image , sm mogla preverit na koledar, če nisem dneva prespala, pa vidim da je še sobota!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 702
17.3.2012 11:20:33   
Vivaldi
Multipraktik user posted image za lulanje! Držim pesti, da bo user posted image
Moje počutje odlično, edino proti večeru ratam utrujena, sicer nič posebnega. Aja, pa jem za 4user posted image

Niri, super odločitev! Boš prisiljena preusmerit pozornost, potem bo šlo pa akr samo od sebe, jupi!user posted image user posted image Sem prav vesela zate, res.user posted image A imata že izbranega kosmatinca?

Nič, imejte se lepo, želodec pravi, da je treba naredit obiiiiilnooooo kosiiiiiiloooooooooo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 703
17.3.2012 11:22:03   
Vivaldi
Jaz sem tudi morala preverit, da zakaj hudiča delam v nedeljo pa moj je v službi?! Sončica, ne nas ****!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 704
17.3.2012 14:46:02   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (5. krog)user posted image

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)user posted image

11.3.
thanchyka (1. IUI)user posted image

12.3.
štrumfek (x. krog)user posted image

15.3.
donini (8. krog)user posted image

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)user posted image

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)
anonimna user posted image (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)
LittleSun (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)user posted image
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČK: ___4___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 705
17.3.2012 14:46:44   
witch
auser posted image user posted image user posted image user posted image in pogumno naprej.

LittleSun tebe pa zdaj res moram barvati roza. Sem te že tolikokrat seslila po seznamčku da to že je nek zank user posted image

dspela user posted image user posted image user posted image user posted image

S* user posted image user posted image user posted image držim pesti da bom roza barvala user posted image

Vse tiste ki ste mimo o in čakate vam želim da dnevi grejo čim hitreje in da VSE barvam roza.

tarnica kaj si pa ti danes nalulala?

user posted image user posted image hihih tudi jaz sem letela na koledar gledat če se mi meša ali ne. Ker sem 100% da sem DANES hodila delat. Sem že mislila da sem šla spat pa sploh nisem dojela kdaj je kar naenkrat nedelja user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 17.3.2012 14:59:31 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 706
17.3.2012 20:26:03   
Kliki
Za tiste ki vas je  obiskala user posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tiste ki lulate pa user posted image user posted image user posted image da bo čim bolj user posted image .

No jest sem se pa cev dan potepala in sem ravno dobro domov prišla. Akkcije včeraj ni bilo tko da ta mesec pa res nimam kaj upat idino na brezmadežno spočetje.user posted image
Me pa zob boli za user posted image user posted image . Bom še eno tabletko vzela pa bo bolje.
Danes pa ga moj tudi okoli s kolegi vandra in bok ve kdaj bo prišel domov.user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 17.3.2012 20:36:34 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 707
18.3.2012 8:56:20   
Niri
Hihi ja kosmatinčica je že doma...noro vesel kužek, me spremjla na vsakem koraku, da ja ne bom kam šla, repek pa dela stonauro user posted image Lušno je user posted image

Res me je spravla v dobro voljo. Edin naša tastarejša kužka mal čukast gleda, ampak jo je dobr sprejela, mormo se pa seveda vsi navadt.

Tko res, lepo je user posted image TKo da upam, da zdej pa res odklopm vse negativno in bo sama pozitiva user posted image

Iza - upam, da je tud realnost ne sam občutek!!!

Vivaldi - lepo da nas še prideš pogledat, tvoja pozitiva vedno polepša dan user posted image

LS - čakam na tvoje dobre novičke!!!user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.3.2012 8:57:20   
Sa.je
Hei punce!

No, naš ata je v četrtek zvečer, po hudih mukah, za vedno zaspal user posted image user posted image user posted image

user posted image vsem, pri katerih je user posted image prišla!

Tudi moja user posted image je pritekla v petek, par dni prezgodaj. Ampak nič hudega, če je že morala prit, sem vesela, da je prezgodnja. Držim pesti za vse, ki še čakate ta mesec, da nalulate user posted image
Jaz pa grem sedaj k aprilčicam.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.3.2012 11:02:50   
tamala86
sa.je sožaljeza atauser posted image user posted image user posted image

Vsem čimvečuser posted image
LP

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.3.2012 11:23:05   
Anonimen
Sa.je moje sožalje.
Jaz sem učeraj bla vsa boga cel dan mi je blo slabo in driskala.No zvečer sem se komčno izpraznila in je blo boljše
Zjutraj pouser posted image sem pa spet zakrvavela je pa 10 dni po ovulaciji.user posted image naj bi prišla 23.3 sedaj bom vidla kako bo naprej.
Anonimnauser posted image .

(odgovor članu tamala86)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
18.3.2012 15:28:29   
multipraktik
sa.je...tudi moje sožalje, bodo pa zato zdaj lepši dnevi na vrsti...user posted image

Anonimnauser posted image upam da ni to user posted image in da je ena izmed tistih krvavitev ki nakazujejo user posted image user posted image

no nej vam zdej povem, da sem vesela, da je konec vikenda, konec alkohola, sem se sicer res odklopila, kolikor se je dalo..ampak danes je bla ena čudna scena, sanjala sem, da sem zjutraj delala test in se je zlo hitr pokazala raaahla user posted image in sem dobila tiste občutke, k ti gre na jok od sreče pa to-čeprav še nikoli nisem zagledala user posted image ....in pol se zbudimuser posted image , in nisem vedla, a sem delala test al ne...in po ene 10 min gledanja v strop, ugotovim, kako lepe sanje sem imela, in šla polulat testek, ki seveda nič ni pokazal -še 3 dni do user posted image drgač....kaj čmo.

ok drugače pa, ker sem danes doživela28. pomladuser posted image , naj vas počastim s user posted image pa s kozarčkom vina ali piva, da zaključim to pijančevanje in da se moje sanje in vaše končno uresničijo!

res veliko user posted image inuser posted image inuser posted image inuser posted image ...vsem, ki niste ugledale user posted image za naprej !!

danes pa res, lep preostanek nedelje želim vsem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.3.2012 18:29:14   
*anushka*
Sa.je user posted image user posted image user posted image Naj se ti začne sedaj boljše obdobje!

Multipraktik, vseeee najboooljšeeeeeee user posted image user posted image user posted image Predvsem veliko rozaste barve, ane user posted image

Mi smo mel tud včeraj družinsko praznovanje, tako da se danes vlečem s kavča v posteljo in nazaj. Pa sploh nisem nič pila (ker kaj pa, če sem noseča user posted image pa še vozit sm mogla). Kaj češ - očitno se res staramo in vsakič potrebujemo več časa za regeneracijo. user posted image

Upam, da mate vse lepo nedeljo (LittleSun, že druga nedelja ta teden user posted image )! In naj se naslednji teden začne čim bolj pluskasto!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
18.3.2012 19:25:24   
witch
multipraktik user posted image user posted image vse najboljše :))) naj ti ta 28. pomlad prinese tisto kar si najbolj želiš. In verjamem, da bo čez tri dni debel plusek user posted image

sa.je sožalje za ata user posted image

Zdaj mam pa jaz eno pametno vprašanje. Namreč, jaz imam že več kot 14 dni PMS. Boleč križ, glavobol, zeloooo povečan apetit in pa seveda želja po sladkem (čokolade ne jem, ampak v času pms vedno kak košček paše). In to se mi vleče že od M naprej. Res bi non stop jedla, pa samo sladko se mi pred očmi riše, isto so glavobli in boleč križ. Zdaj me pa zanima če je lahko to posledica klomifena. Tiste ki imate izkušje. Kaj pravite? Je pa res, da je zdaj prvi krog brez njega. Prej ko sem ga jedla je bilo pa vse noramalno user posted image

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.3.2012 20:36:41   
LittleSun
Čer
to je bila najlepša nedelja na svetu, drug dan ne moreš verjeti je bila še ena nedelja user posted image user posted image user posted image haha...mogoče sem pa user posted image ko sem tako čorava user posted image

Sa.je moje sožalje, te pa nova zvezdica čuva na nebu. user posted image user posted image

multipraktik stiskam pestke, da vseeno kmalu zagledaš user posted image in vse najboljše, saj veš...želim ti, da podoživiš ta občutek sreče v sanjah!!

Jaz sem imela pa čuden vikend, se zelo nenavadno počutim in razpoloženje se mi spreminja iz minute v minuto. Jutri pa treba it delat user posted image
naj bo danes večer še dolg!!user posted image user posted image
lep večer vsem (saj je večer, ane? user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 715
18.3.2012 20:54:25   
S*
Sajeuser posted image user posted image

Mene lahko barvate modro, gremo novim zmagam naproti.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 716
18.3.2012 22:36:41   
rozi55
Niri, čestitam za novega pasjega dojenčka user posted image Koliko veselja bo to, no pa dela tudi, ampak je vseeno več veselja. Uživajte v pomladi user posted image
Sa.je, sožalje ob izgubi ata user posted image Pa še objemček za tečko, ampak vseeno bolje par dni prej, kot pa kasneje. Bo pa pri aprilčicah roza, a prav.
Multipraktik, vse najboljše. Zdaj pa da hitro dobiš še naj darilo user posted image Držim pesti.
S*, beda za ta mesec, naj bo april vesel.
Witch, pojma nimam, kaj se dogaja. Klomifen sem jedla že par let nazaj, se spomnim samo, da sem potem skoz krvavela, kr neki, čokolada mi pa skoz paše, tako da se ne spomnim, če se mi je na tem področju kaj dogajalo user posted image Upam, da tale podaljšan pms čim prej izzveni user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.3.2012 0:33:48   
*viva*
Babike, upam, da vse že globooko podkožno gledateuser posted image

Jaz imam neko delo za službo in ne morem spat. Me razjeda stres, ko vem da bom mmogla neke stvari razčistit, ker enostavno ne gre tako naprej. Le pravo odločitev sprejeti je težko.

No, kakorkoli, upam, da ste preživele lep sončen vikend, prav prijetno je bilo imeti toliko sonca. Se mi zdi, da sonček kar malo prežene črne misli in misli na user posted image user posted image user posted image

Sa.je moje sožalje ob izgubi očeta. Zagotovo sedaj kot zvezdica na nebu paz na vse vasčuser posted image user posted image user posted image

Kje pa so rozike??? Jaz sem skoraj prepričana, da nama ni uspelo v tem mesecu, nisva bila ravno preveč pridna, čeprav se tolažim, da mogoče pa... in ne vem kako bom zdržala do 25., če me seveda ne bo prej obiskala user posted image . Vem, da se je treba sprostit, nehat mislit, odklopit, itd,itd,itd... ampak sej tudi ve veste...ko nekaj tako dolgo želiš in pričakuješ gumbka za izklop kar ni in ni... Vseskozi iščemo nove recepte in načine, kako bi se pa le uresničilo... žal pa res ne gre tako kot bi želeli...

No, malo sem zabedirala, polijem vas še z barvo... potem pa dalje veselo na delo...

Mirno noč in sladke sanje ter čim bolj miren ponedeljek.

Lp

ž

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.3.2012 6:28:06   
multipraktik
hm....moram povedat da hm, sem dobila najlepše darilouser posted image prvič v
življenju mi je testek cb pokazal user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo, pa je pomagalo, da nas je *viva* polila z roza barvo, pa znaki sicer niso bili pretirani- ziher je bil tist o špikanju v vratu hihi....
Ja nč, uupam da ni kej fake pa to, ker je 2 dni pred user posted image ..tko da bom še mal počakala z veseljem..., sam ne morem, jupi, jupi...dejmo puce, navijam da se mi pridružite!!!

dobr sm izkoristla zadnji pijanski vikenduser posted image ...en nasvet: VELIKuser posted image pa bo ratal:)

ajde, lep teden!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.3.2012 7:06:41   
Vivaldi
Jaaaaaa, Multipraktik, jaaaaaaaaaaaaaaaaa, špikanje v vratu je znak, a sem ti rekla?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za plusek, CB ne naklada, tako da te komaj čakamo pri novembrkah! A vidiš, pa si res dobila najlepše darilo za rd!user posted image Jaz tudi kmalu praznujem, tudi 28., tako da bomo enako stare, pa še hkrati v porodniuser posted image user posted image

Čestitam, nosečka!
Te pa čisto razumem, jaz se tudi še ne upam čisto sprostit do pregleda, ampak saj veš, kaj pravijo - zdaj mormo uživat, naši nas pa crkljajo!user posted image

A tvoj že ve?user posted image

DEJMO PUNCE, MAREC JE ROOOOOZAAAAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
19.3.2012 7:21:42   
multipraktik
Ja, itak moj me ima že dost, k sam o tem govorim, pa grem zjutraj v kopalnico, med tem ko je kavo kuhal, pa se je + tko takoj pokazal, pa jst o-o, pa on kva je...in pol sva se kr gledala, pa mal zmedeno začela oba obnašat, pol pa on k ta prav dec- pa sej sm vedu da bo ta mesecuser posted image in potem veselje, lupčkanje vriskanje, hecanje..tko kull
ja in zdaj je odšel v službo in se spet cel teden ne vidiva, ker dela čez mejouser posted image ....jaz pa tudi ne vem, a naj kličem mojo ginekologinjo al naj se probam pri kaki drugi zmenit...ker moja je tko mal smotana...
Ja nič bo treba prvo tromesečje dat čez, pol si bom pa oddahnila...upam da se res vidimo v porodnišnici heh, bom priletela k novembrkam enkrat ta teden-samo res priznam,....da še ne upam čisto not pastuser posted image

dejmo dejmo user posted image je innn, sem povedala to že na začetku!!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.3.2012 7:39:53   
Vivaldi
Jaz sem tudi cincala, a naj se k svoji naročim, ali raje ne, ker se mi je tudi kot mal smotana vtisnila v spomin, ampak jo sicer ful pohvalijo, vse licence ima itd, tako da sem si rekla, da bo pozitiva obveljala, potem bom pa videla. Je bila pa sestra potem tolk fajn, ko sem klicala za 1. pregled, da mi ni žal. Bom videla, kako bo na 1. pregledu, v skrajni sili, če bi bila štala, lahko tudi potem zamenjaš (vem, da nimajo posebej radi, ampak se da).
Jupiiii, super bo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
19.3.2012 7:43:10   
aischa1
Multipraktik user posted image user posted image user posted image user posted image najlepše darilo za rojstni dan si dobila.Čestitam.
Jaz učeraj nisem imela več izcedkov danes pa spet rjav izcedek.Tako da sem spet že obupala imn sem prepričana,da me bo ta mesec spet obiskala tečnauser posted image .A dokler ne pride še vedno lahko upam kaj ne?user posted image .
No 23 se počasi bliža tako,da bom kmalu vedla.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 723
19.3.2012 7:44:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Multipraktik user posted image user posted image user posted image user posted image najlepše darilo za rojstni dan si dobila.Čestitam.
Jaz učeraj nisem imela več izcedkov danes pa spet rjav izcedek.Tako da sem spet že obupala imn sem prepričana,da me bo ta mesec spet obiskala tečnauser posted image .A dokler ne pride še vedno lahko upam kaj ne?user posted image .
No 23 se počasi bliža tako,da bom kmalu vedla.

(odgovor članu aischa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
19.3.2012 7:45:54   
aischa1
No evo pa sem se izdala sem pozabila stisnit Anonimen.No pa naj ostane tako pa upam,da je to kakšen dober znak,da ne bo prišla tista tista tečnauser posted image .user posted image

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?