multipraktik
|
ojla babuške, heh evo en pijančevanje je šlo mimo...sej ta je biu ta hud, ni bla lih gajba, sem ta pravi cajt dam skliznla , tko da ni niti mačka niti nč, zdele mam SPET majstre doma,tko da sem kontroler in butler:) moj lubi pa zdravi malo mačka , heh, kaj pa ni šel z mano dam. Tudi jaz bom danes peglala...samo je pa pri nas tako, da redko peglam, takrat ko se mi da, drugače pa to rihta moj dragi...tudi srajčke si sam spegla-hihi, jst mam pa majstre čez-narobe svet Iza, držim pesti...pri meni so pa tko mešani občutki v enem momentu jaja, sej je zihr ratal, v drugem pa, ma ne no, spet ni ratal . Joj, še zjutraj ko sem se zbudla, me je trebuh bolel, identično kot pred m...sem šla parkrat že preverit,...in sem si oddahnila, da ni bilo tečke. Ja moram tut povedat da mam že par dni rahle glavobole, pa nisem prehlajena, pa kej tazga...ok danes ga nimam, pa tut če bi bil, bi ga pripisala ponočevanju. Grozni so ti dnevi čakanja in predvidevanja in ugibanja in ne vem kaj še vse, sej nam bo uspelo dočakati dan, tako ali drugače ! Niri , izberita si fajn člana, vama bo dal vetra, bosta sam na to mislila, potem bo pa manj problemov z razmišlanjem o žalostnih in slabih stvareh. jaz imam tudi enega velikega cortija doma, je že malo starina, pa nič ne kaže-8 let. Kliki, ti pa sam v akcijo nič razmišljat preveč. Boljše večkrat kot premalokrat! Vivaldi, kakšno je tvoje počutje drugače, razen želje po pospravljanju hihi. oreh...tudi tvoj čas bo prišel, zelo stiskam pesti tudi za tebe, vse bo še ok! še malo, pa lulamo , jaz bom že kar jutri probala hihi! dejmo dejmo
|