|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
15.3.2012 12:42:04   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Katte, izvedenka za laparo, še eno vprašanje. se ti je prvauser posted image po operaciji kaj prestavila? če se prav spomnim si ti zaznala O kmalu po operaciji? v katerem delu cikla pa si imela laparo? hvala

Hehe, izvedenka user posted image . Hvala.
Tako je bilo. Laparo sem imela 7. dan ciklusa, po operaciji sem par dni malo krvavela. Mislim, da je bila to prebojna krvavitev zaradi tega, ker so in rezali/izžgali endometriom na jajčniku. Ovulirala sem točno dva tedna po operaciji, user posted image  pa je tako prišla slaba dva tedna (L fazo imam 12 dni) za tem. O in user posted image   sta en teden zamujali glede na normalen cikel.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 676
15.3.2012 14:09:04   
LittleSun
S* od kje ti ta mirnost?? user posted image user posted image podeli malo z nami, ki  že dan pred dnevom D odštevamo sekudne do jutra user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.3.2012 15:19:31   
*bobika*
littlesun in katte jst sem najmanj misla da bosta že čvekale na sosednjem forumu .. jst in moja mala biba tolk navijava za vaju .. pa še za helenčico in ene par ostalih ki upam da se čimprej spokate od tukaj..
Dejmo , dejmo .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.3.2012 19:25:28   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

S* od kje ti ta mirnost?? user posted image user posted image podeli malo z nami, ki  že dan pred dnevom D odštevamo sekudne do jutra user posted image user posted image

Little Sun midva imava našo žabico spočeto po IVF in ker veva da bi bil čudež če bi zanosila naravno sem totalno mirna. Ta čas ko čakava da greva v noov postopek se pač trudiva naravno. Mogoče nama pa le uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 679
16.3.2012 7:13:44   
multipraktik
ja nič, moram napisat , da mi bo lažje. ..Danes sem zgodnja, pa je že sonček, sem tudi že delala test, pa ni nič. Zakaj se tolko sekiram z rezultatom...zato, ker sem včeraj pivo pila, danes je v planu- ma kolega rd, jutri je v planu- ma drug kolega rd, pa še st. Patric'ks day je, kar pomeni, da je praznik piva(to lih ne vem točn, vem pa da ga praznujejo Irci, k so men itak legende) v nedeljo mam pa jaz user posted image , pa bo tut najbrž v planu kak kozarček. In kaj to pomeni, sej se ga ne mislim natolčt kot žvau, pa vseen 3-4 dni zapored alko...ja tle je problem. Pa nočem se neki nazaj preveč držat pa šparat, ker na konc itak ne bo user posted image , če ne bo, se bom pa  kontra sekirala, če mi je blo treba tolk pit.  Se pa lahk tolažim, da nisem cigaretka še prižgala...tko da sem vsaj tukaj pridna. joj, pa še neki me na vratu špika- tega znaka ni na seznamuuser posted image , ...ah, sej bo vikend hitr čez, zdele spet majstri pridejo, pa mal podelamo čez dan, pol pa že lubi damu pride, ou ja!

aja pa DOBRO JUTRO in lep vikend vam želim!!!

zajtrk kliče...mnjami

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.3.2012 7:44:59   
Vivaldi
Multipraktik, ti kar rukni kakšnega za srečo, glih ulivala do onemoglosti se ga jaz na tvojem mestu ne bi - al kako, Oreh, Helenčica in Rozi?user posted image user posted image
Aja, pa če se zdaj spomnim, sem ravno nekje 1 teden po O nazravila za sestrin rd?
Med znaki bo pa špikanje v vratu še najbolj držalouser posted image user posted image Mogoče si pa prehitro delala? Držim pesti v vsakem primeru...user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.3.2012 7:57:04   
LittleSun
Jutro

bobika tut me smo mislile, da bomo že pri sosedih, saj veš da smo vedno optimistične, pa žal še nismo...ampak BOMO KMALUuser posted image user posted image

S* držim pesti, da vama je ta mesec uspelo. Čakam na (dobre) novice

multipraktik
ti samo uživaj, dokler ne veš da si noseča ne škodiš plodeku. Jaz sem enkrat jedla ful močne tablete pa mi je potem M zaostajala in sem bila ful v paniki kaj pa če sem noseča in sem to jedla in sem šla vprašat v lekarno kako je s tem, pa je rekla, da od začetka še ne pride do plodeka.

vivaldi lepo da nas obiščeš user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.3.2012 8:07:49   
Zewa
Dobro jutro bejbe! Kako ste? Zdej je vikend, privoščite siuser posted image

Jaz danes oddelam cel dan v službi, pa še jutri malo, pol pa vse 4 od sebe. Moj na mi pa streže od spredaj in zadaj, da se mi odkupi za danes ponoči, ker mi ga sračka po gostilnah...user posted image user posted image

Moram it malo delat ;)

Neposredna povezava do sporočila: 683
16.3.2012 9:00:32   
donini
Multipraktik, če ne veš, da nsi noseča, ravnaj kot, da nisi. Čisto preprosto je. Jaz sem npr prejšnji mesec šla na rentgen križa... M se je ulila kar 4 dni prej. Skratka, res bi izpala smotana, če slikanja ne bi opravila. Moja prijateljica je odtekla maraton pa takoj zatem šla na potovanje z letalom itd., pa ima zdravo nosečnost. Tudi jaz imam kmali 30 - pa ne mislim abstinirat zaradi neke % možnosti, da sem noseča. To je samoomejevanje, brez realnega vzroka. Saj se boš že itak morala držat 9 mesecev, ko boš dejansko vedela, da si noseča, ne omejuj se še pred tem user posted image , ni dobro za psiho.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.3.2012 10:34:21   
LittleSun
donini se podpišem pod tvoj post user posted image user posted image

Kje ste babike??

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.3.2012 10:49:52   
Anonimen
evo nas... user posted image

lih se prpravljam, da bom šla lupt krompir za kosilo, pol pa mal podrnjohat dokler moje dete še spi...

drgač me (.)(.) še kr srbijo al neki čudnga... še 4 dni do dneva D... pa sm tko upala, da bom sproščena (tko kot prejšn mesc, ko sm vedla, da ni šans ker nisva niti enkrat, zdej ko sva pa ebnkrat sm pa čis na trnih)... zdej pa spet kr miljon nekih znakocov user posted image

user posted image user posted image user posted image dspela tebi še posebno virtualne objemčke pošiljam, prav tko vsem ostalim, ki ste tako al drugače žalostne...

sam to sonce, a ni krasno no? user posted image

lp, Iza

Neposredna povezava do sporočila: 686
16.3.2012 11:36:09   
multipraktik
evo tut jst se podpišem pod post od donini...sam kaj ko je babja psiha res grozna. Jah nč, v mejah normale pa bo vse ok.

Grem pa probat zdej do frizerja pridt...tok lep sončk, da se mi res ne da delat nič. Pa še malega nečakca sem imela eno uro v varstvu- eno leto star cuker....mislim da bi mi res pasal en mišek:)...tko kot bi vsem VAAAM tukej!
Blagor tistim, ki že imate pikice....

ajde vikend še malo uživamo, pa user posted image , pa sonček izkoristmo, pol bo pa res že blžje dan duser posted image .

jst moram rečt, da spet nimam nobenih znakov, bolj mi vse deluje na pms znake. eh, nč mislt...ne bit neučakan, pa bo vse ok!

kaj pa ostale,se pri vas kažejo kaki NE-psiho znaki?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
16.3.2012 12:04:16   
LittleSun
Jaz ne samo da imam psiho znake, zadnje čase se mi zdi, da sem PSIHO user posted image user posted image imam filing da nisem noseča, ampak sej kako pa bi naj človek to vedel, kot da bi imela trebuh velikan že en dan po O. In pol sem še zato čist na tleh...kaj lahko naredijo ene hormonske tablete s človekom. Lubi pravi, da sem neprepoznavna te dni v mesecuuser posted image user posted image
Čeprav danes sem kar dobro...

Neposredna povezava do sporočila: 688
16.3.2012 13:16:39   
oreh
MULTIP. tako kot predhodnice svetujejo tudi jaz. sej se ga gotov ne ulivaš na mrtvo, al. jaz pravim, da je veliko žensk nosečk, ki preživljajo moževo in /ali šefovo nasilje, pa donosijo zdrave otročičke, stres pa itak bolj škodi kot kako pivce, vsaj po moje, prav tako ženske kadilke v nosečnosti, uživalke drog... no, da ne grem v skrajnosti, tako da ti pivce, dva, tri ne škodi. če si pa na gajbi/dan se pa zamisli jauser posted image user posted image .
če pomislim čemu vse sem se odrekala, ker sem mislila vsak mesec , da sem noseča, si grem prav na živce.

vivaldi, danes imam napad pospravljanja, svojih 100 kvadratov sem že sčistila, kdaj si doma, se oglasim, ker napad še ni minil!

želim vam lep sončen vikend, v objemu svojih dragih, drug teden nas je pa kar nekaj pred testom in bodo debate verjetno bolj pestre.

kliki in katte hvala za odgovora!

Neposredna povezava do sporočila: 689
16.3.2012 13:31:02   
curly
LS, moji hormoni mi nagajajo že od januarja. Imam hormonske tbl in si nisem nič več podobna. Zadnje čase mi je takooooo slabooooo, da sem začela kuhat igverjev čaj, ki mi pomaga! Žal pa ne obstaja čaj za dvigovanje libida, pozitivno razpoloženje ipd. Tudi moj namreč pravi, da nisem ista, da že kakšen mesec ne oddajam "seksualnih" vibracij, sama sem opazila, da neprestano spreminjam razpoloženje, na seks sploh ne pomislim!?, padem v depresijo brez posebnega razloga ipd. GROZNO! Komaj čakam, da dobim M in da dam te tablete stran, ker to ni več ničemer podobno!
Edina dobra stvar vsega tega je, da sem se nekje vmes prepričala, da mi delanje user posted image ni več na prvem mestu. Upam, da tako ostane. Sicer bomo šli v postopke, ki nas verjetno čakajo v tem letu, ampak lagano. Je treba druge stvari prej uredit ( dokončat faks, poiskat službo, se posvetit sebi in mojemu zanemarjenemu telesu ipd.)
Ne vem, zakaj, ampak tudi meni je letos naredilo KLIK v glavi in sem začela malo bolj aktivno hodit v goro, ki jo imam tukaj blizu. Sicer sem z mojim kosmatincem že prej hodila na sprehode, ampak so bili veliko krajši od teh, ki se jih poslužujeva zdaj. Tudi prehrano smo spremenili, ampak samo v namen, da bolj zdravo živimo! ;) Hujšanje ni prvotni cilj, prvotni cilj je dobro počutje! :D:D:D Vesela sem, ker je danes lepo vreme, komaj čakam, da pride moj domov, da greva malo na vrt ali pa regrad nabirat... v glavnem, samo da bomo zunaj!
Želim vam prečudovit vikend, izkoristite ga za kaj prijetnega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 690
16.3.2012 13:37:44   
LittleSun
curly eno točno tako se jaz počutim user posted image user posted image   bi moral zraven takšnih tablet dobit še kakšna poživila user posted image user posted image da bi imel voljo do življenja.

oreh pri meni se tut ne pozabi oglasit, bom dala pir na hladno user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 691
16.3.2012 13:48:00   
Kliki
multipraktik ne sekiraj se. Moja znanka ni vedla da je noseča in so bli ravno na dopustu in so ga kr fajn pil pa je čisto lepo donosila in ima sedaj punčko staro 11mesecov in je pravi cukr.
Seveda pa navijam za tvoji user posted image .

LittleSun in curly joj tale psiha pa matra tudi mene. Ne vem več kaj nej naredim pa nobenih tablet ne jem. Mi pa kar na enkrat pride da bi se  user posted image za brezveze, potem sem pa čez pet mintu ful user posted image . Tko da bi blo najboljš da smo vse user posted image in se bomo lahko izgovarjale na hormone.

Joj pri nas je tako lepo sončno vreme, pa toplo je tudi tko da bom šla mogoče celo malo na sprehod. Me pa daje tudi spomladanska utrujenost.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
16.3.2012 17:18:42   
Kliki
Punce prosim za pomoč.

Moja zadnja M se je vlila 2.3, kar pomeni da je danes 14dni, a bi blo možno da je O šele danes glede na to da imam cikel dolg 30dni.
Me nekaj čudno šravfa pa izcedka je tudi ful.user posted image
Ker potem bo pa mogu moj dons v akcijo, križ ga hvala bogu ne boli več.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 693
16.3.2012 18:54:20   
oreh
LS, šibam, kaj ko pridem do Lenta, levo ali desno? zgleda, da ima vivaldi nosečniško pospravljanje, da ne rabi čistačice.user posted image user posted image

kliki tvoj naj kar pozabi na križ pa v akcijo!
sem pa res vesela, da nas kar veliko poroča o takšnem in drugačnem odklopu!user posted image user posted image

sem bila na kavi pri eni sorodnici,ki se je 7 let trudila za otroka. vedno mi s pogovorom vlije moči za ves mesec. bistvo po njenem je zaupati zdravnikom, iti pozitivno, a pripravljen na neuspeh v postopke in se ne ozirat na druge, če gledaš postrani nosečnice, jih pač gledaš, si se že tako odločil spopadati se s svojo težavo.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.3.2012 8:13:29   
Vivaldi
Bruhahahaaaaaa, oreh, ma kakšno nosečniško pospravljanje!user posted image user posted image user posted image Se mi je moj včeraj kar malo zasmilil, ko se je popraskal po glavi in izjavil, da se bo moral očitno še likat naučit - revež že cel teden vleče stvari direkt iz opranega kupa, ker zvečer nimam energije, zjutraj pa ne živcevuser posted image user posted image A ni smešno, da se tole čakanje sploh ne neha - najprej sem komaj čakala črtici, in se mi je zdelo, da ko ju zagledam, bo vse najbolj d best, zdaj pa samo čakam pregled v četrtek in sem vsa na trnih, da že pove, da je vse uredu.... Saj vem, prepustit se je treba, ma povej to ženski, ki hoče bit predsednica in imet vse pod komandouser posted image Mi je mami dala dobro navodilo: zdej čim več zasluži in čim manj razmišljaj!user posted image user posted image
Bi te pa najela za likanje in kuhanje, ko rodim, a kaj, ko boš imela takrat že tak trebuh, da te bodo moral s karjolo okrog vozit, kaj šele, da bi lahko stala ob likalni deski.

Ajajajaj, babe, pomlad je pa res en hecen cajt. user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.3.2012 8:15:14   
Vivaldi
VSEM PA ČESTITKE ZA ODKLOP!
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.3.2012 8:18:16   
Vivaldi
Še malo o likanju (tacajt, ko to pišem, bi lahko že nekaj zlikalauser posted image ):

Znastveniki so odkrili, da sta likanje in zakonski seks enaka.

1. Človek se mora prisiliti, da začne.
2. Ko že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo.
3. Ko vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir.

No ja, ni ravno tako, ma ... user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.3.2012 9:04:05   
Niri
HIhi jaz pa ne likam...tako je :) če že rabim kakšno srajčko ajde potem, sicer pa ne...nimam jest časa v življenju za to user posted image

Evo da vam povem najine dobre novice, ni sicer user posted image je pa v vsakem primeru nov član družine user posted image Danes greva namreč posvojit kužka iz zavetišča. Sva se odločila, da bova mela pač 2 in ko/če bodo otroci bo pač samo malo bolj veselo user posted image

Sicer pa je prišla moja user posted image v vsem svojem sijaju (prva po ss)...ful boleča, ful obilna, z najbolj hudim PMS in še MMS, bogi moj, sva se vmes že ločvala user posted image

In ful dobro za vse ki odklapljate...saj ta forum je lahko tako prijateljski, da včasih še delimo podatke o O, M, user posted image itd, ni pa nujno, da je samo to user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.3.2012 9:58:25   
Anonimen
punce js mam filing, da nama je po nekem čudežu ratal...

jao, k se bom v zemlo udrla, ko bo M pršla... kera koza sam... no kokrkoli, počakat morm do torka in bom vedla...

Iza

(odgovor članu Niri)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
17.3.2012 10:28:02   
multipraktik
ojla babuške, heh evo en pijančevanje je šlo mimo...sej ta je biu ta hud, ni bla lih gajba, sem ta pravi cajt dam skliznlauser posted image , tko da ni niti mačka  niti nč, zdele mam SPET majstre doma,tko da sem kontroler in butler:)  moj lubi pa zdravi malo mačkauser posted image , heh, kaj pa ni šel z mano dam. Tudi jaz bom danes peglala...samo je pa pri nas tako, da redko peglam, takrat ko se mi da, drugače pa to rihta moj dragi...tudi srajčke si sam spegla-hihi, jst mam pa majstre čez-narobe svetuser posted image

Iza, držim pesti...pri meni so pa tko mešani občutki  v enem momentu jaja, sej je zihr ratal, v drugem pa, ma ne no, spet ni rataluser posted image . Joj, še zjutraj ko sem se zbudla, me je trebuh bolel, identično kot pred m...sem šla parkrat že preverit,...in sem si oddahnila, da ni bilo tečke. Ja moram tut povedat da mam že par dni rahle glavobole, pa nisem prehlajena, pa kej tazga...ok danes ga nimam, pa tut če bi bil, bi ga pripisala ponočevanju.
Grozni so ti dnevi čakanja in predvidevanja in ugibanja in ne vem kaj še vse, sej nam bo uspelo dočakati dan, tako ali drugačeuser posted image !

Niri user posted image , izberita si fajn člana, vama bo dal vetra, bosta sam na to mislila, potem bo pa manj problemov z razmišlanjem o žalostnih in slabih stvareh. jaz imam tudi enega velikega cortija doma, je že malo starina, pa nič ne kaže-8 let.

Kliki, ti pa sam v akcijo nič razmišljat preveč. Boljše večkrat kot premalokrat!

Vivaldi, kakšno je tvoje počutje drugače, razen želje po pospravljanju hihi.

oreh...tudi tvoj čas bo prišel, zelo stiskam pesti tudi za tebe, vse bo še ok!

še malo, pa lulamouser posted image user posted image user posted image , jaz bom že kar jutri probala hihi!

dejmo dejmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?