|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
13.3.2012 15:53:47   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Helenčica ti jaz iz izkušenj povem, da odklapljanje od RR čisto nič ne pomaga ampak res ničuser posted image tako, da ti kare lepo čvekaj tukaj naprej.

Ja meni je pamagal kak mesec potem je blo pa vse po starem.user posted image
Pa sej nam bo ratalo z odklopom ali pa brez. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 626
13.3.2012 19:12:37   
Anonimen
noro ej, lih se hvalm, da sm hladna ko špricer (ker sva premal slončkala) in me začnejo špikat joškice, pa vrtoglavica... sami znakci - enaki kot v prvi nosečnosti... in to 7 dni od nepričakovane user posted image

kaj nej si zdej mislm??? user posted image

Iza

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
13.3.2012 19:25:36   
LittleSun
viva tudi mene od doma heca, traja 10 min preden mi odpre da odgovor, ampak sem vztrajna, se ne dam user posted image

sem prišla malo živčke spočit, ker je naš mali danes super siten in se sedaj malo lubi z njim ubada.

iza
nič ne misli, en teden je še kar nekaj...če je plusek bo počakal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.3.2012 20:56:10   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sA.JE:PIKEPOKE IN VELIK OBJEM ,NAJ SE ATI pozdravi .Ti pa da zagledaš velik ,debel plus user posted image

navijam za vsevas in vas pozdravljam user posted image

Lepo da nas prideš še malo pogledat. Sem ravno oktobrke malo čekirala.

user posted image z veseljem ,ker stem i stale ob strnai ;)))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.3.2012 7:35:45   
Vivaldi
Helenčica, jaz se pa strinjam s tvojim odklopom, tudi jaz sem zdaj občutno manj tukaj gor, in bom še skrčila obiske, ker potem kar padeš v nek filing, in ne moreš ven. Itak se moraš pa že na potovanje pripravit.

LS trenutno mi nič pametnega ne pade na pamet, ker je vse energija usmerjena v to, da ne mislim na to, kaj bi šlo lahko narobe, pa da je velik odstotek SS do konca prvega trimesečja, pa da tudi če je 1. pregled ok, lhako naslednji ni, potem pa še preberem kakšno stvar, npr. sem lani zanosila, imela ss, zdaj pa ne morem več... TUGA! Tako da res razumem Helenčico.
Upam, da so tile moji podivjani hormoni znak zdrave nosečnostiuser posted image

Oreh, a ti tudi malo odklapljaš? A se raj dobimo na kofetu, al pa kšno steno prefarbamo skupi? Men bi prav pršla kakšna pridna rokca čez kakšen mesec, pa še pospraviš potem lahko, ko imaš ravno željo. Nisi napisala epiloga - a si potem spucala za ogledalom? Meni se je očitno prestavitev mačjega wcja s podoročja otrok obrestovala!user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.3.2012 7:50:16   
LittleSun
Dobro jutro

Jaz sem spet vsa razmontirala zarad teh hormonskih tablet user posted image user posted image user posted image spet čist brez volje in sitna. Pa kaj mi je to treba user posted image user posted image

vivaldi ti samo uživaj in misli pozitivno. Ne čitaj teh zgodb!!
Zgleda bom morala pa jaz listek napisat na wc školjko, da naj jo zapirajo user posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.3.2012 7:54:36   
SILVA
Mojauser posted image je danes pritekla ampak začuda nisem čisto nič razočarana.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.3.2012 7:56:40   
LittleSun
Silva user posted image user posted image kako sta vidva sedaj? Gresta dalje v postopek? user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.3.2012 8:01:56   
monsy
Pri meni test - danes, moja user posted image se počasi naznanja z občasnimi krči..

Gremo u nove boje u april!!

Neposredna povezava do sporočila: 634
14.3.2012 8:03:04   
LittleSun
monsy tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
14.3.2012 8:20:16   
oreh
silva in monsy user posted image user posted image
vivaldi hvala za včerajšnji post, si kar zadela del bistva ja.
res je tudi jaz malo odkljapljam od RR, ampak prej sem zaradi klomifena imela glih tolk energije, da sem dopoldne preživela za račun. in pop. služba, zdej k ga pa več ne jem, pa mi že vse rožice zunaj cvetijo, pa gibam in sem manj na RR, seveda berem pa stalno, pa mi kar paše ta odklop.
Drgač ti lahko tudi vrt preštiham, butare naredim, vse, vse, edino ne bi likala in šip pucala. jaz bi kar umrla, če ne bi skoz nekaj fretala po hiši in okoli hiše.

tiste, ki ste imele laparo- a je operacija vezana na menstruacijo, če jo imaš, ti verjetno takrat laparo ne naredijo, a ne?

Aja, ogledalo- vedno je čisto, ne glede na dan mojega cikla in vedno se spomnim nate. sem se ravno včeraj kregala z otroki- oni meni pa ne tovršica, to je bil da vinci, jaz pa njim, nikakor, to je bil vivaldi, pa ne tovaršica no, če vemo, da je bil da vinci... no na koncu so imeli oni prav. vidiš, pa sem se spet nate spomnila.
mislim, da se kar vsaka nosečnica bojuje s temi mislimi, ene bolj, druge manj. ti si pa še malo bolj vpeta v naše zgodbe, sprejmi realno tudi to možnost, svoje misli pa le usmerjaj v pozitivo in samo pozitivo, saj veš, da negativne le škodijo. in če nam starinam uspeva delni odklop od teme zanositve, verjamem, da bo tudi tebi uspelo preusmeriti misli!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.3.2012 8:26:39   
Vivaldi
Ah, ziher je bil Vivaldi, kakšen Da Vinci ... user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.3.2012 8:28:35   
SILVA
LittleSun danes imam posvet pri moji G v ambulanti za neplodnost, da se zmeniva za naprej.Računam, da greva v nov postopek v začetku maja. Do takrat pa probava po naravni poti user posted image in upamo na najboljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
14.3.2012 8:50:39   
Katte
monsy in SILVA, stari soborki - user posted image user posted image user posted image .

oreh, če ti delajo samo laparo (ne npr. tudi histero hkrati), ni pomembno, v katerem delu ciklusa si. Lahko je tudi med M.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.3.2012 9:30:56   
witch
Da se še jaz na hitro javim. Namreč sestra je dobila službo in čuvam našega fantiča. Osem ur z njim, zvečer pa malo z dragim in kar ni časa za rr. Tak da se tudi jaz kar pridno odklapljam od njega.
Drugače pa vse ki še čakate dan D in O user posted image user posted image user posted image user posted image da je čim več plavalčkov prišlo tja kamor mora user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.3.2012 9:35:54   
witch
user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (5. krog)user posted image

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)user posted image

11.3.
thanchyka (1. IUI)user posted image

12.3.
štrumfek (x. krog)user posted image

15.3.
donini (8. krog)user posted image

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)
anonimna user posted image (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)user posted image
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČK: ___4___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

< Sporočilo je popravil witch -- 14.3.2012 9:37:30 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.3.2012 9:37:56   
Anonimen
Da se še jaz javim...včeraj je prišla user posted image , nepričakovano hitro, bi morala šele konec tedna. Tako da gremo v nove boje.

Anonimna user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
14.3.2012 9:38:02   
witch
Kaj zda to punce? Samo modro barvam user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo druga polovica meseca bolj roza user posted image

S*, Ajcom1, cebela2 kako pa je pri vas?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.3.2012 11:24:57   
Sa.je
monsy, silva, anonimna user posted image user posted image user posted image ker je pritekla, kaj se ta user posted image res ne zna spokat na dopust??

Little sun saj bo bolje! Misli na to, da boš mogoče zato prav kmalu user posted image

Nič kaj lepo ne zgleda tale naš marčevski seznamček, vse je nekaj modro user posted image upajmo, da nam bo druga polovica meseca bolj naklonjena kar se tiče roza barve.
Eh, jaz sem pa danes dežurna v službi in bom do 17h tu viselauser posted image zunaj pa tak lep sonček.
A je kje kakšna čvekica danes, da bo malo hitreje minil čas user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.3.2012 11:25:37   
LittleSun
Anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah kaj je to spet, kje so pluski in rozike??

Moj delodiš je šel tudi danes na dopust, itak sem že od včeraj zvečer čist cotasta. Samo naj mine teh 10 dni, da lahko spet normalno živim. Se spomnim, ko sem še jemala kontracepcijske so tudi tako vplivale name user posted image . Upam, da mi več ne predpiše tega dabrostona, pa tako ali tako ne pomaga, če imam še vedno te vmesne krvavitve.

Danes se grem malo k mami pocartat, da malo pojamram...ona vedno najde besede.

witch user posted image user posted image za čuvanje...imaš pestre dneve in hitro minejo, pa še naužiješ še lahko otroških iskricuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.3.2012 11:27:23   
LittleSun
Witch a me daš na seznamu na 25.3 user posted image user posted image ja sej vem, že xtič me premikaš...ampak sedaj vem točno kdaj jo NE čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 646
14.3.2012 11:48:30   
Anonimen
Vse katere ste dobileuser posted image upam,da gre čim prej pa pa.In da je potem 9 mesecev ne bo več.
No moja O je šla mimo in smo bili pridniiiiiiiiiiiiiiiiii zelo svauser posted image cel teden,da je ja ne zgrešimo.Zadnji dan je pa bila kar močna sluz tako,da mislim da je nismo zgrešli.No sevedauser posted image je bil kar vesel,da se je lahko vsak dan stiskal.hihihih
Sedaj pa morem lepo držat pestke in upat,da ne pride 23.3.
Lepo se imejte v tem sončnem dnevu.Pa upam,da ta mesec nalulamo čim večuser posted image user posted image .
Anonomnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 647
14.3.2012 12:33:20   
dspela
Še tukaj sporočim.

Na žalost se je moja 3 nosečnost tudi končala z odmrtjem ploda. user posted image user posted image user posted image V ponedeljek sem začela krvaveti in šla na urgenco v celje... in začetek splava. Včeraj sem bila na čiščenju v Lj, da so plod in vse ostalo takaj poslali na genetiko.

V lj sem pa morala iti, ker če bi delali v celju bi bilo prepozno, da bi poslaili v lj, ker je treba to tako narediti.

Sedaj pa moram čakat okoli 4 tedne na izvide in da grem potem k svoji G se menit naprej . Sedaj bova šla oba na genetiko. Izvidi od genetike za naju pa lahko trajajo od 1 meseca do pol leta. Zanosiva pa lahko spet že 2 meseca.

niri, žal mi je za tebe....že veš kako naprej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.3.2012 12:46:37   
Zewa
jooj, dspela, kar kocine mi gredo pokonci user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da vam uspe kmalu!

Za ostale pa tudi, pri novembrkah 2012 je še dovolj prostora...

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.3.2012 12:54:48   
LittleSun
dspela user posted image user posted image nimam besed. user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?