oreh
|
silva in monsy vivaldi hvala za včerajšnji post, si kar zadela del bistva ja. res je tudi jaz malo odkljapljam od RR, ampak prej sem zaradi klomifena imela glih tolk energije, da sem dopoldne preživela za račun. in pop. služba, zdej k ga pa več ne jem, pa mi že vse rožice zunaj cvetijo, pa gibam in sem manj na RR, seveda berem pa stalno, pa mi kar paše ta odklop. Drgač ti lahko tudi vrt preštiham, butare naredim, vse, vse, edino ne bi likala in šip pucala. jaz bi kar umrla, če ne bi skoz nekaj fretala po hiši in okoli hiše. tiste, ki ste imele laparo- a je operacija vezana na menstruacijo, če jo imaš, ti verjetno takrat laparo ne naredijo, a ne? Aja, ogledalo- vedno je čisto, ne glede na dan mojega cikla in vedno se spomnim nate. sem se ravno včeraj kregala z otroki- oni meni pa ne tovršica, to je bil da vinci, jaz pa njim, nikakor, to je bil vivaldi, pa ne tovaršica no, če vemo, da je bil da vinci... no na koncu so imeli oni prav. vidiš, pa sem se spet nate spomnila. mislim, da se kar vsaka nosečnica bojuje s temi mislimi, ene bolj, druge manj. ti si pa še malo bolj vpeta v naše zgodbe, sprejmi realno tudi to možnost, svoje misli pa le usmerjaj v pozitivo in samo pozitivo, saj veš, da negativne le škodijo. in če nam starinam uspeva delni odklop od teme zanositve, verjamem, da bo tudi tebi uspelo preusmeriti misli!
|