multipraktik
|
Ojla,nisem še pobegnila, samo kar še ne verjamem. Sisley, lani aprila sva se odločila...pa povem, da nikoli do zdaj nisva bila tako pridna kot ta mesec . Malo sem bila v dvomih( babe, nikoli nam ni prav), včeraj cb takoj pokazu +, danes fs neki čuudno rahlo črtico, no nisem je dobro vidla, pa še to bolj kasneje..., tko da ju3 ko bi mogla prit bom mirnejša, ko je ne bo....če je pa do petka ziher ne bo, pa itak polulam še kak test (enga fs še imam), da bom mirna(-imam redno na 28 dni drugače). namreč full se čudno počutim, spala bi skos, mal me daje panika, kaj pa kako zdej naprej, glede na količino dela ki se mi dogaja...tko ne počutim se kot srečka nosečka, ampak bolj kot tečka nosečka. Pa trebuh me skoos boli, tko zlo podobno kot pred , samo ne isto, joški nič-razen če jih res stisnem ....pa dosti sem napihnjena-ki pa tut skoraj nikoli nisemm, pa full mam skos mokri feeling na spodnjicah...skos hodim gledat kva je, pa je sam mal pojačan beli tok. kakorkoli pogledaš, so forumi fajn po eni strani...po drugi pa te lahk totalno zamorijo....sploh če greš brati o im noseč. pa te fore. v glavnem ginekologinjo bom poklicala šele v ponedeljek, ko se prepričam da res ne bo, mogoče takrat ratam bolj vesela . ostale pa...:Hvala za čestiteke!!! , ko bi se vsaj jaz lahko še malo bolj sprostila in veselila, mam s sproščanjem resne probleme-ugotavljam zadnje cajte lillith82: mogoče je pa vseeno ratalo? drugače se pa strinjam s tvojo odločitvijo...podpiram te!! ella008 in LS,*anushka*,Sisley ....držim pesti da bo res še 11 . Ja nič, LS sej pomaga se kdaj tut sam s sabo pogovarjat, nič čudnega ja nič, grem pa zdej res kej nardit v službo...da se malo odklopim...od črnih misli...tistih''kaj pa če ni?'' pa da vas še jaz polijem z roza barvo!!!!! marec bo rozaaaaaaaa!!!
|