Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 11:06:40
|
|
|
|
Roži_
|
jona klara, hormoni niso tako nedolžna stvar, rabi celo leta da se telo očisti vseh hormonov, žal
< Sporočilo je popravil Roži_ -- 11.3.2012 11:07:25 >
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 11:08:36
|
|
|
|
Roži_
|
cukica, kako napreduješ? Punce za vse držim močno pesti!!!!!
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 17:10:47
|
|
|
|
miška26
|
andreja_p držim pesti, da se obdrži! športnica in anonimen vama pa upam, da res uspe, če pravita, da je zadnji, bom navijala! Jest pa jutri kličem, da vidim kaj me čaka zdej naprej in kdaj? Lep sončen pozdrav.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 19:43:35
|
|
|
|
ajetam@
|
punce veste kaj me bega... saj jaz bom itak zdaj zanosila. teledva zamrznjnčka se bosta prijela in me sploh ne zanima sam vseeno me zanima ker berem da se punce ki greste samo po zamrznjenčke kar prijavite in ste takoj na vrsti. a sem to prav razumela? če greš v nov postopek moraš počakat 3 mesece, če greš pa samo po zamrznjenčke pa greš takoj po naslednji m ? ker jaz grem po zamrznjenčke pa sem mogla čakat 3 mesece. držimo pesti za vse
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 20:34:11
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene punce, še malo pa začnem spet z postopkom za zamrzjenčke, sam da pride, pa pokličem za uz. Ajetam jst sm lahko šla zdej z drugo oziroma bom lahko šla z drugo v postopek za zamrzjenčke, pa jst mam stimuliran postopek z estrofemom. Sem pa bila pred tem v postopku za 2 ivf, ampak do transferja nismo šli, ker so se bali hiperstimulacije, zaradi povečanih jajčnikov. Mam pa eno vprašanje, kaj mislite da so mi dali po dva tarodka skupaj za zamrznit, če sm stara 28 let? Sm takrat pozabla vprašat, ker men je v bistvu vseeno, sam da bi nama uspelo in da bi prišla do
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 20:42:32
|
|
|
|
ajetam@
|
ja to mi je full zanimivo. ker men so pa rekl da morem nujno počakat 3 mesece... nimam pojma zakaj jih dajo po 2. jaz sem mlajša pa jih imamo tudi po dva spravljena
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 20:58:30
|
|
|
|
latka
|
andreja83, midva sva imela 4 eskimčke, ki so bili zamrznjeni vsak posamično, to sva pa izvedela komaj na dan ETZ. Na podlagi česa pa se odločijo, kako jih zamrzniti pa ne vem, ker nisva vprašala, mogoče je pri nama bilo tako, ker že imava enega sončka ali pa odločijo na podlagi tega, kaj sta napisala na tisti obrazec, število prenosa zarodkov, ne vem, samo ugibam.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.3.2012 21:41:06
|
|
|
|
rosse
|
Živjo, počasi končujem s špikanjem (gonal) in me jajčniki nič hudo ne špikajo oziroma mi bolečina iz desnega jajčnika malo ižareva v nogo. Le bolj sem utrujena, pozabljiva, razdražljiva in zmedena. Kako pa ostale prenašate hormonsko terapijo?
< Sporočilo je popravil rosse -- 11.3.2012 21:44:40 >
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 8:39:08
|
|
|
|
Tian77
|
Zivjo punce, kratki update. V nedeljo sem imela punkcijo in pridelala sem 12 jajčkov V petek bom videla, koliko od njih se jih je oplodilo in zdržalo teh 5 dni.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 8:41:05
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO MAREC . PONEDELJEK 12.03. JONA KLARA - POSVET TOREK,13.3. TAMALA86 - POSVET SREDA 14.3. ŠPORTNICA - POSVET SILVA - POSVET ČETRTEK 15.03. CUKICA - UZ PETEK 16.3. FELIDAE - UZ TIAN77 - ET ČETRTEK 29.3. LATKA - POSVET
OBJEMČKI JONA KLARA, FOXYLADY,KRISV,... T R E P E T A L K E (beri TESTI) TADDEA - 6.3 *KARMEN* - 8.3. INA 19.3. KRISAM 21.3. ANDREJA_P 26.3 KANDIDATKE V POSTOPKU FOXYLADY (dr.ZORN) EMAS. (dr. ZORN) CUKICA (dr.RIBIČ) MARJETACVETA AVONIJA (dr.REŠ) KRISV(dr.REŠ) ELARAB (dr.) ANDREJA83 MARTINA ALYA KANDIDATKE ZA POSTOPEK VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO(dr.BOKAL) ANE_ANE(dr.REŠ) KRIS555(dr.GAVRIČ) JOSEPHINA83(dr.RELJIČ) SILVA (dr.BOKAL) LENCI(dr.VOGLER) Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,.... NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26, Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana. Statiska uspešnost (borke ki sodelujejo na RR): Mesec Št. bork v pos. do testa Št. Nosečk Uspešnost JANUAR 5 0 0% FEBRUAR 17 2 12% MAREC
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 9:31:33
|
|
|
|
andreja_p
|
Vse lepo pozdravljene Vsem se zahvaljujem,za čestitke in da upate tudi zame.Jaz pa ne vem kako bo,saj me je doletela želočna,oz.prebavna viroza,zato prejšnji teden nisem veliko jedla,v nedeljo me je pa zvilo,da sem začela bruhati,tako da ne ostane nič v meni,kar pojem in popijem.Spim pa itak tudi ne.Tok sem izmučena,da ne verjamem,da bo kaj uspešnega iz tega postopka.Sem bila ob 1:00 zjutraj pri dežurnemu,ker nisem mogla več zdržati te bolečine.Dobila sem inekcijo,ki pa upam da ne bo vplivala,saj sem povedala da imam dva zarodka in upam da tudi moja izčrpanost ne bo pripeljala do slabega rezultata. Ne vem kaj naj pojem,da mi bo bolje,prepečenec in čaj sta bolj malo.Je imela katera kakšno izkušnjo s tem,kaj mi priporočate?Zelo bom hvaležna za vaše odg.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 10:50:28
|
|
|
|
miška26
|
Tian77 bravo, držim pesti Joj andreja to pa maš srečo, ravno sedaj, kaj če bi vzela lineks, če lahko,pa veliko pij in to izotonične napitke, da boš čim bolj hidrirana, kaj več ti pa ne vem svetovat Upam da se obdržita Jest imama pa prvi UZ 26.3., niti na krvnega mi ni treba it, tko da spet čaaaaaaaaakam! Jest se tud ful čuvam, da nebi kj zbolela, ker šekar razsajajo virusi....
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 10:51:12
|
|
|
|
ajetam@
|
pojdi si kupit isostar. ker te bo hidriral. to je pomembno. jest pa kakšne prepečence, bobipalčke... itak bi blo fajn kakšno zelenjavno juhico...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 12:24:00
|
|
|
|
EmaS.
|
Pozdravljene sem se naročila pri dr. Zorn in dobila datum 26.4. posvet, tako da spet v nove boje. Miška26, sigurno komaj čakaš na svojega , veliko sreče ti želim in ostalim ----------------------------------------------------- ------- moj problem nije od mene veći-------
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 13:18:22
|
|
|
|
miška26
|
EmaSJa komaj čaka, predvsem, da vidim če je vse OK, sj zdej sem pa še svojo gin. klicala, in mi je rekla naj pridem čez en teden, da nam tolk dolgo čakala,pa me bo še vmes malo pogledala,tko da jupi Evo za tebe pa bom spet držala pesti
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 13:56:28
|
|
|
|
šičko
|
Ojla punce, eno vprašanje. Ko greš drugič v IVF postopek v LJ kliniki ali morajo podatki zopet na konzilij ali ni potrebe? Jaz sem se že postavila v vrsto, dobila številko, zdaj sem dobila tudi menstro, zdaj sem se pa zmedla..... Ali moram čakat kakšno pošto ali lahko kar pokličem in se najavim za dvig zdravil? Hvala vam za odgovor. Lep sončen dan še naprej
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 14:04:13
|
|
|
|
coala
|
EmaS ...žal mi je zate bo pa drugič Felidae moja M.pride okol 15 če ne bo zaj kaj zamujala od psihe ,saj veš nov postopek pa to pa psiha dela Roži....men je dr Reš rekel da hormoni grejo takoj ven da če ni nove doze ni nič.....kot pijanci če ne spije spet kaj na novo ni kaj v telesu.Pogovor je bil pa o tem da sem malo shujšala in sem rekla da zdaj po tolkem času so pa tud hormoni šli malo ven,tak da,ne vem
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 14:19:07
|
|
|
|
šičko
|
coala - jaz se ravno ne bi strinjala, da gredo hormoni tako zelo hitro ven. Konkreten primer...... 1 IVF sem imela novembra, začetek decembra sem dobila M, to pomeni da se ni prijelo. 22 februarja sem bila pri G na pregledu in na UZ so bili še vedno 3 folikli, to pomeni, če bi bilo vse normalno bi bil ena sam..... se pravi po 3 mesecih so hormoni še vedno povečani, tako da ravno tako zelo hitro pa pač ne gre. Morda je res odvisno od vsake posameznice, ampak meni je nekako logično, da kar nekaj časa traja da se telo prepuca dokončno. Takšno je moje mnenje morda pa ima katera kakšne drugačne izkušnje.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 16:35:56
|
|
|
|
coala
|
šičko...saj tudi jaz vem,da ne gre tako hitro,saj sem sama videla po kolikem času telo ni bilo več napihnjeno,pa jaz sem bila junija v postopku,decembra pa ko sem bila pri ginekologu je bil še vedno desni jajčnik močno povečan tak da ni to glih res kar je dr rekel tako da verjetno tud do kakšne reakcije lahko pride,hormoni so le hormoni ampak drugače ne gre da le kaj hujšega ni.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 16:41:05
|
|
|
|
Ina81
|
Punce, pri meni je tudi končano. V petek 7.dan (kot vedno) sem dobila izcedke, danes pa se je dokončno ulilo....
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 17:08:10
|
|
|
|
coala
|
ina81....žal mi je ,bo pa naslednjič
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 19:16:47
|
|
|
|
HANYBANY
|
Živjo! Evo zdaj se vam pa tudi jaz lahko počasi pridružim 29.3. imam prevzem zdravil. Srečno vsem, in tistim, ki vam tokrat ni uspelo, pa vendar srečno tudi vam za naprej
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.3.2012 20:12:15
|
|
|
|
*zabica*
|
@Šičko: odgovor konzilija rabiš samo prvič in velja za vseh 6 postopkov.... Držim pesti, da ti tokrat uspe :)
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.3.2012 10:01:40
|
|
|
|
Muri82
|
punce samo tolko da vam javim, da zaenkrat smo na dobri poti. Imamo srcni utrip enega otročička. Upam, da se obdrži tudi naprej. Dokler ne bomo iz tarizičnega ne bom mogla uživat v nosečnosti. Moje zdravje je še vedno slabo. Hiperca še vedno prisotna več kot očitno Ampak človek kar malo lažje zadiha, ko dobi znake da je na pravi poti. Andreja_p ne sekiri se zaradi hrane. Otročička sta še tako majhna, da dobita vse kar rabita iz tvojih rezerv. Jaz sem tudi 14 dni preživela na 1 kosu tolsta in eni šalci kakava, ter juhi za kosilo ter 3 litri nesladkanega čaja. Ko sem imela dobr dan sem pojedla še en jogurt. Sestra v bolnici mi je rekla, da če mi ne paše jest ni treba da jem. Glavno da pijem... Ina81 Miška26 ti pa imaš super ginekologinjo, da te kr tako malo naroči ;) Dobro odpravi.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.3.2012 14:29:38
|
|
|
|
elarab
|
Pozdravljene, sem 7.dan po et (5.dan). že od včeraj me zvija po trebuhu, boli me tudi križ. Nekam zgodaj, ampak vse kaže na konec...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?