multipraktik
|
ojla, evo nism mogla zdržat, da ne pojamram malo....najhujši dnevi so mi dnevi čakanja, od ovulacije do menstruacije, sploh ker sva bila ta mesec reees pridna, 10 dni vsak drugi dan pa še ovulacijo sem čutila, kar je skoraj nikoli ne. Pomojem sva podrla najin rekord v pogostosti , vsaj v zadnjih letih. Ma ja no, znakov ni nobenih, ne bolečih (.)(.), ne napetega trebuha nič, še cigareti se mi zaluštajo- samo se zadržim, že 2 tedna nisem prižgala po skoraj 10. letih kajenja-uf. moram se upirat še naprej. Sem se odločila, da bom testek probala delat na dan m-če je seveda ne bo , čeprav me mika, da ga naredim na moj rd , ki je pa 3 dni prej, da si dam darilo, heh . Sem naredila celo že statistiko po našem seznamu, bom vidla če drži, čeprav mi jo je donni malo pokvarila...donni, ne obupat, poglej z druge strani, lahko da je uspelo, če ne pa je še vedno bolje da pride toliko prej, kot pa da jo čakaš po 2 ali več mesecov... svaka čast pupam, ki imajo potrplenja in voljo odklopit ta ''problem''. ok, nič, dejmo dejmo čim več , mesec je že skoraj na polovici. kaj je z monsy?, kmalu lulata Anonimna in tarnica, jeej držim že pesti potem si pa že ti Sa.je....jaz čutim, da bo konec s težkimi vprašanji, ker boš nalulala , ja ja, boš videla. Še dobro da imamo seznam, da se z njim zamotim in stiskam pesti za vse po vrsti! ok, mejte se, lepe misli, lepe misli....nič grdega razmišljat!!!!
|