|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
10.3.2012 7:37:16   
oreh
Samo, da vam zaželim lepo soboto.

Aja, LS sem te včeraj pozabila pohvaliti za pridnost glede hrane in hoje, super! jaz pa grešim na vseh področjih zadnjih 5 dni. danes začnem, ker je počutje prav grozno!tako, da občasno pa ti mene okregaj, prosim!

ninej, to pa je hudič, če toliko čakaš, meni je še 29 dni too much dolgo. jaz imam vedno skoraj točno.

niri sploh si ne morem predstavljati kaj doživljaš po 3 splavih, jaz sem že po 2 skor umrla od depresije in pesimizma, a saj sama veš, da za dežjem vedno sonce posije. vem, vem, vsakega, ki mi je to takrat rekel bi ga na gobec, ker je najlažje take stvari govoriti, ko pa zdaj pogledam za nazaj, se spomnim takih čustvenih dogodkov kot recimo sajenje sadike oreha pikici v spomin in vsakodnevno pošiljanje misli temu dreveščku naj vedno čuva mojo pikico, v enem dnevu prevoženih 95 km na kolesu na obletnico splava, grozen najin kreg v času prebolevanja.... ampak glih te stvari okrepijo vezo in tebe samo, če pač moraš iti čez njih. same bolečine pa se skoraj nikoli ne spomnim, počasi pa začne pojenjati.
Tako, da tukaj res samo čas prinese svoje.

mislim pa, da ko bodo vaši zadevo o spermiogramu prespali in videli, da je to pač tako in je treba narediti, bodo šli v to, le čas rabijo. Lahko jim pa poveste, da to pravzaprav ni še nič, če on na WC opravi, v ambulanti mu dr. še prijateljčka oz. testise z rokami pregleda, potem si pa skupaj ogledata plavalčke na ekranuuser posted image user posted image , seveda sledi vprašanje o popiti količini alkota na mesec.... ampak naši dragi so tudi močni in prav vsak bo to zdržal, saj jih je obilo predhodnikov že šlo čez to.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 551
10.3.2012 7:40:39   
LittleSun
Orešek bom požugala s palico user posted image user posted image jaz imam -4 kg in počutim se ODLIČNO! Še vedno 30 preveč, ampak nekje je treba začeti in ravno ti si tista, ki si me zmotivirala, prisežem user posted image user posted image nekaj je bilo v tvojih besedah, da mi je dalo misliti in da sem se zamislila nad seboj. In res sem pridna, s hrano bolj kot z gibanjem, ampak tudi za to se bo našlo več časa sedah ko so dnevi vedno toplejši.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 552
10.3.2012 7:59:07   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: ninej

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Tko,da je še upanje......

Ti še zdaj nimaš user posted image ? Kdaj delaš spet test?

Draga moja helenčica !Ne še zmeri nimam user posted image ....sej sem navajena ,da odkar sem nehala KT žret mi pride vsake dva mesca,zato pa tud nimam nobene sile in volje s temi testi.k se bojim da bom spet razočarana in si rečem da je to spet eden tistih ciklov,ki traja in traja in traja.....mislim,da tle gor ni nobene take kot sm jstuser posted image ,k ma tako dolge cikle,mam pa tud jst PCO,tko d......testek pa ponovno delam na materinski dan oz.25 marca,če bom zdržala in če me user posted image ne prehiti.....drgač mi pa ne bo preostalo druzga kt dohtarja poklicat....probala sem s krvomočnico,pa je zdej ne upam pit,dokler se hudič ne prikaže,trenutno pijem plahtico in rman 2 tedna,pa bomo vidli.....

Ninej draga, ni tako hudo kot se zdi, res ne! Glej, moja prijateljica ima PCO in je imela M 2x na leto, bila je cela srečna ko je začela krvomočnico pit in je dobila M po 40 dneh celo, no, zdaj je pa skoraj 5 mesecev noseča! Tako da to še ne pomeni nič katastrofalnega, si pač drugačna, ampak boš ravno tako mami. predlagam pa ti, da čimbolj gnjaviš G, da ti pomaga! Oprosti, pozabila sem, kako dolgo se že trudita?

Niri, glede na to kar si vse preživela je povsem naravno da še nisi ok....take stvari, grozne, zahtevajo svoj čas da se zacelijo rane...in moški tega nikoli ne bodo vedeli...žal. Ko boš pa prvič v roke primila svojo štručko boš vedela, da je bilo vse vredno! user posted image user posted image
user posted image Tebi in oreh pošiljam veliko user posted image

Štrumfek user posted image user posted image user posted image user posted image , bo pa Miklavž prinesel najlepše darilo.

LittleSun, tudi jaz bi še enkrat diplomo napisala, če bi mi to prineslo user posted image . Tako je, smo pripravljene marsikaj....Drugače pa te naj tudi jaz pohvalim za šport in prehrano, pridna si, to bo sigurno prineslo rezultate, takšne in drugačne. user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče spermiograma - midva sva se skregala, ko sem mu predlagala, potem ko sva pa v ambulanti oba dobila svoje napotnice je zadevo opravil z veseljem in brez pripomb. Je tudi on uvidel, da imava mogoče problem (eno leto se mu ni zdelo nič takega, da še nisva noseča). Drugače pa se jaz še vedno počutim super, tudi zaradi tega ker user posted image samo takrat ko nam paše, sicer je zaradi tempa življenja to bolj redko kot prejšnje mesece, ko sem imela v glavi to presneto ovulacijo, ampak je tako bolje. Bojda je dovolj samo 1x user posted image Imejte prelep dan!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 553
10.3.2012 8:43:24   
LittleSun
HA! Pa sem tekla, bravo jaz user posted image user posted image 20 min malo teka, malo hoje, ampak sem zadovoljna! oreh pričakujem konfete user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 554
10.3.2012 10:27:06   
thanchyka
"i tawt i taw a puddy tat" je rekel tisti mali rumeni pišček, ko je videl mucka. Jaz pa rečem: Mislim, da sem videla user posted image . Wiiiiiii. Ne morem dojeti!!! user posted image Sem pa malo čutila že prej, čeprav znake za pms imam že skor cel mesec, od špikanja dalje, zadnja 2 dni pa še kovinski okus v ustih, bljak user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.3.2012 10:29:42   
HeLenčica
Jeeeej thanchyka, čestitam!!! Ti si imela IUI, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
10.3.2012 10:42:11   
Kliki
Niri čas zaceli rane to drži kot pribito. Je treba na žalost to skozi dat.
Tudi za tebe posije sonce in boš k sebi stisnila malo štručko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninja si sploh ne prdstavljam kako ti je ko čakaš kdaj bo pritekel user posted image .
Probaj kak čaj za uravnavanje M piti. Menda plahtica za to tudi pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bosta user posted image , če pa že mora pritiuser posted image pa boš šla lahko saj dalje.

Helenčica tudi 1x na mesec je dovol da zagledaš user posted image ampak pomojem si ti kar večkrat user posted image tako da bova skupaj upale.

LittleSun super za tvoj tek, orehek ti bo kavo skuhal jest te pa s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri meni je pa tako da je biv včeraj 11 dan od prvega izcedka, ki je napovedal M.Zvečer ko sem mislila da bovauser posted image pa sem na WC papirju zagledal malo krvi. Po moje je bla to O krvavitev ker danes pa je vse belo. Bomo danes nadoknadli.user posted image
No pa da se še pohvalim da mi je šla dol 1kilca sem ful vesela ker nisem kaj dosti migala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
10.3.2012 10:44:13   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka

"i tawt i taw a puddy tat" je rekel tisti mali rumeni pišček, ko je videl mucka. Jaz pa rečem: Mislim, da sem videla user posted image . Wiiiiiii. Ne morem dojeti!!! user posted image Sem pa malo čutila že prej, čeprav znake za pms imam že skor cel mesec, od špikanja dalje, zadnja 2 dni pa še kovinski okus v ustih, bljak user posted image

Super bravo in iskrene čestitke.Predvsem pa sedaj devet mesecov uživaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
10.3.2012 10:54:00   
Zewa
thanchyka bravo!!

No, jaz bi se morala učit, pa visim tukaj na internetu, ker je snov res tako dolgočasna...user posted image

Kako ste ve? Držim pesti še vedno za vsako od vas!!!user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
10.3.2012 10:54:50   
LittleSun
thanchyka iskrene čestitke. Stare borke razturajo v marcu user posted image user posted image želim ti čudovitih preostalih 8 mesecev!!!
Marec je zgleda za nas starine, naj se kar tako nadaljuje!!!

uživajte v sončku

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 560
10.3.2012 10:55:17   
LittleSun
Zewa se ti kaj spi? Pa kakšni drugi znaki??

Neposredna povezava do sporočila: 561
10.3.2012 10:59:21   
Zewa

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Zewa se ti kaj spi? Pa kakšni drugi znaki??

Ne sprašuj, zjutraj sem vstala ob 7h, ker nisem mogla spati, zdaj bi šla pa kar nazaj pod kovtr.. SPloh ko začnem brati tisto skripto, me mine vseuser posted image

Drugače kakšnih znakov pa nimam,malo me špikne v prsih in trebuhu včasih... ni drugega - upam da tako ostaneuser posted image

Včerej sem mojemu povedala, da bo ati.. me je kar gledal in se smejal.. pol si je pa cel večer vrtel komad od Mladih dolenjcev-očka bom postaluser posted image

Ti si še na odklopu od delanja user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 562
10.3.2012 11:06:34   
LittleSun
Ne ta mesec je akcija user posted image user posted image čeprav sem se čisto zgubila, sploh ne vem kdaj naj bi bila O...sem delala neke O teste oz. jih delam, ampak mi to ni zanesljiv podatek. Predvidoma bo jutri ali v ponedeljk,tako da smo sedaj zelo pridni. G na histeroskopiji je rekla, da ponavadi po tem posegu zelo hitro zanosijo, saj je vse čisto, tako da polagam velike upe na ta mesec, pa vendar sem psihično spočita od pauze in ne razmišljam ves čas o tem...pa tudi z gibanjem se malo zamotim.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
10.3.2012 11:08:08   
Zewa
GIbanje je zakonuser posted image Tako ali drugačnouser posted image

Držim pesti, da bo ta mesec res ta, in bomo skupaj klepetale še v drugih temah...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
10.3.2012 11:18:49   
Kliki
Ja gibanje je zakon. Zato pa jast začnem naslednji teden kolesarit. Sicer v domači dnevni sobi ampak tudi to je nekaj.user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
10.3.2012 13:26:08   
ninej

Ninej draga, ni tako hudo kot se zdi, res ne! Glej, moja prijateljica ima PCO in je imela M 2x na leto, bila je cela srečna ko je začela krvomočnico pit in je dobila M po 40 dneh celo, no, zdaj je pa skoraj 5 mesecev noseča! Tako da to še ne pomeni nič katastrofalnega, si pač drugačna, ampak boš ravno tako mami. predlagam pa ti, da čimbolj gnjaviš G, da ti pomaga! Oprosti, pozabila sem, kako dolgo se že trudita?

Helenčica-trudiva se od julija 2011,ni še tolk dolgo,sej če bi vedela -da mi eden zasigura da bom mama,bi vse prepustila toku narave,sam ker nič ne vemo je pa tko,da je treba od dr. do dr.,pa pregledi,pa živčki in oh in sploh......sej je kak dan ko si rečem-ma dej punca sej bo enkrat,kakšen dan mi pa tud to ni dovolj......tko,da enkrat bo že.....user posted image

Oreh in niri-upam,da mi nikoli ne bo treba dati skozi splava,ker verjamem da to pusti grozne posledice na psihi.....sej se pobereš in skušaš živeti dalje,samo zmeraj je tu tisti strah,kaj pa.....v glavnem glavo gor ,vse ki ste to dale skozi....vsaka vam čast in kapo dol....je pa res da samo čas prinese olajšanje duši ......

Little sun-ful vesela zate,da si tko pozitivno naravnana,da se počutiš bolje in da kopnijo kg......sem tud jst od novga leta začela malo bl intenzivno hodit,tečt,trebušnjake itd.,ma se mi še nč ne pozna.....hja,do poletja bo že......v glavnem gibanje je res zakon...kar tako naprej....user posted image user posted image

Thanchyka-jeeeeeeeeej,čestitke......zdej pa lepo furaj do konča teh 9 mescev,kar kmalu boš user posted image držala v roki....user posted image user posted image

Kliki
-že pijem plahtico in rman,bi tudi krvomočnico sam dokler ne dobim user posted image jo ne upam.....upam,da se bo kmal uredilo....drgač pa res ubijajo ti moji cikliuser posted image

Punce ajde zdej na sončka,hitro,hitro,hitro.......user posted image krasen dan je.......

Neposredna povezava do sporočila: 566
10.3.2012 13:56:36   
Katte
Čestitam, Thanchyka!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 567
10.3.2012 16:12:00   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

what a day user posted image user posted image

Komaj čakam, da pobegnem na sončka. Grem spet malo hribolazit, oreh a vidiš da sem pridna user posted image user posted image TUDI s hrano, nisem še niti enkrat grešila user posted image če mi to prinese user posted image si ti čarovnica in hitro nesem helečnici en burger, magari vege s čičerikinim polpetom in chia semeni user posted image user posted image ter goro solate, za katte pa naredim profil na FB, sej boste lajkale ane user posted image user posted image

pa meni diplomo napišeš user posted image user posted image user posted image

Če boš user posted image me to ZATE naredimo user posted image

sem za user posted image user posted image zdaj pa bo akcija vsak dan. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 568
10.3.2012 16:12:07   
witch
oreh ja zadnja diagnoza v neplodnostni je bila pco. s tem da sem si merila bt in mi je moja g rekla da imam lepe svoje o. Tam pa da O ni (so mi davakrat testirali ob različnem času, enkrat celo po naključju 14 dni pred m). klomifen sem pojedla. Pravijo da deluje še 2 meseca. Bomo videli.

Ko sem pa jaz dobila od svoje g napotnico za spermiogram pa se moj ni nič pritoževal. Je rekel saj tudi mene zanima če je vse ok. Tak da user posted image user posted image user posted image za mojega dragega.

štrumfek
user posted image user posted image user posted image pa pozitivno naprej.

oooo koliko ponudb za delanje diplome user posted image LittleSun evo takoj sem za. Itak moram dve narediti user posted image Vama želim uspešno akcijo danes zvečer user posted image user posted image

thanchyka user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim. Res sem vesela da je uspelo. Zdaj pa le čuvaj svojo pikico.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 569
10.3.2012 16:12:30   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (5. krog)user posted image

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)user posted image

12.3.
štrumfek (x. krog)user posted image

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)
anonimna user posted image (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČK: ___4___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.3.2012 16:31:50   
thanchyka
Punce hvala vsem za čestitke in lepe želje, res sem se bolj malo oglašala, sem vas pa redno prebirala, čeprav sem tudi s tem vmes imela pavzo. Zjutraj pa sem samo na hitro napisala oznanilo, pol pa je bilo treba iti na sončeka praznovat: kosilo, kavica, šoping...user posted image Aja pa CB sem šla kupit, ker temu mojemu testeku ne verjamem, čeprav je že enih 3x isto pokazal user posted image

HeLenčica
Ja, IUI sem imela, prvi. Maja lani sem dobila napotnico, pa se kar nisem mogla odločit in iti v boj, sem kar upala, da bo natur ratalo pa ni in ni. Pol sem mislila, da bom šla jeseni, pa sem imela gužvo v službi, ni bilo šans, da bi manjkala za UZje. In pol so prišli prazniki (decembrski) in gužva vse okol in spe nič, zadnji teden v decembru pa ne delajo, so rekli. In pol je minil januar, sem rekla, februarja pa bo že treba probat, ker me je dr. na zadnjem pogovoru kregal, kaj čakam, ko se od maja ni zgodilo nič user posted image Če razmišljam nazaj, so bili to samo izgovori, ker me je bilo strah vsega skupaj (še najbolj pa špikanja user posted image ). Pa sem preživela in pridelala user posted image In ja, zdaj samo upam, da bo tudi vnaprej vse OK, ker ko berem in slišim, kaj vse dogaja, se mi je kar malo težko veselit. Moj se pa sploh ne upa. Samo sprašuje, če je res, pa da se noče prehitro veselit ipd. Joj joj, me kr straši. user posted image

Ve pa zdaj le veselo migajte - tako ali drugače, čeprav veliko bolj drugače (user posted image ), ker samo iz tako, ne bo ratal user posted image user posted image Jaz sem tudi imela plane izklesati si telo (če se lahko temu tako reče - ali po domače, priti malo v formo za poletje), pa bo to zdaj zgleda malo prestavljeno (saj ne da bi se bunla, ker nisem ravno neki športni frik, pa papcam tudi rada). In verjamem, da nam bo pomlad naklonjena in bomo do konca leta že vse znervirane od dretja in nespanja user posted image

Vsem, ki vas je ta mesec obiskala nadležnica user posted image , en velik user posted image , tistim, ki čakate O ali ste ravno v akciji, želim da se prime in se aprila (ali celo že konec tega meseca) prikaže velik user posted image , tistim, ki pa ste že ugledale user posted image pa vso srečo še naprej. Vsem skupaj pa user posted image za srečo in user posted image za dušico.

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 571
10.3.2012 22:10:13   
Kliki

Kliki-že pijem plahtico in rman,bi tudi krvomočnico sam dokler ne dobim user posted image jo ne upam.....upam,da se bo kmal uredilo....drgač pa res ubijajo ti moji cikliuser posted image

Koliko časa jo pa že piješ?

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.3.2012 8:39:46   
Niri
Oh ninej...taki cikli bi ubijali vsako, ki želi otročka :( upam, da se ti kaj uredi v bližnji prihodnosti.

In hvala vam vsem punce, ve ste res zlate, razumete. Ja vem, čas celi rane...in upam, da jih bo tudi meni. Se trudim optimistično gledat naprej - saj kaj drugega sploh ne preostane, kajne? user posted image
Potem pa je še rr, ki ti dvigne moralo, ko si na tleh!

Jaz pa šibam zdaj na Šm.goro, da tudi kšno kalorijo pokurim! Fejst bodte in lep dan!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.3.2012 8:43:00   
LittleSun
Dobro jutro
sem upala na sonček pa se kar noče prikazat. Tamali je hotel ven, mene pa kar trese, se je ati žrtvovaluser posted image user posted image ...ampak je meni ostalo celo stanovanje za ščistit, tako da ne vem kdo je na boljšem user posted image user posted image

Ah...sem rekla, da ne bom več delala O testov, ker sem potem samo še bolj zmedena in točno to sem spet naredila. V petek je bila rahla črtica, včeraj zjutraj malo bolj močna, ampak še vedno ne enako kot testna, zvečer pa spet čisto rahla...sedaj pa ne vem, ali sem zgrešila vrh in je bil kao včeraj pozitiven ali kako. Moram malo kasneje spet narediti, da vidim če bo izginila. Sej smo pridni, tako da je tako ali tako vseeno in sem si spet samo zakomplicirala stvari, da se imam s čim ubadat, pa tako dobro mi je šlo user posted image .
Če imam danes O, potem je ne pričakujem na materinski dan user posted image ...me pa kar fejst bolijo prsi, tako da zgleda da je že tako

thanchyka (ne vem če sem prav napisala) zgleda si čakala na pravi trenutek user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim, pa veliko akcije user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.3.2012 9:26:33   
Vivaldi
Little Sun, pusti teste, vse bo okuser posted image Ko se ti najbolj user posted image , je tapravi cajt, enega sta že spravila na svet, bosta pa še kakšnega, en dva tri!user posted image Saj vem, zoprna sem... Ampak res je tako. Sem pa prav ponosna nate, pa na Oreh in Helenčico, da ste se zgubile v štetju - to je res zakon občutek! Ko pomisliš, če sem noseča, itak sem in bo tako ostalo, ne glede na to, kdaj delam test.
Ste pa ful pridne s hrano in miganjem. Jaz sem v divjanju čez teden večkrat spet jedla preveč cukra in bele moke, ampak mi je pasalo, in nisem imela kajuser posted image Bom počasi napredovalauser posted image

Mene malo ima, da bi odklopila rr, vsaj do 1. pregleda, ker me vse te zgodbe čisto potrejo (še bolj, kot so me kdaj prej), potem se mi pa zdi, da to v bistvu ni pošteno do ostalih... Si moramo stat ob strani, ne?

Vidim, da ste dobro začele mesec, nadaljujte s user posted image , da bomo novembra skupaj proslavljale!user posted image

Bodi zadovoljen s tem kar imaš;
veseli se, da so stvari takšne kot so.
Ko spoznaš, da ti nič ne manjka,
ti pripada cel svet.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?