|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
12.3.2012 21:11:12   
multipraktik
ojla, evo nism mogla zdržat, da ne pojamram malo....najhujši dnevi so mi dnevi čakanja, od ovulacije do menstruacije, sploh ker sva bila ta mesec reees pridna, 10 dni vsak drugi dan user posted image pa še ovulacijo sem čutila, kar je skoraj nikoli ne. Pomojem sva podrla najin rekord v pogostosti user posted image , vsaj v zadnjih letih.

Ma ja no, znakov ni nobenih, ne bolečih (.)(.), ne napetega trebuha nič, še cigareti se mi zaluštajo- samo se zadržim, že 2 tedna nisem prižgala po skoraj 10. letih kajenja-uf. moram se upirat še naprej.

Sem se odločila, da bom testek probala delat na dan m-če je seveda ne bouser posted image , čeprav me mika, da ga naredim na moj rduser posted image , ki je pa 3 dni prej, da si dam darilo, hehuser posted image .

Sem naredila celo že statistiko po našem seznamu, bom vidla če drži, čeprav mi jo je donni malo pokvarila...donni, ne obupat, poglej z druge strani, lahko da je uspelo, če ne pa je še vedno bolje da pride user posted image toliko prej, kot pa da jo čakaš po 2 ali več mesecov... svaka čast pupam, ki imajo potrplenja in voljo odklopit ta ''problem''.user posted image

ok, nič, dejmo dejmo čim več user posted image user posted image , mesec je že skoraj na polovici.

kaj je z monsy?,  kmalu lulata Anonimna in tarnica, jeej držim že pesti

potem si pa že ti
Sa.je....jaz čutim, da bo konec s težkimi vprašanji, ker boš nalulala user posted image , ja ja, boš videla.

Še dobro da imamo seznam, da se z njim zamotim in stiskam pesti za vse po vrsti!

ok, mejte se, lepe misli, lepe misli....nič grdega razmišljat!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
12.3.2012 21:24:17   
Kliki
multipraktik stiskam pesti da vama je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo seznamček čim bolj roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da ga jast lepo zaključim z user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.3.2012 7:49:15   
LittleSun
Dan

Kako ste kaj? Napovedan sonček se še kar noče prikazat in mi kar pošteno že manjka.

kliki ne nimam več izcedka, samo včeraj je bilo čisto miceno

multipraktrik user posted image user posted image za pridnost, tokrat pa bodo zagotovo vidni rezulatati (beri: user posted image ) user posted image user posted image

sa.je
si danes boljše?

orešek, mladika, katte, helenčica
kje se babuške??? Brez vas ni isto!

zewa komaj čakam tvoje poročanje user posted image user posted image božaj bušija še za nas user posted image user posted image

Jaz tudi mislim, da je moja O mimo, smo bili ZELO pridni ta mesec in upam, da smo ujeli trenutek. Sicer imam nekaj slabih misli zaradi izcedka včeraj, ampak vem da jih bo sonček pregnaluser posted image user posted image

lep dan pupe moje

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.3.2012 7:55:35   
Sa.je
Hei!

Kako ste kaj danes punce. Jaz sem glede na vse kar se dogaja presenetljivo v redu. Sem ugotovila, da če se bom žrla in sekirala ne bo prav nič drugače, tako, da se res trudim biti mirna.

Multipraktik vem...čakanje ubija. Sem trnutno na istem kot ti. Če je ne bo delam test v ponedeljek in tudi mene zadnjih 14 dni ciklusa spravlja ob živce.

donini z kratkimi ciklusi ni prav nič narobe. Mene prav jezi, ker včasih sem imela ciklus točno na 28 dni, po splavu in odkar pijem krvomočnico pa so se mi ciklusi podaljšali na 31 dni. Je pa res, da sedaj veliko bolj čutim ovulacije, tako, da točno vem kdaj je treba user posted image

oreh user posted image user posted image za mirnost user posted image

Moj dan D se približuje user posted image sem pa smotana - že premišljuejm, če se je pojavil kakšen znakuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.3.2012 7:58:20   
oreh
LS bova nekje isti čas lulali, a ne? tvoje kilce še grejo dol? ne vem, če sem ti povedala, v soboto si me pa ti spravila tečt, ko si napisala, da si že odtekla svoje, prej se pa mi ni in ni dalo. jaz imam danes pavzo, jutri grem pa spet tečt.

včeraj bla pri reškotu. sem si prav ustvarila filmček, da mi ponudi umetno, seveda je rekel da ne, da je treba prej laparo. no, pa sej nisem tolk razočarana, je le bolje po spontani poti priti do user posted image , a upam, da se ne bo zavleklo spet za neki mesecev, pol pa poletje k bl mal delajo in smo spet pred zimo.

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.3.2012 8:04:22   
LittleSun
oreh kilce so šle spet malo gor user posted image kljub gibanju in prehrani, ampak sem se odločila, da se ne bom več vagala, mi hlače že visijo na riti, tako da bom raje na to gledala, ker sem potem manj obremenjena . Pridna da si šla tečtuser posted image user posted image jaz bom mogoče tudi danes popoldan šla na en krog, čeprav dobimo neke delavce in ne vem kak dolgo bodo.

Jaz bom delala oni poceni testek 25.3 user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.3.2012 8:13:48   
Vivaldi
Oreh, ne sekiraj se zaradi mene, me očitno dajejo hormoniuser posted image Včasih me kakšna stranka tako razkuri, da bi kar znorela, čez dve minuti se mi sploh ne da z nobenim ukvarjat (beri, ledeno hladna, kar sploh ni v moji naravi - ali pa je?user posted image ), potem pa nekdo reče tri lepe besede in jaz bi kar jokala od sreče. Ja takle mamo, nouser posted image MOj je priden za tri, ves čas mi rit odnaša, ker sem zvečer, ko pridem, ful zmatrana, likanje kar čaka... Ma da ga še likat naučim, bo pa že na suženjstvo mejilouser posted image

Ti pa ČESTITAM za mirnost. Se vedno spomnim nate, kadar kakšen oreh vidim, in razmišljam, da bi morala zraven tistega žalujočega oreha iz tvoje preteklosti posadit eno lepo češnjo, da sprostiš blokado, privabiš pozitivno energijo in pustiš svojima pikicama oditi. Mogoče pa nova pikica še ne najde prostora? Osvobodi jih, lažje ti bo... user posted image

Multipraktik
: sigurno si noseča. Ni treba imet nobenih znakov, zdrži s testom do dneva D, ker bo potem veselje toliko večje (če boš delala prehitro, je lahko lažni minus, razočaranja pa res nočeš! Pa še na svoj rd!) Potem pa hitro k nam. Ali že v december?user posted image

Nič punce, šibam, eni mormo delaaaaat!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.3.2012 8:35:43   
donini
Sa.je, meni se je ciklus spremenil točno odkar delava na user posted image  . Takrat sem tudi ene 3 mesece pila krvomočnico. Sedaj jo ne bi več, ker če ima kaj pri tem... ne vem, raje brez vsega. M pa imam dolgo ene 4-5 dni največ. Pa greva v 9. mesec...

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 608
13.3.2012 8:43:44   
monsy
Jutro!!!

Vas berem vsak dan, samo sem bolj lene sorte za pisat user posted image
Multipraktik test naredim ju3 zjutraj,...to je bil moj zadnji krog klomifena!! Znakov nimam nobenih, čeprav moj pravi da so se mi napihnili joški user posted image ( po moje ma privide )

Čestitke vsem novim user posted image , user posted image tistim ki so dobile user posted image . in za naprej držim pesti za vsako da nalulamo čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.3.2012 8:47:25   
Sa.je
Donini midva sva začela delati na user posted image maja lani. Cikluse sem imla 28 dni in avgusta sem zanosila. Konec septembra se je nosečnost končala s spontanim splavom. Prvi ciklus po SS sem imela tudi 28 dni, potem vsi naslednji so se pa kar potegnili na 31 dni. Jaz pijem krvomočnico sedaj tretji mesec in sem tudi že premišljevala, da bi jo kar nehala. Ker takrat, ko sem v prvo zanosila nisem prav nič pila in je ratalo, zdaj pa kar noče in noče. Je pa tole trenutno najin 5 krog po SS. No upam, da tudi zadnji user posted image
Držim pesti, da je tudi tvoj zadnji! user posted image

Little Sun vidim, da si kar pridna...jaz tudi pridno hodim že dva meseca na aerobiko in že tri tedne sem zelo pridna pri hrani.. Imam pa eno tako kombinacijo post-diete, ne jem nič sladkarij in podobnega in vse iz bele moke sem zamenjala za polnozranto, prav tako ne jem krompirja in tudi kruha zelo malo, če pa že pa rženega. Tudi alkohola ne pijem. Sem zelo ponosna nase user posted image tudi kilce so padle dol že za 4 kg user posted image user posted image počutim se veliko bolje.

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.3.2012 9:41:16   
LittleSun
Sa.je user posted image user posted image za hrano in gibanje. Tudi jaz jem tako kot ti, zvečer pa nič OH. V bistvu sem samo to zamenjala, ker sem prej jedla že zelo zdravo, edino zvečer sem bila lačna ko volk in sem jedla kar mi je prišlo pod roke.Sedaj si prvioščim kakšno skuto ali solato ali pa kakšno narezano zelenjavo.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 611
13.3.2012 10:27:31   
Anonimen
js sm šla pa tečt, ampak sm se potem zvečer med filmom s čokoladnimi piškoti in nutelo basala user posted image no sam js ne hodm tekat zarad hujšanja, ker imam kile vredu js hodm čist tko za rekreacijo, da mal poženem svoj krvni obtok user posted image

js sm 7 dni do mojega D dneva, samo sm hvalabogu čis mirna, ker sva v času O samo enkrat in še to mal prezgodi, tko, da skor ni šans, ampak! kar je pa ok je, da sva na splošno pojačala user posted image in to mi daje upanje, da bo nasledn mesc ravn v času O dovolj akcije user posted image

drgače pa našo tamičkeno lih na kahlico dajemo in pol sedimo tm v kopalnci in bereva knjigice in je dans O teste in še zapakirane kondome našla in jih okol nosila user posted image morm mal pospravt po kopalnci...

no lepo se mejte, uživite na sončku midve greva rožice presajat in jih gnojit!

lp, Iza

Neposredna povezava do sporočila: 612
13.3.2012 10:50:52   
Sa.je
LS jaz pa morem priznat, da sem se po poroki (lani maja) skoraj čisto zlenila in sem nehala športat in začela jest vse povprek - sem si mislila, da itak bom kmalu noseča in zakaj bi se zdaj nekaj se pazila.
Priznam, da sem mislila, da bo ratalo takoj. Mogoče zato toliko večje razočaranje, ker se je malo zavleklo vse skupaj. Na srečo se nisem preveč zredila, sem se pa odločila, da tako kot sem prej delala ne gre naprej.
Zdaj, ko se malo pazim pri hrani in spet bolj športam, se pa res veliko bolje počutim - tako fizično kot psihično. Pred poroka sem bila pa kar zagreta športnica - rolanje, fitnes, aerobika...vedno sem bila v gibanju.
Zdaj, ko sem se malo pričela spet športat mi pa ni jasno kako sem lahko kar ležala doma, ker mi res paše malo pomigat.

Iza saj veš tisti primeri, ko so samo enkrat pa sta bili konec meseca user posted image , ne prezgodaj obupat, lahko, da vama je vseeno uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
13.3.2012 12:14:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

Iza saj veš tisti primeri, ko so samo enkrat pa sta bili konec meseca user posted image , ne prezgodaj obupat, lahko, da vama je vseeno uspelo.

o kako si bi želela, da se to zgodi meni user posted image

lp, Iza

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
13.3.2012 12:51:30   
LittleSun
Sa.je haha tudi jaz sem si tako mislila, kaj bom zdaj začela z dieto, če pa bom tako ali tako noseča, evo pa je dobro leto naokoli, s tem da meni se je kar pošteno nabralo. Sedaj pa sem v bistvu na dieti, ki to sploh ni. Tako mi paše jesti in rada bi tako ohranila tudi čez nosečnost. Prva nosečnost je bila katastrofa kar se tiče hrane, nisem imela nobene samokontrole, sem bila sposobna zmazat celo  goro sladkarij za večerjo user posted image user posted image tokrat upam,da bom bolj karakter.

Smo šle s sodelavkami na malico, sem si privoščila najboljšo solato s piščancem kar sem jo kdaj jedla...njamaaiiii user posted image user posted image zdaj pa nimam delodiša, ker sem se napokala do konca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.3.2012 13:08:01   
Sa.je
Little sun moj delodiš je že kar ene 14 dni na dopustu, ker se mi kar ne ljubi delat.user posted image Sem pa tudi ravno pomalicala oz. pokosila, ker sem se kar navadila, da v službi kosim. Imam tak zoprn delovnik od 8 do 16h oz. enkrat na teden od 9h do 17h in če potem šele doma kosim je že čisto prepozno.
Sem si pa skuhala polnozrnate makarončke z zelenjavno omako in zraven zeleno solatouser posted image njamsi. Doma pa potem samo še kakšno malenkost.

Neposredna povezava do sporočila: 616
13.3.2012 13:15:20   
LittleSun
Sa.je fino, da lahko v službi poješ. A imaš mikrovalvko da si pogreješ? Mi žal nimamo, imamo pa menzo in grem tja na neko solatko ponavadi.
Jaz sem pa imela ful delodiša, samo danes se je odločil, da gre malo na dopust.

Sem danes bolj takšna, mehka, mi ni prav ni...pa dobimo zvečer nek obisk in moram še skidat doma...blek

HELENČICA KJE SIIIII???

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.3.2012 13:30:57   
Sa.je
Little sun ja, imam mikrovalovku u službi ap ena tako malo kuhnico, da lahko pojem v miru.Včasih sem si vedno naročala pa mi je malo drago dat vsak dan 4,7 eur polg tega pa še tako porcijo prinesejo, da potem pol stran vržem in mi je res škoda.
Pa tudi, če si doma skuham je potem res po mojem okusu, ker večinoma v gostilnah nimajo polnozrnatih testenin, riža,...

Jaz pa šibam danes po službi še na Jesenice v bolnico ata pogledat, peljem mamo, ker nima izpita za avto. Tako, da bom tudi šele zvečer doma.

Neposredna povezava do sporočila: 618
13.3.2012 13:45:45   
mladika
Ena me je pogrešala,pa se vam javljam...
Najprej vsem čestitke,ki ste zagledale magične črtice user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jih je tečka obiskala.
Jst sem dobro M se je poslovila in bo spet akcija!!!In moram vam povedat,punce tut mene ste spravle v pogon...sem šla danes na sprehod,pa sem mela mal kombinacijo hoje+ teka in je blo prou fajn.Tut pri hrani sem pridna,občutno manj sladkarij pojem (sem jih zamenjala za ovsene kosmiče z malo čokolade,pa to jem z jogurtom),za večerjo pa jem sam sadje.Sta nama moja starša lani za božič kupla mešalnik za smoothije,pa si skor vsak večer zmiksam sadje.Za kile se ne sekiram,ker jih nimam preveč,sam mal sem se odločla začet rekreirat ker prej nisem hotla niti slišat besedico na š....
Pupe rada vas mam (hvala da ste tut mene zmotivirale) in stiskam pestke za Klik, LS, Sa.je, multipraktik in še za ostale ki v prihodnje lulate...user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.3.2012 14:05:26   
LittleSun
uuu vidim da imamo dober vpliv user posted image user posted image user posted image

mladika jaz sem te pogrešala, tudi katte pogrešam in helenčico danes, pa tudi oreh ni danes ravno pridna v klepetu. fuj vas bodi....jaz pa danes s tako voljjo do klepeta user posted image user posted image

vivaldiiii pridi pa nas malo nasmejuser posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.3.2012 14:21:02   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

HELENČICA KJE SIIIII???[/color]

To je pa lepo, da me kdo tako pogreša user posted image Evo mene. Punce, mislim, da vas bom morala vseeno zapustiti, če ne ravno popolnoma, pa v večji meri. Ne zmorem tega psihičnega pritiska in če želim "pozabiti", odklopiti, bom težko tukaj user posted image . Res ste zlate, ne me narobe razumeti, nič slabega, ampak zame je boljše da se čimbolj poskušam zamotiti, ker enostavno ne morem tako naprej. Seveda bom prišla še pokukat in pozdravit (najbrž se ne bom mogla upretiuser posted image ), bom pa delala na tem, da sem čim manj v stiku s tematiko "delanja otrok". LittleSun, na voljo sem ti preko ZS, pa se morda najdeva na FB. user posted image . Držim pestke za vse!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

Neposredna povezava do sporočila: 621
13.3.2012 14:55:05   
*anushka*
Helenčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stran s slabo psiho! Lahko se nehamo o delanju otrok pogovarjat, je tok drugih bolj zabavnih tem. user posted image

Si lahko predstavljam, da se ti že meša od vsega in če misliš, da je odklop najboljša možnost, potem se kar odklopi od rr, izbriši vse koledarje, po katerih bi lahko štela dneve, vrži stran vse mogoče testerje in čaje, onemogoči si google search za vse, kar vsebuje končnico "otrok" ali "noseč" in se vrži v prenovo stanovaja, planiranje potovanja, delo in šport. In ni hudič, da se bo odklop kaj kmalu kje obrestoval in se boš mogla nazaj na rr prijavit, da sporočiš veselo novičko! user posted image user posted image user posted image

LittleSun, ti pa res oddajaš pozitivno energijo user posted image Sama sem tudi čez vikend otvorila sezono teka in dela na vrtu in se tudi že veselim, da se bo kaj pokazalo na tehtnici in v ogledalu user posted image Še posebej šarjenje po vrtu mi z leti postaja top - si na svežem zraku, migaš pa še obilje domače zelenjave maš na dosegu roke. Mam pa od teka že dva dni tak musklfiber, da se komaj plazim po stopnicah user posted image user posted image

Pri meni drugače nič novega - obdobje O, veliko akcije, ampak se nekako ne obremenjujem toliko s tem. Mam občutek, da se mi je miselnost spremenila od "mislim da je zdaj pa ratalo", ko sem bila nato vedno razočarana, na "itak ne bo ratalo" - mogoče bom pa konec meseca presenečena.

Vsem en lep pozdrav - če danes še niste šle ven izkoristit ta sonček, upam, da to storite čimprej!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.3.2012 15:07:20   
Kliki
Mladika hvala za navijanje samo pri nas ta mesec spet ne bo nič.user posted image sva samo enkrat in še to takoj po M. Kaj čmo je treba včasih tudi odklopit.

LittleSun ti res z moganjem dobro vplivaš na nas tudi jast sem začela migat. Sicer tečt še nisem šla, migam pa s počepi pa trebušnjaki pa jem tudi občutno manj.

Helenčica sem prav user posted image ko te ne bo več tukaj. Samo te pa 100% zastopim. Upam da ti kmalu rata postat srečkauser posted image .

No pri meni nič novega štrajk z user posted image še vedno traja O je tudi že šla svojo pot. Moj pa še vedno tarna da ga hrbet boli in ga pridno mažem da bo do naslednje O tipi topi in bo akcija.

Navijam za vse ki še lulate ta mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 13.3.2012 15:09:42 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.3.2012 15:38:58   
*viva*

Oooooo babike moje,

mene pa RR nima rada, več dni že ne morem oddajat sporočil, včasih mi strani niti ne odpreuser posted image

No, pri nas nismo ravno nekaj ekstra pridni, LittleSun bova pa lulali na isti dan, če me prej kaj ne preseneti user posted image

ČESTITKE nosečkam, mirnih 8 mesecev in čim bolj čarobnih želim!

Helenčica ne boš verjela, ampak jaz te popolnoma razumem, tudi sama se odmikam koliko se le da, ker je neverjetno kaj začne delat psiha... res ni lahko. Mene tolaži, da bo april, ko imava neplodnostno zdaj zdaj tukaj in verjamem, da z njihovo pomočjo če ne drugače bo pa ziiiher uspelo!! user posted image

V glavnem sem z vami, samo oglašat se ne morem preveč pogosto, ker me nekaj heca. Drugače pa tudi mene grabi neka "shujševalna" mrzlica. V četrtek sem bila na zumbi in je bilo super fino fajn user posted image user posted image sedaj pa vsak dan delam pilates vaje doma in malo bolj pridno papcam...

Dajmo punce, nalijmo si roza barve in akcijaaaa... po tem sončku ne bi smelo biti težkouser posted image

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.3.2012 15:45:46   
SILVA
Helenčica ti jaz iz izkušenj povem, da odklapljanje od RR čisto nič ne pomaga ampak res ničuser posted image tako, da ti kare lepo čvekaj tukaj naprej.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?