|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
11.3.2012 9:34:49   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Ah...sem rekla, da ne bom več delala O testov, ker sem potem samo še bolj zmedena in točno to sem spet naredila. V petek je bila rahla črtica, včeraj zjutraj malo bolj močna, ampak še vedno ne enako kot testna, zvečer pa spet čisto rahla...sedaj pa ne vem, ali sem zgrešila vrh in je bil kao včeraj pozitiven ali kako. Moram malo kasneje spet narediti, da vidim če bo izginila. Sej smo pridni, tako da je tako ali tako vseeno in sem si spet samo zakomplicirala stvari, da se imam s čim ubadat, pa tako dobro mi je šlo user posted image .
Če imam danes O, potem je ne pričakujem na materinski dan user posted image ...me pa kar fejst bolijo prsi, tako da zgleda da je že tako

Verjetno je bil vrh LH včeraj, to se zgodi za kratek čas in se zgodi, da ga zamudimo....pa saj ni važno, danes ali jutri bo D dan, tako da....držim pesti na materinski dan! Kaj pa jaz, ko mam doma 50 O testov pa jih ne delam in po znakih ne morem 100% rečt, pa saj je vseeno, ampak meni so se tudi joške napele, kar je navadno po O. user posted image

Vivaldi, mogoče pa ni neumno pustiti RR na stran...ko si nosečka je drugače kot takrat, ko čakaš user posted image in PAŠE, da se izpoveš sotrpinkam. Pri nosečkah pa je zgodba čisto drugačna in skrbi zagotovo niso dobre za pikico! Lepo, da nas prideš pozdravit user posted image

LittleSun, SONČEK je user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 11.3.2012 9:46:12 >

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.3.2012 9:50:07   
LittleSun
Helenčica pri nas ni nič sončka user posted image sva najbrž kakšnih 30km narazenuser posted image

vivaldi moja zlata, prav imašuser posted image
ne čitaj zgodbic, da se ne boš obremenjevala in uživaj v božaju bužija in čuvanju pikice. Komaj čakam, da se javiš s prvega pregledauser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.3.2012 9:54:21   
ninocka26
Littlesun tako so mene ti testi spravljali ob živce. Potem sem si pa kupila digitalni CB (kar preko e-baya, je bil občutno ceneje). Tukaj se ti ob O pojavi smiley z nasmehom, če pa O ni je pa žalosten. V glavnem po tem testu sem končno ugotovila kdaj imam O.
Držim pesti, da boste vse uspešne!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
11.3.2012 12:56:33   
tamala86
Oreh , načeloma grava hitr v postopek, so rekl, zato ker že imava vse preiskave razen SPB pa spermigrama, pa še tega ni nujno, da bova delala.so rekl po telefonu tko.tako da upam, da bova potem res takoj štartala. Komaj čakam torekuser posted image .
Lep dan vsem in user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 579
11.3.2012 15:51:48   
LittleSun
tamala močno stiskamo pestke v torek

Tavečji je šel od hiše, tamali pa spančka, kot da že en teden ni videl koutra user posted image mi je postalo že malo dolgčas user posted image user posted image

Vreme je pri nas še vedno kilavo, upam da se kmalu razjasni, ker je ta sonček prinesel polno energije s seboj user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.3.2012 7:49:23   
LittleSun
Dobro jutro

Spet sem imela krvav izcedek user posted image user posted image morda bi lahko bila O krvavitev, ne vem, nič kaj mi to ni všeč.

Pa je spet nov teden...upam,da ste bile pride med vikednom, da bo konec marca obarvan v roza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 581
12.3.2012 8:53:17   
donini
Punce,

ta mesec ne bo nič - M je prišla že po 22dneh!
kar groza me je, zakaj tako zgodaj? Seveda, že paničarim, da je kaj narobe z mano user posted image . Ponavadi sem jo imela na 28 dni. ko sva začela na user posted image , mi je padla na 25-26 dni, sedaj pa kar 22! Se še kateri to dogaja? Kaj je sedaj to???

čestitke vsem, ki ste zagledale + user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
12.3.2012 9:00:09   
Sa.je
Dobro jutro punce!
Pa je spet tu nov ponedeljek, danes teden bom pa končno vedela, če smo kaj pridelali ta mesec. Upam, da ja.user posted image
V petek sem šla obiskat ata v bolnico in je zelo slab user posted image zdravniki praijo, da se verjetno ne bo več pobral user posted image
Mi je prav dalo misliti, kako nikoli ne veš kaj te čaka v življenju..

Včeraj sva bili pri enih kolegih na obisku in so me spet vsi začeli spraševat,, če je že kaj in trosit svoje nasvete, da kako naj se sprostiva in ne misliva na to in še sto raznoraznih nasvetov, so kar govorili en čez drugega pa dajta to, pa dajta tako, da se mi je čisto utrgalo...dobesedno sem zakričala, da zdaj pa dovolj, da naj mi že nehajo težit in, da ko bodo na mojem mestu jih bom pa vprašala kako je to.
In vsi so dobesedno obnemeli in nastala je čista tišina.
No moj je potem hitro zamnjal temo. Res se malo slabo počutimker sem take reagirala ampak upam, da bo zdaj mir za nekaj časa.
Ne vem, a ne morejo razumet, da ni treba vsakič ko kam prideva načenjat to temo?? Kako naj potem ne mislim?

No, dovolj stokanja. user posted image

A bo kaj novih user posted image ? Dajmo, katera bo naslednja nalulala user posted image
jaz navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
12.3.2012 9:10:08   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: donini

Punce,

ta mesec ne bo nič - M je prišla že po 22dneh!
kar groza me je, zakaj tako zgodaj? Seveda, že paničarim, da je kaj narobe z mano user posted image . Ponavadi sem jo imela na 28 dni. ko sva začela na user posted image , mi je padla na 25-26 dni, sedaj pa kar 22! Se še kateri to dogaja? Kaj je sedaj to???

čestitke vsem, ki ste zagledale + user posted image

user posted image user posted image Kateri dan v ciklusu pa imaš O?

LittleSun, morda pa se samo ni še dobro sčistilo....sigurno ni nič narobe!
user posted image

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 584
12.3.2012 9:25:52   
Kliki
Littlesun upam da tvoj iscedek kmalu izgine.

Pri nas pa cela gora problemov v petek se jast imela zgleda O krvavitev in ni blo nic slonckanja, v soboto sva samo padka v posteljo, vcerj je pa mojga neki v kriz stihnlo. Tko da sem ornk zalostna sej O je bla pa ravno te dni. Bova probala dons madoknadt in upam da me konec meseca preseneti +.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 585
12.3.2012 9:28:55   
donini
Helenčica,

sicer nisem delala O testov, vendar po bolečinah in sluzi sodeč sem imela O že takoj po M, zelo zgodaj. Bi rekla, da že kakšen 8 dan cikla. Kr neki. Ni mi fajn user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 586
12.3.2012 9:32:40   
LittleSun
Sa.je prav si odreagirala, saj če bi lepo povedala te najbrž nihče nebi slišal in bi še dalje klobasali. Vse to je tako utrujajoče in vsi okoli nas so tako pametni, da mi kar na bruhanje sili ko kdo začne kako se je treba sprostiti. GO GIRL!!

donini morda je pa vgnezditvena krvavitev. A imaš močno??

Helenčica upam da res, ma sem malo zaskrbljena, saj to ni čisto normalno. In tudi O krvavitev je odraz nekih hormonskih motenj, če se ne motim. Imam še eno škatlo dabrostona doma in bom še to pojedla. Upam, da bo kaj pomagalo. Sem mislila, da ta mesec nebi več jedla dabrostona, ker sem čist depresivna po njem, ampak vse za pikico user posted image user posted image

kliki nič se ne sekiraj, saj veš da je enkrat dovoljkrat, 5 dni čičajo pa čakajo ribice user posted image user posted image če pa ne, pa tudi en mesec ni nič...boš morda konec meseca bolj na off ko ne boš čakala dneva D in ti bo pasalo. Vse je za nekaj dobro.

Midva sva bila pa res pridna, upam da sva ujela trenutek in da ta krvavitev nič ne pomeni in da bo tudi dabroston dobra vzpodbuda za lepo ugnezditev. Močno stiskam pestke, da nam ta mesec res uspe pridelati bibo. Naš tamali skoz govori, da je to za bratca in da bo kupil še en stolček za na kolo da bo lahko bratca peljal in kdaj bo imel bratca v mojem trebuščku itd....sladko malo bitje user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.3.2012 9:34:03   
LittleSun
donini če je tako, pa se pojdi malo pokazat k G. Morda ni slabo, da te malo pregleda in se stvari hitro uredijo. Če bo vse dobro, boš pa samo pomirjena. Je pa res, da stres in to pričakovanje ob delanju user posted image velikokrat vpliva na cikel. Psiha naredi svoje...

Neposredna povezava do sporočila: 588
12.3.2012 9:43:22   
donini
LS ah ni vgnezditvena, je kar M. Zaradi bolečin vem, vedno me tako boli prvi dan. Pa zelo rdeča je in vedno močnejša...
Ja pri G sem se že naročila za mesec maj. LP

Neposredna povezava do sporočila: 589
12.3.2012 9:53:07   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: donini

Helenčica,

sicer nisem delala O testov, vendar po bolečinah in sluzi sodeč sem imela O že takoj po M, zelo zgodaj. Bi rekla, da že kakšen 8 dan cikla. Kr neki. Ni mi fajn user posted image

Donini, ne sekiraj se. Če je vsaj 10 dni luteinske faze, potem kratek ciklus ne more bit ovira za zanositev. Ne sekiraj se, glej to iz pozitivnega stališča, da imaš več možnosti za zanositev, ker so krajši ciklusi. Držim pesti!

LittleSun, hm, mogoče bi pa vprašala G?

(odgovor članu donini)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.3.2012 10:11:14   
oreh
LS valda, da vama je tokrat ratalo!

donini, ravno me sva se pogovarjali o O takoj po user posted image in če se prav spomnim si rekla, da si jo imela 8. dan, torej 8+14=22 tako, da mislim, da ni nič narobe.

sa.je tako je tudi prav, zakaj bi moral človek biti tiho! nekdo, ki si je na smučanju poškodoval koleno, lahko najprej pove pretreslivo zgodbo in potem posluša nasvete, ti pač ne moreš povedat, da si probala že vse od držanja nog v luft, do počenega kondoma... treba se je postavit zase in jasno povedat, česa si v tej zgodbi od drugih ne želiš!
morda je res občutek smotan, naredila si pa čist prav!

meni čist dogaja, niti milimeter živčnosti, pa imam O. user posted image user posted image user posted image čimveč takih krogov, čeprav je morebiti tale zadnji!

vivaldi, vidim, da te tele zgodbe res dotolčejo, jaz sem pa zadnjič tako strogo ti napisala, se opravičujem. potem pa je res bolje, da držiš distanco od rr ali pa prosi svojega dragija, da ti dnevno bere le pozitivne poste!user posted image če ti že puca, kuha, živali nahrani... kakorkoli, pozdravi nas pa še!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.3.2012 10:44:09   
LittleSun
orešek bravo za odkop user posted image user posted image kar tako naprej!!

Helenčica danes ne dela, bom videla, če bom jutri še kaj  krvavela bom poklicala, če ne pa čakam na user posted image user posted image user posted image danes je do sedaj vse čisto, nič več krvavega...je bilo itak čisto malo nitkasto med izcedkom.

Jezi me, ker sem bila res zelo sproščena, takšna stvar me pa zelo znervira in sploh ne morem odlopit slabih misli user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.3.2012 10:47:52   
Anonimen
sm šla mal k novembrkam pokukat... joj kok si želim tm pr njih klepatet pa razpravljat o prvih pregledih in slabostih in špikanjih user posted image user posted image

dans me daje mal žalost, sej bom kmal bolše...

lp, Iza

Neposredna povezava do sporočila: 593
12.3.2012 11:26:58   
LittleSun
Iza user posted image user posted image naj te potolaži to, da doma že imaš pikico, stisni jo k sebi in se naužij te otroške brezskrbnosti. Tudi zate bo kmalu spet čas, da boš božala bušija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
12.3.2012 13:09:08   
LittleSun
Kje ste pupe danes?? Jaz sem sicer v gužvi ampak mi paše vsake toliko malo sem pokukat...sedaj pa se sama s sabo pogovarjam user posted image user posted image se vidi da je ponedeljek user posted image user posted image pri meni ni delovne vneme, pa še to kaj delam, delam bedarije...sem malo znervirana, pa še boli me, ampak ne jajčniki, pač pa tako noter v tamalo. Čudnouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 595
12.3.2012 14:21:11   
Sa.je
Tudi jaz vsake toliko pokukam tule gor, da vidim, če kaj klepetate. Vidim, da je danes bolj malo čvekic tule gor.
Tudi meni danes čisto nič ne diši delat. sem kar taka lena in se mi kar spi za računalnikom. Zunaj pa tak lep sonček, bi šla kar ven, nekam na sonček na belo kavicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
12.3.2012 16:56:22   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Sa.je prav si odreagirala, saj če bi lepo povedala te najbrž nihče nebi

kliki nič se ne sekiraj, saj veš da je enkrat dovoljkrat, 5 dni čičajo pa čakajo ribice user posted image user posted image če pa ne, pa tudi en mesec ni nič...boš morda konec meseca bolj na off ko ne boš čakala dneva D in ti bo pasalo. Vse je za nekaj dobro.

Ma ja upam da je O danes in bodo user posted image našle svoj cilj. Zdaj samo še dragega počakam in upam da ne bo preutrujen za user posted image ga bom kar pred dejstvo postavla da lahko naslednji teden počiva ta ma ma da je akcija na polno.
me pa še vedno zvija tam spodaj pa po sluzu sodeč je O ravno danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LittleSun
kako je pri tebi še izcedek?

Donini sej to ni nič slabega če je cikel krajši man čakanja in več možnosti da zanosiš. Navijam da se hitro poslovi.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
12.3.2012 17:03:03   
sonček85
sA.JE:PIKEPOKE IN VELIK OBJEM ,NAJ SE ATI pozdravi .Ti pa da zagledaš velik ,debel plus user posted image

navijam za vsevas in vas pozdravljam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 598
12.3.2012 17:12:02   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sA.JE:PIKEPOKE IN VELIK OBJEM ,NAJ SE ATI pozdravi .Ti pa da zagledaš velik ,debel plus user posted image

navijam za vsevas in vas pozdravljam user posted image

Lepo da nas prideš še malo pogledat. Sem ravno oktobrke malo čekirala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 599
12.3.2012 18:31:08   
Zewa
No, punce, kako kaže? Bomo klepetale na novembrkah? Jaz sem danes dobila datum za prvi pregled, tako da čez 2 tedna poročam... user posted image

Ve? Izkoristite ta sonček zdaj za aktivnostiuser posted image user posted image

Držim pesti!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?