|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2012
9.3.2012 10:33:49   
tamala86
Sonček85 in Zewa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.3.2012 10:40:12   
LittleSun
sonček tudi tebi čestitke, sem vesela da vama je uspelo. Smo kar pogrešali tvoj pozitivizem tukaj

oreh jaz sem se tud zgubila v mojih dneh, sploh ne vem kdaj naj pričakujem O. A ni to finouser posted image user posted image midva vsaj vsak drug dan user posted image , se sploh ne obremenjujem....zaenkrat uspeva, bomo videli kako bo ko se bo bližal konc meseca.

Katte upam, da vam uspe pred majem zagledati user posted image user posted image user posted image , oreh tudi tebi...da ti ne bo treba v postopek.

Marec je malo lepši in upam, da se tako nadaljuje.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 9.3.2012 10:41:32 >

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.3.2012 10:46:35   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Katte midva imava pa kmalu reša in upam, da predlaga IVF, vsaj nazadnje je tako govoril, sicer sam pri sebi  je omenjal še laparo, ampak upam, da se lahko dogovorimo brez laparo za IVF, ker res ne bi šla na laparo, saj je 123 pol leta okoli. nikjer pa nisem našla odgovora kako je s tem, pač odvisno od diagnoze. bomo videli.
ko dobiš napotnico si potem pri naslednji O  na vrsti, le mislim, da poleti ne dela. meni bi napotnico dala že junija, pa je rekla, da je poleti reprodukcija zaprta. tako, da mi jo je dala konec septembra in sem prišla na vrsto enkrat oktobra.

Mogoče bom pa tudi jaz šla v postopek nekje isto kot ti, pa bomo skupaj s Katte vozičkale....to bi blo fino! Aja, LittleSun sem pozabla, ki bo user posted image brez pomoči user posted image Drugače pa, Oreh, tudi jaz nisem razmišljala veliko o dnevih ciklusa, edino včeraj, ko me je šraufalo sem pomislila - a je že čas za O? Neverjetno, kako hitro mine od M do O, če je ne čakaš user posted image user posted image . Kak sem pa dobre volje! Juhuhu! In kljub temu, da imam noro akcijo cele dneve, se super počutim. user posted image Sem danes sanjala o vas, da smo kao mele zabavo v eni hiši,prav vse ki smo tukaj, ampak da smo ble noro zadržane in sem spoznala samo LittleSun pa še ena je bila, ne vem katera user posted image . Vidite, kolk mislim na vas.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.3.2012 10:50:58   
LittleSun
Jaz sem tut enkrat sanjala o vas, celo da je ena noseča, ne spomnim se več katera. Upam da je tista res že noseča user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.3.2012 10:56:01   
LittleSun
Sem šla pokukat če bi našla pa zgleda brišejo stare teme user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.3.2012 11:25:50   
tamala86
Oj. midva tud čakava na IVF pri Rešu. imava v torek 1.posvet pol pa upam da bo akcija, saj imava že diagnozo - nimama jajcevodov in samo en jajčnik.Laparo sem iimela, samo na test za SPB še greva nasledn tedn, pa moj na spermiogram, če bo treba, čeprou mislim da ma kr dobre plavalce glede na to da sem bla že trikrat noseča (1P,1SS,1IMN)user posted image user posted image Tko da upam, da zdaj konec aprila končno zagledamouser posted image , zato se vam pridružim na user posted image  pričakujemo aprila 2012
user posted image za marčevke, pa da vas čim manj pride v apriluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
9.3.2012 12:03:46   
oreh
Tamala86, ti bom grela stol v čakalnici!
a test za SPB se dela v adrialabu, a ga delata oba?. če prav razumem gresta v torek na posvet in z naslednjouser posted image začnete s špikanjem ali kako?

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.3.2012 12:04:55   
ninej
Zewa in sonček85-user posted image user posted image user posted image čestitke,fuuuuuuuuuuuuul vesela,danes je res super dan,upam,da še katera nalula user posted image !Držimo pesti........aja,pa znakci,so kakšni???v glavnem v zadnjem času ugotavljam,da je porast takih noseč ki sploh nimajo nekih extra znakov za user posted image ,razen tega da nimajo user posted image !Tko,da je še upanje......

Naj vam bo lep dan,s sončkom obsijan!user posted image user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.3.2012 12:16:49   
Sisley
Sonček in Zewa ČESTITKEEEEE!!!!!! Lepo je vidt take novičke, ki ti dajo upanje...

No pri meni pa ni bilo zadnje čase nič dobrih novičk.. Sem šla dva dni nazaj do ginekologa po recep za moj bromergon in sem mal pojamrala da delam teste za ovulacijo in da spremljam stanje sluzi ( ki je bajdemimo sploh ni) .. ter da ni panč nobenih znakov. In mi je reku, da vsak evro ki ga dam za test je stran vržen, ker pač ovulacij nimam,.. Nič kaj spodbudno user posted image In potem pa še en šok, je rekel da moj dragi ima premalo plavalčkev pod 50% normale (ampak kar jih je so kao da precej dobri..) Samo zdj sem eno leto mislila da jih ima dovolj, da so pač bolj leni in za tako težavo naj bi pomagal Astasan, ki ga jemlje. Sicer pa 29.4 gre spet moj dragi odat vzorček in upam na najboljše. Mene bo po 4.4. pregledal da vidi če so se moji jajčniki že kaj "zbudili.. Tko da mislim da bom kar počasi zapustila marec user posted image .. No sem pa optimistična ker upam da se bo po tem pregledu kaj premaknilo naprej, mogoče laparo pa histero.. Sem pa tko upala da mu bom konc meseca ko imava obletnico podarila najlepše darilo, pozitiven test.. Hmmm.. mogoče mu pa drugo leto marca rajši rodim bejbiko pa je tudi super a user posted image

Lepo se imejte in veliko nalulanih user posted image user posted image ....

Čakamo na naš +

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.3.2012 12:38:29   
Žabica86
Hej punce !

Čestitke vsem nosečkam !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri meni so ravnokar mimo plodni dnevi ! Sedaj pa čičat in čakat !

Za vse ki čakate z mano veliko user posted image user posted image user posted image !!!

1 + 1 = 3

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.3.2012 12:51:44   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: ninej

Tko,da je še upanje......

Ti še zdaj nimaš user posted image ? Kdaj delaš spet test?

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.3.2012 13:53:01   
witch
Zewaaaa sem vedelaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image

multipraktik naj hitro mine teh 14 dni. da bom jaz v pravem času user posted image

oreh in katte a to na napotnico Reš dela tak hitro? Ker jaz se v mb že eno leto pa se praktično kaj pomembnega ni zgodilo. In se bojim prav tega da me da zdaj na vse te preglede in spet mine pol leta, pa da me da na čakanje bo spet več kot pol leta...

Sisley user posted image user posted image tudi pri meni je bilo vedno vse ok. Potem pa niso bili plavalčki ok, potem pa kar naenkrat da imam pco. In se prav bojim kaj še najdejo. Ampak ne izgubi upanja. Vidva kar pridno delajta naprej, mogoče pa nastane mali čudež.

Žabica user posted image user posted image user posted image user posted image da sta pridelala en velik plus user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.3.2012 13:53:59   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
HeLenčica (x. krog)user posted image

3.3.
S* (6. krog)

4.3.
barvar (x. krog)user posted image
Cvetka* (x. krog)user posted image

5.3.
Poka (1. krog po laparo)user posted image

6.3.
Ajcom1 (x. krog)
cebela2 (x. krog)

8.3.
Zewa (5. krog)user posted image

9.3.
Katte (22. krog, 4. krog po laparo)user posted image

10.3.
monsy (4. krog po klimifenu)

11.3.
thanchyka (1. IUI)

12.3.
štrumfek (x. krog)

14.3.
monsy (x. krog)

15.3.
donini (8. krog)

16.3.
Anonimna user posted image (x. krog)

17.3.
tarnica (7. krog)

19.3.
Sa.je (x. krog)

20.3.
Izabelina (x. krog)

21.3.
ela008 (x. krog)
multipraktik (x. krog)
lillith82 (3. krog)

22.3.
anonimna user posted image (x.krog)

23.3.
*viva* (x. krog)
anonimna (x. krog)
anonimna user posted image (x. krog)

24.3.
Kim80 (8. krog)
klopek (x. krog)

25.3.
oreh (x. krog)
anonimna Suser posted image (x. krog)

26.3.
Sisley (x. krog)

29.3.
*anushka* (8. krog)

31.3.

Kliki (x. krog)

x.3.
witch (3. krog klomifena)user posted image
cebela2 (18. krog)
ane_ane (1. IVF)
curly (x. krog)
Žabica86 (4. krog)
mladika (x. krog)user posted image
SILVA (x. krog)
ane_ane (1. IVF)
*Karmen* (x. krog)user posted image
ninej (x. krog)
LittleSun (x. krog)
rozi55 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 43

NOSEČK: ___3___

user posted image
NAVIJAČICE:
SrawberrY, Vivaldi, haram, dr. Knowitall, iwa, LittleSun, *viva*, Katte, sonček85, Kliki, curly, Žabica86, anckica, princess13, štrumfek, GregUr, rozi55, *bobika*, Kliki, klopek, lidik, Matejkaa, Vivaldi, kris555, Pajama, witch,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.3.2012 14:31:48   
LittleSun
what a day user posted image user posted image

Komaj čakam, da pobegnem na sončka. Grem spet malo hribolazit, oreh a vidiš da sem pridna user posted image user posted image TUDI s hrano, nisem še niti enkrat grešila user posted image če mi to prinese user posted image si ti čarovnica in hitro nesem helečnici en burger, magari vege s čičerikinim polpetom in chia semeni user posted image user posted image ter goro solate, za katte pa naredim profil na FB, sej boste lajkale ane user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.3.2012 15:32:29   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Komaj čakam, da pobegnem na sončka. Grem spet malo hribolazit, oreh a vidiš da sem pridna user posted image user posted image TUDI s hrano, nisem še niti enkrat grešila user posted image če mi to prinese user posted image si ti čarovnica in hitro nesem helečnici en burger, magari vege s čičerikinim polpetom in chia semeni user posted image user posted image ter goro solate, za katte pa naredim profil na FB, sej boste lajkale ane user posted image user posted image

pa meni diplomo napišeš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
9.3.2012 17:31:34   
Kliki
Sonček in Zewa iskrene čestitke za user posted image in lepih 9 mesecov. Pa ne pozabita na nas in nas pridita malo spodbujat.

LittleSun in orehek samo da ne bosta zamudili O. Masta pa prov da malo odklopita.

Katte upam da ti pred majom uspe.

Pri meni nič novega, me daje spomladanska utrujenost. Upam da do drugega tedna ko bo O mine da bova user posted image na polno.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.3.2012 18:54:24   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

pa meni diplomo napišeš user posted image user posted image user posted image

Če boš user posted image me to ZATE naredimo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 542
9.3.2012 19:33:58   
Niri
Hej Zewa čestitke!!!!user posted image user posted image

Pri meni nič novega, še vedno depresija...pa bo že, menda...

Upam, da ko se izmed navijačic preselim med une, ki čakajo, da ne bo več nobene tukaj, predvsem tastarih ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
9.3.2012 19:36:42   
Kliki
Niri pač so taki dnevi se meni tudi kar neka depresija pojavlja, ma kar nekaj nauser posted image mi gre pa naslednjo sikundo pa sem ful user posted image . Pa bomo že preblodle.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 544
9.3.2012 20:04:32   
oreh
Niri, a sta se odločila, da bosta čakala 3 mesece?
Witch seveda bi pisala zate diplomo, še raje pa bi za helenčico hamburgerje jedla, njami! nisem vedela, da imaš PCO, sva že dve, a klomifen si že jedla, a ne? ja pri rešu gre dokaj hitro, a še vedno prepočasi.
Nič nismo ta teden alkohola omenjale. rozi55? helenčica? se ga že ulivata? nič midva greva plesat pol pa na zasluženo pivo.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 545
9.3.2012 20:32:38   
Niri
KLiki - ma ja pri meni je isto...kar iz lepega se mi usujejo solze in sem čisto na tleh...moj dec pa še ve ne kaj nej takrt nardi...in pol sm čist žalostna. Nimaš kej pride tko...po prvih 2 splavih sem se kar hitro pobrala...zdaj pa kar ne morem naprej...

Oreh - ja bova čakala vsaj 3 mesece, mislim, da še celo dlje. Mela sem kar nekaj operacij na maternici v roku 1 leta (pregrada + 2x abrazija) in hočm da si malo spočije...pa tud rahlo sem v obupanem stanju...ne vem...niti si ne upam zanosit pomoje me hospitalizirajo v polju na zaprtem oddelku, če se še enkrat ponovi...
Moj je šou vseen narest spermiogram in kako dramo je iz tega naredu jao...medtem k ženske damo čez 10000x hujše stvari ko hočmo otročka...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 546
9.3.2012 20:40:10   
Kliki
Teli naš tipi so pa res iz marsa. Mojmu sem zadnjič namignla da če bi šu na spermiograf da greva lahko v postopek, jest sem laparo že mela pa je naredu celo paniko naj se pomirim in da bo ratalo. Se dohtarjov boji kot en mali otrok.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 547
9.3.2012 21:42:32   
štrumfek
No tako.. danes zjutraj je pritekla moja zvesta spremljevalka user posted image user posted image
zjokala sem se, zdaj pa v april po decembrčka...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 548
9.3.2012 22:54:37   
ninej

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: ninej

Tko,da je še upanje......

Ti še zdaj nimaš user posted image ? Kdaj delaš spet test?

Draga moja helenčica !Ne še zmeri nimam user posted image ....sej sem navajena ,da odkar sem nehala KT žret mi pride vsake dva mesca,zato pa tud nimam nobene sile in volje s temi testi.k se bojim da bom spet razočarana in si rečem da je to spet eden tistih ciklov,ki traja in traja in traja.....mislim,da tle gor ni nobene take kot sm jstuser posted image ,k ma tako dolge cikle,mam pa tud jst PCO,tko d......testek pa ponovno delam na materinski dan oz.25 marca,če bom zdržala in če me user posted image ne prehiti.....drgač mi pa ne bo preostalo druzga kt dohtarja poklicat....probala sem s krvomočnico,pa je zdej ne upam pit,dokler se hudič ne prikaže,trenutno pijem plahtico in rman 2 tedna,pa bomo vidli.....

Neposredna povezava do sporočila: 549
10.3.2012 7:11:41   
LittleSun
Witch tvojo in svojo napišem če je to potrebno da KONČNO vidim te user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem popoldan naredila O test in se je že malo obarval, danes pričakujem močnejšega in AKCIJO user posted image user posted image

grem spit kavo...lepo soboto pupe moje

(odgovor članu ninej)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?