thanchyka
|
Punce hvala vsem za čestitke in lepe želje, res sem se bolj malo oglašala, sem vas pa redno prebirala, čeprav sem tudi s tem vmes imela pavzo. Zjutraj pa sem samo na hitro napisala oznanilo, pol pa je bilo treba iti na sončeka praznovat: kosilo, kavica, šoping... Aja pa CB sem šla kupit, ker temu mojemu testeku ne verjamem, čeprav je že enih 3x isto pokazal HeLenčica Ja, IUI sem imela, prvi. Maja lani sem dobila napotnico, pa se kar nisem mogla odločit in iti v boj, sem kar upala, da bo natur ratalo pa ni in ni. Pol sem mislila, da bom šla jeseni, pa sem imela gužvo v službi, ni bilo šans, da bi manjkala za UZje. In pol so prišli prazniki (decembrski) in gužva vse okol in spe nič, zadnji teden v decembru pa ne delajo, so rekli. In pol je minil januar, sem rekla, februarja pa bo že treba probat, ker me je dr. na zadnjem pogovoru kregal, kaj čakam, ko se od maja ni zgodilo nič Če razmišljam nazaj, so bili to samo izgovori, ker me je bilo strah vsega skupaj (še najbolj pa špikanja ). Pa sem preživela in pridelala In ja, zdaj samo upam, da bo tudi vnaprej vse OK, ker ko berem in slišim, kaj vse dogaja, se mi je kar malo težko veselit. Moj se pa sploh ne upa. Samo sprašuje, če je res, pa da se noče prehitro veselit ipd. Joj joj, me kr straši. Ve pa zdaj le veselo migajte - tako ali drugače, čeprav veliko bolj drugače ( ), ker samo iz tako, ne bo ratal Jaz sem tudi imela plane izklesati si telo (če se lahko temu tako reče - ali po domače, priti malo v formo za poletje), pa bo to zdaj zgleda malo prestavljeno (saj ne da bi se bunla, ker nisem ravno neki športni frik, pa papcam tudi rada). In verjamem, da nam bo pomlad naklonjena in bomo do konca leta že vse znervirane od dretja in nespanja Vsem, ki vas je ta mesec obiskala nadležnica , en velik , tistim, ki čakate O ali ste ravno v akciji, želim da se prime in se aprila (ali celo že konec tega meseca) prikaže velik , tistim, ki pa ste že ugledale pa vso srečo še naprej. Vsem skupaj pa za srečo in za dušico. Lep vikend vam želim!
|