Marhzeljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninchyy Marhzeljka tudi jst imam NS pregled v Dravljah (ker je ravno moja G na dopustu, ko bi mi morala narediti pregled, oziroma sem jst na dopustu, ko bi mi lahko to drugič naredila) upam, da ne bo panike, ker grem zdaj drugam Mi je pa sestra pri G priporočila Dravlje. Mislim, da za CD plačaš 15 € in ne 10 € vsaj tako so meni rekli po telefonu, ko sem se naročila. Ne vem pa kdo me bo pregledal, ker sem se samo naročila nisem pa vprašala pri kom sem zdaj naročena Jst bom CD kr s seboj prinesla. Morda pa pride to ceneje, če imaš svoj CD Marhzeljka prosim sporoči, če moraš imeti prazen mehur v Dravljah. Tako, da bom vedela, ko bom sama šla. Zdaj sem malo zmedena imeti praznega ali ne? Hvala MaliPolžek jst sem si ravno v petek kupila ene kavbojke v H&M Rudnik ker običajnih ne morem več zapeti in moram priznati, da so super Tako mehke in udobe. Za nič jih ne zamenjam. Samo kaj, ko pa so ene premalo si bom morala še kakšne umislit. Vzela sem si eno številko večje kot sem jih ponavadi imela, ker sem prepričana, da se bom itak še zredila O šoli za starše pa še nisva razmišljala, čeprav me je moj že spraševal kako je s tem? Sej to se lahko pri svoji G pozanimaš, kdaj in kam naj bi šla? Sem pozabila omeniti, čestitam MaliPolžek za poroko in diplomo hey, ti bom javila, smao še 3ure, pa grem na NS. Juhu, da malega vidim, ga že nekaj časa nisem, danes sme bila pri svojem G na kontorili, zaradi zadnje krvavitve...jaz bom šla kar z polnim mehurjem, če se bo pa izkazalo da moram iti na wc, pa no problemos :D bom javila kaj so mi rekli no jaz sem se striktno pri dr.pušenjaku naročila, ker je moja zelo dobra kolegica priporočala, pa sem rekla, grem pa še jaz k njemu. glede izcedkov. Jaz sem dolgo časa imela rumene, rjave izcedke, močni beli tok. To pride pač zaradi širjenja maternice, rasti ploda, pokanja žil v vagini in maternici in pač izcedek dobi rumen ali rjav pri-ton. Če G reče da je vredu z otročkom, in če je z malim na UZ vse vredu videti te ne rabi skrbeti. Jaz sem zaradi odstranitve materične pregrane septembra 2011, sedaj pa v nosečnosti 3 krat krvavela. Ker maternica še širi, brazgotina ki je ostala od operacije se veča in priteče iz nje kri. Vzroki za izcedek z krvjo so nasploh različni. Pač seveda greš do svoje G da te pogleda, sam če reče da je vse ok, si lahko mirna. Če glinekolog potrdi da je nosečnost BP kljub krvavitvi, ostani mirna. Čimmanj se živcirati. no naslednji pregled imam 5.4.
|