|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2012
5.3.2012 7:49:49   
MaliPolžek
user posted image user posted image toliko govora o lulanju, da me je zdaj tako pritisnilo lulat, da konc! user posted image

glede šole za starše...sem gledala po spletu za nas v Postojni, pa piše da se ni treba nič prej prijavit. Samo prideš in je. Za večja mesta pa ne vem.. glede na to da sem originalno iz Ljubljane, mi je kar nekako logično, da se moraš prijavit, tko da si ziher user posted image ampak... v Postojni so ljudje bolj na izi. Prideste ko prideste, če vas kaj zanima prašaste, vse na izi, vse na počas user posted image

lupčke za naše male user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.3.2012 9:19:57   
Ninchyy
Marhzeljka tudi jst imam NS pregled v Dravljah (ker je ravno moja G na dopustu, ko bi mi morala narediti pregled, oziroma sem jst na dopustu, ko bi mi lahko to drugič naredila) user posted image  upam, da ne bo panike, ker grem zdaj drugam user posted image  Mi je pa sestra pri G priporočila Dravlje. Mislim, da za CD plačaš 15 € in ne 10 € vsaj tako so meni rekli po telefonu, ko sem se naročila. Ne vem pa kdo me bo pregledal, ker sem se samo naročila nisem pa vprašala pri kom sem zdaj naročena user posted image user posted image  Jst bom CD kr s seboj prinesla. Morda pa pride to ceneje, če imaš svoj CD user posted image  Marhzeljka prosim sporoči, če moraš imeti prazen mehur v Dravljah. Tako, da bom vedela, ko bom sama šla. Zdaj sem malo zmedena imeti praznega ali ne? user posted image  Hvala user posted image
MaliPolžek jst sem si ravno v petek kupila ene kavbojke v H&M Rudnik ker običajnih ne morem več zapeti user posted image  in moram priznati, da so superuser posted image Tako mehke in udobe. Za nič jih ne zamenjam. Samo kaj, ko pa so ene premalo user posted image  si bom morala še kakšne umislit. Vzela sem si eno številko večje kot sem jih ponavadi imela, ker sem prepričana, da se bom itak še zredilauser posted image
O šoli za starše pa še nisva razmišljala, čeprav me je moj že spraševal kako je s tem?user posted image Sej to se lahko pri svoji G pozanimaš, kdaj in kam naj bi šla?
Sem pozabila omeniti, čestitam MaliPolžek za poroko in diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ninchyy -- 5.3.2012 9:21:44 >

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.3.2012 11:49:13   
naja6

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Lep dober večer drage souser posted image !

user posted image Danes me razganjaaaaa. Opravili smo NS! Vse BP! Bi pa Pelkičevo toplo priporočala tistim, ki nameravajo ns delat v MB!!! Ženska je čudovita! Z mojim sva bila not ene 25 min. Nikamor se ji ni mudilo, ns je izmerila 4x, velikost ploda tudi 3x, interval srčnega utripa 3x, pa merila je širino glavice, dolžino nogice in stegna.... ni, da ni! S seboj sva imela tudi dvd in smo naredili kar 12min posnetka!!! Res je super! Plačala pa 60€. user posted image
Bi pa omenila, da ni priporočljivo it lulat pol ure pred pregledom. To sem se danes naučila user posted image Vsem, ki vas NS še čaka: UŽIVAJTE!!!!

rackakrtacka, modra82, neely in soncica0: Pozdravljene in dobrodošle med nami. user posted image

Fajn mi bodite in se pustite razvajat.

Meni pa je bilo po9 tel rečeno, da več ne smemo nosit svojih cd-jev, ker jim je kao vedno nekaj štekalo potemuser posted image

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.3.2012 13:00:52   
dvojcica79
hej, hej!

novopridružena dvojcica79 pozdravlja vse septembrke 2012 :)

da se na kratko predstavim: prihajam iz MB, to je moja 2. nosečnost - imam že fantka (avgustovčka 2010) in moj PDP je 07.09.2012.
v sob sem opravila NS pri Pelkičevi, žal nimam posnetega DVDja, ker ga zraven nisem vzela, Pelkičevi pa jih je zmanjkalo. jezna kot 100 user posted image . drugače vse ok!

toliko na kratko. se veselim čvekanja z vami! lepo bodite :)

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.3.2012 13:14:34   
dspela
pri Levakovi lahko imaš prazen mehur?

metkkkka, si dobila od mene zs? nekaj mi nagaja pa sploh mi ne kaže med poslanimi sporočili.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.3.2012 13:22:51   
vtina771
živjo ;)
no pa se vam pridružuje še ena septebmrka ;) datum je tam nekje med 14 in 21.9 (po izračunu je prvi, ginekologinja pa je nato drugega zapisala, vendar mislim da bo kar 14.9 držalo ;)

(odgovor članu MaliPolžek)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.3.2012 13:31:16   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

IZVIRNO SPOROČILO: Pajama

Lep dober večer drage souser posted image !

user posted image Danes me razganjaaaaa. Opravili smo NS! Vse BP! Bi pa Pelkičevo toplo priporočala tistim, ki nameravajo ns delat v MB!!! Ženska je čudovita! Z mojim sva bila not ene 25 min. Nikamor se ji ni mudilo, ns je izmerila 4x, velikost ploda tudi 3x, interval srčnega utripa 3x, pa merila je širino glavice, dolžino nogice in stegna.... ni, da ni! S seboj sva imela tudi dvd in smo naredili kar 12min posnetka!!! Res je super! Plačala pa 60€. user posted image
Bi pa omenila, da ni priporočljivo it lulat pol ure pred pregledom. To sem se danes naučila user posted image Vsem, ki vas NS še čaka: UŽIVAJTE!!!!

rackakrtacka, modra82, neely in soncica0: Pozdravljene in dobrodošle med nami. user posted image

Fajn mi bodite in se pustite razvajat.

Meni pa je bilo po9 tel rečeno, da več ne smemo nosit svojih cd-jev, ker jim je kao vedno nekaj štekalo potemuser posted image

meni ni nič rekla. moja kolegica je bila pol leta nazaj tam in je sama prinesla CD. a je potem cena 70€ če ona da CD?
bom videla danes. jaz bom vzela zraven, mogoče bo pa šlouser posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.3.2012 14:13:50   
metkkkka

IZVIRNO SPOROČILO: dspela

pri Levakovi lahko imaš prazen mehur?

metkkkka, si dobila od mene zs? nekaj mi nagaja pa sploh mi ne kaže med poslanimi sporočili.

Ojla!
Ne, nisem dobila tvojega sporočila... Poskusi še enkrat :)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.3.2012 14:20:03   
metkkkka
Hej, hej!
Najprej vaju lepo pozdravljam dvojcica79 in vtina771! Želim vama lepo nosečnost in srečno vse do konca!

Sedaj nas je pa že blizu 70, kajne? To bo gužva čez pol leta :)

Pri nas je vse po starem. Sedaj sem v 15.tednu in komaj že čakam, da mine še par tednov, da bom končno začutila otrokove prve premike v mojem trebuščku:)

Moj sin zelo dobro sprejema mojo nosečnost. Vsako jutro me boža po trebuhu in sprašuje, koliko je pa sedaj velik dojenček. In kolikokrat bo mogel it še spat, da se bo rodil bratec :) Zadnje dni se mu samo smejemo, ima same zanimive izjave.

Lepo se mejte in božajte trebuščke :)

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.3.2012 14:52:08   
vtina771
no pa še podatke, da me na seznamčkem umestite ;)
PDP 14.9, vtina771, 26, 2, 0  okolica ajdovščine

lepe pozdravčke usem srečnicam ;)

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.3.2012 15:36:17   
dspela
metkkkka, ZS nisem mogla poslat...spet....sem pa ti poslala e-mail...upam, da boš to dobila.

(odgovor članu vtina771)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.3.2012 15:51:44   
metkkkka
Sem dobila in te dodala na facebook-u. :)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.3.2012 16:34:47   
megyboznik
Evo, punce drage, pa je NS tudi za nami in sem več kot navdušena. Tale dr. LEVAK je svetovna.... 1000:1 v primerjavi s Strahovo. Res si je vzela čas, bla sem notri 40 min, vse pogledla, vmes se še z mojo prvo 1. ukvarjala, ji dala čokoladico in štampiljkico :) hehe, skratka ni da ni! Ker je videla mojo veliko željo, da bi zvedela spol in nikakor ni mogla videt, mi je zastonj še kar 3D pogledala, če bi se tam videlo, a je moje dete noge tako skup tiščalo, da ni in ni našla, kaj ima vmes :P in je pol rekla, da če na morfologiji moja ginek. ne bo vidla, naj pridem nazaj in mi bo pogledla zastonj! Zlata je, res!!!! Pokazala je želodček, mehurček, trebušček, oba srčna prekata, nosno kost, obe čeljustnici, na nogah in rokah smo prstke šteli,....js je ne morem prehvalit. Nad izvidom je bla pa več kot vesela, je rekla, da ni videt ne kakšne večje, kot tudi ne kakšne najmanjše napakice in da je za moja leta izvid nadpovprečen. No, ki pa je za DS 1:4966:) Pa povedla mi je, da lohk pričakujemo še eno zelo živahno dete, ker namreč moja Glorči ni bila 2 sekundi pri miru, kot tudi ne dojenček v trebuščku :)user posted image

Po današnji izkušnji zatorej toplo, toplo priporočam dr. LEVAKovo :) Aja, za seznamček: PDP imam prestavljen na 17. 9.

Pa še glede lulanja pri njej: js nisem zasledila, da bi kje kaj posebej pisalo, je pa mene osebno malo lulat tiščalo in mi ni nič rekla, ker sem imela poln mehur. Sm misla it, pa smo par minutk zamudil, ker smo se v ZD zgubl, hehe, pol pa smo glih pršl v čakalnco, me je pa že sestra poklicala....Sama sestra je pa tut tak cukr....

Zdaj pa šibam s prvo bibo k zdravniku, k je bubica :(

Lepo se mejte in užijte sončka, kolikor se ga pokaže izmed oblakcov

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.3.2012 16:41:29   
bejbibu
Pozdravljene nosečke....

Jaz sem imela danes 2. pregled in je vse super...imamo pa tako migico a jo je na UZ komaj pregledaluser posted image user posted image , hehehe bomo imeli še enega živčka!!! Ja, danes je še moj G rekel da imamo 99% punčko user posted image user posted image user posted image !!
Naslednji pregled (morfologijo) imam 17. 4.
Dobrodošle vse nove user posted image !!

Jaz sem imela NS v Dravljah pri dr, Pušenjaku in mi je setra rekla da naj grem pred pregledom lulat, da moram imeti prazen mehur, tako da....

No, ker jaz še kar ne moram urejati seznama in sem jezna kot user posted image , sem razmišljala če bi mi katera priskočila na pomoč in uredila seznamčekuser posted image ! Sedaj se je pa že kar nekaj novih podatkov nabralo in me zanima če je katera zainteresirana?? Pa tudi sicer bi bilo fino, če bi bile 2 ali 3 za urejanje seznama, kaj pravite??

Vsem želim da super opravite preglede....

Lepo bodite in božajte bušijeuser posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.3.2012 16:46:48   
metkkkka
Ojla, bejbibu!

Jaz ti z veseljem pomagam, če mi poveš kako se ta szenamček popravlja... Drugače pa super za pregled in hčerkico! :)

Tudi tebi Megyboznik čestitke za dober rezultat na nuhalni. Sploh pa je pomembno to, da si bila zadovoljna z zdravnico! SEdaj se pa lahko sprostiš in uživaš v nosečnosti :)

Lepo se mejte!

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.3.2012 16:59:59   
bejbibu

IZVIRNO SPOROČILO: metkkkka

Ojla, bejbibu!

Jaz ti z veseljem pomagam, če mi poveš kako se ta szenamček popravlja... Drugače pa super za pregled in hčerkico! :)

O super metkkkauser posted image user posted image
Poglej: poiščeš tazadn seznamček in klikneš citiraj...čisto na vrhu in čisto na koncu strani piše quote- to izbrišeš!
Potem pa pri vsaki dodajaš in spreminjaš, bo šlo??

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
5.3.2012 17:40:09   
metkkkka

PDP,
nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol 

26.8.
kattk/21 let/1. user posted image /0user posted image //??
28.8.
Kity82/29let/1. user posted image /0user posted image /Ljubljana
30.8.
špica84/27 let/2. user posted image /1user posted image /26.3./Brežice
1.9.
~pikapoka~/24 let/1. user posted image /0 user posted image /20.3./Ljubljana
metkkkka/26 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /30.3./okolica NG
2.9.
Minimiš/33 let/2. user posted image /1user posted image /okolica Vrhnike
planinka1/27 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./Ljubljana
tina990/21 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./??
sonce72/39 let/3. user posted image /2user posted image /??
3.9.
metkara/30 let/2. user posted image /1
user posted image user posted image /Koroška
mavrica72/39 let/5. user posted image /1user posted image user posted image /14.3./Kranj

4.9.
5.9.
bejbibu/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.3./Celje
Linda25/31 let/2. user posted image /1user posted image /5.3./Ljubljana
babučka/31 let/3. user posted image /2user posted image /26.1./Primorska
pikapoka21/21 let/1. user posted image /0user posted image /20.3./??
manuelca/27 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/Izola
rackakrtacka/21 let/?/?
6.9.
čamukica/24 let/1. user posted image /0user posted image /Ruše
7.9.
dvojcica79/33let/2.user posted image /1user posted image user posted image /?/?
Moyci/26 let/1. user posted image /0user posted image /??
8.9.

pa3sha/26 let/9.2./2. user posted image /1user posted image user posted image /26.3./okolica NM
 siciljanka/33 let/1. user posted image /0user posted image /Sicilija,Katanija

epica/25 let/1. user posted image /0user posted image /okolica LJ
9.9.
evelina1/21 let/1. user posted image /0user posted image /21.3./NM
nati24/?/?/?
10.9.
buhtlčk/??/??/??
Pajama/30 let/2. user posted image /0 user posted image
/26.3./okolica MB
egleria/22 let/3. user posted image /1user posted image /2.3./5.3.(NS)/Velenje
take/??/??/??
11.9.
krzlatka/25 let/2. user posted image /1 user posted image user posted image /22.2./1.3.(NS)/okolica KR
jana84/27 let/5. user posted image /2user posted image user posted image user posted image /5.3./Goriška
pi*ka nogavička/??/3. user posted image /2 user posted image /?/??
orhidelija/31 let/2. user posted image /0user posted image /??/
urshy*/28 let/2. user posted image /1user posted image /??/??
Mommy_to_be/36 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./Ljubljana/user posted image
12.9.
marmot/23 let/1. user posted image /0user posted image //okolica CE
13.9.
14.9.
ajelka/28 let/1. user posted image /0user posted image /okolica LJ
škorpijončica/24let/2. user posted image /1user posted image /okolica LJ
n a n i/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /okolica LJ
vtina771/26let/2.user posted image /0user posted image /?/okolica Ajdovščine
15.9.
ajdita/27 let/1. user posted image /0user posted image /Žalec
balance/25 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /Primorska
16.9.

nella23/23 let//1. user posted image /0user posted image //okolica NG
modra82/30 let/1.user posted image /0user posted image /16.3(NS)
17.9.
din don/28 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /5.4./12.3.(NS)/okolica CE
18.9.
acegirl/26 let/2. user posted image /??/??/??/??
Majčaa/26-27 let/1. user posted image /0user posted image /5.3./7.3.(NS)/MB
19.9.
megyboznik/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /okolica CE
Anja024/24-25 let/2. user posted image /1user posted image /13.3./??/??

20.9.

MaliPolžek/27-28/1. user posted image /0user posted image /Postojna
Anonimna/23 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /okolica LJ
Jasminora/??/3. user posted image /2user posted image user posted image /12.3.(NS)/??
Incognito/24 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /??/okolica CE
21.9.
22.9.
MalaNeli/22 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /Koroška

radirka/21 let/1. user posted image /0user posted image /okolica NG
Marhzeljka/23 let/1. user posted image /0user posted image /6.3./7.3.(NS)/Ivančna gorica
23.9.
mažiga/28 let/3. user posted image /2user posted image /okolica MB
24.9.
25.9.
26.9.
loribu/?/?/1.3./?
ernada/28 let/3. user posted image /2user posted image user posted image /??/19.3.NS/Velenje
dspela/26 let/3. user posted image /0user posted image /16.3./14.3.NS/okolica CE
naja6/33 let/2. user posted image /1user posted image user posted image /2.4./16.3.(NS)/MB

27.9.
neely/27let/?/21.3./7.3.NS/Koroška
Maisha/27 let/2. user posted image /1user posted image /??/okolica LJ
*zmajčica*/25 let/3. user posted image /1user posted image user posted image /Bela krajina
28.9.
Ninchyy/29 let/1. user posted image /0user posted image /26.3/14.3/Domžale
Žaba74/38 let/1. user posted image /0user posted image //Gorenjska
29.9.
30.9.

SKUPAJ NAS JE :

66

NOSEČKE Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:   

Z NAMI SO POT ZAČELE:

ajetam@ user posted image
princess13 user posted image

anonimn
a  user posted image
dalia8184 user posted image
vrabček user posted image
netopirčekuser posted image
niriuser posted image
_saskia_user posted image
ana88user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil metkkkka -- 5.3.2012 17:50:41 >

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.3.2012 17:49:36   
metkkkka
Evo, punce!
Jaz sem se malo matrala s tem seznamčkom... Upam, da sem zabeležila vse spremembe, ki so nastale v tem času. Drugače pa napišite, kar še manjka.

Uf, kar dosti dela s temle. Vsaka čast bejbibu, da si do sedaj vse urejala sama!

LP,

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
5.3.2012 18:20:34   
ernada
Živjo punce.
No in se je začelo sinoči ne prespano user posted image zob me je bolel da smmislila da bom user posted image in danes komaj dočakala zobozdravnika.user posted image In scenarij ja punca takih zob pa še nisem videl imam valjda tako močne zobe da takih posrečencev še ni srečal v svoji 25 letni karieri user posted image user posted image in na koncu mu je le uspelo po 2 inekcijah in mučenju mi ga je izruval user posted image sedaj pa obkladki in čakanje da mine ta čudna bolečina user posted image user posted image .Upam da ste ve kaj bolje sem zasledila da imamo dve nove dobrodošle user posted image user posted image . Moja NS 19.3. komaj čakamo.
Sem pa dobla napotnico za magnetno resonanco ker imam neko še staro poškodbo pa me v 3 nosečnosti precej zafrkava.Ne mislim pa celo nosečnost preležat v postelji zaradi bolečin.Ima mogoče katera informacijo če lahko sploh grem .Ko sem poklicala tam mi je rekel da ni problema,ko je moj oče poklical so rekli da naj se posvetujem z ginekoligom user posted image user posted image

(odgovor članu metkkkka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
5.3.2012 19:10:38   
bejbibu
user posted image user posted image user posted image metkkkkauser posted image user posted image
Super....ja dela je pa res dosti, ampak jaz to rada delam...sedaj ko mi pa računalnik neki brejka pa ne gre (vse je v neki čudni oblikiuser posted image )!! Super si...hvala za pomoč!!
Prosim te da pri meni spremeniš: Naslednji pregled 17.4. in pa da bomo imeli punčkouser posted image user posted image user posted image !!

Lepo bodite***

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu ernada)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
5.3.2012 19:21:55   
Pajama
Ojla!

dvojcica79 in vtina771: user posted image čestitke in WELCOME
bejbibu in megy: čestitke za pregledeuser posted image
metkkkka:čestitke za seznamček user posted image
Dvojcica79: Ob kolkih pa si imela pregled? Mogoče sva se srečaliuser posted image
ernada:Ojoj, to pa je zadnje, kar bi si človek želel.... jaz se tako bojim zobozdravnika, da ne grem blizuuser posted image
naja6: po moje je odvisno, pri kom imaš pregled. Drži se navodil in bo vse v redu!

Cartajte se...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.3.2012 20:39:28   
megyboznik
metkkkka, hvala za popravljen seznamček, sam mene si pozabla prestavit na 17. :) Aja, pa naslednji pregled mam 15. 3. :)

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.3.2012 22:35:01   
n a n i
Danes sem imela NS pri dr. Strah. Vse je vredu, je tako majhno tveganje za DS, da je sama rekla, da je brezveze kri dati, čeprav sem imela namen. Vzela si je čas. vse smo pogledali. Ni pa nase dete bilo niti 2sekundi pri miru, tko da se je kar namučila, da je kaj namerila ;) Za spol pa ne bomo vprasali.

V soboto smo slisali srčka tudi z AS. Ce ga ne bi imela v prvi nosečnosti, bi se mi zmesalo ob vseh krvavitvah in kasneje, če ni bilo brcik kak dan, ker nasa je res nonstop brcala. Sem pa ga uporabljala res samo takrat, ko sem bla kaj panična, da sem se pomirila.

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.3.2012 8:19:11   
modra82
Dobro jutro user posted image

Jaz imam pa danes prvo predavanje oz. tečaj za zgodnjo nosečnost. Upam, da bo zanimivo in da spoznam še kakšno nosečko iz naših krajev user posted image .

Na seznamčku je pri meni napaka. Moj PDP je 29.9.. Pa za kraj lahko napišete okolica Sevnice.

Veliko sončka želim vsem!

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.3.2012 8:29:06   
špica84
MOdra82 kje pa imaš ta tečaj.

(odgovor članu modra82)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.