Marhzeljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marhzeljka hey, ti bom javila, smao še 3ure, pa grem na NS. Juhu, da malega vidim, ga že nekaj časa nisem, danes sme bila pri svojem G na kontorili, zaradi zadnje krvavitve...jaz bom šla kar z polnim mehurjem, če se bo pa izkazalo da moram iti na wc, pa no problemos :D bom javila kaj so mi rekli no jaz sem se striktno pri dr.pušenjaku naročila, ker je moja zelo dobra kolegica priporočala, pa sem rekla, grem pa še jaz k njemu. glede izcedkov. Jaz sem dolgo časa imela rumene, rjave izcedke, močni beli tok. To pride pač zaradi širjenja maternice, rasti ploda, pokanja žil v vagini in maternici in pač izcedek dobi rumen ali rjav pri-ton. Če G reče da je vredu z otročkom, in če je z malim na UZ vse vredu videti te ne rabi skrbeti. Jaz sem zaradi odstranitve materične pregrane septembra 2011, sedaj pa v nosečnosti 3 krat krvavela. Ker maternica še širi, brazgotina ki je ostala od operacije se veča in priteče iz nje kri. Vzroki za izcedek z krvjo so nasploh različni. Pač seveda greš do svoje G da te pogleda, sam če reče da je vse ok, si lahko mirna. Če glinekolog potrdi da je nosečnost BP kljub krvavitvi, ostani mirna. Čimmanj se živcirati. no naslednji pregled imam 5.4. no da poročam, včeraj mi je dr.pušenjak rekel na NS, da je otrok glih na meji, da se še preslabo vidi, in da mi svetuje da pidem čez kaki teden, dva ponovno. Da je velik 45mm, ampak da je 11tednov lih taka čudna meja, tako da imam sedaj nuhalno 17.3. Računali mi sedaj niso nič, saj je rekel, da se računa 60eur šele takrat kadar je cel pregled v celoti opravljen. Pa da mu je žal, da bova pač trebala drugič pridit, ker on mora to temeljito pogledati, da je pol zanesljivo. Ni kaj, pošteno. Glede mehurja mi ni nihče nič rekel. Sem imela polnega, pa tud dr.pušenjak, ni niti besedice rekel glede mehurja. Očitno je to od primera do primera :D
|