megyboznik
|
Evo, punce drage, pa je NS tudi za nami in sem več kot navdušena. Tale dr. LEVAK je svetovna.... 1000:1 v primerjavi s Strahovo. Res si je vzela čas, bla sem notri 40 min, vse pogledla, vmes se še z mojo prvo 1. ukvarjala, ji dala čokoladico in štampiljkico :) hehe, skratka ni da ni! Ker je videla mojo veliko željo, da bi zvedela spol in nikakor ni mogla videt, mi je zastonj še kar 3D pogledala, če bi se tam videlo, a je moje dete noge tako skup tiščalo, da ni in ni našla, kaj ima vmes :P in je pol rekla, da če na morfologiji moja ginek. ne bo vidla, naj pridem nazaj in mi bo pogledla zastonj! Zlata je, res!!!! Pokazala je želodček, mehurček, trebušček, oba srčna prekata, nosno kost, obe čeljustnici, na nogah in rokah smo prstke šteli,....js je ne morem prehvalit. Nad izvidom je bla pa več kot vesela, je rekla, da ni videt ne kakšne večje, kot tudi ne kakšne najmanjše napakice in da je za moja leta izvid nadpovprečen. No, ki pa je za DS 1:4966:) Pa povedla mi je, da lohk pričakujemo še eno zelo živahno dete, ker namreč moja Glorči ni bila 2 sekundi pri miru, kot tudi ne dojenček v trebuščku :) Po današnji izkušnji zatorej toplo, toplo priporočam dr. LEVAKovo :) Aja, za seznamček: PDP imam prestavljen na 17. 9. Pa še glede lulanja pri njej: js nisem zasledila, da bi kje kaj posebej pisalo, je pa mene osebno malo lulat tiščalo in mi ni nič rekla, ker sem imela poln mehur. Sm misla it, pa smo par minutk zamudil, ker smo se v ZD zgubl, hehe, pol pa smo glih pršl v čakalnco, me je pa že sestra poklicala....Sama sestra je pa tut tak cukr.... Zdaj pa šibam s prvo bibo k zdravniku, k je bubica :( Lepo se mejte in užijte sončka, kolikor se ga pokaže izmed oblakcov
|