|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tiste, ki imate otroke doma
25.2.2012 16:25:06   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
mene je prav sram priznat. sem imela vedno rada živali in poznam vse kar leze in gre.po drugi strani me rastline, rože nikoli niso zanimale. in zdaj ko se svojim sinom sprehajam zunaj me non stop sprašuje kako se kliče temu grmu, kako se kliče ta roža.... mene je pa včasih prav sram ker mu ne znam povedat. na stara leta spoznavam, da raste zunaj še vse kaj drugega kot zvončki in trobentice.

Saj to ni nič sramotnega. Ne moreš znat vseh stvari,  učimo se celo življenje. Podobno kot ti praviš za zvončke in trobentice sem jaz presenečeno ugotovila, da v našo ptičjo hišico ne hodijo samo vrbčki in siničkeuser posted image . Potem sem ptičke poslikala in na internetu sva poiskali, kako se imenujejo, kje gnezdijo ...

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mi tudi gledamo zunaj naravo, vendar pa je res, da dostikrat tudi kaj not prineseta in bi blo fajn, da bi imeli potem to kam postavit...

Joj, ne mi o tem user posted image Naši celega vraga noter privlečejo, v žepih so od kamečkov do živalic. Pa drva zbirajo da bo imel dedo s čim kurit user posted image

Ja, jaz sem še posebej navdušena, ko so na vrsti kakšne kobilice in hrošči, pred katerimi imam eno malo paranojo. user posted image

Pa ko v pralnem stroju začne ropotat, če nisem dobro pregledala žepov. user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.2.2012 7:13:28   
josephine27
Če rabi kdo malo motivacije za umivanje zob si lahko brezplačno spirntate dol. Je sicer v angleščini ampak vseeno. Ali pa mogoče samo za idejo, da si svojega neredite. Mi rabimo včasih malo vzpodbude :)

http://www.loveyourteeth.net/index.htm

In za tiste, ki jim je blizu montessori še nekaj stvari, ki jih lahko sprintate in uporabite brezplačno

http://www.montessoriforeveryone.com/Free-Downloads_ep_35-1.html

Lepo nedeljo :)

< Sporočilo je popravil josephine27 -- 26.2.2012 7:25:26 >

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 252
27.2.2012 20:25:57   
ronja
Hvala za linke! Za zobke sicer ni problema, sta pridni, ampak nikoli ne veš, kdaj bo treba;). Tisti montesori pa tudi upam, da bo prišel na vrsto - mislim, da si bom za rojstni dan res zaželela laminator:).
Sicer smo pa mi home alone, prvič za več dni...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 253
28.2.2012 10:51:00   
aanna
Pozdravljene!

Super tema, vse ideje in linki kaj početi z našimi nadebudneži so dobrodošle.
Zanima me ali morda katera ve ali se kje pri nas dobijo "pipe cleaner-ji" (oblečene žičke iz katerih se da marsikaj oblikovati).
http://www.makeandtakes.com/learning-letters-with-pipe-cleaners

Pa še to - Ronja je omenjala knjigo Igrišča narave. Če jo katera namerava kupiti je na Didakti ravno akcija in se jo da kupiti res ugodno.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 254
28.2.2012 11:16:24   
lily32
Kosmate žike dobiš v trgovinah Antus ali pa v Prometeju (tu lahko tudi preko spleta: http://www.svetidej.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=15&nadgrupa=45)

(odgovor članu aanna)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.2.2012 11:33:47   
aanna
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Kosmate žike dobiš v trgovinah Antus ali pa v Prometeju (tu lahko tudi preko spleta: http://www.svetidej.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=15&nadgrupa=45)

Hvala lily32! Jaz pa sem jih iskala po raznih Sparih, Merkatorjih in Merkurjih po oddelkih z raznimi pripomočki za čiščenje user posted image . Sploh nisem pomislila na trgovine z ustvarjalnimi pripomočki.

< Sporočilo je popravil aanna -- 28.2.2012 11:37:37 >

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 256
28.2.2012 13:21:06   
Kasija
V knjižnici sem si sposodila zanimivo knjigo Velike umetnine za male umetnike. V njej so slike znanih slikarjev in obenem na sosednji strani opis, kako z otrokom poustvariti umetnino oziroma slikarsko tehniko. Bomo ob priliki kaj takega poskusili.

(odgovor članu aanna)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.2.2012 13:56:09   
ronja
Ena "lena" ideja - oz. ideja za mamice z dojenčki in več starejšimi otrokiuser posted image : sem dala včeraj malima CD od Dvoržaka in smo se šle "pravljico" - na glasbo si zmisliš, kaj se dogaja: ko rogovi zatrobijo, pride lovec, ko se pasaže menjavajo, se fant in punca lovita po gozdu, ko je vse bolj na stakato, hodijo škratki okoli itd... IN sta čist navdušeni. Me je danes Ronja TAKOJ ko smo prišle domov (Svit je mel uz kolkov, pa še v štacuno smo morali) napadla, če lahko dam spet "storžka". Hehe, sem k sreči vedela, kaj misliuser posted image . Zdaj ga pa celo sami poslušata!user posted image 2:0 zameuser posted image (beri: lahko pojem makovko in kakav v miru, hehe, ker sem Svita lih podojila in je zaspal - torej v bistvu 3:0 zame) Saj ne bo dolgo (beri: Ronja je glih prišla: "Mami, si obljubila, da boš pol prišla še..." Ampak še nisem pojedla, heheuser posted image )

Skratka: če hoče katera malo približat klasiko svojim otrokom (na splošno majo sicer otroci radi klasiko baje - moji vsekakor), je to ena možnost. user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.2.2012 15:13:28   
lily32
josephine, hvala za link

Sva prejšnji teden v snegu iskali stopinje različnih živali in danes sem ji sprinatala lističe s "tvoje" strani. Je sama razvrščala stopnje k posameznim živalim in je bila zelo navdušena.  Je hotla še. user posted image

Moram ša kaj podobnega poiskat. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.2.2012 22:13:49   
ronja
Me smo včeraj delale senčne lutke. Najprej smo v trgovini kupile eno ornk baterijo (jo "kupujemo" že 100 let, zdaj je bil pa dober razlog, da se to končno res zgodi;), doma smo potem narisale in izrezale lutke iz črnega kartona ter jih pritrdile na palčke. Potem sem čez njun teater, ki ga je Lejla dobila za rd. od babi in deda pogrnila belo Svitovo rjuhico in čarovnija se je začela:) Malidve navdušeni, ena je svetila, druga delala z lutkami, jaz sem dojila Svita, hehe. Moramo ponovit:) in seveda naredit še več lutk:).

Danes smo imele pa "piknik" - smo šle peš do zdravnice (Lejla 3. letna sistematika) in ni ravno blizu, pa sem vzela s seboj za jest in za pit in smo se ustavile v parku in imele "piknik" - jima je totalno dogajalo. En dobrohoten nasvet: naslednjič bom definitivno mela s sabo en manjši prtek, da bo ko res na pikniku - ker miza v parku je bila svinjska še pa još!

Jutri - še ne vem, rajši ne planiram preveč, dokler smo home-alone... Idej veliko, samo nimam pojma, kaki bojo pogojiuser posted image . Popoldne gre Ronja k svoji prijateljici, torej jo moramo pospremit tja in prit iskat, kar pomeni, da se bomo večino popoldneva pokali sem pa tjauser posted image , vmes pa bi mogoče naredila eno skupno kopanje z najmlajšima članoma... Za vse 4 nekak ni prostora v najini mali bani, ampak 3je bi pa verjetno šli not... S Svitom se še nisva kopala skup in malidve sta to oboževali... Pa Lejli tudi ne bi škodilo malo mama-časa;).

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.2.2012 23:46:09   
pomlad08
Živjo, mame.

Kako ste?
Mi totalno uživamo v pomladi! A ni super? Fantička sta navdušena nad toploto in zvončki in predvsem nad tem, da ni treba oblačit žab&rokavic&šalov...

Ronja, kok jih dobro furaš tud sama! A boste dolgo brez očija? Ja, klasična glasba je pri nas tud zelo zaželena. Teli ta majceni obožujejo predvsem koračnice (Schubert, Strauss ...) al pa naša dva imata zelo rada Čajkovskega (Hrestač - nimaš boljšga!). Mi zraven igramo svoje inštrumentke (letos nam je koooončno uspela ropotulja iz posušene buče - kok sem bla srečna!:D - bučo jeseni obesiš v en suh prostor in počakaš, da se posuši in notri zaropotajo suhe peške), ali pa zelo jima je všeč, če imamo glasbene uganke, da igram pesmice na klavir in ugibata, katere so. Pa gibanje ob poslušanju je nujno, jasno - jaz včasih, če se mi da, naredim na računalniku čimbolj mešano playlisto skladb z različnimi ritmi in potem ob poslušanju ob hitrih korakamo, ob počasnih ležimo, ob plesnih plešemo, itd., to mata ful rada.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.3.2012 9:01:02   
josephine27
pikniki- mi jih imamo tud zelo radi. Sicer ne v zimskem času ampak ko enkrat začnemo hodit na izlete je to to, ker hodit vsak vikend ven na kosilo enostavno znese preveč. Na izlete pa radi hodimo tak,o da vedno iščem kake ideje, kaj vzet s sabo, da ne jemo vedno enako.

Ja mize v parkih so tud pri nas ponavadi zelo umazane. Si ponavadi pomagam s papirnatimi robčki če je sila . Jih pa bolj poredko uporabljamo.

glasba - starješi ima zelo rad harmoniko in zborovsko petje že od majhnega. sicer ne vem kje je to pobral, ker sva oba z možem rockerja ( sicer bolj taka umirjena). mu ustrežem dokler še lahko prenašamuser posted image . ta majhen pa posluša predvsem Mozarta in ene uspavanke ( to imam precej rajši kot harmoniko). Razmišljam, da bi kupila en cd z zvoki narave. Včasih sem ga imela pa ne vem kaj je šel. Sem si pa celo nosečnost predvajala en CD in ko ga sedaj dam gor se ta malemu kar učke posvetijo. Mož pravi, da bo ta po mamiuser posted image .Sicer ima pa najrajši da mu jaz pojem bratec pa pomaga zdraven. Tako, da pojemo zadnje čase kar veliko.

Zadnje dni čistimo vrt. Pripravili smo en prostor za peskovnik, pa drobnjak smo posadili. V soboto, ko bo mož doma bomo pripravili še kamenje za skalnjak ( ga imam že dolgo željo naredit). V kiku sem kupila ene barvane kroglice iz stiropora in sem mu sestavila sensory tub na temo pomlad. Sicer malo prehitevamo ampak zunaj je že zelo lušno prav pomladno. Danes bomo barvali riž z živilskimi barvami, drugače bomo pa čim več zunaj. Igrače, ki jih imamo običajno zunaj (tricikel, poganjalec, samokolinica, vedra, lopate in podobne zadeve) smo včeraj zvlekli iz garaže in so čisto zapacane tako, da bomo imeli danes na terasi pranje. Sicer po kosilu, da bo čimbolj toplo zunaj.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.3.2012 10:22:22   
Kasija
senčne lutke user posted image  user posted image  to se pa jaz (!user posted image ) želim igrat že zelo dolgo, pa še nismo čisto tam. beri: delam na tem, da ju navdušim user posted image .zaenkrat naš lutkovni oder samuje in letata z lutkami naokrog po sobi user posted image . sta bolj za akcijsko gledališče.

pomlad user posted image user posted image user posted image  kar naenkrat je vse lažje. poganjalci so bili že v akciji. pa dobra ideja, pralna akcija zunanjih igrač. glede na količino blata zunaj, sem se odločila, da ju naučim, da sama skrtačita svoje čevlje - montessori stil user posted image .

jaz imam polno glavo idej za reorganizacijo atrija - prebarvat hiško, mogoče bova prestavila peskovnik, da bo prostor za otroški malo večji napihljiv bazen, pa blatna kuhinja se bo pridružila igriščnemu delu.
user posted image tiste, ki imate atrije/vrtove kaj imate v načrtu? kakšna igrala imate in koliko so v uporabi?
mi imamo hišico, ki je iz neznanih razlogov najbolj aktualna pozimi user posted image  poleti vanjo znosita vsa vozila in žoge in kramo. imamo tudi peskovnik, ki je super, če si pristaš packanja. kar precej peska konča v hiši, ampak mene ne  moti. imamo hrib, po katerem se spuščata z vozili. od vozil imamo avto bobby in nek motor.oboje je skupaj z žogami neprestano v akciji.  poleti imamo tudi tamali bazenček zunaj in takrat se navdušeno kopata. v bistvu imam oba otroka (za dojenčico še ne vem) taka zunanja - zjutraj gremo ven in smo cel dan v atriju. sosedi imajo gugalnice, tobogan in trampolin, pa ju vse zanima le pogojno in za kratek čas. mi smo dobili tamali tobogan, ki pa sta ga že bolj ko ne prerasla in bolj spuščata avtočke po njem.

trenutno so zelo aktualne karte - navadne igralne. čisto po nesreči jih je imel mož v žepu in jih je dal tamalima. potem ju je kolegica  naučila igro podobno vojni (poenostavkljena vojna) in tastarejši je čisto navdušen. se ravno želi naučiti števila in so karte zakon. poleg številke imajo še toliko znakcev, kot je število in štejemo znakce. igra je odlična, ker se jo lahko igram tudi, kadar dojim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 263
1.3.2012 10:24:15   
Kasija
objavilo 2x

Neposredna povezava do sporočila: 264
1.3.2012 11:38:55   
Izabelina
midve bova danes začele s tematiko PTIČKI... načrt je, da jih bom sprintala in jih potem pobarvava in plastificirava pa nalimava po steni... pa v knjižnco greva po knjige o ptičkih... pa še kej bi, verjetn bova delali gnezda iz slame zanje (ko bo gregorjevo za na mizico narave)...

še kšna ideja?

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 1.3.2012 11:39:35 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.3.2012 12:56:08   
ronja
.zaenkrat naš lutkovni oder samuje in letata z lutkami naokrog po sobi user posted image . sta bolj za akcijsko gledališče.

Haha, bi morala videt mojidve, ko "igrata" - najprej se vse dogaja za odrom, tako da tisti spredaj nič ne vidimo, potem, ko pa končno kaka lutka pogleda skozi okence odra, pa skozenj zlezeta tudi onidve (moji mali lutkarkiuser posted image ). Imamo pa uno malo lutkovno gledališče iz Hoferja - si lahko misliš, kako to zgleda - ko da sva ju preščipnila nekam in ju mava v nekih kamricah, da jih krmiva - ko ene ličinke, ki jim samo glava ven iz lončka gledauser posted image (ok, ok, pač biološka primerjava, profesionalna deformacija;).

atrij... i mama, bi, sine...user posted image Aha, ti bi samo načrte, to ti pa lahko dam, tega mava pa več kot prevečuser posted image . Samo nimava jih kam postavit, hehe. Meni se zdijo fajn igrala: peskovnik (po možnosti ne plastičen, samo to je moja kaprica;), če imaš vrt je super, če ima vsak otrok še svojo gredico, če je plac še kak tobogan, gugalnica je sploh nujna, vsaj za moje otroke, jaz bi jo še v stanovanje obeslia:D, pa mi bi si vsi 4je želeli en trampolin, ki zdrži vsaj 85 kguser posted image . Glede na to, da punci zgledata po nama in plezata ko opici po vsem, po čemer se da in ne da plezat, bi po moje ful uživali, če bi jima iz vrvi spletla eno tako mrežo (recimo iz tobogana do tal), da bi po tistem plezali... Pa eno "zunanjo blatno kuhinjo" bi jima lahko naredila... Pa... uf, bom rajši nehala sanjatuser posted image - se bojim, da bosta odrasli prej, predno nam bo to ratalo realizirat... kot smo mi mojemu očetu, on je mel tudi kup idej za nas, samo časa ničuser posted image .

izabelina, lahko delata gnezdilnice, recimo. Ali pa če lahko dobiš kje loj, lahko naredita lojno pogačo (to je sicer bolj popularno pozimi, zdaj ne vem, koliko ptic bo prišlo, ampak je pa ena ideja za naprej mogoče). Pa lahko jim date ven raznorazne "smeti" - beri: lase iz glavnika, prah (mucke od oblek) iz sušilca, nitke svakojake, ipd... da imajo za gradit gnezda. Vse skup zviješ v kepo in daš v mrežasto vrečko (od agrumov, recimo) ter obesiš nekam ven. Pa seveda ji lahko narediš pobarvanke na temo ptičev ipd... Mi imamo na hodniku obešen ob tleh velik plakat z najpogostejšimi pticami in potem vsaka obkroži tisto vrsto, ki jo je videla - zdaj sta jih že precej nabrali - imata različne barve barvice, da se ve, katero je katera videla, če je ne vidita obe. Če nimaš plakata, pa sprintaj najpogostejše ptice iz neta in naredi kartice, pa da jih zbira, tiste, ki jih vidi v naravi...

Za gregorjevo lahko spuščate ponekod ladijce/svečke po vodi, mi bomo to šli (samo če niso iz naravnih materialov. potem poberi potem stvari ven, da ne onesnažuješ)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.3.2012 14:25:13   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Zadnje dni čistimo vrt.

Mi tudi in zdaj sem dala malo spat in spet šibam ven. user posted image  

Izabelina, jaz sem veliko uporabnih stvari o ptičih in gnezdilnicah dobila tu: http://www.gnezdilnice.si/

Neposredna povezava do sporočila: 267
1.3.2012 14:50:40   
Izabelina
u hvala ja, gregorčki so bli itak v planu... pa čiščenje vrta tut...

una ideja za material za gnezdenje ptičev me je ful nasmejala: lasje z glavnika - moj že počas plešast ratuje in se zarad tega ne češe, js mam drede do riti in se zadnjih 7 let ne češem, Eva ma pa tok mal las, da se tut ne more počesat... sušilca ne uporabljamo... edin smetke bi loh dal ptičkom... user posted image

ampak ideja mi je čis všeč tko, da bomo mogoče poskušal kej sčarat...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.3.2012 15:02:18   
josephine27
tiste, ki imate atrije/vrtove kaj imate v načrtu? kakšna igrala imate in koliko so v uporabi?

Pri nas je vse še precej v razsulu.

Od igral imamo samo gugalnico. Lani smo jo na novo prebarvali. Zdrži do 100kg in je veliko v uporabi, ker se tud oče in mama gugatauser posted image .
Namesto peskovnika smo imeli lani kar en kup peska, ki smo ga pokrivali s cerado. V uporabi je bil zelo zelo veliko zato smo letos kupili lesen peskovnik, ki še čaka na postavitev.
Kar se tiče tobogana. Pri nas še na igrišču redko hodi gor tako, da se mi ne zdi smiselno ga kupovat. Je bil pa bolj aktualen, ko je bil star približno 2 leti.
Otroški bazenček vsako leto postavimo na teraso. No lani se nam je na koncu prepuščal in zato bomo letos kupili novega. razmišljam o malo večjem- takem, da bi se za silo vsi 4 noter spravili.
Če bi imela več denarja bi kupila vrtno hišico v takem stilu kot jih imajo v Volčjem potoku. So nam zelo všeč ampak malo predrage za naš proračun.
Smo pa lani postavili sredi poletja na vrtu indijanski šotor in je bil tud kar precej aktualen. Nameravamo letos ponovit.
Skoraj pozabila-imamo tud koš za košarko za otroke. Zelo aktualen, če se očka igrauser posted image drugače sameva.
Kuhinja- dobra ideja.Verjetno bi jo lahko postavila nekje zdraven korita z vodo.Moram še malo razmislituser posted image
Zadnjič sem nekje na netu videla vrt za vile in škrate pa sem si link pozabila spravit. Se mi je zdela lušna ideja za domišlijsko igro. Če nam bo kaj časa ostajalo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.3.2012 15:06:50   
Izabelina
k mam lih čas, ker je tamala na obisku pri babici in dedku:

fairy garden http://themagiconions.blogspot.com/2009/09/how-to-make-fairy-garden.html

tole sva dans začele ureseničevat, ko sva pospravljale vrt... mam pa že narisane načrte kje bo kaj, zadnjič sva izdelovali majhno pohoštvo za v notranje lončnice za vn bova pa tut kej nardile...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 270
1.3.2012 17:58:49   
ronja
Bazenček se meni zdi najbolj fajn igralo! Samo mora bit skoz nekdo zraven, da jih gleda...
Glede tobogana imate verjetno prav, mojidve sta včasih ves čas gor viseli (v parku), pa tudi zadnje čase manj...

Vigvam je pa nujna reč, če imaš vrt. In to tak, tapravi, da ga sami porišete in potem poleti not spite! Takega bi jaz naredila... če bi imela kjeuser posted image

JOj, tele vrtičke za vile in škrate, to bi pa jaz takooooo rada naredila malima! Da sem kar malo razmišljala, da bi jih pač naredila nekje, kjer pač ni naše, j* ga, saj več kot da razsujejo, ne morejo naredit;). Saj ne bi preveč posegala v naravo, samo malo bi jo dopolnila... Ker Lejla ima zdaj škratjo fazo, predno se bomo mi selili, jo bo že 3x minilo... Grem zdaj še link pogledat!

Neposredna povezava do sporočila: 271
1.3.2012 18:04:35   
ronja
Pa kopel za ptičke lahko naredita. Pa rišeta jih lahko na kartice, itd...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 272
1.3.2012 20:21:40   
lily32

tiste, ki imate atrije/vrtove kaj imate v načrtu? kakšna igrala imate in koliko so v uporabi?

Od igral imamo tudi mi samo gugalnico, ki pa montirana pod nadstrešek za avto in je v uporabi 330 dni/leto, le ko je bilo -15 se ni gugala.  Zdaj je postalo všče še naši dojenčici in bomo menda morali postaviti  še eno. user posted image

Namesto peskovnika imamo kup peska, je zelo veliko v uporabi.

Otroški bazenček vsako leto postavimo pred hišo in poleg senčnik.

V sadovnjaku je od pomladi do jeseni postavljen šotor. Lani je bil kar precej v uporabi, le jaz sem v user posted image rabila 5 minut, da sem zlezla noter z malo.user posted image

Smo razmišljali o nakupu trampolina, a nimamo ustreznega mesta.

Izabelina, midve sva pred časom izdelali enostavne ptičke - lutke. Najlonko (lahko tudi navadno nogavico, a z najlonko je lepše delat) napolniš z vato, in na koncu zavežeš. Nato z vrvico prevežeš, da ločiš glavo od trupa. Iz tršega papirja izrežeš dve perutnički in rep ter oči in prilepiš na trup. Ko je ptiček narejen, na glavo in trup prišiješ vrvici, ki ju pritrdiš na paličico.

Neposredna povezava do sporočila: 273
2.3.2012 7:55:03   
lily32
 Bi prilepila sliko, a ne znam. Mi lahko kdo pove, kako se to naredi?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.3.2012 9:13:58   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Vigvam je pa nujna reč, če imaš vrt. In to tak, tapravi, da ga sami porišete in potem poleti not spite! Takega bi jaz naredila... če bi imela kjeuser posted image

JOj, tele vrtičke za vile in škrate, to bi pa jaz takooooo rada naredila malima! Da sem kar malo razmišljala, da bi jih pač naredila nekje, kjer pač ni naše, j* ga, saj več kot da razsujejo, ne morejo naredit;). Saj ne bi preveč posegala v naravo, samo malo bi jo dopolnila... Ker Lejla ima zdaj škratjo fazo, predno se bomo mi selili, jo bo že 3x minilo... Grem zdaj še link pogledat!

vabljena v moj atrij user posted image  user posted image . moja dva sta bolj divjaška, ne vem če bi bilo kaj od drobne, simbolne igre. sem že 2x poskusila delat bivališča za dinozavre. izdelava jima je bila zanimiva, igrala se pa potem nista.
pa upam, da kmalu dobite svoj prostor tudi zunaj! se še predobro spomnim, kako je v malem stanovanju.

gugalnico imam jaz za odrasle user posted image . tamaladva se pa ne gugata. je pa zato prijetno tam sedeti z dojenčkom. pomlad user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 2.3.2012 9:16:02 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?