Vivaldi
|
Veste kaj, punce, jaz zaključujem ta svečani mesec in ta naš posebni dan na čisto poseben način, in sicer tako, kot se spodobi. Skratka, dopoldne je odpadel sestanek in sem imela kar nekaj prostega časa. In razmišljam, ma pišuka, vsaj za predsednico se pa spodobi, da danes lula, ne? Ko je tak lep sonček in vse... In se še pogovarjam s kolegico po telefonu, da kolk je vozičkov, zdelo se mi je, da me prav preganjajo. No, in res, vzamem FS Duo, ki sem ga kupila že pred službo, ker ga bo enkat pač treba uporabit. Grem lulat, pomočim listek, gledam v listek... nič. Potem pa... Mine okrog 5 min in ne boste verjele, ampak pokazala se je rahla ! Začelo se mi je mešat, ker sem mislila, da je akj narobe, da sem prepozno gledala ali kaj takega, ampak je potem kar ostala - še zdaj se vidi! To je bilo okrog 11h, potem sem, v silni vnemi, ob 12h z naslednjim urinom probala še s CB, da bi bilo za ziher, pa je bil neveljaven (ni bilo niti kontrolne). No, prejle sem pa pokurila še tadrugi FS in se vidi črtica, ampak tako švohotna in slabotna, da je res komaj vidna (je pa res, da je bilo to ob 20h in da je danes komaj dan D oz naj bi bil v petek). Zjutaj potrdim še s CB - upam, da je res to to. Z mojim sva ful vesela, čeprav se probava ful nazaj držat, vsaj do čisto +. Držite pesti! Oreh, me je pa malo strah, ker vem, da so se tebi že prikazovale črtice - moja je bila enako široka, samo slabotna. Nikoli prej se ni pojavila, vedno je bila belina tudi zdavnaj po predvidenem času. Joooooooj, a ni to noro?
|