Vivaldi
|
Vidim, da je zdaj pri marčevkah kar bolj živahno kot tu, no pa saj ni čudno, ko je pa marec skoraj tu... Ampak jaz SE NE DAM - jutri je dan posebnih, srečnih, nenavadnih, prismuknjenih, odštekanih, zasanjanih, upajočih ... A sem že rekla posebnih? Tako da, v zaključek čudovitega meseca, ki bo dal marcu same črtice in pluske, nazdravljam s temle pomarančnim čajem (ja, pocukranim, priznam) in svečano razglašam, da je odslej 29. februar praznik Slovenskega društva za dvig natalitete Pričakujemo in smo na to ponosne! Vsem članicam in simpatizerkam društva zapovedujem strogo dieto polnozrnatih jedi, folne kisline, joda in železa. Praznični program: 6:00 slavnostni pohod do Kopalnice. 6:03 slovesno lulanje na testek (lahko poceni, smo solidarni do nas, revnejših) v podpro vsem izgubljenim dušam, ki že dolga leta čakajo na plusek, kot tudi vsem, ki imajo iluzije, privide in fatamorgane ene ali več dodatnih črtic 6:08 poklon vsem tistim, ki so plus po dolgih krogih boja že dočakale, pa jih skrbi, kako naprej; ob tem minuta molka za naše dece, ki tega ne zastopijo 6:10 svečano razlitje lule v wc in lomljenja testka (če ga ne razlomiš, te čaka 7 krogov nesreče - več o tem: Oreh) 6:12 Vse se obrnemo proti sončnem vzhodu, globoko vdihnimo, pomislimo na obilje naših jajčk, in izdihnemo; z izdihom pospremimo vse naše slabe misli na drugo stran, k svetlobi, jim damo v popotno culo vso svojo slabo voljo in morebitno razočaranje, se od njih poslovimo in jim zaželimo srečno pot. Smo del čudovite enregije, ki nas vse preveva (še enkrat potrepljamo naša jajčka, da bo za ziher) 6:15 Slavnostni dvig zastave (a grb že imamo?), ob njej strumno zapojemo Hej brigade, hitite, da spodbudimo morebitne preživele plavalce in prebudimo jajčka 6:22 - 7:00 Seks, kar tako, za gušt, in ker je živeti tako lepo 7:01 dogodek, podkrepljen z osebnim razmišljanjem, dokumentiramo na RR, pod FEBRUAR (naj vsebuje 700 besed, tema: "Kako sem jaz doživljala prvi Praznik Rozalij in kako to vpliva na vesoljno občestvo") 7:05 - 12.00 pavza 12:00 RR 12:10 ponovni poklon zastavi, seks po želji 12:20 - 15:00 pavza 15:00 svečano kosilo s slavnostnim govorom predsednice, udeležba je obvezna, po kosilu merjenje tolšče in izcedkov pri Helenčici 16:00 - 20.00 pavza 20:00-20:59 priprava na slavnostno razglasitev rezultatov februarskih lulanj 21:00 Rozi svečano razglasi rezultate februarskih lulanj, tiste, ki so "črtice-videče" kljub temu, da niso noseče, so že v posvečenem stanju, dodeli se jim plaketa "Duhovne oči - tretje oko vidi več" 21:30 slavnostno razlitje roza barve po ulicah, mestih in trgih (izogibamo se drevesom, grmom, mačkam in mimoidočim), po želji lahko mečete stare teste po tleh, a le glejte, da jim potem pospravite za sabo (FS lahko pustite za opomin ostalim) Udeležba je obvezna, vsakršno izmikanje obveznostim bom razumela kot osebno žalitev predsedstva in ostro oponiranje našim načelom - temu primerno bo s strani disciplinske komisije izrečena tudi zaslužena kazen (najnižja zagrožena kazen je od 100 testov / dan dalje). Vaša predsednica, mag. prof. dr. von Vivaldi, doc. inšpekt. s.p.
|