|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2012
28.2.2012 7:59:30   
HeLenčica
Jutro lepotice! Zbudila sem se z zavedanjem, da sem spet izpadla budalo. Valda da nisem noseča. Jajčniki so se začeli oglašat, M prihaja. Pa ne mi zamerit, sem sama na sebe jezna, ko vsak mesec že leto in pol mislim da sem noseča. Buhahahahaaaaa, valda, to bi bil čudež! user posted image Pa drugič, a ne? user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
28.2.2012 8:05:42   
LittleSun
Dobro jutro punce

Katte tudi jaz sem si želela bolj roza februar, ampak bomo že marca not spravljali user posted image

oreh sem si privoščila skuto z oreščki in majhno žličko medu za večerjo, po 2 urah hribolazenja user posted image user posted image bravo jaz, ponosna nase. Če danes nebo deža, grem tekat. In pika!!

vivaldi tudi jaz sem s tabo, brez bele moke in cukra (za žličko meda sem grešilauser posted image )

Helenčica
moja prav zato smo tako posebne, ker je želja tako močna, da si vsak mesec rečemo, da je pa sedaj uspelo. Pa saj veš, da bo uspelo, le pravi čas mora priti. Moj šesti čut je zgleda zatail, ampak marec bo najin boš videla, da bova skupaj vozičkali. Ti si samo na mene čakalauser posted image user posted image

mene pa je včeraj malo panika prijela za te krvavitve in sem imela zvečer slabe filme v glavi, kaj če so kaj zaj*** in ne bom nikoli več mogla met otrok in podobne bedarije...sem jokala do 2 zjutraj. Me je lubi uspel potem potolažit. Moja G začne delati ob 8.30, tako da pokličem in bomo videli kaj bo dejala.

Lep dan pupe, še malo in bo petek user posted image user posted image (večna optimistka)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.2.2012 8:11:58   
klopek
HeLenčica user posted image  ma vsaj zmoremo toliko optimizma in upanja, kljub vsemu razočaranju. To le pomeni kako močno voljo imamo do user posted image . Enkrat bo tudi nam uspelo, jaz pravim, da bomo stare borke vse po vrsti nosečke marca! Pa tudi ostale seveda.

LittleSun držim pesti, pa sporoči kaj bo rekla ginekologinja.

Vivaldi, rozi55 navijam user posted image user posted image

Kliki user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
28.2.2012 8:20:38   
oreh
Ne Helenčica, dobro mogoče res nisi noseča, ker pri teh mesecih se že sprašuješ, zakaj bi bila pa ravno zdaj... Vsekakor pa nisi budala. Je zgolj naša naravna potreba, da se tako obnašamo. tista, ki zanosi, samo da svojega gleda, se res ne obnaša tako, ker ji ni potrebno. če pa bi dajala skoz isto kot ti, bi tudi ona hodila po svetu par dni pred testom kot kaka kokoš. čist poznam te občutke jeze, kako si se lahko spet svojim čustvom pustil takole spelat, pa si si rekel drugi dan user posted image , da nikoli več.
Tudi, če zdaj ne vidiš +, boš drugi mesec isto upala in potem še en mesec in potem bo pregled in boš vedela pri čem si.
Jaz sem tako srečna, ker imam čez 14 dni reša in če mi predlaga IVF bom, bom, .... najsrečnejša, potem pa naprej.

tako da moja draga helenčica, počakaj še par dni, nadaljnji postopek vedenja in čustev že močno poznaš, če ne prej, boš pa + zagledala ob pomoči. Ne me narobe razumet, želim ti, da že jutri zagledaš +, nočem zamorit, ampak saj veš, da moramo me na zanositev gledat realno, da nam starinam + ne bo padel z neba.

katte lepo, da si se oglasila!

Neposredna povezava do sporočila: 1204
28.2.2012 8:23:45   
oreh
user posted image user posted image HIP, HIP, HURA ZA LITTLESUNuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.2.2012 8:27:31   
klopek
Oreh, lepo si to napisala user posted image user posted image user posted image , držim pesti tudi zate, za pregled pri Rešu! Mamice bomo enkrat sigurno!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
28.2.2012 8:49:42   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image user posted image HIP, HIP, HURA ZA LITTLESUNuser posted image user posted image

hvala user posted image komot si lastiš zasluge za moje podvige user posted image user posted image sem potrebovala motivacijo in taramtadam oreh je pomagala user posted image user posted image

jaz sem taki paničar...cjooo....klicala v bolnico kjer sem imela poseg, povem da je že 13 dan in da še kar curlja, ona pa: gospa pa sej to je normalno, dva do tri tedne user posted image user posted image , kličem mojo G in ona reče, da če nimam vročine in bolečin, če je samo izcedek je ok, naj pošljem izvid in me pokličejo. haha, jaz pa sem se že pokopala...bognedaj da kaj zbolim user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
28.2.2012 9:06:27   
HeLenčica
Hvala pupike. Oreh, točno tako je kot si napisala. Tudi jaz bi bila vesela, če bi mi predlagali postopek. Kateri, je verjetno odvisno od najinih izvidov. V vsakem primeru bom enkrat user posted image , mogoče pač malo starejša user posted image

LittleSun, upam, da si se potolažila in en velik user posted image user posted image za voljo do športa. Jaz sem tudi pridna user posted image . Bomo pa vsaj nosečnost dočakale z izklesanimi postavami user posted image

Veste kaj je fajn? Ful fajn? Da sem fuuuuuuuuul dobre volje in to kljub temu da nisem nosečka user posted image . Juhuhu, življenje je lepo user posted image

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 28.2.2012 9:07:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.2.2012 9:11:24   
oreh
Bomo pa vsaj nosečnost dočakale z izklesanimi postavami user posted image

user posted image user posted image user posted image , ja sploh zdej k je vivaldi na dieti in ji vse sledimo, ker nihče ne upa delat proti predsednici.
nič, grem tečt!

Neposredna povezava do sporočila: 1209
28.2.2012 9:13:08   
oreh
no, pa sem se razkrila, delam v računalništvu, sem računalniški genij, imam mag. iz računalništva in znam sama sebe citirat. včeraj mi je pa le uspelo eno citiratuser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.2.2012 9:17:24   
rozi55
Na hitro, ker je norisnica, sem lulala in nalulala eno beautiful lonely crtico . Zdaj bom dala pa par dni mir :D Dans ze 2h z malim v ZD, zdaj sibam na sestanek, pol k malemu, pol pa spet v sluzbo. Zmatraaaanaaaa.
Ve pa le uzivajte v soncku

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.2.2012 14:32:07   
Vivaldi
Rozi, jest sm tud zmatrana, taka norija je, da ni za preživet. Jaz si še ne upam lulat, zdaj pa sploh ne, ker sem prebrala Helenčico - da so se ji jajčniki začeli oglašat, meni so se že dva dni nazaj, čisto malo je piknilo sem ter tja...

Oreh, jaz zdaj tudi veliko hribolazim, tako da mislim, da je to vseeno ok, tudi če ne tečem user posted image
Mi nekako 100x bolj paše, pa še tako težko je bilo to premagat.

Danes za kosilo: pirina rižota s šitaki gobami in zelenjavo + solata. Itak obožujem to hrano, očitno sem bila prej samo prelena, da bi večkrat kaj takega delala, tako da, punce, vam se ni treba ničemur odpovedovat zarad mene, ker je men tole čist zakon!user posted image Ponoči bom še pirin kruh spekla in to je to.

Lulala bi, hm, v petek?

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.2.2012 16:37:30   
Kliki
punce hoj!

da na hitro poročam dokler imam še računalnik, ker ko dragi pride itak ne pridem več zraven.

No danes je moj izcedek na dopustu(ga ni), ampak to zgodbo že poznam in imam filing da bo jutri pritekla.
Če pa jo slučajno ne bo pa lulam v ponedeljek, si prej ne upam.

Dr. Helenčica in ostale kdaj pride do vgneznitve? Koliko dni po spolnem odnosu.

Ker sem razmišlala da mogoče je bil ta izcedek vgneznitev. Se mi že čist user posted image sam to še razmišlam.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.2.2012 18:43:19   
HeLenčica
Rozi, upam da je z malim vse ok! Drugače pa tak veš - mogoče si prehitro lulala, ampak vem da paše!

Vivaldi user posted image user posted image user posted image za kosilo, jaz bi tudi! Ti si itak nosečka, vem user posted image Komaj čakam da je petek in da sporočiš lepo novičko.

Kliki, vgnezditev je cca. 6 - 9 dni po O. Počakaj še dan ali dva pa če ne priteče, naredi test. Če je bila vgnezditvena je itak treba počakat, da se začne izločat HCG.

Jutri je zadnji dan februarja. Nič kaj nismo bile pridne, upam, da bo marec veliko boljši. Za lažji vstop v marec pa: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.2.2012 22:46:58   
Vivaldi
Vidim, da je zdaj pri marčevkah kar bolj živahno kot tu, no pa saj ni čudno, ko je pa marec skoraj tu...
Ampak jaz SE NE DAM - jutri je dan posebnih, srečnih, nenavadnih, prismuknjenih, odštekanih, zasanjanih, upajočih ... A sem že rekla posebnih?user posted image

Tako da, v zaključek čudovitega meseca, ki bo dal marcu same črtice in pluske, nazdravljam s temle pomarančnim čajem (ja, pocukranim, priznam) in svečano razglašam,

da je

odslej

user posted image 29. februar user posted image

praznik Slovenskega društva za dvig natalitete Pričakujemo user posted image in smo na to ponosne!

Vsem članicam in simpatizerkam društva zapovedujem strogo dieto polnozrnatih jedi, folne kisline, joda in železa.

Praznični program:
6:00 slavnostni pohod do Kopalnice.
6:03 slovesno lulanje na testek (lahko poceni, smo solidarni do nas, revnejših) v podpro vsem izgubljenim dušam, ki že dolga leta čakajo na plusek, kot tudi vsem, ki imajo iluzije, privide in fatamorgane ene ali več dodatnih črtic
6:08 poklon vsem tistim, ki so plus po dolgih krogih boja že dočakale, pa jih skrbi, kako naprej; ob tem minuta molka za naše dece, ki tega ne zastopijo
6:10 svečano razlitje lule v wc in lomljenja testka (če ga ne razlomiš, te čaka 7 krogov nesreče - več o tem: Oreh)
6:12 Vse se obrnemo proti sončnem vzhodu, globoko vdihnimo, pomislimo na obilje naših jajčk, in izdihnemo; z izdihom pospremimo vse naše slabe misli na drugo stran, k svetlobi, jim damo v popotno culo vso svojo slabo voljo in morebitno razočaranje, se od njih poslovimo in jim zaželimo srečno pot. Smo del čudovite enregije, ki nas vse preveva (še enkrat potrepljamo naša jajčka, da bo za ziher)
6:15 Slavnostni dvig zastave (a grb že imamo?), ob njej strumno zapojemo Hej brigade, hitite, da spodbudimo morebitne preživele plavalce in prebudimo jajčka
6:22 - 7:00 Seks, kar tako, za gušt, in ker je živeti tako lepo
7:01 dogodek, podkrepljen z osebnim razmišljanjem, dokumentiramo na RR, pod FEBRUAR (naj vsebuje 700 besed, tema: "Kako sem jaz doživljala prvi Praznik Rozalij in kako to vpliva na vesoljno občestvo")
7:05 - 12.00 pavza
12:00 RR
12:10 ponovni poklon zastavi, seks po želji
12:20 - 15:00 pavza
15:00 svečano kosilo s slavnostnim govorom predsednice, udeležba je obvezna, po kosilu merjenje tolšče in izcedkov pri Helenčici
16:00 - 20.00 pavza
20:00-20:59 priprava na slavnostno razglasitev rezultatov februarskih lulanj
21:00 Rozi svečano razglasi rezultate februarskih lulanj, tiste, ki so "črtice-videče" kljub temu, da niso noseče, so že v posvečenem stanju, dodeli se jim plaketa "Duhovne oči - tretje oko vidi več"
21:30 slavnostno razlitje roza barve po ulicah, mestih in trgih (izogibamo se drevesom, grmom, mačkam in mimoidočim), po želji lahko mečete stare teste po tleh, a le glejte, da jim potem pospravite za sabo (FS lahko pustite za opomin ostalim)

Udeležba je obvezna, vsakršno izmikanje obveznostim bom razumela kot osebno žalitev predsedstva in ostro oponiranje našim načelom - temu primerno bo s strani disciplinske komisije izrečena tudi zaslužena kazen
(najnižja zagrožena kazen je od 100 testov / dan dalje).

Vaša predsednica,
mag. prof. dr. von Vivaldi, doc. inšpekt. s.p.

Neposredna povezava do sporočila: 1215
29.2.2012 7:18:44   
oreh
Dobro jutro v naš praznik!
Ura je 7:01, torej glede na spored, lahko začnem z razmišljanjem, če strnem....
Vivaldi ti moreš res na skrivaj kej pit, kajti veliko piscev je dobilo navdih šele potem...
Kapo dol, super predsednica boš!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, katera je lulala?

Jaz imam pa že 2 dni deročo reko tam spodaj, sem kar pozabila kako je to, ker se ti pri klomifenu user posted image zmanjša.

Ne, ne vivaldi, jaz imam to dieto že od novembra in se ne mučim ali odrekam samo zaradi tebe, mi je pa fajn, da nas več tako poizkuša jest in da si stojimo ob strani tudi na tem področju, predvsem pa, da smo našle novo temo, ne da na nosečniškem forumu pišemo večinoma o alkoholuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1216
29.2.2012 7:57:04   
Vivaldi
user posted image Se strinjam! Grem ravno pečt pirin kruh brez kvasa, potem pa letim delat...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
29.2.2012 8:13:06   
LittleSun
Jaz se bom polula, pa ne na test, v hlače user posted image user posted image

vivaldi ti si carica, tako si me nasmejala, da me še trebuh boli, ne samo da zdravo jem, še za gibanje je poskrbljeno. Vzamem svoje marčevske besede o tem da naj te oreh nauči motivacije nazaj user posted image user posted image in se globoko opravičujem, da sem podvomila v tvoje sposobnosti.

Moja M se je sedaj ulila, tako da sem prepričana da je to to. In sedaj se začne za nas nov boj, nov začetek, štejem od 1 in tokrat bo uspelo. IN PIKA! vilinčki bodo pomagaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.2.2012 9:02:20   
HeLenčica
Malo bolj pozno jutro in vse dobro na naš praznik! user posted image user posted image user posted image user posted image za Vivaldi, prava izbira je bila, da smo tebe dali za predsednico. Ali bomo, glede na to da boš ti v petek zagledala user posted image , morali izpeljati nadomestne volitve, ker boš ti odstopila in vstopila v društvo veselih nosečk?

LittleSun, tokrat user posted image za user posted image . Se začne nov krog, midve skupaj nosečke, vozičkava november/december (pač v zimskih plaščihuser posted image ).

Jaz sem zvečer doživljala pravo dramo. Moj je rekel, da sem "obrabljena" user posted image Sam se res pozna. Saj veste koliko sem stara in najbrž me hecajo hormoni, ko še nikoli nisem rodila. Tiste, ki ste mojih let (torej nad 30), ali tudi čutite te spremembe? V glavnem, tik pred spanjem me je takooooo šraufalo (kot da bi dobila M). Najbolj hecno pa je to, da je blo spodaj SUHO. Sem mogla vzet Nalgesin ker se še predobro spomnim bolečih menstruacij pol leta nazaj, G pa je rekla naj vzamem tableto še preden se razboli. No, danes M še ni, šraufa pa me tudi ne več. Svašta, to je vse kar lahko rečem. Verjetno pride.

Danes bo čudovit pomladni dan, uživajte ga! Jaz ga bom, ampak šele po službi, do takrat pa upam, da bomo kaj klepetale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
29.2.2012 9:05:15   
LittleSun
Helenčica ne vem če ne boš ti kakšne tri tedne sama vozičkala user posted image user posted image ampak pridem za teboj, ne skrbi. 

Neposredna povezava do sporočila: 1220
29.2.2012 9:09:10   
HeLenčica
Zakaj, če pa imava obe zdaj user posted image (oz. moja ravno prihaja)?

Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.2.2012 9:31:51   
Vivaldi
Helenčica, a nisi rekla, da tvoja nikoli ne zamuja?? Ja a ni to znak?user posted image user posted image user posted image Se pa čutim malo odgovorno, ker si hotela delat O teste, pa sem te jaz prepričevala,da raje ne... user posted image

Ah, ne bom nič odstopila, jaz bom funkcijo obdržala do smrti (sem bikica po horoskopu, moj glagol je IMETIuser posted image )
In VEDNO bom praznovala 29. februar!

Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.2.2012 9:38:30   
HeLenčica
Ne zamuja, če sem dobila rjav izcedek...user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.2.2012 9:49:16   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Ne zamuja, če sem dobila rjav izcedek...user posted image

škoda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.2.2012 9:50:03   
Vivaldi
Eh, rjav izcedek, le kaj bi z njim...
Imaš pa prav, ja, to je že kar blizu Muser posted image

Faca si. Ti bomo povišali plačo, ko se zadeve na mednarodnih gospodarskih trgih nekoliko uredijo. Res.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?