ronja
|
jagodka, joj, to pa niso lepe novice! Ko sem mela jaz vsega poln kufer, ko je šlo vse samo dol med mojo , mi je prijateljica napisala Šta ne ubije, jača. Vidva z malim bosta res supermena kmalu... Ampak ne daj se, enkrat se obrne in gre spet gor. Ne morem ti rečt kdaj, amapk enkrat se bo, verjemi! Včasih pride tako obdobje v življenju, jaz sem tako vesela, da se je moje tako obdobje končalo! Vem, da ne bo čisto normalno nikoli, ampak tvoj fant je pravi fajter in to je najbolj važno! Taki nikoli ne ostranejo na dnu, pa če jih življenje še tako dol drži! In ti mu daješ zgled:). Nič ni narobe, če se kdaj sesuješ, vsi pademo, samo da se potem pobereš nazaj. Bom imela tri otroke user posted image čeprav želja je štiri Jaz sem si tudi želela 4, samo pri teh nosečnostih me je nekak minilo. Da bi mi pa en garantiral, da se mi pa ne bo treba bat, a bo otrok preživel ali ne, potem bi pa mela še enega, samo mi žal tega noben ne more rečt, sploh glede na dosedanje izkušnje (se je sicer ok izšlo, ampak vseeno. je bilo pa vsakič na knal do konca...) Pa saj tudi 3 ni malo . Brezmadežno pa pač ne gre hehe, tu ti pa jaz ne morem pomagat, se boš morala drugam obrnit po pomoč;) polita, dobrodošla. Aja, punce, a zdaj, ko nimam več diete, sem še vedno lahko tu?