|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
23.2.2012 14:34:00   
ninocka26
Nives meni so sicer že januarja podaljšali bolniško do porodniške. Sem pa razmišljala, da če mi ne bi, da bi šla na dopust. Pri meni bi se bolj splačalo, ker bi imela dopust plačan bolje kot sedaj bolniško in bi mi to posledično tudi porodniško dvignilo za par evrov. Je pa tudi res, da ti delodajalec ni dolžan odobriti dopusta in se zna zgoditi, da boš morala iti v službo. Jaz bi na tvojem mestu najprej poskusila podaljšati bolniško, če mi jo pa ne bi, bi se pa zmenila z delodajalcem za dopust.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.2.2012 15:11:22   
top secret
Hy, hy mamice!
Kk ste kj? Se zavedate da se tri mesece pa bo otrok tuuser posted image
Sem hotla vprasat če se še kateri razen mene dogaja da ji mleko teče?
Zadnjič se zbudim pa fleki po pižami in rečem mojmu da naj se neha slinit po menuser posted image , pa ugotovim da pa ni on kriv ampak mi dejansko teče mlekouser posted image
Drugač pa grema verjetno v soboto zjutraj po vozičekuser posted image
Lepo se mejte pa velik se smejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.2.2012 18:28:23   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Gromska - sem ti poslala še en predlog ...

Pa veš, da nisem nič dobila.user posted image Probaj še enkrat, prosim, če se ti da. user posted image

Bom še 1x poskusila...

Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.2.2012 18:36:24   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Ravno premišljujem o tem ali naj dam otroku oba priimka ali samo očetovega, s partnerjem namreč nisva poročena. Ima katera od vas kakšne izkušnje v zvezi stem?

Jaz sem zadevo tako rešila, da sem si jaz dodala še partnerjev priimek. Sicer se že par let ženiva user posted image , a nobenemu poroka ni tako pomembna in za take stvari ztmeraj zmanjka časa in denarja...
Meni je bilo kar precej pomembno, da se otrok piše, kot jaz, saj mi je prav grozno, ko se mi predstavi kakšna mama z drugim priimkom in ne vem, kateri otrok k njej spada, razen če sta si full podobna (imam tak poklic, da se pogosto s tem problemom srečujem). Nisem pa želela otroka obremenjevat z dvema priimkoma...

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.2.2012 21:05:52   
katy8
Živjo user posted image ,

vas že kar nekaj časa z veseljem berem, no sedaj pa sem se končno odločila, da se vam pridružimuser posted image .  PDP imam 23.6. in je moj prviuser posted image . Nas pa matra in je skrivnosten, ker se tudi na morfologiji ni želel razkriti:). Jaz bi pa tako rada vedela.
Me pa zanima ali ima katera od vas tudi težave z otrdevanjem trebuha. Se mi zdi kar zgodaj, da mi že v 23. tednu (pa traja že prib. 14 dni) tako otrdeva trebuh - cel dan. To me potem v spodnjem delu trebuha tudi boli, ko stojim in hodim. Ima katera podobne težave in kaj so vam rekli?

Kale še podatek za seznam- stara sem 32 let.

lepo bodite:)

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.2.2012 21:30:16   
pikalonca
user posted image  Moja viroza je že skoraj povsem mimo. Sem pa res spila ogromno tekočine...predvsem vode in nesladkanega čaja z limono. Kaj veliko počivati pa itak ni bilo časa. Hitro okrevanje želim tudi vsem souser posted image .
Midva tudi nisva poročena in mi je bilo že pri taprvih dveh logično, da nosita očetov priimek. No, saj midva se tudi že ženiva par let user posted image . Ampak kar nekako ni tapravega denarja za to. Je hudič če si za čisto vse sam.
Da pa bi šla samo tam podpisat poroko nama pa ne sede. Sem se pa tudi poigravala z mislijo, da samo prevzamem njegov priimek, ampak ker to potegne spet en kup papirologije in spremembo dokumentov  se še kar nisem odločila user posted image .
katy8 dobrodošla. Imava na isti dan rok ;) Kar pa se tiče otrdevanja trebuha je to čisto normalno. Meni se tudi to dogaja že nekje 14 dni. Probaj spit kakšno magnezijevo šumečko.Meni to pomaga. Pa če imaš možnost, da ko ti otrdi trebuh in če te to boli, da takrat malo počivaš.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu katy8)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.2.2012 11:01:15   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: nives28

danes sem spet dobila novo odločbo od ZZZS glede bolniške. vedno mi podaljšajo tam nekje za malo več kot mesec. ne vem ali naj poterm po tem roku izkoristim raje dopust ali sem še naprej v bolniški. ali ima katera podoben primer? ali boste tiste, ki ste drugače v bolniško to vlekle do konca ali boste izkoristile tudi dopust? kaj se bolj splača? med porodniško mi itak poteče pogodba o zaposlitvi.

Ojla,
Nives, če imaš možnost in glede na to, da ti pogodba potem poteče se mi zdi pametno izkoristiti dopust (je tudi bolje plačan). Tudi meni mesečno podaljšujejo in se z mano tudi moja šefica vsakič trese,če mi bodo podaljšali ali neuser posted image . Delam namreč v šoli (1.r) in je ravnateljica šele po treh mesecih moje bolniške dobila dovoljenje  za nadomestno delavko. Torej, če mi ne podaljšajo jo mora odpustiti, ker nima denarja za plačevanje obeh, v primeru da bi meni odobrila dopust, kar tudi pomeni, da bi moje sodelavke spet nastradale z nadomeščanjem mene, uf začaran koguser posted image   Upam, da se ti uspe dogovoriti tako, kot tebi ustreza!

Kar se pa priimka tiče sem v dilemi, ker sem pred kratkim menjala dokumente zato sem razmišljala, da bi bilo enostavneje dati otročku oba priimka, tudi jaz namreč vem kako je to, ko ne veš katera mama spada k otrokuuser posted image .
Gromska, če ti ni odveč lahko prosim sporočiš, kolko te bo stalo dodajanje priimka in vsa papirologija?

Lep dan vam želim souser posted image !

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.2.2012 12:13:59   
pika001
Pozdravljene,

Priimek - tudi midva nisva (še) poročena... imam pa sina iz prvega zakona in je dobro, da mu takrat nisem dala očetovega priimka ampak mojega, tako da smo se e zmenili, da bi se oba otroka in jaz pisali z mojim dekliškim + partnerjevim priimkom, ker jaz si vseeno želim imeti priimek kot oba otroka. Moj dragi pa ne komplicira, pravi da smo itak vsi njegovi in da njemu to ni tako pomembno kot meni. Smo pa s takim dogovorom vsi zadovoljni... user posted image user posted image user posted image
Porodniška/bolniška - sem malo vprašala našo pravnico kako je z letošnjim dopustom... pa je rekla tako - letošnjega po zakonu moram izkoristiti 12 dni, ostalo lahko prenesem v drugo leto in tudi koristim ko končam porodniški dopust (se pravi, podaljšam še za slab mesec). Če ne koristim, to kar po zakonu moram, mi nažalost propade. Sem pa tudi jaz na bolniški in mi je tudi svetovala, da naj vlogo dam prej, da mi ne všteje meseca ko sem začela bolniško. Pravi, da ponavadi ne komplicirajo... samo toliko v vednost, če kateri kaj pomaga.
Mleko - meni še mleko nič ne teče... to si pa res zelo hitro dobila... to je v bistvu mekonij, ne še mleko, je pa baje normalno. Jaz bi vseeno vprašala ginekologa za mnenje...
Tudi pri nas je že 2 dni lepo vreme, tako da se sprehajam 2x na dan po 1-2 uri, ker moram cirkulacijo in otekline urediti... tudi jaz sem na bolniški, kar mi prav paše, saj mi res ni več za delat. Voljo in zagon so odnesli novi šefi, s katerimi nekakor ne najdem skupnega jezika. Imam pa sedaj druge skrbi. Lepše, poljše, drugačne... user posted image Kot vidim tudi nisem edina in moram si sama sebi dopovedati, da se nimam za kaj krivo počutit. user posted image

LP,
Pika

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.2.2012 12:59:31   
Isabelle
IZVIRNO SPOROČILO: pika001

Mleko - meni še mleko nič ne teče... to si pa res zelo hitro dobila... to je v bistvu mekonij, ne še mleko, je pa baje normalno. Jaz bi vseeno vprašala ginekologa za mnenje...

Mekonij je prvo otrokovo blato. user posted image Verjetno si mislila kolostrum.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.2.2012 13:40:15   
vrtnica00
http://med.over.net/forum5/read.php?19,7281125

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.2.2012 14:58:26   
Babybee81
ojla souser posted image

Mi pričakujemo fantka user posted image  user posted image user posted image user posted image . Naslednji pregled imam 14.3, test za sladkorno pa imam 12.3.

kolostrum - jaz sem ga včeraj prvič opazila na majčki in sem šla blazinice kupit...

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.2.2012 15:43:24   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: pika001

Pozdravljene,

Priimek - tudi midva nisva (še) poročena... imam pa sina iz prvega zakona in je dobro, da mu takrat nisem dala očetovega priimka ampak mojega, tako da smo se e zmenili, da bi se oba otroka in jaz pisali z mojim dekliškim + partnerjevim priimkom, ker jaz si vseeno želim imeti priimek kot oba otroka. Moj dragi pa ne komplicira, pravi da smo itak vsi njegovi in da njemu to ni tako pomembno kot meni. Smo pa s takim dogovorom vsi zadovoljni... user posted image user posted image user posted image
Porodniška/bolniška - sem malo vprašala našo pravnico kako je z letošnjim dopustom... pa je rekla tako - letošnjega po zakonu moram izkoristiti 12 dni, ostalo lahko prenesem v drugo leto in tudi koristim ko končam porodniški dopust (se pravi, podaljšam še za slab mesec). Če ne koristim, to kar po zakonu moram, mi nažalost propade. Sem pa tudi jaz na bolniški in mi je tudi svetovala, da naj vlogo dam prej, da mi ne všteje meseca ko sem začela bolniško. Pravi, da ponavadi ne komplicirajo... samo toliko v vednost, če kateri kaj pomaga.
Tudi pri nas je že 2 dni lepo vreme, tako da se sprehajam 2x na dan po 1-2 uri, ker moram cirkulacijo in otekline urediti... tudi jaz sem na bolniški, kar mi prav paše, saj mi res ni več za delat. Voljo in zagon so odnesli novi šefi, s katerimi nekakor ne najdem skupnega jezika. Imam pa sedaj druge skrbi. Lepše, poljše, drugačne... user posted image Kot vidim tudi nisem edina in moram si sama sebi dopovedati, da se nimam za kaj krivo počutit. user posted image

LP,
Pika

Ne vem, kje delaš ti, ampak v javni upravi je potrebno izkoristiti le 10 dni letošnjega dopusta, drugač pa, kot si napisala propade. Uf, jaz še starega nisem izkoristila....

< Sporočilo je popravil kale -- 24.2.2012 15:49:00 >

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.2.2012 15:48:34   
kale
Dobrodošla Katy8!

Babybee81- čestitke za user posted image ! Kaj pa imaš od prej?

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 28.2., MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image ,13.3., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , , Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , 28.2., NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 29.2 ., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 8.3., /
katy8- 32 let, 1 user posted image ,

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , ., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 70

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:     13   user posted image
                              15   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   [Brisano sporočilo]
24.2.2012 15:54:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu genovefa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.2.2012 16:03:33   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Gromska, če ti ni odveč lahko prosim sporočiš, kolko te bo stalo dodajanje priimka in vsa papirologija?

Sama vloga za spremembo priimka stane 58 evrov in nekaj centov (če se poročiš je brezplačno), potem je na vrsti menjava osebne, vozniške, bančne, zdravstvene (lahko še česa, če imaš potrebo), tako da kalkuliram (točno ti lahko sporočim, ko dam to čez), da mi/ti dobrih 100 evrov ne uide. Ampak je še vedno ceneje kot poroka! user posted image

Uf, pol se je pa sprememba priimka podražila, al pa je odvisno od občine do občine user posted image
Drugač pa je osebna slabih 20 evrov, pa vozniška je tud tu nekje, potnega lista ne potrebuješ, razen če imaš namen potovati kam iz Evrope, za ostalo pa mislim da ti brezplačno uredijo (banka, zdravstvena...).

Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.2.2012 16:04:03   
hinavkica
Pozdravček!

Zelo sm vesela k sm dons končno dobila odločbo od zzzs in so mi bolniško podaljšali do porodniškeuser posted image user posted image

Mlekeec- sej vemo vse da to še ni to pa rečemo, da nam mlekc teče.user posted image user posted image

Otrdevanje trebuha je baje normalno ker se tako pripravlja telo na porod.Če bi te pa še bolelo zraven pa verjetno nebi blo uredu.

Glede dopusta mi pa piše v pogodbi da če letos nisem v službi morm koristit 10 dni.Časa mam pa verjetno do junija 2013.Če pa ne ga bom pa koristla pred porodniško.

Želim vm velik sončkauser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.2.2012 16:50:47   
ninocka26
Od dopusta, ki ga dobimo za leto 2012 je potrebno koristiti dva tedna do konca leta 2012, ostalo se lahko prenese v leto 2013. Če te dva tedna ne koristimo letos nam propadeta. Glede prekinitve bolniške in koriščenja dopusta se je pa res potrebno zavedati, da ni nujno, da nam delodajalec to odobri. Če ste na bolniški več kot 30 dni niste več strošek delodajalca, to se pa spremeni če greste na dopust in ste spet strošek delodajalca. Ravno iz tega razloga se rado zgodi, da vam delodajalec ne odobri dopusta.

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.2.2012 17:27:08   
KajaNagaja
Hey hey user posted image ...mi imamo ze cel teden soncek, jaz sem pa ze od nedelje tako bolna, da sem shujsala za 1kg, pa obseg trebuha se mi je zmenjsal za skoraj 2cm user posted image ...sem imela vrocino in sem vecinoma lezala, jedla sem pa tud bolj malo. Nasa mala zabica vse skupaj ocitno dobro prenasa, ker veselo brca vsak dan več in močneje user posted image .

V četrtek imamo spet pregled in že komaj čakam, da jo spet vidim...

Glede priimka pa tako...midva nisva poročena, otroci bojo imela očetov priimek. Ne maram dvojnih, pa tudi poročila se bova verjetno nekoč, tako da se bomo vsi pisali enako user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.2.2012 18:06:58   
mina88
Pozdravljene

js sem glih iz pregleda prišla...G je rekla da bo mogoče user posted image ni pa 100%, tako da moram čakat naslednji pregled, 29.3 ufffa, nič mi ne pusti kupit to moje dete user posted image
mi2 z mojim tudi nisva poročena, bo pa otrok imel njegov priimek
komu moram pisati za FB skupino?

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.2.2012 18:21:39   
vrtnica00
midva tudi še nisva poročena. imava se letos namen. če se pa ne bi, bi pa dala otroku dva priimka al pa sebi še enga al pa sm spremenila. zato se bomo tudi poročili, da se vsi enako pišemo. mi ni da bi otrok mel samo po njemu. bi prej rajši, da se po meni piše...

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.2.2012 18:29:02   
genovefa
Ojla, tudi mene zanima FB skupina, še sprejemate? user posted image
Lep vikend želim!

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.2.2012 18:39:58   
Babybee81
Kale od prej imam punčko, malo navihanko. Zelo sva si želela imeti parček. Hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.2.2012 18:51:17   
genovefa
Še to, kdaj boste šle v materinsko šolo, marca, aprila?

< Sporočilo je popravil genovefa -- 24.2.2012 18:55:37 >

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.2.2012 18:58:58   
KajaNagaja
Js bi tud zvedla glede FB-ja...

Midva greva v materinsko šolo 4. 4. v Kranj...če bo še katera takrat tam? :)

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.2.2012 19:01:01   
genovefa
Hvala Gromska,
se mi zdi, da se je v zadnjih dveh letih res vse podražilo user posted image .
Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......