|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012 oz
20.2.2012 11:15:35   
vrtnica00
tu je še ena, ki je bubana user posted image vleče se mi že eno dva tedna, od petka pa sm čist hin. nos zamašen, na tone robčkov. solze mi kr lijejo vsakič ko kihnem ali šmrkam. na čase sm kr brez glasa, zdj sm pa začela še kašljat me prav v prsih zapeče, ko zakašljam. uporabljam pa lekadol prašek in za nos olynth ali operil. drugač ne gre. že tako sem zanič in me skoz obliva, kaj šele da si ne bi z ničemer našpricala nosa... nevem pa če ma smisel it k zdravniku, ko mi itak ne bi nič dal, kr je kao prehlad. upam sm,da ne bo šlo dalje...user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.2.2012 11:28:22   
ninocka26
Za grlo lahko vzamete tudi granobil (za tega vem), mislim pa, da tudi s septoletami ni težav (samo meni je granobil boljši). Glede kapljic pa tudi jaz uporabljam olynth ali pa benil za otroke. Na žalost ne gre drugače, ker sploh ne morem dihat.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.2.2012 12:50:24   
pikalonca
Evo še ena tukaj, ki je bolana user posted image . Bemtiš se mi zdi, da me že vsak mesec zvije. In za piko na i še to, da ne smem medu in vseh ostalih sirupov zarad nosečniške sladkorne. In tako se nalivam z vodo in čajem, ter za nos uporabljam Operil. Doma imam še tamala, ker so počitnice, ampak moram reči, da sta danes res zelo pridna.
Sem jima obljubila, da bomo popoldne pekli krofe, čeprav iskreno povedano se mi tolk ne da nič kot ležat ali pa sedet za računalnikom. Sem sedaj več kot uro brala vse možno o pralnih plenicah, pa še vedno ne morem reči za katere bi se odločila user posted image . No saj je še čas...
Vsem en koš zdravja user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: Junijke 2012
20.2.2012 13:22:54   
hinavkica
Pozdravček!

Nasvet za prehlad: Velik čaja, pa skuhite fizjološko(0,5 l vode ,1 žlička soli) vzemite inekcijo in spirajte nos. Zdravnik je reku da te šprice( olinth, operil,...) v lekarni so kr neki.Pa fizjološko je dobr tut grgrat.

Dojenje: upam da bom lahk dojila. Prvič sm sam 1 mes. ker je mel tamau ful krčke pa sm krivila mlekuser posted image .Drugič pa sm dojila 6 mes. vendar sm že pr 4 mes. začela dodajati pravo hrano tko da smo pr 6 mescih bli popolnoma na navadni hrani. Nismo mel nobenih težav.user posted image
zdej pa ne vem kaj bo k mam RA pa jem ene tablete in upam da jih bom lahk ukinla v nasledjem mescu.Mlekc se mi pa že dela k mam že kšno kaplco.

Bolečine-Mene je full špikal v (2. nosečnosti ) spodi v trbuhu in sm se začela mal odpirat že v30 tednu, pa sm dubla bascopan in rodila sm v 39 tednu. Pazila sm sam pri dvigovanju na sprehode pa sm hodila čis normalno.
IZVIRNO SPOROČILO: kale

hinavkica- ooo, to pa je res že lepa teža! A so bili ostali otroci tud bolj težki in veliki? Nov PDP bom vnesla kasneje v seznam, ko bo še kaj za spremenit...
user posted image 4190
user posted image 3700

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.2.2012 14:13:26   
ananas87
ejga spet po dolgem času...

žou mi je za vse prehlajene sonosečke. upam, da vas kdo pocrkla v vašem trpljenju. in da bo čimprej mimo.
midva z dragim sva mela v začetku februarja morfologijo in sva se tko veselila, da bova zvedla, kaj naju čaka, ampak najino sramežljivo dete nama ni razkrilo. je pa tud mehurček bil nekaj mejhn -verjetno zato, ker se je glih polulal/a, tako da mam 28.2. poleg testa za sladkorno tud še en uz. upam, da se bo bolhica do takrt kej opogumla. jst že prou komej čakam to dete.

vem, da je blo že velik rečenga na to temo, ampak men res ni jasno, kako je možno, da ma tolk nosečnic sladkorno. a so tej poostreni kriteriji realni in rezultati točni? eni kolegici je ginekologinja rekla, da s tem rahlo pretiravajo, in sicer zato, da bodo lažje upravičl dvig davka na sladkarije. ta kolegica je drobna in kolkr je men znano, se dokej zdravo prehranjuje. nje niti niso dal na presejalni, ampak na 50ml test in čeprou je mela sladkor na tešče prej skos okrog 4, so ji ga takrat -ne na tešče, namerl 9.5. ginekologinja ji je rekla, da so najbrž v laboratoriju pobrklal rezultate, ampak jo je, jasno, vseen poslala naprej k diabetologinji.
diabetologinja je ni dala na presejalni test, ampak takoj na strogo dieto, tako je mela pr 160cm v 7. mesecu nosečnosti 50kg. ko se je mal pozanimala, je zaprosila za nov test in je mela krasne rezultate, pa je diabetologinja rekla, da je to zarad diete. ne vem no. sej če ti dajo diagnozo, če ti je še tako sumljivo, nardiš vse kar lahko, da ma otrok čimlepše možnosti za zdravje. ta dieta itak nobenmu ne škod. sm ne vem, če je sama diagnoza res zmerej pravilna. no ja...

lepo bodte in pustte se pocrklt.

aja, še za evidenco: tole je moja prva nosečnost

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.2.2012 16:37:48   
pika001
Lepe pozdravček vsem ubogim, bolanim user posted image , želim vam čim prejšnje okrevanje, pa naj vam možički malček čajčka kuhajo in za druga gospodinjska opravila poskrbijo.
Gromska + Kale - hvala za dogovor, bom probala z alkoholnim...
gromska - si pa lepo taščo naučila kako in kaj... user posted image user posted image včasih rabijo malo šole na lep način... in tale link - meni pravilno izračuna. Sem pa pofirbcala tudi druge stvari kar tam piše - mi je všeč. Dosti je takih stvari, ki pridejo prav tudi novopečenim mamicam.

(odgovor članu ananas87)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.2.2012 18:42:10   
vrtnica00
ja meja za nosečnice glede sladkorne je zdj nižja in je 5,1
sm pa opazla, da v vsakiki bolnici in ZD delajo drugače. nekje ti dajo pit 50g glukoze in ti vzamejo kri na tešče in eno uro po zaužitju. meni npr so vzeli kri na tešče, pol so mi dali pit 75g glukoze in vzeli kri po eni uri in po dveh urah... skratka 3 ure sm tam sedela in vsa opikana, so me kr roke bolele, sploh tista, v katero so me dvakrat zapored pikaliuser posted image

drugač sm šla pa prej k zdravniku, ker sm vse bolj kašljala in me fajn peklo med kašljanjem in mi rekla, da mam vnetje sapnika. tako da ja, ni navaden prehlad. dobila hikoncil. rekla pa da nesmem operil al olynth. meni se bo zmešalo, ker edino to odštopa moj nos. zgleda, da dans ne bo nič s spanjemuser posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.2.2012 18:45:08   
ancyka
hej
tud jaz sem pogledala na tale link, ki bi naj izracunal ali bo puncka ali fantek in meni je res pri cisto vsakem izracunu, tudi tem na ringraraja pokazalo ,da bo user posted image tako da sem ze res mislila da bo, ampak zdaj smo zvedeli, da se v mojem trebuščku skriva user posted image user posted image , tak da ce se ne veste spola pocakajte na uz, ki je malo bolj znesljiv user posted image . je pa res, da je tud nasa pupa nonstop skrivala in ponavadi so puncke tiste, ki so bolj sramezljive in nocejo pokazat kaj skrivajo med nogicami. Punce pozdravite se cimprej in lepo nosecnost se naprej!!!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.2.2012 20:02:54   
škratka 007
Pozdravljene user posted image

Evo tudi mene po dooooooolgem časuuuuuu.

Kot prvo en kup user posted image user posted image user posted image vsem bubanim user posted image , da se čim prej pozdravite. Se mi kar smilite, ni lepo bit bolan, sploh če še ne smeš nič vzet za boljše počutje. Meni pri bolečem grlu pomaga grgranje jabolčnega kisa ali pa karamelno mleko. Za zaprt nos pa uporabljam zeliščne kapljice 33 ali pa v škaf stresem 1 žlico morske soli, prelijem z 1 litrom vrele vode, se nagnem nad škaf, pokrijem z brisačo in skušam zdržat 5 min. Nos je 100% odmašen user posted image

No da se še malo pohvalim user posted image , mi smo imeli prejšnji teden morfologijo in je vse super user posted image user posted image user posted image , Junior je še vedno Junior user posted image in po vseh izmerah ustreza svoji starosti. Kot fant pa je jasno že zdaj nagajiv in se je spustil zelo nizko, celo toliko, da njegove premike včasih čutim v nožnici. Mi je zaradi tega izmerila MV in je dovolj dolg, odpirat pa se tudi nisem začela.

Sem pa imela isti dan še test za sladkorno, ki je bil dokaj kratek. So mi dali za pit 50 g glukoze in mi po eni uri vzeli kri. Hkrati so mi vzeli kri za toksoplazmo in rutinski pregled. Rezultate pa dobim naslednji teden na pregledu 29.2., upam da bo vse OK.

Eko to bi bilo za enkrat vse, uživajte in bubane user posted image se čim prej pozdravite.
LP iz KP

(odgovor članu ancyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.2.2012 9:45:20   
Lanaa
Pozdravljene srečke nosečke!!

Se pridružujem klubu bolnih nosečkuser posted image . Včeraj v službi me je začel full dol tiščat, potem me je začela mrzčica trest, na wc sem non stop letala, pop sem pa še vročino dobila. Pila sem full čaja z limono in medom, danes sem se hb zbudila brez temperature, ampak še vseeno zelo švoh.

Jutri imam pregled pri G in me prav zanima kaj mi bo povedala, zakaj mi tako trebuh tako otrdeva. Ima še katera podobno težavo? Dopoldne, ko sem v službi mi okoli 11h-12h začne trebuh otrdevat in potem se sprosti šele ko pridem domov, po počitku.  Mal me skrbi, ker v prvi nosečnosti, nisem imela nobenih težav, zdaj pa to. Mogoče je res skrajni čas, da dam službo na stranski tir in grem lepo na bolniško.user posted image

Drage souser posted image , želim vam čim lepše okrevanje, čim prej se pozdravite, vse ostale pa uživajte 2 v 1 še naprej!!

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.2.2012 10:31:02   
Pikica 80
Pozdravljene user posted image

Imam eno vprašanje. Sem v 22 tednu in me že več kot teden dni boli desni kolk tako, da je za znoretuser posted image Ali je to povezano z nosečnostjo? Komaj vstanem s postelje, wc je sploh problem, danes pa že ko sedim, čutim bolečine. Nogo razgibavam, pa popusti kvečjemu za par minut. A je to širjenje bokov, ali je kaj resnejšega? če bo tako do konca, kmalu ne bom mogla hoditi user posted image saj traja preden nogo razgibam ko vstanem.
Ima katera podobne težave ali izkušjo?

Uživajte v user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.2.2012 12:42:23   
pikalonca
Pikica 80 a veš, da imam jaz nekje 10 dni iste težave, samo s to razliko, da me boli levi kolk. V prvih dveh nosečnostih nobenih takih težav, zdaj pa tole s kolkom...ko se vstanem me prav zaštiha. Pa tudi nasplošno zelo slabo spim, ker me ponoči začnejo kolki bolet in moram pogosto menjavat strani spanja. Je pa res, da imava dosti trdo ležišče in sem že začelo aktivno razmišljat, da bi si kupila kako ležišče s spominsko peno.
Delno mi pomaga razgibavanje...kakšne druge pametne ideje pa itak nimam, ker kake kreme v tem primeru verjetno ne bi bile priporočljive zaradi bebike. Držim pesti, da čimprej mine...če ne prej po rojstvu user posted image .
Lep pustni pozdrav s sončkom obsijan.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.2.2012 13:18:23   
ninocka26
Mene tudi zadnje čase matrajo kolki. Do sedaj je bilo samo, ko sem spala na boku, danes na sprehodu je bilo pa kar hudo. Bo treba kar potrpeti.
Mene pa zanima če bo katera šla na 3D ultrazvok? Jaz sem ravno danes poslala e-pošto v Dravlje. Si bodoča babica tako želi videti vnukinjo, da bo kar ona častila pregled. Je pa res, da grem jaz tudi zaradi samega pregleda, ne samo spomina.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.2.2012 13:29:47   
Babybee81
živ žav

Sem vas prišla pogledat malo po dolgem času. Jaz sem zaenkrat ok in dete pridno raste.

pranje - ne bom kpomplicirala kot v prvi user posted image . Prala bom z praškom in mehčalcem.
plenice - definitivno tiste za enkratno uporabo, mislim da se mi ne bi dalo še s temi plenicami ukvarjati in prati poleg dveh malih otrok user posted image
dojenje - poizkusila bom, če ne bo šlo pač ne bo šlo. sigurno pa se ne bom toliko sekirala kot prvič. mi je tudi z aptamilom zrasla v malo navihanko, pa še manj bolna je bila od dojenih otrok user posted image  Vsaka ima svoje mišlenje glede dojenja, moje je pač tako user posted image
duda - bom nabavila od aventa, ostalo bom imela od TT

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.2.2012 16:59:54   
megiTT
Hej souser posted image !

Glede bolečih kolkov: meni ful pomaga, da si dam povštr med kolena. Tko lažje zaspim in spim.
Slabost tega pa je, da se vsakič zbudim, ko se obračam, saj se mi povštr zatika in tko celo pregrinjalo okrog vlečem, itd.

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
22.2.2012 9:25:29   
kale
Dan user posted image !

Najprej veliko user posted image  vsem bolanim. Da bi bilo čimprej bolje....

Pa čestitke za uspešno opravljene morfologije user posted image !

Tud jaz sem končno dočakala morfologijo! Vse je v najlepšem redu, težki smo že skoraj 650 g, v rasti smo po merah za kak teden naprej (ma saj tako je bilo tud v 1. user posted image , pa sem rodila teden dni po PDP, s tem da so mi porod sprožili, ker  naša žaba še verjetno kak teden ne bi ven prišla user posted image ). Še v tretje so mi napovedali user posted image  - gin. je v bistvu govorila, kot da tu sploh ni dvoma (zgleda najini otroci v trebuščku ničesar ne skrivajo user posted image ). Imam pa čez mesec dni še en kontrolni UZ, saj se določene stvari niso najbolje videle oz. so bile meritve različne- v glavnem nič zaskrbljujočega.
Lega je še zmeraj spremenljiva-to mi je bilo že tud prej jasno, saj bo naš plavalec zgleda norel (t.j. se vrtel, brcal, boksal) po trebuščku dokler bo le lahko user posted image . Včeraj si je že našel eno super pozicijo, ko me je veselo brcal v rebra in res ni bilo najbolj prijetno...

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
22.2.2012 9:30:16   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 28.2., MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image ,13.3., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , , Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , 28.2., NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 29.2 ., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 8.3., /

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , ., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 69

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:     13   user posted image
                              14   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.2.2012 8:59:31   
kale
Gromska - sem ti poslala še en predlog ...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
23.2.2012 10:00:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kale)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.2.2012 10:43:24   
vrtnica00
zjutraj se zbudim, sm spala na boku in sem se htela obrnit na hrbet. pri tem me je tk žoknilo v spodnjem delu, da sm sm obležela nazaj na boku, se nism mogla od bolečine premaknit. pol to popusti in se končno prevalim na hrbet in me grozno začnejo noge zunanji del od bokov pa še mal nižje bolet. sm morala jih kr masirat. nič mi ni jasno kaj je blo to. a je katera kaj podobnega kdaj doživela?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.2.2012 11:05:17   
genovefa
Pozdravljene souser posted image !

Upam, da so user posted image user posted image user posted image pomagala tistim bolnim.

Vrtnica- jaz imam podobne težave že od začetka nosečnosti. To sem sicer pripisovala vnetim živcem ki so me matrali že prej potem sem pa slišala, da je možno, da dete pritisne na določen del in imaš tako težave z bolečinami v rokah, nogah, kolkih...
Meni zelo pomaga nežna masaža na bolečem delu in spanje z blazino za nosečnice (snoozer?).

Pranje - kis (alkoholni) uporabljam že nekaj časa namesto mehčalca in sem zelo zadovoljna. Začela sem pa zato, ker je imel moj dragi (astmatik v otroštvu ) spet težave z dihanjem in sva ugotovila, da ga pretirana uporaba praška in, predvsem, mehčalca moti! Kupila sem pralne krogle in jih uporabljam skupaj z malo praška in s kisom. In res je tudi to, da stroj ne potrebuje Calgonauser posted image .

Ravno premišljujem o tem ali naj dam otroku oba priimka ali samo očetovega, s partnerjem namreč nisva poročena. Ima katera od vas kakšne izkušnje v zvezi stem?

Lep dan vam želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.2.2012 11:07:57   
genovefa
Še tale zelo zanimiv link o novorojenčkovem joku bi delila z vami user posted image :

http://video.google.com/videoplay?docid=4052428020269668962#

Lp!

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.2.2012 13:13:54   
hinavkica

Ravno premišljujem o tem ali naj dam otroku oba priimka ali samo očetovega, s partnerjem namreč nisva poročena. Ima katera od vas kakšne izkušnje v zvezi stem?

Lep dan vam želim!user posted image

[/quote]

Js sm dala samo očetovga.Meni se to zdi normalno.

Lep sončen pozdrav vsemuser posted image
Danes sm sla na sončka in morm reč da se zares bliža pomlad.user posted image
Upam da boste vse bolančkane nosečke kmal na sončku grele trebuščke in sprehajaleuser posted image .

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.2.2012 13:36:20   
nives28
danes sem spet dobila novo odločbo od ZZZS glede bolniške. vedno mi podaljšajo tam nekje za malo več kot mesec. ne vem ali naj poterm po tem roku izkoristim raje dopust ali sem še naprej v bolniški. ali ima katera podoben primer? ali boste tiste, ki ste drugače v bolniško to vlekle do konca ali boste izkoristile tudi dopust? kaj se bolj splača? med porodniško mi itak poteče pogodba o zaposlitvi.

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
23.2.2012 14:23:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu genovefa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......