|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
27.2.2012 11:01:59   
Lanaa
Ojla!!

Modrčki- jaz nikoli še nisem spala z modrcem, ker se mi zdi da me vse tišči. Ko so se mi v prviuser posted image  prsa povečala, sem v Modiani kupila modrček iz mikrofibre (podoben je športnemu)! Toplo priporočam!!

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.2.2012 11:18:55   
pika001
Ja, če vam teče iz prsi res ne še stiskat... sem prebrala, da se ne sme v času nosečnosti. Mastitis pa je res sr... tudi meni bi se kmalu razvil, pa so mi rešili. Sem imela ful bolečine in črpala sem s črpalko user posted image grozno kako me je bolelo. Sem ful mleka dobila takoj po porodu, pa niti vedela nisem, da se lahko kaj takega zgodi...
Ja pa kaj ve punce res ne morete spati? Vrtnica, Gromska... jaz sem si pa prav dala v glavo, da moram, saj potem več ne bo šlo. Me pa skrbi, ker me je začela boleti hrbtenica, pa to ne v križu, ampak kar nekje na sredini. Se mi zdi čudno, ker me je v prvi nosečnosti ful bolel križ, pa tudi po porodu še en čas. Upam samo, da me tokrat ne bo in križ in hrbet user posted image .
Grem pa sedaj lepo na sprehod, ker pri nas sonček sijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.2.2012 11:45:06   
mmt1
Pozdravljene spet!

Danes sem se vrgla v študiranje o matičnih celicah... Mnenje, ki sem si ga ustvarila na podlagi literature, dostopne na straneh zavoda za transfuzijsko medicino (in tudi drugje), je Javni zavod: DA, privatna banka: NIKAKOR, 100% NATEGA... Ker sem tudi krvodajalka, se bom verjetno odločila, da nekomu poizkusim pomagati na ta način, da dam matične celice na razpolago tistim, ki jih potrebujejo...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.2.2012 12:07:10   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: mmt1

Pozdravljene spet!

Danes sem se vrgla v študiranje o matičnih celicah... Mnenje, ki sem si ga ustvarila na podlagi literature, dostopne na straneh zavoda za transfuzijsko medicino (in tudi drugje), je Javni zavod: DA, privatna banka: NIKAKOR, 100% NATEGA... Ker sem tudi krvodajalka, se bom verjetno odločila, da nekomu poizkusim pomagati na ta način, da dam matične celice na razpolago tistim, ki jih potrebujejo...

Tud jaz sem se v prvo odločila, da jih podarim javnemu zavodu, samo je bilo (ne vem več točno česa) premalo , tako, da niso bile uporabne. Se pa to kar pogosto zgodi, tako da res ne vem, kako lahko tistim, ki za ton plačajo kar mastne denarce, zagotovijo, da pa so njihove celice zares uporabne user posted image . Tud zdaj jih bom darovala...

Glede modrca pa sem tud jaz ena tistih, ki nikakor ne morem spat z njim. Sem pa imela to srečo, da mi mleko nikoli ni pretirano ven teklo (prsne blazinice sem res uporabljala, samo, če sem kam šla, pa še to najbolj zaradi boljšega občutka), tako, da sem se le tu in tam morala kdaj preobleči (kar mi je bilo zagotovo boljša rešitev, kot pa modrc. Si pa dala eno dobro idejo Gromska user posted image  - bomo poskusili, če bo potrebno user posted image .

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.2.2012 12:10:11   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , 28.2., MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image ,13.3., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , , Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , 28.2., NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 29.2 ., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 8.3., /
katy8- 32 let, 1 user posted image ,

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , ., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 70

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:     14   user posted image
                              15   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   [Brisano sporočilo]
27.2.2012 12:23:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
27.2.2012 12:32:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.2.2012 13:01:07   
pika001
Tudi jaz razmišljam, da bi jih dali v javno banko, če jih bo dovolj in bo ustrezalo... zanima me pa, a to kar na pregledu povem mojemu gin.?

Modrci - jaz imam trenutno od Lisce, takega ki je cel bombažen, sicer ima kost, je pa tak zelo mehki in mi je res super... vsi drugi mi niso OK. Kosti drugače tudi jaz ne maram, ampak ta je taka prav mehka user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.2.2012 13:30:19   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: pika001

Tudi jaz razmišljam, da bi jih dali v javno banko, če jih bo dovolj in bo ustrezalo... zanima me pa, a to kar na pregledu povem mojemu gin.?

Modrci - jaz imam trenutno od Lisce, takega ki je cel bombažen, sicer ima kost, je pa tak zelo mehki in mi je res super... vsi drugi mi niso OK. Kosti drugače tudi jaz ne maram, ampak ta je taka prav mehka user posted image .

Za to moraš sama poskrbet, gin. ne vem če ti bo tu lahko kaj pomagal. Tu si lahko pogledaš: http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.2.2012 14:12:41   
vrtnica00
jaz bom dala v javno banko. prišla nam v materinski šoli rpedavat o tem in povedla, da če se odločiš za privat, plačaš pač nek delež in če matične celice niso ok, če je kaka boleen al pa ni dovolj števila ti ne vrnejo denarja, pač nekaj jim ostane. za te preiskave in za tist pribor, ki ga dobiš za v porodnišnico. rekla nam je, da naj kak mesec l mesec in pol prej jih obvestimo, da bomo dali v javno banko in ti oni pošljejo kaj rabiš in to s ssabo odneseš v porodnišnico. potem je še nekaj kar se človek zadržuje glede privatne banke. če imaš carski rez, ti po vsej vretnosti ne bojo odvzeli matičnih celic, ker da je lahko kaj narobe in ne bo časa še za to. tako da v tem primeru, jim spet nekja denarja kar tako ostane...
nevem, jaz nimam tuk denarja, da bi plačala privatno. lahko pa dam v javno...

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.2.2012 14:33:35   
pika001
Hvala Kale, sem si zapisala podatke, ki jih rabim. Piše pa, da je treba tudi ginekologa vprašati za mnenje.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.2.2012 14:53:36   
megiTT
Pozdravljene!

Tole z javno banko pa sploh ni slaba ideja user posted image . Nisem še začela hodit na materinsko šolo zato sem do sedaj mislila,
da imamo v Slo le privatno banko....ki je pa nekoliko draga glede na moj brezposelni žep.
Res vredno premisleka, da še komu drugemu pomagaš.

Glede vozička: Odločila sem se za Bexo - b3 (črne barve). Glede na to, kaj vse dobiš v kompletu je kar ugoden. KAj več pa vam lahko povem čez nekaj dni, ko bo baje voziček dostavljen. http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki/bexa/bexa-b3-komplet

Lepo se imejte, sonček vabi :)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.2.2012 17:47:52   
top secret
Hello user posted image

Gromska- hvala za nasvet glede stiskanja. Drugač pa verjamem da je grozen mastitis, mene je tega in zunanjih hemeroidov tk strah...bolj ko poroda. Notranje pa imam že od prej, je sicer mal moteće ampak še vedno bolš ko zunanji.

Pikica- v centru je trgovina, bolj kak butik no, kr ob cesti. midva sma se tud kr tam parkirala. drugač kot sem rekla majo samo par različnih barv razstavljenih, midva sma glih naletela na tako ko nama je bila všeč pa tud kr kupla. zraven dobiš tud mrezo za komarje, mrezo za dež pa torbo. uglavnem js sem res navdusena nad njim. drugače jih ena gospa prodaja v murski za 380€, pa tud nima vseh barv. mene to moti, ker barve na compu pa v resnici so hmmm....nevem no....

Drugače pa sem danes naredila 4urni sprehod in je res blo preveč. sele zdaj vidim kaj pomeni drugo stanje. pa mene tudi hrbteniva boli, noge mi natekajo. Danes sem ob šestih vstala,ker moj sinček veselo in močno brca in tako zbudi mamico. sreča da me on budi, če bi bil kdo drug bi blouser posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.2.2012 17:48:10   
pika001
No, mi smo pa tudi pri vozičku lepo prišparali... sem se odločila za BW, tu je povezava: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192514
Ker sem naletela na začetek akcije, sem dobila še v Rjavi (mud) barvi, tako da juuupiii, smo dali za voziček 180€ (športni del + košara). Kupili smo pa tudi lupinico Maxi cosi Pebble in adapterje za pričvrstit lupinico na ogrodje vozička. No, sem prav vesela, ker od velikih stvari sedaj imamo ta glavno vse.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.2.2012 8:53:45   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: pika001

Hvala Kale, sem si zapisala podatke, ki jih rabim. Piše pa, da je treba tudi ginekologa vprašati za mnenje.

Sigurno ne škodi, še gin. povprašat, čeprav z odvzemom celic ne moreš škodovat ne sebi , ne user posted image .

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.2.2012 10:31:00   
mmt1
Mi smo pa dobili voziček...ful mi je všeč...(http://dino.sklep.pl/nowy/coletto-austin-4-2011spacerowkagondolafotelik-kurier-gratis-p-10842.html?zenid=3bbe32249bf0d48513a5f4c411102fa3)...user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.2.2012 13:05:47   
kale

Vidim, da že pridno nakupujete vozičke. Mi bomo imeli pa kr ˝starega˝´, ki še ni dopolnil niti 2 leti in je še čist ok.
mmt- tvojga linka se pa ne da odpret.

Tud ostale opreme nam kaj dost ne bo potrebno nakupit, edino za ležalnik premlevam, če ga naj kupin al ne user posted image . V prvo ga nisem imela, zdaj pa mislim, da bi bilo fajn nekaj imet (razen vozička), kamor lahko odložiš user posted image , ko recimo drugega rihtaš...

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.2.2012 14:52:28   
tinxi
Hejla junijske user posted image !

Pred nekaj dnevi sem šele videla forum s to aktualno temo, zato sem malo pozna, ampak saj veste... Bolje pozno, kot nikoli! user posted image

Sicer sem stara 24 let in sem iz LJ. Trenutno sem v 25t, PDP pa imam 12.6. in resnično upam, da bo user posted image počakal do takrat, saj mi je tako lep datum... user posted image Zanimivost je pa to, da sem izvedela za nosečnost 2 dni po svojem rojstnem dnevu! user posted image

Morda bom obnovila kakšne že povedane teme, prosim ne me kregat :), pa vendar me zanima koliko ste kaj pridobile na teži v tem času? Sama sem 8+ in me zanima ali je to OK, preveč, premalo...?

Kako ste pa kaj s kupovanjem opreme (tiste, ki je še nimate). Midva bova šla ta vikend v Italijo, kjer bova za popolnoma enak voziček kot ga prodajajo v BC plačala kar 190 EUR manj! No upam, mi še niso potrdili rezervacije iz trgovine... Kako ste kaj z ostalo opremo, kaj in kje kaj kupujete?

Hvala za odgovore in predvsem uživajte v teh lepih dnevih! user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.2.2012 16:31:37   
googica
lep pozdrav vsem skupi... o tej javni banki sploh nisem še razmišljala. bo treba mal prebrat...
hotla sem vsem prvorodkam napisat nekj stvar, ki se vam jih splača vzet v porodnišnico, pa noben ne pove... :) no, js sm bla brez, pa jih bom vsekakor vzela s sabo tokrat.
1. plavalni obroč otroški (za vse ki bomo/te rezane, pride prav za sedenje pri obrokih)
2. gel blazinice za bradavice (kupiš v Sanolaborju-fajn pohladijo in pomirijo razdraženo zadevo)
3. obvezno Bepanthen gel za bradavice
4. kake boljše vložke (oni majo samo Vir vložke in so izredno nadležni. kake druge natur variante se da dobit, ki so bolj prijetne na dotik in predvsem tanjše)
5. hrana za med obroki (dobiš sam 3 obroke na dan... za pit tud sam čaj in voda.. tko da naj vas crkljajo vaši in vam nosijo kej za vmesne faze :))

upam da nisem preveč pametna, ampak vsa ostala navodila niso vsebovala teh stvari, če se še kera kaj spomni nej še mene spomni :). bo treba že čez kak mesec met pripravljeno za vsak primer... naši otročki bi namreč v slučaju da bi bli zelo nestrpni, že zdaj čist lepo preživeli. tko da je treba kr mal prej to poštudirat in naštimat, da ne bo tko kot pri kolegici, ki je prej rodila. doma pa še nič, niti voza niti posteljce niti cunj... njen je 3 dni skaku po trgovinah ko zmešan.. :))

(odgovor članu tinxi)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.2.2012 19:24:23   
mmt1
Glede porodnišnic...sorodnica je bila 1 mesec nazaj v Lj, kolegica v Kr - skupno jim je, da strašno šparajo...npr. zmanjka jim brisač in ti svetujejo, da se po tuširanju obriši kar v ponošeno spalno srajco, ni nujno, da imajo že prvi dan copate zate, za odvajala- Donat naročijo, naj ga kar partner prinese...vložkov niti Vir nimajo več, ampak neke čist leve, da so v primerjavi z njimi Vir 80 zakon - itak pa ti pripada 1 paket...
Tako da je ta tema res fajn!

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.2.2012 21:18:16   
KajaNagaja
Eno vprašanje...ena je par strani nazaj napisala, da ma doma modrček za dojenje iz ene spletne strani, pa link je napopala...zdj pa ne vem ne, kako se stran imenuje, pa še linka ne najdem. No če kera slučajn ve kaj mislm, pa ve kje to najdem...se priporočam :D

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
29.2.2012 8:18:31   
megiTT
KajaNagaja: če sem si prav zapomnila oz. mislis na to stran potem je: www.da-da.si
Tudi jaz razmisljam, da bi si enega teh omislila ker zgledajo super.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
29.2.2012 8:18:50   
pika001

Objave: 30
Član od: 11.10.2011
Status: odsoten Zelo priporočam brezšivne modrčke za dojenje, ki se nabavijo v spletni trgovini da da (http://www.da-da.si)...Sama sem ga tem nabavila, ko so mi prsa začela nenormalno rasti in imam že kar par tednov kar takega za dojenje - mehak, kot da ga ni, res vreden par evrov več!!!javascript:void(AddText('user posted image ')) še vsaj enega si moram nabavit!
Kar se tiče porok - midva sva se poročila, ko je bil otrok star 10m, Otrok je do takrat imel moj priimek...sam tisti žur je kar brez veze - zdaj bi šla sama s pričami, mogoče še starši na matičnega, za prijatelje pa pol en fajn piknik...Verna nisva, je pa vseeno to pomemben korak.javascript:void(AddText('user posted image '))

A si tole mislila? Tole je mmt1 napisala... user posted image
Jaz pa priznam - ne vem posredovati cel mail oz. v taki lepi obliki v belem okvirčku... če ima katera voljo mi lahko opiše postopek? Bom vesela dodatnega znanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
29.2.2012 9:21:32   
KajaNagaja
Super, hvala obema...to je to ja :) zdj sem si pa shranla :)
Ja tale modrček res super zgleda, pa tud za pogledat ni tok napačen, k tisti iz blaga k se še vse skoz vid pa cel kup enih šivou majo...so prov bljah user posted image user posted image ...za začetek bom naročila enga, pol pa verjetno še kkšnega. Kakšne ma pa H&M modrce? A so za kej? Glede na to, da bomo največ dojile prov čez poletje, ne mislm sploh nekej ful koplicirat...itak so bolj take odprte majčke, daš ven, otroček poje kar misl in to je to :)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.2.2012 11:18:15   
Lanaa
Hey!

Tinxi dobrodošla med namiuser posted image !

KG Nič se nisi preveč zredila, ene se pač mal več, duge mal manj. Mislim da si ravno nekje v zlati sredini. Jaz sem trenutno na +10!

Oprema ne bomo nič novega kupovali, vse imamo staro dve leti in je kot novo! Vse smo nabavili v slo, je pa res da je kar razlika med trgovinami v cenah. Edino avtosedež (ampak to pride na vrsto kasneje) sva kupila v Nemčiji v trgovini http://www.baby-markt.de/ ,ker je bil mnogo cenejši kot pri nas.

Jaz bi priporočila da si v porodnišnico vzamete svoje copate, oz. najboljši so crosci. V kopalnici zna biti včasih mokro in je fino, da imate nepremočljive copate. In pa silikonske nastavke za dojenje. Meni jih je moj prinesel nakadno, brez njih bi umrla, ker so me bradavice bolele za znort. Jaz sem si vzela še revije, ker mi je bilo v P noro dolgčas, pa še s cimrami nisem imela ravno srečeuser posted image

Izkoristite lep dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?