|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
24.2.2012 19:37:03   
Ploha
najini dve babi sta se po fotru pisali, še nisva bla poročena, ker sva vedla, da se 1x bova, in čez dva dni bo eno leto od poroke, tko da zdaj nam je prihranjena 1 pot na CSD - podpis očetovstva, pa še isto se vsi pišemo,...juhej.

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.2.2012 22:15:04   
googica
naš tamali se je itak pisu po očiju, lani sva se seveda tudi poročila. se nama ni šlo samo zaradi financ ampak zaradi vere. verjameva da je to najboljši način za naju, pa še boljši občutek je, ko se na novo predstavljaš nekomu. nekako mi je hecno, da bi pri 26 in pri enem otroku svojega dragega predstavljala kot svojega fanta  :DDD. nism več srednješolka :D

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
24.2.2012 23:18:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.2.2012 9:08:23   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

IZVIRNO SPOROČILO: googica
nekako mi je hecno, da bi pri 26 in pri enem otroku svojega dragega predstavljala kot svojega fanta  :DDD. nism več srednješolka :D

user posted image user posted image user posted image
Jaz pa ga! In to pri 31. Sam si je kriv. Brez poroke ne bo šlo drugače, beseda partner mi je pa tako nevtralna. Čisto preveč za enega, s katerim živiš itd. Ampak njemu je tako fajn - večni mladenič pač. user posted image

Ja večni mladeničiuser posted image , moj je pa že bil poročen pa pravi da ni osel, da bi šel 2x na leduser posted image ,
če ga tolaži to, da zdaj ni poročen ampak na koruzi pa naj ga. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.2.2012 9:08:41   
pika001
Mleko - Ja, Isabele, Vrtnica sem ga res tako konkretno udarila mimo... seveda ni mekonij ampak kolostrum.user posted image user posted image user posted image se morem sama sebi smejati...
Dopust - Kale, ne vem kako to - imam 31 dni LD za letos... mogoče je % kaj določeno? Bom še 1x vprašala...user posted image
Sedaj grem pa z našo psičko na sprehod... je super lepo zunaj.

Pozdravčke vsem user posted image in brcajočim user posted image .

Pika

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.2.2012 9:10:02   
nimanorwen
ojla punce. končno vikend, jest očitno že ceu tedn gnezdim k ful pospravlam ... al pa je to pomladansko čiščenje?user posted image skratka, prou paše dat mou možgane na offuser posted image  mam pa v pon test za sladkorno pa srčnoooooooooo upam, da je tut tokrat ne bom mela, ker že itak ful pazim ...
kolostrum - mam že
priimek - sva poročena, tk da ni problemov ... osebno sm ful za poroko, ker je čist drugač k oseba k jo ljubiš postane mož in ne več fant/partner ... pa nima veze tle papir, to je ljubezen in je pač še bul k prejuser posted image ni pa poroka pogoj za srečo, seveda. si pa ne predstavlam, da bi se otroc pisal drgač k jest - jest sm noseča, jest se matram k rodim, pol pa njegov priimek? ni šansuser posted image
FB - tkole je punce, jest sm nrdila skupino, ampak ni zalaufala sploh, tk da jest pa še enepar nas klepeta drugje, smo se prklučle enim drugim nosečkam k niso iz rr sploh, tk da če hočte met skupino je najbolš, da si jo nrdite.
bolezni - nism bla nč bolna hb, pa tamala tut ne ... itak nism mela časa k sm mela ful na faxu dela, tk da je to za mano, zdej pa lahko zbolimuser posted image  vsem želim, da se hitr pozdravte, sej zdej je konc zime pa boste prec zdraveuser posted image

lep vikend vam želim!

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.2.2012 10:50:14   
ninocka26
Pika če imaš delovne sobote, potem znese dopust 12 dni, saj v zakonu piše dva tedna. Zato prihaja do razlik v tem, koliko dni je potrebno porabiti v tekočem letu, saj je to odvisno, kako delaš (5 dni na teden = 10 dni, 6 dni na teden = 12 dni).

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.2.2012 11:09:46   
pika001
Ninocka - pol pa je OK... user posted image sem že mislila da je kaj čudnega...
Priimek - tudi jaz sem ena tistih, ki razmišlja o poroki kot nekaj kar potrdi zvezo, naju s partnerjem obveža kot moža in ženo in ne kot fanta in punco, naju privede v naslednje obdobje najinega življenjauser posted image user posted image user posted image Pač sem romantična dušica... moj partner pa jemlje poroko kot nekaj, kar so uvedli in bi kao on moral s tem dokazati da me ima rad, pa se s tem ne strinja. Ne mara cele ceremonije in pompa okrog tega, proti samemu dejanju pa sicer nima nič. Tako da sva sklenila kompromis - poroka bo, ampak samo njegova in moja priča, pa noben drug. To bo potrditev najine zveze v okviru naju in prič in nobenega drugega. Če mene vprašaš, bi jaz še kosilce za družini - njegovo in mojo, ampak cilj je tudi brez tega dosežen. Glavno da bova mož in žena... bom pa priznala, da sem se težko sprijaznila s tako poroko, ampak ko sem premislila in je minil določeni čas (3 leta od začetka dogovarjanja) sem sprejela določene zaključke.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
25.2.2012 15:17:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.2.2012 18:42:20   
googica
takim, neporočenim koruznikom js pravim cimri :)). je pa res, da neverni nimajo neke dejanske podlage za poroko, ker jim je res le kot podpis papirja in se da vse tud razvezat. no, vsakemu svoje, js sm pač za poroko s pravim partnerjem in menim, da porke razpadejo zaradi neumnosti, ker se poročajo ljudje, ki si že od štarta ne priznajo, da to ni prava zveza za tako obveznost, pol pa je drek. če se poročiš s pravim, je to za večno, in taki bomo vedno ZA poroko :)

Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.2.2012 18:56:13   
kale
Jaz pa mojega partnerja kar predstavim kot moža in on mene kot ženo user posted image - imava isti priimek (no jaz ima 2: mojga +njegovega) in mi res ni tega vsem za razlagat, kako to...Je pa res, kot si napisala googica, da midva nisva verna in poroka za naju tako ne predstavlja nič posebnega. Kaj si pa ostali mislijo o naju, nama pa po pravici povedano ˝dol visi˝. Midva se imava rada, skupaj smo srečna družina in to je vse kar šteje!

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.2.2012 10:50:32   
top secret
poroka- midva sma se septembra zaročila, vendar ker je meni lani za boleznijo umrl oče sma poroko prestavila iz letošnjega maja na pojma nimam kdaj...imama se sicer namen poročit, vendar to meni ni več to, poroka brez očetauser posted image

mleko- mi še vedno teče, vem da to ni še tisto tapravo mleko ampak vseen...me pa skrbi, če je možno vseen dobiti vnetje dojk? bi si mogla stiskat? verjetno ne, ane...user posted image

voziček- sma kupila včeraj in to v Lentiju ter profitirala 100eur, tega sma kupla http://www.bolha.com/ostali-vozicki/otroski-vozicki-adbor-arte-3x3-v-vec-kot-50-barvnih-kombinacijah-oglas1278776330, in sam navdusena, res je super.

Lepo se mejte na ta sončen dan!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.2.2012 12:23:02   
top secret
http://www.google.si/search?q=arte+3x3&hl=sl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NhVKT47mAtHYsgaUruiTBQ&ved=0CFUQsAQuser posted image &biw=1366&bih=639 to bo prava povezava do nasega voziča

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.2.2012 14:33:59   
vrtnica00
tega sem tudi sama gledla. se lepo zloži? kuk je pa težek?

Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.2.2012 14:35:14   
googica
top secret mislm da ti ni treba nč stiskat. no, js si nisem nč stiskala, tud zdej si ne bom, ker pol bo količina mleko skos večja. zdej je glavna uporaba blazinic, ker če ne se zbudiš sred noči s premočeno pižamo... :DD

Neposredna povezava do sporočila: 1515
26.2.2012 14:43:24   
vrtnica00
a pol to spite z moderčki? user posted image jaz jih sovražim zdj v nosečnosti, vse me tišči, grozni so mi, zdržim max par ur v njem. in do zdj sm našla sm enga, ki mi je kul, da mi je celo za zdržat v njem cel dan. vse drugo bi najrajši v smeti vrgla :P

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.2.2012 20:28:47   
googica
ja, pol ko teče je treba kr met kak fajn modrc. js študiram da bi si kupla tiste iz top shopa, ne vem kako točn se jim reče, brez kosti so in to.. trije v kompletu. no, neki tacga si bom vzela verjetn ko bo treba. zaenkrat še nč ne teče. 

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
26.2.2012 20:41:54   
pika001
Top secret - moje sožalje za očeta...
Gromska - hmm, poroka tudi brezprič.... vsaj dve osebi bi želala imeti ob sebi..., upam, da se zmigava preden bo novi Družinski zakonik... je pa moj dragi predlagal, da bi imel za pričo kar sina starega 13 let - a katera ve če to gre? Jaz skoraj mislim, da mora biti oseba polnoletna...
Moderčki - Ja, tudi mene zanima kako lahko z modrci spite? Tudi ko sem imela prvega otroka ni bilo šanse, da spim z njim... sem imela pižamo tako, da je bil kot en križ čez prasa, sem kar tam not blazinice dala in je bilo OK... sedaj pa tiste nimam več, pa nikjer ne najdem na tak način.user posted image Mogoče bi pa poskušala tiste verzije ko izgleda kot spodnja majčka samo kratka, pa da ima gumico pod prsmi. Verjetno se lepše nosi kot modrc - za spat.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
26.2.2012 21:34:25   
top secret
hy.
Pika hvala!
Vrtnica-voziček se da vredu zložit, fajn je vodljiv, glede teže pa ti ne morem rečt, poglej mal po netu kok naj bi bil težek... Če ga mas namen kupit se splača it v Lenti, midva sma ga plačala 280eur. Sicer je res da nimajo vseh barv razstavljenih, sam ti dajo katalog pa si ga zberes pa mislim da se da zmenit da ti ga pošljejo, da ti ni treba it še enkrat gor. Drugač pa velik slovencev hodi gor. Vidla sem tudi komplet posteljico z baldahinom, jogijem in posteljnino za enih 150eur. men je bla všeč in če je še nebi mela bi jo sigurno kupla.
googica- se tebi tud dogaja da ti teče ven? men predvsem ponoči ja, sam ne morem z modrcem spat,ker me moti. Sem razmišljala o tej majčki ko jo je Pika omenila, sam ne najdem nič za svoje velike zizeuser posted image .
Pa se zredila sem se enih deset kil, res sem krofuser posted image
Ka naj, sj se sprehajama pa pijem velik tekočine pa se mi ne zdi da tok jem...al pa tuduser posted image
Ma bom hujšala ko rodim, sam da je moj user posted image vredu js bom sebe že spravla v red.
lepo spite!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.2.2012 22:51:13   
ninocka26
Pika ne bo šlo, priča mora biti polnoletna.

Midva sva pa poročena, tako, da problemov s priimkom nimava.

Glede modrčka, jaz ga imam sedaj komaj na sebi (me vse tišči in žuli). Bo treba iti v nabavo po novega. Jaz se bom odločila kar za Triumph. Pred leti sem imela en njihov športni model (podoben temu iz Top shopa) in se je super obnesel.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.2.2012 23:16:08   
mmt1
Zelo priporočam brezšivne modrčke za dojenje, ki se nabavijo v spletni trgovini da da (http://www.da-da.si)...Sama sem ga tem nabavila, ko so mi prsa začela nenormalno rasti in imam že kar par tednov kar takega za dojenje - mehak, kot da ga ni, res vreden par evrov več!!!javascript:void(AddText('user posted image ')) še vsaj enega si moram nabavit!
Kar se tiče porok - midva sva se poročila, ko je bil otrok star 10m, Otrok je do takrat imel moj priimek...sam tisti žur je kar brez veze - zdaj bi šla sama s pričami, mogoče še starši na matičnega, za prijatelje pa pol en fajn piknik...Verna nisva, je pa vseeno to pomemben korak.javascript:void(AddText('user posted image '))

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.2.2012 0:06:47   
vrtnica00
ja mene pri modrčkih najbolj moti tista elastika pod prsmi, sovražim jo!!!! se mi prav zažere v kožouser posted image tisti, ki mi je kul pa nima take elastike oz je bombažen in ne pritisne spodaj na kožo ampa na prsi tk da me ne veže. s kostjo sm pa itak obupala že mesce nazaj...

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
27.2.2012 1:52:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.2.2012 8:15:40   
polho3006
Vidim da se pogovarjate o poroki. No midva sva poročena. Sva se poročila ko sem bila noseča 17. tednov. Mi je bilo full mimo da se ne bi enako pisali in vera ni bila osnova za to odločitev. Bolj občutek da je že po priimku vidno da mi trije spadamo skupaj. (no konec junija štirje).
Sva se pa poročila samo s pričami. V bistvu smo imeli to bolj kot izlet in del izleta je bila tudi poroka v idilični cerkvici in nato še v pravljičnem gradu. Bilo je nepozabno in nikoli ne bi naredila drugače. Nobene živcarije z povabljenimi, pa s hrano in...bili smo sproščeni dobre volje, 4 prijatelji ki smo preživeli čudovit sobotni dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.2.2012 9:52:32   
Pikica 80
Pozdravljena.

Mene pa zanima, kje je ta trgovina v Lentiju. A je kje v centru? Zanimiv voziček, zanimiva cena, pa bi šla malo pogledati.

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......