|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
20.2.2012 13:45:52   
Anonimen
avonija, tudi jaz sem imela ET 3. dan.
Saj jaz tudi na trenutke obupujem, potem pa pobožam bušija in si rečem,..ja če bom pa tako razmišljala bosta pa sigurno pobegnila,..kdo bi si pa želel tako cmeravo mamo user posted image  user posted image .

Pridna bodi !!!

A.user posted image

(odgovor članu Avonija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
20.2.2012 14:19:40   
lenci
avonija ne obupaj in bozaj busija.tudi sama sem dobila 6 dan et-ja izcedek,potem naslednji dan nic in evo danes(8dan)spet.ampak pravim dokler ne pritece user posted image ne smemo obupat.drzim pesti da bo cimvec user posted image tale mesec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
20.2.2012 14:21:07   
elarab
Pozdravljene,
prosim FoxyLady , da me dodas na seznam. zacela sem z menopurjem. upam, da v 3. gre rado :-)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
20.2.2012 14:34:39   
krisv
Punce, ne obupovat in nič se obremenjevati z znaki. Saj veste, dokler se user posted image ne vlije, je vse možno.

Jaz sem pa od danes naprej Trepetalka user posted image , grejem user posted image user posted image . Zdaj pa počivam in mislim na pikici, da jima bo lepo pri meni, da se zadržita. Test 5.3.

< Sporočilo je popravil krisv -- 20.2.2012 14:35:33 >

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
20.2.2012 15:09:26   
Anonimen
Živjo!
Sem nova na forumu, čeprav vas že dlje časa berem. 6.2. sem imela transfer 1. zamrznjenčka in sem danes naredila test in je negativen, M pa ni.
Jemala sem estrofem, mogoče to podaljša cikel...mogoče katera ve? Kaj pravite, ali je pametno it takoj v nov stimuliran postopek, ali je bolje malo počakat, da se telo spuca od teh tablet?

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
20.2.2012 15:56:06   
jona klara
avonija- ne obupat, mogoče je res vgnezditev, čeprav pozna.Ene pa so kljub izcedkomuser posted image !pa drugače si imela dobre zarodke ane?

jaz imam tudi mešane občutke, takooooo dolgo je še do testa, bi kr ta teden prespala najraje, da mine.znakov prav nobenih.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
20.2.2012 15:58:59   
jona klara
andreja p- ta sestra je imela že v soboto zelo slab dan, bi bilo treba komu povedati kaki nas obravnavajo, kot da nam je lepo tam.

krisv- lepo grejuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
20.2.2012 16:17:20   
lale

Pozdravljene,

Lenci brez skrbi ne bo se ti treba pikat. Če imaš redne ovulacije, boš dobila ovulacijske lističe, če pa nimaš svojih ovulacij pa dobiš hormonske tablete, vsaj tak je postopek v mb, mislim, da je drugje tudi podobno.

Anonimen nama je doktor povedal, da je bolje, da greva pri naslednji menstruaciji po nova eskimčka, ker se mora telo sčistit hormonov. Sem pa brala, da Reš prakticira, da se gre takoj v drugi postopek, brez prekinitve. Tudi moj test je bil negativen in sva se odločila, da greva pri naslednji user posted image po nova dva eskimčka.

Navijam za vsako posebej in in vas iz srca želim, da postanete srečke user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
20.2.2012 16:19:35   
lale

Aja Anonimna menstruacije ne dobiš zaradi estrofema. Ko prekineš jo boš dobila. Tudi pri meni je bilo tako.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
20.2.2012 18:19:05   
lenci
tako jaz mislim da je vsega konec,ker se je iz rjavega izcedka prelevilo v svezo kri ampak se ni ulilo je pa vec kakor izcedek.pojma nimam ali naj danes zvecer se vedno vzamem utrogestan tabletke ali katera mogoce ve?in ali naj jutri poklicem sestro in ji povem ali naj pocakam da se ornk ulije ce se sploh bouser posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
20.2.2012 19:14:46   
Anonimen
Dekleta sedaj pa še jaz rabim nasvet..ali mi lahko jemanje suprefacta povzroči zamudo M?
Vem da mi je rekla sestra, da četudi ne dobim ali pa jo imam v vsej svoji veličini naj pridem na UZ...sam to pomeni da podaljšam jemanje Superefacta ali to samo pomeni, da ne bom mela M...moj drugi dolg postopek, pa se sploh ne spomnim kako je bilo prvič...hudo user posted image

Lenci jaz bi utrogestan vzela še danes, jutri pa pokliči na kliniko....če vzameš ni nič narobe. držim pesti še vedno, tako kot tudi za Avonijo in vse ostale. Kar nekaj vas je novih trepetalk...upam da bo marec bolj pozitiven mesec user posted image

Vita user posted image

(odgovor članu lenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
21.2.2012 6:36:38   
Buska
2 uz za mano, imam 2 folikla 1,8 in 1,6 ter en manjsi, ki ga ni meril. danes ob 20. pade stopka
punkcija v cetrtek , pa ma da zdej ulovimo te folikle user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
21.2.2012 7:39:25   
cukica

user posted image

FEBRUAR

SREDA 22.2.

EMAS - PUNKCIJA

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ
BUSKA - PUNKCIJA

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET
ANDREJA_P - UZ

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,MIHIKA1,
SPELCY3,LALE,PUPIKA83,SILVA,...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGELuser posted image user posted image - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 user posted image user posted image - 27.2.
AVONIJA - 1.3.
JONA KLARA user posted image - 5.3.
FOXY LADYuser posted image user posted image - 5.3.
 KRISV user posted image user posted image -5.3.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image
ELERAB (dr.)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0%
FEBRUAR

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
21.2.2012 7:55:24   
cukica
Naredila sem seznamček za marec,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
21.2.2012 7:59:55   
EmaS.
user posted image   Dobro jutro   user posted image
user posted image   Uprašanje imam  :S ste bile dan po punkciji doma ali ste lahko šle v službo? Na dan punkcije pa vem da moram počivati  user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
21.2.2012 8:02:52   
EmaS.
Pridna si cukica, lep seznamček, hvala ti,
bil bi še lepši da nam se malo pobarva z user posted image   &  user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
21.2.2012 8:55:07   
cukica
EmaS jaz sem doma že od začetka pikanja,ker imam službo v livarni in mi da dr.kr bolniško,...Tebi pa svetujem odvisno kako se počutiš je pa fajn kakšen dan preležati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
21.2.2012 9:09:32   
EmaS.
Hvala cukica :)
žal  mi je da nisem  danes na bolniškem, včeraj sem dobila stopko pa se ne počutim najbolše ( v trgovini delam ) ne vem kako bom zdržala, jutri je punkcija,  bilo bi pa lepše da sem počivala in si nabrala moči za jutri user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
21.2.2012 9:47:36   
lenci
ema bolniska ti pripada 3 dni in potem se 5 dni po ET.vsaj tako je meni.
jaz imam pa se kar problemcek tale user posted image kar noce pridt v vsej kolicini ampak samo po izcedkih.ko si vstavim utrogestan pa vidim se krvave nitke zdraven.bolecina se je spremenila v tako kot pred user posted image tako da je zelooo malo upanja da bo kaj iz tega.ne vem ali naj sedaj poklicem sestro in vprasam kako in kaj naprej sploh ce si je smisel se dajati utrogestan ali kar prekinemuser posted image kaj mi svetujete?

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
21.2.2012 10:05:04   
Avonija
Lenci - vstavljej si, dokler se ne bo dokončno ulilo....a test si že nardila?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.2.2012 10:09:44   
lenci
avonija hvala ja test sem delala vceraj in je bil - je pa res da nisem iz prvim jutranjim urinom in iz bc.sem klicala sestro in je rekla da ne morejo se nic narediti in naj si vstavljam se naprej utrogestan dokler se ne ulije in ce se ne ulije do dneva ko moram priti na krvnega naj kar pridem kljub izcedkom.ce pa se ulije pa poklicem in preneham iz utrogestanom.

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.2.2012 10:16:45   
Avonija
Mogoče pa le še bo plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.2.2012 10:39:11   
lenci
avonija hvala za pikepoke user posted image user posted image ceprav sem po pravici povedano kar malo v dvomih sploh ker je na testu pokazalo -.in sedaj samo cakam kdaj se bo dokoncno ulila da grem naprej in pozabim preteklost za sabo.se vedno pa imam tudi malo upanja da mogoce pa res tako kot nekatere pisejo so imele rahle krvavitve in so bile user posted image sej ne vem cist sem ze zmedena od vsega tega za vsako stvar mi gre na jok sem kot ena velika user posted image ampak res gledam kaksen film in mi kr solze zacnejo tect user posted image

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.2.2012 10:48:00   
pink angel
lenci user posted image user posted image user posted image

Kdaj bodo kakšne dobre novice, jaz že kar malo obupujem user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.2.2012 11:07:45   
Mary2011
punce zdravo,
da se vam malo oglasim. Cel vikend me je špikalo v jajčnikih, ravno tako kot pred user posted image  in user posted image  je včeraj tudi prišla! Sicer sem pričakovala, da bo bolj bolelo in bolj lilo ven iz mene ampak temu ni tako. Včeraj sem cel dan prejokala in preležala, oba z mojim sva izredno žalostna in potrta! Danes je sicer že malo bolje, sem že v službi kjer se zamotim z veliko dela...
Danes moram tudi poklicati dr. Reša da vidim kaj in kako naprej... Upam, da bova vsaj hitro ponovno prišla v postopek user posted image

Punce, še vedno držim pesti na rokah in nogah za vse vas!!!

josephine, drejcy, pink angel, Anonimen, lenci, Muri, Avonija, Jona Klara, Foxy lady in krisv - upam, da nisem katere izpustila! Dajmo punce, pri vas je še vedno upanje da boste zagledale user posted image  in popravile tole našo slabo statistiko!!!

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?