mojcakk
|
hojla..ne,ni dojen,ker od 1 meseca dalje zaradi stresa nimamo več mojega mleka..hrani se z allernovo-splet okoliščin.. da na kratko opišem..ob enem mesecu smo bli na posvetovalnici pri P,in nam je rekla,da je otrok podhranjen,sestradan,da iz njega nebo nikoli nič(v 30 dneh je pridobil 800g in zrastel 8 cm),da če hočemo,da bo kdaj še kej od njega,ga moramo strogo hranit na 2 uri(to pomeni,da mora jest ob 6, ob 8,ob 10,...,vmes pa je treba še spat,se preoblačit,podirat kupčka,kar pa se zna včasih zavlečti tudi 15-20 minut,pojesti obrok,tak da je mali spal pol ure,do uro...)in normalno,želodček je bil preobremenjen,tak da je začel bruhati v loku.. kličem js naslednji dan P,ji povem,kaj se dogaja,pa reče,da ga pripeljemo tja.pridemo tja,reče,da se ona z tem ne bo ubadala,da gremo v bolnico,in smo tam ostali 5 dni.tam so začeli spet na 3 ure,in je blo takoj dobro.vmes so mu v bolnici spremenili mleko-na allernovo,in rekli,da ma alergijo na beljakovino kravjega mleka,čeprav so 3 testi pokazali,da nima..morali smo it v lj na gastro,kjer so rekli,da ni nič narobe z njim,ter da ga nikakor ne hranit na 2 ure,da bomo otroka uničli,ter da on mora jest takrat,ko je lačen. morali smo it tudi na nevrologijo v lj,ker je v razvojni ambulanti zdravnica rekla,da ne vidi(ker ga je dala ležati direktno pod neonsko luč,ter ni gledal cofeka),doma te spremlja čez celo sobo,se smeji,če ga pogledaš,se "pogovarja",če ga ogovoriš,..ne sliši,ima malo glaviso,nima bradice(je mala,ati je mel isto oboje),ne raste,se ne redi(pri 3 mesecih je imel 4500g,velik 56cm-rodil se je 2300g,teža je padla na 1900g,ter velik 45cm),...nevrolog nam je rekel,da sploh ni nobenega odstopanja,da bi bilo karkoli narobe z njim,tak da ne rabimo več gor hodit..tak da me je malo strah zaradi te driske,da nebi zdravniki spet kaj pogruntali.. kupila sem mu biogaia kapljice,danes smo jih drugič vzeli,tak da bomo videli,če bojo pomagale..UPAM.. lep pozdrav..
|