|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
15.2.2012 16:15:51   
Drejcy
Mary2011user posted image tudi tebi za srečo, da bi špikanje čimprej ponehalo in da bi končno bila med nami kakšna nova user posted image Navijamo za naše pikiceuser posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.2.2012 16:17:39   
cukica

user posted image

FEBRUAR

ČETRTEK 16.2

AVONIJA - ET

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

SOBOTA 18.2.

JONA KLARA - ET

NEDELJA,19.1.

BUSKA - UZ
FOXY LADY - ET

PONEDELJEK,20.2.

EMAS -UZ
ANDREJA_P -UZ

ČETRTEK,23.2.

VITA - UZ

SREDA,29.2.

ŠIČKO - POSVET

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

WOMANPOLICE,TALLULAH,ŠPORTNICA,JUS,TATYANCHA,MIHIKA1,
SPELCY3,LALE,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

PUPIKA83 user posted image - 18.2.
SILVAuser posted image   - 20.2.
JOSEPHINE - 22.2.
MARY2011 - 23.2.
DREJCY - 24.2.
PINK ANGELuser posted image user posted image - 26.2.
ANONIMEM - 27.2.
LENCI - 27.2.
MURI82 user posted image user posted image - 27.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

MURI82(dr.RIBIČ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARY (dr.REŠ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)
JONA KLARA (dr.)  user posted image

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
ELERAB (dr.REŠ)
VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0%
FEBRUAR

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.2.2012 16:30:43   
tatyancha
Ojla punce, sem vas prišla malo pogledat.Meni se je M končno ustavila, je lilo kot iz škafa.
Mihika in vse ostale,ki vam ni uspelo - vas razumem kako se počutite.Sem cel vikend prejokala.Zdaj pa že čakam marec da pokličem za nov posvet,da mi da Reško protokol za naprej.je rekel čez 3 do 4 mesece.Upam da bo čimprej.Pri želiščarki sem si naročila čaj, sem ji podrobno opisala problem.To me drži malo pokonci..
Vse ostale pa MOČNO STISKAM PESTI..user posted image user posted image user posted image in vam pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.2.2012 16:33:44   
cukica
Sem spodaj na seznamček dodala še statistiko uspelih postopkov,....Vidim da sta januar in februar zaenkrat zelo slaba in upam,da SE DO KONCA MESECA VSAJ MALO POPRAVI,KER TKO SLABO,DA BI BILO SE PA NESPOMNIM,...

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.2.2012 16:35:25   
lenci
punce mene sam neki zanima ali imamo lahko normalno spolne odnose zdaj po vsem postopku in ko cakamo na test?men se bo zmesal,ker na tv sam se sexajouser posted image kamor koli dam je isto al se pa men res ze zelo mesauser posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.2.2012 17:31:58   
marjetacveta
Da na hitro poročam še jaz...v ponedeljeke sem začela postopek IVF-IMSI -špikanje s suprefactom ampak ker sem v dolgem postopku, bo kar trajalo...27.2. imam prvi UZ, potem bomo pa videli kako naprej. Predvidena punkcija je okoli 10.3. Za februarsko statistiko tako ne pridem v poštev user posted image .

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.2.2012 17:59:56   
MIHIKA1
silva..ni končano. ....! je pa res, da zdaj malo bolj počivaj...ok ? drži se...!!!!

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.2.2012 20:06:37   
Mary2011
Avonija srečno jutri na transferju! Držim pesti, da te pričaka čim več oplojenih celic in ti pošiljam user posted image za srečo!

cukica hvala za seznam! Res je žalosten pogled na rezultat user posted image joj punce, pa kaj je sedaj to user posted image res upam, da se bo hitro okoli obrnilo in bodo  začeli deževati user posted image

tatyancha za vsakim dežjem posije sonček! Kar pozitivno naprej pa bo user posted image

lenci mi2 sva že sexala user posted image Nama je tako Reško rekel, da naj vse normalno delam. Da je ni stvari, ki bi imela dokazano vpliv na to ali se zarodki obdržijo ali ne...

marjeta cveta spešno špikanje in na koncu seveda tako željeni user posted image

pupika kako kaže?

< Sporočilo je popravil Mary2011 -- 15.2.2012 20:07:01 >

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.2.2012 21:26:21   
špica84
Lenci meni so prepovedal in nisva smela do 16t

Silva ni nujno,da je vsega konec.Poznam ene par punc,ki so bile na istem.Zdaj pa tekajo otročički okol.Tako da držim pestke na podobno zgodbo

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.2.2012 23:02:03   
andreja_p
Punce kaj je sedaj to?Tako slabi rezultati,da me je kar strah,če bom jaz med njimi.Vsem ki vam ni sedaj uspelo,pošiljam user posted image ,te ki pa še čakate na test in ste kar nekaj dni pred mano,vam pa pošiljam neštetouser posted image .

Imam pa eno vprašanje za vas:imam dolgi protokol in moj prvi UZ je 20.2,pa me zanima kok ve veste kdaj bo predvidena vaš punkcija?Meni ni noben v LJ povedal tega podatka.A si lahk kok to sama izračunam?Sedaj imam Suprefact potem pa monapur,ne vem,če sem prav napisala,ko tega zdravila nisem še imela user posted image .Pa še nekaj me zelo bega,kako je bilo z vašo tečko,ko ste se pikale s Suprefactom?Jaz sem včeraj zvečer,ko sem šla na WC opazla kri,danes pa je rjav izcedek,pa ne vem kak to,ali je to o.k.Ponavadi sem kar fajn krvavela,sedaj pa to.Jaz upam,da se bo ulila in da bom v ponedeljek imela konec tečke,ker mi je prav nerodno tam na UZ ko imaš tečko.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.2.2012 0:06:24   
FoxyLady
ANDREJA_P- tudi pri meni je bila user posted image bolj slaba kot pa ponavadi.Glede predvidenega datuma pač ne vem glih izračuna,boš vidla na UZ kako veliki so folikli ponavadi pade stopka ko so folikli veliki okoli 19-22.Po prvem UZ boš začela še z menopurjem in približno čez en teden bo naslednji UZ,in naj ti ne bo nerodno če imaš menzo na UZ zdravniki so to čist navajeniuser posted image

LENCI-kar se user posted image tiče ,so tudi meni rekli,da ni priporočljivo,vsaj do testa.tak da ne vem kako in kaj.

Statistika je pa res slaba,in upam,da se bo začelo obračat na bolje.
CUKICA - zanima me kako vodiš to statistko,za januar si napisala da jih je bilo 5,a to si štela ET,ali teste? Vprašam,da vem,tudi sama kdaj vpisat,če bo potrebno.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.2.2012 6:11:04   
cukica
foxy lady seštela sem vsa dekleta,ki so imela test v januarju in bilo jih je 5 sedaj za februar jih je npr 16 do konc meseca in ko bom videla kolikšna je bila uspešnost bom napisala,marca bomo spet seštele in aprila napisale kolikšna je bila uspešnost,....Ti pa še malo in boš dobila svoji pikici,...močno držim pesti,da ti rata,...pri nas jutri pade prva pikica,....Komaj čakam in upam,da nam tokrat rata v prvo in ne,da se bo vse skupaj vleklo 6 let,....

Dobro juto vsem skupaj,....

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.2.2012 7:59:51   
marjetacveta
andreja_p jaz sem si na strani reprodukcija.si prebrala o dolgem protokolu in približno izračunala datume. Potem mi je pa še sestra pri prevzemu zdravil povedala kdaj približno bo to. Glede user posted image pa mi je rekla da je useeno tudi če jo maš med UZjem, da to ni ovira, pa da si moram datum zabeležit ko (če sploh) bo prišla. Jaz je vmes niti ne pričakujem ker nimam svojih user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.2.2012 8:16:00   
pupika83
Lale user posted image user posted image user posted image . Nimam besed, ki bi ti sedaj pomagale. Upam, da bo kmalu bolje in gremo v nove boje!

Drejcy, Pink angel, anonimen, Lenci in Muri, ki ste zadnje dni dobile v varstvo svoje pikice, user posted image user posted image user posted image in pridno jih čuvajte. Vsaj ve popravite statistiko, ker je prav žalostna user posted image .

Josephine in Mary, kako se ve držite? Seveda močno stiskam pestke za vaju. user posted image

Silva, tudi glede tebe nisem še opupala. Si naredila še kakšen test?

Avonija, Jona klara in Foxy lady, naj bo uspešno v prihodnjih dneh, naj vas pričakajo čim lepši zarodki, ki bodo dolgoooooo ostali pri vas. user posted image

Buska, zate pa sploh ne rabim poudarjat, da ti želim vso srečo tega sveta!

Vse ostale, ki se špikate in čakate na UZ-je, srečno! Naj foliklčki čim lepše rastejo, bodte pridne kokoške in pšridelajte čim več celic! user posted image

Pri meni se zgodba končuje. Včeraj (11. dan po ET) sem delala test, ki pa je bil negativen. Malo sem se zjokala, ampak ...res sem upala, da bo pozitiven, še posebej, ker sem toliko dni zdržala brez izcedkov (v prejšnjem postopku sem izcedek dobila 7 dan, 9 dan se je pa že ulilo). In danes zjutraj sem na hlačkah opazila rahlo rjav izcedek. Ampak ga je bilo res tako malo , da sem ga 5 minut gledala in se odločala, ali kaj vidim ali ne user posted image . V soboto bom sicer naredila še en test, ampak mislim, da je moje zgodbe konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.2.2012 8:56:49   
Mary2011
sem pa sedaj čisto zbegana glede user posted image  nama je res Reško rekel, da lahko vse počnem... a je potem bolje, da nič več ne... user posted image  da ne bi bilo kaj narobe potem!

pupika kaj je sedaj to? Saj rjavi izcedek še ne pomeni konca? Mogoče si pa le testek prekmalu delala? Jaz na tvojem mestu bi le počakala do vikenda, če se bo seveda izcedek umiril v kar sem močn prepričana da se bo!!! Držim pesti močno močno, da se pikica obdrži pri tebi! Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image in še user posted image user posted image user posted image  za srečo!

SILVA kaj novega?

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.2.2012 9:04:33   
pink angel
lale user posted image user posted image user posted image
mihika user posted image user posted image user posted image
pupika user posted image user posted image

avonija kako je bilo na ET?

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.2.2012 9:37:31   
andreja_p
Dekleta hvala za vaše odgovore.Danes je bilo nekaj več krvi,tako da imam upanje da se bi izlilo do ponedeljka.
marjetacveta kako ti bodo pa potem sprožili menstro,ali sploh ni pomembno da pride?
Na tej strani sem si tudi sama prebrala postopek,vendar nisem nikjer zasledila točnega podatka.Ja je še vse odvisno kako bom odreagirala na zdravilo.Kakorkoli bo,bo,sam da bo na koncu rezultat pozitiven.
Pupika mogoče pa ni še tvoje zgodbe konec,počakaj še par dni ,tak ko si rekla in potem ponovi test.Upam,da ti pokaže pozitivno.

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.2.2012 9:42:36   
lenci
punce hvala za nasvet glede user posted image sem tudi sama nekaj na netu brala da je bolje da se pocaka do testa.user posted image user posted image no saj bomo zdrzali se teh par dniuser posted image pol pa se ne odlepim od mojgauser posted image je pa zanimivo da tud men niso sestre nic rekle glede tega da ne smem ampak da pocivam 3-5 dni potem pa delam normalno kot zmer,dober ne glih dvigovat itd.

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.2.2012 9:50:25   
jona klara
avonija- sečno danes na et, da te pričaka user posted image !držim pesti i n mislim nate

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.2.2012 9:51:15   
jona klara
silva- zate pa DRŽIM MOČNO PESTI

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.2.2012 9:52:02   
jona klara
LALE- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjeti.

(odgovor članu Drejcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.2.2012 10:04:05   
marjetacveta
andreja_p meni je bilo rečeno, da ni pomembno. Če pride, napišem datum, čene pa ne. Ampak pri meni res dvomim da bo user posted image , ker je spontano še nisem dobila. Za nadaljna zdravila pa tudi jaz en vem, bom zvedela na UZ 27. Upam na najboljše, za vse nas user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.2.2012 10:40:56   
Avonija
Hvala punce! user posted image

Od 6ih so se 4 oplodile. 2 lepi smo vstavili, 2 sta pa bolj svoh.
Tako , da ze od transferja lezim doma na levem boku, cela oblecena v rdeco in narocam ocvrte lignje za kosilo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako, naredila sem vse kar sem lahko, zdej pa grejem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.2.2012 11:02:33   
lenci
avonija superca zdaj pa pocivaj in bozaj user posted image user posted image

(odgovor članu Avonija)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.2.2012 11:09:58   
lenci
no danes sem dobila tudi posto za zamrznjencke imam jih 5 v 3 cevkicahuser posted image
mene se vedno na trenutke spika v trebuhu je pa sicer ze ful bols kukr je blo.sam jem pa kot tavelikauser posted image moj prav da za dva.moj je tolk optimisticen in vsak vecer pred spanjem da lupcka na trebuh pol pa se men tko da ce ne bo nic od tega postopka se bojim da bo njega bolj potrlo kot mene.ampak bomo preziveli se vse smo.drzim za punce,ki imate v naslednjih dneh teste za nardit da bo kaksna dobra novicka prisla na dan,ker tole je pa res ze polomija.joj jst mam se celih 11 dni do testauser posted image ampak se probam cim manj obremenjevat in si pridno vstavljam utrogestan.gremo pozitivno!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?