xdmx
|
Jst sem že pred nosečnostjo kdaj imela 54 kg, štartala sem pa z malo manj kot 52. Na današnjem pregledu sem imela 54.8 :) Tako da ni še krize... Jst sem tudi imela za "večerjo" vrečko tortilija čipsa (in za zajtrk), kinder čokolade, Kruh s pršutom (doma so veseli vsakega mesa, ki ga pojem) in sirom ter kislimi kumaricami, na že prepoln želodec od kosila, ki je bil cela skledica Pad Thai-a v moji najljubši restavraciji. :) Tako da...sem vesela, da niso kile še bolj narastle. Danes sem imela pregled, mali/a je že ful velik/a (vsaj meni se zdi), je bila bolj mirna, spol se še kar ne vidi...Dugače sem pa videla srček, ki bije, merili se pa nismo več. Zgleda vse OK, hematoma ni videt, ampak jst se bom paila še naprej, ker G. pravi, da ni pomembno, če se hematom vidi, da krvavitev je lahko iz več razlogov...Verjetno je hotel povedati, naj se pazim še naprej. Dosti počivam, edino včeraj sem bila v LJ, ker sem imela izpit. 13.3. imam naslednji pregled, dobila sem tudi napotnico za odvzem krvi za toksoplazmozo, za morfologijo ni bilo pa nič rečeno. Amy Z, tebi j kaj rekel? Sem pa bila še v Baby centru po pregledu in se zagledala v Mutsya, takega zelenega. Super je! Ampak z mojim sva se že včeraj vdarla, ker pravi zakaj rabljen voziček ni dober...zgleda je decom vseeno. No, pa sej mu je jasno, sam predragega pa po moje ne bo hotel kupiti, tako da mislim, da bom izbiro njemu prepustila, pa naj pripelje domov kar hoče. Konec koncev je veliko dobrih vozičkov, samo jaz po moje ne bom imela veselja iskat. Vem samo, da bi rada 4-kolesnika z napihljivimi gumami, da je dosti kompakten, stabilen in to je po moje to...:) Za ostale stvari ne bom komplicirala...ker bodo naši malčki poletni, ne bo potrebno veliko oblačilc za začetek, potem pa po potrebi. Posteljico mislim, da bom dobila od bratranca, previjalno, pa od sestrične. Fajn je, ker je mami patronažna, tako da tudi s tem ne bo problema...in to je to...:) Lahko še pri meni dopolnete podatke. Kraj: Brežice, starost 29., nosečnost: 2. in tole bo prva bebica. Lep, sončen dan vsem skupaj..:)
|