|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
16.2.2012 12:00:15   
vali88
nikolinca.....jas bom v soboto točno v 20 tednu pa sem pridelala že 7kguser posted image
upam da to ni preveč....drugače se mi ne pozna da sem se zredila ker imam hlače št 34.....trebuh pa mam ogromen :)

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.2.2012 12:02:59   
Katka86
Ojla in pozdravček vsem novim!

ewo js sm v 20.tednu pa sm pridelala 4 kile, tako da jih mam zdej 61. Nism pa še dosegla svojega maksimuma kilaže, ki sem jo mela pred parmi leti (brez nosečnosti).

Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.2.2012 12:09:30   
nina166
Dobrodošle nove user posted image

Kile: jaz sem v ponedeljek dopolnila 18. teden, tako da sem zdaj v 19. in sem se ravno včeraj tehtala....me je skoraj kap...pridelala sem že 6,6kg...tako, da sem zdaj sprejela sklep, da ne jem več čokolade in sladkarij...upam, da mi bo uspelo user posted image

Pri nas pa tako piha...in taki snežni zameti so, da sem komaj prišla do vrtca, da sem hčerko peljala...upam, da bo zdajle kaj boljše, ko grem ponjo

Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.2.2012 12:14:42   
nikolinca
vali88 uuu , če bi se jst toliko zredila bi bila ko sumouser posted image pri tebi pa ni panike, ker si verjetno bl suhica. Ko sem zanosila sem imela 67,5kg sedaj jih imam pa 70kg, pa ti?

katka86 ti si tud potem suhicauser posted image blagor se vama , ker lahko jesta vse kar vama srce poželi, no sej jst tud ampak mal pazim na prehrano.V prviuser posted image sem se zredila 22kg ampak sem bila tudi suhica takrat in ni bilo take panike sedaj se pa malo pazim, da ne jem bedarijuser posted image

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.2.2012 12:19:18   
Katka86
No js morm rečt, da nič ne pazim...moja najljubša hrana so pice... al ob 7 zjutraj al ob 23 zvečer.... sploh ni važno. ne jem pa nič sladkega, ker sem mela glivična vnetja od začetka pa sm se začela malo pazit. Drugače pa sm od začetka bolj jedla, ker mi je blo slabo, če nism bla sita....zdej pa jem pač ko sm lačna... nimam nekih ur določenih kdaj morm jest. Zradila sm se pa v prsi user posted image , rit pa bedre....zdej ko se mi je pa trebuh začel poznat pa se mi zdi da me je sam trebuh :D

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.2.2012 12:19:52   
nikolinca
nina166
svetujem ti ,da črtaš sladkarije in razne bedarije, ker pomaga , jem normalno in sem pridela 2,5kg ttko , da sem kr vesela, no včasih si pa tudi kaki kos torte privoščim user posted image no ta vikend bom pa tudi kak krof pohamalauser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.2.2012 12:26:51   
vali88
Jas pa obožujem zadnje čase krofe......pa vsaki 2 - 3 uri bi nekaj jedla..... am ja ob začetku nosečnosti sem mela 51 ...zdai pa že malo čez 58kg
Nebi se rada fejs zredila, ker pol bo grdo zgledalo. Zadnjica pa bedra suha...trebuh pa bo velik, ker zgleda da mi gre vse v trebuh :)

Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.2.2012 12:27:17   
vali88
Jas pa obožujem zadnje čase krofe......pa vsaki 2 - 3 uri bi nekaj jedla..... am ja ob začetku nosečnosti sem mela 51 ...zdai pa že malo čez 58kg
Nebi se rada fejs zredila, ker pol bo grdo zgledalo. Zadnjica pa bedra suha...trebuh pa bo velik, ker zgleda da mi gre vse v trebuh :)

Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.2.2012 12:27:41   
*bobika*
bravo vse srečnice ki ste na polovici in pod 5 kg.. jst sem v 18.tednu pa že na 6kg plusa .. no ampak se ne sekiram ..ker se ne bom odrekala ničemur ..sploh pa prihaja vikend krofov user posted image  ..pice bi tud jst kr naprej jedla, pa ok bi blo da si jo doma nardim iz polnozrabte moke, samo se mi ne da .. diši mi mcdonalds in sladkarije , pa čipsi ..

Neposredna povezava do sporočila: 2159
16.2.2012 12:28:21   
afnica mala
kg- sem še vedno na minusu  - 1,7 kg...samo ker sem shujšala prva 2 meseca 5kg, sem jih zdaj nazaj 3,2 dobila- se mi zdi, da vse v trebuh user posted image , ogrooomen je že...
     v 1 user posted image  sem štartala z 8kg manj, pa zredila 16kg, tokarat moram končat na istem-torej se lahko zredim še 10 kg...samo če bom morala počivati zaradi otrdevanja- ne vem...jem pa vse, krofe, čokolade, kruh, čeprav me hoče spet vnetje nekaj hecat, bom morala zdaj mal pazit.....se pozna, da imam dobro prebavo- gre vse ven, sploh če en Barkafetov capucin spijemuser posted image (nekje 14 % kofeina)

Neposredna povezava do sporočila: 2160
16.2.2012 12:29:39   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

kg- sem še vedno na minusu  - 1,7 kg...samo ker sem shujšala prva 2 meseca 5kg, sem jih zdaj nazaj 3,2 dobila- se mi zdi, da vse v trebuh user posted image , ogrooomen je že...
    v 1 user posted image  sem štartala z 8kg manj, pa zredila 16kg, tokarat moram končat na istem-torej se lahko zredim še 10 kg...samo če bom morala počivati zaradi otrdevanja- ne vem...jem pa vse, krofe, čokolade, kruh, čeprav me hoče spet vnetje nekaj hecat, bom morala zdaj mal pazit.....se pozna, da imam dobro prebavo- gre vse ven, sploh če en Barkafetov capucin spijemuser posted image (nekje 14 % kofeina)

aja, sem pa v 17 tednu

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
16.2.2012 12:30:53   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

bravo vse srečnice ki ste na polovici in pod 5 kg.. jst sem v 18.tednu pa že na 6kg plusa .. no ampak se ne sekiram ..ker se ne bom odrekala ničemur ..sploh pa prihaja vikend krofov user posted image  ..pice bi tud jst kr naprej jedla, pa ok bi blo da si jo doma nardim iz polnozrabte moke, samo se mi ne da .. diši mi mcdonalds in sladkarije , pa čipsi ..

aja,točno, zvečer vrečka tortilja čipsa in kisla smetana- njami user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
16.2.2012 12:51:09   
amyZ
Jaz sem v nedeljo dopolnila 16tednov, trenutno sem v 17 tednu, in sem pridobila 1kg od prvega tehtanja v 6 tednu. Sem pa štartala z 54,5kg, sedaj pa jih imam 55,5kg. Ja tiste bolj suhcene se naj bi zredile več, kar je verjetno normalno. Jaz sem se že pred nosečnostjo zredila iz 52kg (moja idealna, v kateri se dobro počutim) na 54. Sem pa velika samo 160cm. Bomo videli pa kako bo šlo gor, baje tudi če gre kasneje, ne pomeni, da ne moremo pridelati veliko kg. Sicer pa je do mojega 20t še 3 tedne user posted image  kar lahko številke še močno spremeni.

Drugače pa moram reči, da se lahko zahvalim svoji prebavi, namreč lahko jem karkoli, nič kaj ne pazim, jem tisto kar mi paše. Res pa je, da sem pred nosečnostjo (sploh poleti) pridelala tiste 2 kg predvsem zaradi večernih prigrizkov, ki so izgledali takole: 1l sladoleda zame in za mojega dragega ob TV ali vrečka čipsa ali tortilje z omakco ali kokice iz mirkovalovne (z maslom) ali kaj podobnega. In potem ti nič ne more pomagati, da se ne bi kje poznalo. Sedaj pa tega ne počnem več, ker mi tudi ne paše. Sreči!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
16.2.2012 13:16:10   
xdmx
Jst sem že pred nosečnostjo kdaj imela 54 kg, štartala sem pa z malo manj kot 52. Na današnjem pregledu sem imela 54.8 :) Tako da ni še krize...

Jst sem tudi imela za "večerjo" vrečko tortilija čipsa (in za zajtrk), kinder čokolade, Kruh s pršutom (doma so veseli vsakega mesa, ki ga pojem) in sirom ter kislimi kumaricami, na že prepoln želodec od kosila, ki je bil cela skledica Pad Thai-a v moji najljubši restavraciji. :) Tako da...sem vesela, da niso kile še bolj narastle.

Danes sem imela pregled, mali/a je že ful velik/a (vsaj meni se zdi), je bila bolj mirna, spol se še kar ne vidi...Dugače sem pa videla srček, ki bije, merili se pa nismo več. Zgleda vse OK, hematoma ni videt, ampak jst se bom paila še naprej, ker G. pravi, da ni pomembno, če se hematom vidi, da krvavitev je lahko iz več razlogov...Verjetno je hotel povedati, naj se pazim še naprej. Dosti počivam, edino včeraj sem bila v LJ, ker sem imela izpit.

13.3. imam naslednji pregled, dobila sem tudi napotnico za odvzem krvi za toksoplazmozo, za morfologijo ni bilo pa nič rečeno. Amy Z, tebi j kaj rekel?

Sem pa bila še v Baby centru po pregledu in se zagledala v Mutsya, takega zelenega. Super je! Ampak z mojim sva se že včeraj vdarla, ker pravi zakaj rabljen voziček ni dober...zgleda je decom vseeno. No, pa sej mu je jasno, sam predragega pa po moje ne bo hotel kupiti, tako da mislim, da bom izbiro njemu prepustila, pa naj pripelje domov kar hoče. Konec koncev je veliko dobrih vozičkov, samo jaz po moje ne bom imela veselja iskat. Vem samo, da bi rada 4-kolesnika z napihljivimi gumami, da je dosti kompakten, stabilen in to je po moje to...:)

Za ostale stvari ne bom komplicirala...ker bodo naši malčki poletni, ne bo potrebno veliko oblačilc za začetek, potem pa po potrebi. Posteljico mislim, da bom dobila od bratranca, previjalno, pa od sestrične. Fajn je, ker je mami patronažna, tako da tudi s tem ne bo problema...in to je to...:)

Lahko še pri meni dopolnete podatke. Kraj: Brežice, starost 29., nosečnost: 2. in tole bo prva bebica.

Lep, sončen dan vsem skupaj..:)

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
16.2.2012 13:27:17   
amyZ
Mene je na morfologijo poslal v Ljubljano v porodnišnico, da lahko pregledajo nogice. Šele ko sem mu omenila možnost prirojene napake. Če pa drugače on izvaja morfologijo pa ne vem, verjetno. In če jo, boš verjetno imela 13.3., ker bo že čas. Če ne pa povprašaj.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
16.2.2012 13:47:51   
me ni
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

vali88 uuu , če bi se jst toliko zredila bi bila ko sumouser posted image pri tebi pa ni panike, ker si verjetno bl suhica. Ko sem zanosila sem imela 67,5kg sedaj jih imam pa 70kg, pa ti?

katka86 ti si tud potem suhicauser posted image blagor se vama , ker lahko jesta vse kar vama srce poželi, no sej jst tud ampak mal pazim na prehrano.V prviuser posted image sem se zredila 22kg ampak sem bila tudi suhica takrat in ni bilo take panike sedaj se pa malo pazim, da ne jem bedarijuser posted image

user posted image  nikolica imava pa enako težo. Tudi jaz sem štartala s 67kg , sedaj konec 18.tedna jih imam pa 70. Celo življenje se že ubadam z odvečnimi kilogrami. Največ sem jih pridelala ko sem bila stara 23let, kar 73kg, ampak z voljo (prehrana in šport) sem pri 25ih tehtala 57kg. No potem je šlo spet gor, pa dol, vedno pa nekje 63kg. Lani nisem toliko kolesarila kot predlani, pa tableti so naredili svoje, tako da sem nosečnost začela s 67kg. Se ne bojim nabranih kilogramov, ker vem, da sem jih sposobna tudi izgubit brez večje lakote in odpovedovanja, samo malo več teka in kolesarjenja pa bo.

Kar se tiče vozičkov, tudi jaz malo ogledujem modele in barve. Zaenkrat so mi všeč Quinny freestyle, MaxiCosiMura in Mutsy. 3 ali 4 kolesnik ni važno, samo da je modre ali rudeče barve. Če bo kakšna dobra ponudba rabljenih se bom verjetno odločila za rebljenega, če pa ne bo, sem pa pripravljena tudi novega kupit.

Meni se krvavitev iz danke pojavi le v primeru zares trdega blata (verjetno mi rani analno odprtino). So pa hemoroidi nadležni a na srečo odpravljivi. Bolj me skrbi da ne bi po očetu podedovala zlate žile.

Maat meni je AC delala dr.Reševa in takoj ko je opravila, je vzela plašč in odšla, tako da glede na to, da sem bila prva na vrsti v sprejemni za AC, je verjetno edino meni on opravila AC. V sobi pa sem eno uro ležala s pacientko, mislim da, iz Kostanjevice na Krasu. Zaenkrat zaradi AC nisem imela problemov, pa upam, da bo pri tem tudi ostalo. Še izvide počakam, pol pa u šopinguser posted image

Lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
16.2.2012 14:29:50   
julieb
Teža - grozna tema, moje so enake kot na izhodišču, skače samo za 0,5 gor in dol, odvisno kdaj stopim na vago. Kile se mi enako spreminjajo kot v prejšnji nosečnosti, šele po 20. tednu se je začelo poznati tudi na vagi.
Trebuh je pa tak kot, da sem pojedla košarkaško žogo.
Tedni 16t 4d.

Dobrodošle vse nove, seznam bom urejala zjutraj ko je tamali v vrtcu.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.2.2012 14:32:52   
amyZ
Jaz sem včeraj dobila kupone iz Baby centra in večina mi jih hodi napoti. Verjetno bom porabila 20% popusta na izdelke Tommee Tippee, 10% na avtomobilske sedeže se mi zdi premalo, ker so v akcijah precej cenejši. Potem na cotke je 3 za 2. Imam pa kupon, pri katerem dobiš, če kupiš voziček nad 400€ za 50€ bonov. Tole slednje bi se splačalo, vendar nimam nobene kolegice, ki bi rabila voziček, da bi ji ga dala. Tako da, če katero zanima. Aja, je pa treba uporabiti tele kupončke oz. opraviti nakup do konca meseca (29.2).
So se pa dobili ti kuponi, če si v zadnjem času kaj kupoval in imaš kartico.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.2.2012 14:52:21   
*bobika*
ME NI ... a ni to isto? hemeroidi in zlata žila?

"Hemoroidi ali zlata žila so najpogostejši vzrok krvavitve iz zadnjega dela črevesa. Hemoroidni venski pletež je normalen preplet žil okoli anusa težave pa se pojavijo, ko se vene zaradi stalnega pritiska in drugih dejavnikov povečajo."

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.2.2012 14:56:56   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Jaz sem včeraj dobila kupone iz Baby centra in večina mi jih hodi napoti. Verjetno bom porabila 20% popusta na izdelke Tommee Tippee, 10% na avtomobilske sedeže se mi zdi premalo, ker so v akcijah precej cenejši. Potem na cotke je 3 za 2. Imam pa kupon, pri katerem dobiš, če kupiš voziček nad 400€ za 50€ bonov. Tole slednje bi se splačalo, vendar nimam nobene kolegice, ki bi rabila voziček, da bi ji ga dala. Tako da, če katero zanima. Aja, je pa treba uporabiti tele kupončke oz. opraviti nakup do konca meseca (29.2).
So se pa dobili ti kuponi, če si v zadnjem času kaj kupoval in imaš kartico.

tud jst sem jih dobila, ampak kaj ko mojega vozička še ni v prodajalnah .. ga dobijo šele marca ... pa čakam spet na uno akcijo, nad vsakih 50€ dobiš 10e dobropisa..to se mi še bolj splača.. upam da bo nekje maja.. user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.2.2012 16:06:11   
alysa
Včeraj sem imela pregled in je vse Ok. Danes sem po 14-dnevih ponovno v službi. Me od vsega, kar me je počakalo, močno boli glava user posted image . Naslednji pregled imam 7. 3.

Zredila sem se že 4 kg, mi kar hitro gredo kile goruser posted image , bom tudi jaz morala malo pazit (predvsem sladkarije), ker imam še nekaj zalog od prejšnje nosečnostiuser posted image , zato upam, da se bom sedaj malo manj zredila.

Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.2.2012 16:24:37   
TinKkara
[/
AC:

vprašanje za tiste, ki ste imele AC. Ali ste tudi ve dobile odpustno pismo, da se je potrebno pokazati ginekologu od 2 do 3 tedne po AC? Ali ste se oz. se boste? Jaz sem naročena točno 4 tedne po AC itak na morfologijo in se mi ne zdi potrebno, da bi šla 1 teden pred tem še na en pregled. Počutim se ok, nobenih težav in z angel care tudi ponovno slišim srčka. Sem pa klicala včeraj med. sestro in me je kregala, da moram poklicat ginekologa in se z njim posvetovat, ali je potrebno ali ne. A njega dobit na tel, je loterija. Pomojem, da bom šla kar na redni pregled po 4 tednih po AC in upam, da bo vse ok. Kaj pravite ve????

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.2.2012 19:34:01   
bincha
živjo, spet se malo javljam user posted image

ah kile... jst jih imam + 6-7 (malo niha...) sem pa noseča 20 t - v nedeljo bo že 21 tednov...
bo že, zaenkrat je vse v trebuhu in v joškah (vsaj zdi se mi tko), počutim se pa super! Tko, da je že kot zgleda vse ok, tudi kri in vodo imam vredu - nazadnje sem imela spet zelo dobro kri hb (ali je to hemoglobin al nekaj tazga...) sem imela 142 (meja je baje 90)...

mi pa paše sladko... me zagrabi kar naenkrat, pa pudingi in sladoled, pa čokolada mljask... še dobro, da sem do 5h vsak dan v službi in velikokrat še potem do 8h na faksu in nimam časa jest in kupovat sladkarije... drugače bi bila že ogromna in verjetno s sladkorno user posted image

vbistvu mam kar dober apetit za vse vrste hrane user posted image

glede vozičkov, meni je všeč eden od firme ed-re-ma, model vektor (drugače mi ni znana firma), je pa cel komplet za 400 EUR (prodajajo ga pa v spletni trgovini mali vragci)
piše pa, da jih trenutno ni na zalogi, a lahko oddaš povpraševanje in ga vrjetn potem priskrbijo... ne vem.. jst bom oddala povpraševanje potem bom pa videla kako bo
je pa tako, da ga lahko greš potem v lj pogledat še v živo (je napisana tel.št. katero pokličeš)

v nedeljo gremo na dopust- v dolomite - moji bodo smučal in bordal jaz bom pa knjige brala in kužka sprehajala user posted image
komaj čakam..

lp

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.2.2012 6:38:10   
Maat
Tinkkara, meni ni nič pisalo, niti naročili nam niso. Drugače pa imam jaz pregled čez 10 dni, kar je točno 3 tedne od AC.

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.2.2012 8:03:15   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara

[/
AC:

A njega dobit na tel, je loterija. Pomojem, da bom šla kar na redni pregled po 4 tednih po AC in upam, da bo vse ok. Kaj pravite ve????

Kaj pa če mu pošlješ mail? Mojega gin. je skorajda nemogoče dobiti na telefon, tako da...jaz mu kar mail napišem in mi vedno odgovori. Mi je pa tudi rekel da mu je všeč takšen način komunikacije, da se ga ne moti s telefonom. Poskusi!

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......