|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
15.2.2012 10:38:15   
Anonimen
Pomoje neto, ne me pa držat za besedo.

dr. K

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
15.2.2012 10:50:15   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
nena29,? let,?user posted image , 0 , ,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10

SKUPAJ NAS JE user posted image :
23

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
16.2.
Smrketa1
17.2
johana
20.2.
čiba
kris555
21.2.
turquoise
Bloocek
28.2.
GregUr
1.3.
anckica
2.3.
Srčekgirll
soncnica87
Aninchy
5.3.
cebelica
nena29
6.3.
dr.Knowitall
darchy82
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
15.3.
KM

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.2.2012 11:08:35   
amaddeja
Ker imam slabosti čez cel dan imam pripravljeno, da skos nekaj jem, ker drugače mi obrača želodecuser posted image , prsi me ponoči ful bolijo, tako da se skos obračam in utrujenost me spremlja čez cel dan. Ponavadi imam ful energije in sem zdaj čisto zbegana, kar naenkrat bi samo ležala.Moj buši je že kar zrastel za 2 mesec, starih hlač ne uporabljam več, ker me vse tišči in sem mogla it malo nabavit.No to,da imam velik trebuh so nekateri že opazili, ker opazim kam me gledajo.Zdaj malo prekrivam s širokimi majcamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.2.2012 11:13:15   
amaddeja
Pa vsem novim nosečkam user posted image user posted image želim srečno v pričakovanjuuser posted image

(odgovor članu amaddeja)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.2.2012 11:39:59   
Abrakadabra
Princess, pojdi na izračun plač in tam vpiši svoje bruto plače in ti bo itak potem vrglo ven bruto in potem neto. Za tiste mesece, ko pa nisi zaposlena, se pa šteje 55% od osnovne plače. Se pa porodniška izračuna glede na povprečje vseh plač v 12mesecih.

(odgovor članu amaddeja)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.2.2012 11:47:40   
amaddeja
Zdaj sem se naročila na prvi pregled in sem naročena šele v 11.tednu. user posted image Tako je to ampak itak moram zamenjat ginekologinjo, ker ta je obupna.

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.2.2012 11:56:41   
princess13
Pa kaj se grejo te ginekologinje!!!! V 11 tednu?!! Pa to niso normalni!! user posted image Takrat se je treba že na NS naročit! Me prav zanima kdaj bo mene naročila. Do 9 tedna počakam, pol pa kličem!
Abrakadabra, hvala user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 15.2.2012 11:57:40 >

(odgovor članu amaddeja)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.2.2012 12:36:19   
cebelica81
amaddeja, če misliš G menjat potem to stori pred prvim pregledom. Po prvem pregledu se ful upirajo, kako da so neke težave z zavarovalnico. Vsaj tako so se meni izgovarjali, ko sem v 1. nosečnosti to želela. Potem sem ga vseeno dobila, ampak sem se res trudila.

Neposredna povezava do sporočila: 483
15.2.2012 12:39:46   
čiba
Jaz sem pa danes takooo tečnauser posted image user posted image user posted image Kar nič mi ne odgovarjauser posted image user posted image user posted image

amaddeja: potem se pa kar prej naroči na NS, ker se zna zgodit, da bo potem že prepozno.

< Sporočilo je popravil čiba -- 15.2.2012 12:40:24 >

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.2.2012 13:08:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Jaz sem pa danes takooo tečnauser posted image user posted image user posted image Kar nič mi ne odgovarjauser posted image user posted image user posted image

Sva potem že 2. Me je nekaj tako iz tira vrglo, da sem prav znervirana. Komaj čakam, da bo ura pol 6ih, da grem lahko razčistit zadevo.

dr. Knowitall

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
15.2.2012 13:23:23   
mmojka
Ojla punce,

joj tuki se vam pa pridružujem... tudi jaz sem tako tečna danes. Grozno, res user posted image  Ves svet mi gre na živce pa sploh ne vem zakaj. Partner ima tudi neke spremembe v službi, ki še ne vem ali bodo vplivale na nas vse. Pa je to nek stres... Bedno!
Pa kot cunja sem. Nič se mi ne da, nobene volje za delat user posted image  Pa še mali ima zdej eno tako obdobje, ko je takooooooooooooooooooooooooo siten. Nič mu ni prav user posted image  Mah bo že, itak so skoz neke faze...
Vsaj slabosti še nimam. To je dobro.

Spim pa zadnje dni tako slabo pa take žive sanje imam. Tudi ve? Vsak dan sanjam neke bivše. Kr neki user posted image

Bi pa čestitala vsem, ki ste že bile na pregledu in je bilo vse ok.

Mene ste pozabile dodati na seznam. Me boste pa zdaj, a ne? 1.pregled imam 12.3.
Ker bom takrat začetek 10.tedna se sprašujem ali naj se tudi jaz prej naročim na NS. Kaj menite? Sem pozabila, ali se NS dela do začetka ali do konca 14.tedna?

Pozdravčki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.2.2012 13:39:58   
kris555
amaddeja, kako so G čudni. Saj ne da se pritožujem. Moj G me je naroču 7t 1d,
tebe pa v 11t. Kdo bi razumel. user posted image
Sicer je sestra rekla da se ne bo nič vidlo, ampak G je tak odloču. user posted image user posted image

Pa ne moreš teč da bi prej, ker te npr. ful boli tam spodaj?!
Recimo kak izgovor....

(odgovor članu amaddeja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.2.2012 13:44:12   
kris555
mmojka baje se NS dela med 12 t in 14t. Po moje do konca 14tedna.

Jaz sem pa končno super spala, celih 7 ur brez prekinitve. Prejšnje dni sem spala 3 ure
potem sem bla pa ko sova. Še mojga sem budila da se pogovarja z mano. Je šlo za
5 minut potem pa je zapadu nazaj v globoko premišljevanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.2.2012 14:08:41   
anckica
Abrakadabra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za UZ in pikico!
nena29, bloocek dobrodošli in čestitke za user posted image lepih in zdravih user posted image vama želim! Bloocek nama je na isti dan izračunal PDP, meni se tudi zdi najlepši datum user posted image
darchy82 držim pestke da bo vse ok in tudi bo, samo počivaj pa bo vse ok. In odlično da se je že srček videl user posted image user posted image user posted image user posted image
princess13user posted image user posted image user posted image user posted image za službico :))) blagor ker lahko delaš od doma, super user posted image

Veste kako sem napihnjena, imam tak trebušček kot da sem konec četrtega meseca user posted image Ni šans da zapnem hlače, me tako tišči, na srečo tehtnica kaže isto kg, tako da je notri zrak user posted image zaenkrat mi ni še nič slabo, krči so se pa tudi umirili. Joškice me pa še bolita, še posebaj ponoči, me bolečina dostikrat zbudi.
Crknjena sem da ni za nikamor! Sem morala danes za faks seminarsko delat in sem komaj končala + učit se moram, grrrr
Nimam pojma kako bom to izvedla ker se mi že pri napetem filmu spi kaj bo šele pri učenju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
15.2.2012 14:12:34   
lelyka
pozdravček..
mene neki zanima..a katera ve,če lahko v nosečnosti pijem semena chia?
to je danes moj moz nabavil,pa ne vem,če to lahk tud ja pijem..in če lahko..zakaj je dobro:)
ce kakšna ve...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.2.2012 14:46:53   
anckica
lelyka- chia semena so zelo zdrava in jih lahko ješ, vse o temu sem napisala na 4 strani 

Neposredna povezava do sporočila: 491
15.2.2012 15:16:44   
lelyka
anckica hvala..sam še to..a to moras zjutraj,na tešče piti ali ni važno?a pa rok imaš ravno na moj roj.dan:)12.10:)

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.2.2012 15:19:11   
lelyka
anckica hvala..sam še to..a to moraš zjutraj piti,na tešče..ali ni važno?
aja pa rok poroda imaš na moj roj.dan:)

drugače pa mam jutri pregled..pa me kr mal zvija..:)

lp

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.2.2012 18:14:00   
anckica
Najbolše je na tešče, jst jih pijem skupaj z lanenimi semeni v jogurtu user posted image
Upam da bom res rodila 12.10....je pa zelo malo možnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.2.2012 18:14:30   
Bloocek
Jaz sem pa drugač čist ok s počutjem...mogoče sem celo manj tečna kot pred user posted image . Tak vsaj moj pravi. user posted image
Je pa res da ne smem niti kake čustvene reklame pogledat,ker mi kar solze tečejo,to pa res,kar jočem za vsako malenkost.user posted image Prej sem bla trda kot skala! user posted image
Sem pa takoooo zeloooo utrujenaaa...
Anckica  lep datum je,upam da ne bo otroček prehiteval ali zamujal user posted image

srčekgirll moj datum pregleda je 23.2. in ne 21.2. user posted image in to je tudi moj user posted image tak bom dobila najlepše darilo ko bom videla pikico! user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.2.2012 18:14:48   
anckica
Srečno jutri, takoj poročaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
15.2.2012 19:32:06   
chungalunga
Uuu, koliko nas že je in kako ste se razpisale, čvekice. user posted image  Sploh ne sledim, ker mi čas ne dopušča.
Vidim, da imate skoraj vse pred mano 1. pregled, pa toliko vas je, ki ste za mano po PDP-ju, hm user posted image  Itak bi šle vse že včeraj na pregled, če bi bilo možno ane? user posted image  Ma ja, tole čakanje tudi najeda. Jst bi pikico vidla. Komaj čakam! Verjamem, da je to en zelo čustveno nabit trenutek, ki ga nikoli ne pozabiš. Sploh za nas verjetno, ki gremo čisto prvič.
Eno vprašanjce - a greste na pregled s svojim dragim ali same?

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.2.2012 19:48:51   
Anonimen
Čungica, malo nazaj smo se o tem že razpisale. Večinoma G ne odobravajo partnerjev pri prvem pregledu, so pa dobrodošli na NS in morfologiji. Moj bo šel na prvi pregled z mano, ampak samo do čakalnice. Za vsak slučaj za čustveno oporo, če ne bo vse tako kot mora bit. Mi je bilo prejšnjič le prehudo se sami peljat z grozno novico domov. Še sedaj se čudim, kako sem sploh živa prišla iz LJ.

dr. Knowitall

(odgovor članu chungalunga)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
15.2.2012 19:58:59   
Bloocek
moj bo tudi šel zraven...se mi zdi da še bolj komaj čaka kot jaz. Vsak dan reče še 9x grem spat,še 8x grem spat... user posted image ko mala bebica! Tak da upam da bo lahko šel tudi pogledat malo pikico,ne samo v čakalnici čakat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.2.2012 20:09:41   
cebelica81
chungalunga, jaz grem na 1. pregled sama. Slabe izkušnje iz 1. user posted image , ko je moral zunaj čakati in mi je brezveze, da si dopust jemlje zato. Pa itak bo več videl potem na NS in morfologiji, ko bo user posted image že bolj živahen in bo G vse pokazal. Je ful fajn, ker si vsakič vzame ful časa in vse natančno pokaže, kje je kaj.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?