mmojka
|
Dobro jutro punce Nena29 dobrodošla! Lunika dobrodošla in čestitam za pregled Tudi jaz imam že enega jesenčka doma, ki bo nov dopolnil 3 leta Bo pestro, a ne? Amaddeja super za zamenjavo! Smrketa1 in Pattsy dobrodošli! GregUr tudi jaz imam bolečine v trebuhu tako ko ti me zbujajo ponoči. Včasih me tak krč spodaj, da se sploh ne morem premaknit. Čez dan je pa bolje. Se spomnim, da je bilo v prvo isto tako, da ni panike! Pikica010 držim pesti, da je to to in, da se nam tudi uradno pridružiš! Kris555 tudi jaz se trudim z rekreacijo. Zdaj hodim na spinning, drugače pa tečem (pozimi ne). Sem pa v prvi vodila aerobiko do 5 meseca pa ni bilo nič narobe. Je pa res, da se nisem več tako naprezala. Se mi je pa tam po 12 tednu začelo dozdevat, da mi utrip ful hitreje naraste in da sem hitreje zadihana pa sem delala bolj na izi. Nehala sem tečt, ker mi ni pasalo (bolečine tam spodaj), sem pa se sprehajala vse dokler nisem dobila kile (po 7. mesecu). No, potem sem morala pa samo počivat in ja, poznalo se je na kilah. Upam, da bo tokrat drugače. Drugače pa sem vama s Chungalungo fouš, ko gresta na morje. Jaz bi tud!!!!! Uživajta Drugače pa sem še kar v redu. Slabo (tisto zares) mi še ni. Edino ponoči in zvečer imam tak čuden občutek kot bi me hotla malo zgaga... Upam, da tako ostane. Se pa spomnim, da mi je v prvo šele po 7. tednu ratalo res slabo pa tisti okus v ustih...FUJ! Res držim pesti, da bo tokrat srugače. Vidim, da jamrate zaradi trebuščkov Baje je to zaradi upočasnjene prebave in napihnjenosti. Naj se zdaj še ne bi poznalo. Meni je še vse prav, hvalabogu. Imam pa zvečer malček trebuščka, samo zaenkrat izgleda tako kot, da bi se zredila. Imam pa tako pozno pregled, da upam da res ne bo prej kaj zrastlo, ker bi rada do nuhalne bila v službi tiho. Bo dovolj za danes Uživajte! papa
|