amyZ
|
Potem nisem samo jaz nerodna. Upam pa, da res ne bo ostalo tole, ker je včasih res živce parajoče. Zadnjič sem lupila pomaranče in so mi ene trije kosi zleteli po tleh. Mah... bolečine v trebuhu - mene včasih zašpika, včasih pa nekaj časa boli, predvsem čisto spodaj nad sramno kostjo. Pa potem mine, ampak ker je bilo na pregledu vse ok, je verjetno tudi to normalno in ok. Itak sem pa glede bolečine precej občutljiva in je verjetno občutek zato močnejši. Elieli - dobrodošla in čestitke! Sitnoba - vidim, da te dajejo hormoni. Sploh pa če si utrujena ni nič nenavadnega, da si sitna in da imaš vsega čez glavo. Tudi meni včasih tako pride. Saj bo minilo, mogoče rabiš ornk počitek, ki ti bo prinesel energije in bo potem lažje, ali pa si privošči kaj samo zase (domačo kopel, razvajanje, masažo) karkoli za sprostitev. Preverjeno stvar nekaj časa drži in se počutiš bolje, žal pa kasneje spet udari ven, če je preveč stvari v glavi. afnica mala - kako lahkotno je razmišljanje otrok, greš v porodnišnico in zamenjaš otročka pa je. Če nočeš fantka vzameš punčko. Ni problema. Hehe... Razen da je realnost drugačna. Mislim, da se bo sprijaznila, sploh ker bo videla da je ona itak starejša sestrica, glavna v bajti in da on čeprav je fantek nima kej tukaj za pritoževati se. Sicer pa ji lahko razložiš, da se bosta pa vidve igrale s stvarmi za punčke, ko bo mali večji se bo pa on z atekom igral fantovske igrice. Itak pa se lahko čisto obrne in bo bratec njen največji ljubljenček. bankc - ti imaš ravno obratni primer kot afnica mala Saj mali se bo že sprijaznil, verjetno so v takšnih letih ko nimajo najbolj radi nasprotnega spola, to se pa itak skozi leta spreminja. Najprej ne marajo punčk, potem pa postanejo čisto zaščitniški do njih, ker so le njihove sestrice (sploh ko te malce odrastejo). Pri nas pa tako sneži, da mislim, da nas bo čisto zamelo. Sicer padajo majhne snežinke ampak ful na gosto, tako da je vse čisto belo, tudi ceste. Res se fejst prijemlje, jaz pa grempotem še z avtom ven. Jah, moj pomaga domačim pa bo pri njih kosilo in potem sem seveda še jaz vabljena. Mi je pa čisto prav, ker mi spet ne bo treba kuhat.
|