|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
10.2.2012 10:31:57   
Abrakadabra
princess in kateri voziček ti je všeč? Joj, se spomnim, ko sem jaz izbirala vso opremouser posted image  Kolk veselja, navdušenja....  Piercing imam jaz samo v nosuuser posted image , za popek sem pa slišala, da kao nebi oviral, samo nekatere si ga dajo kr takoj ven, ko zvejo, da so noseče, pač iz strahu, če bi bilo kaj....malo se pozanimaj, kako je s tem.

cebelica81 ja v nosečnosti smo bolj podvržene vnetjem. Jaz jih imamo tudi, čeprav na vsake toliko jih imam tudi, ko nisem noseča, sem bolj občutljivauser posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.2.2012 11:15:37   
princess13
Čiba, sej verjetno, če počakam s piercingom še do prvega pregleda, ne bo nič hudega, kajne? Pol mi bo pa tak G povedala, kdaj ga moram dat ven.
Hehe, pri meni isto. Ves čas se zbujam, ker tud ne morem dolgo spat na enem boku. Ponoči sem mela ful krče, pa sem se vlegla na hrbet in si božala bušija, pol pa sploh ne vem kdaj me je zmanjkalo user posted image Naj ti čimprej mine še teh 10 dni! user posted image

Abrakadabra, evo link od vozička. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=237594
Samo tukaj, ko vidiš modro barvo, bi jaz mela vijolično (bolj temno vijolična). Samo na netu tega ni, v trgovini ga pa imajo in res je noro lep!! Pa še primerna je črno-vijolična barva tako za fantke kot za punčke user posted image Navdušenje je res na višku! user posted image

Kje si Anckica z novicami o pregledu?!?! user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.2.2012 12:01:34   
čiba
Princess: zelo lep voziček, mi je všeč in to prav ta barva na linkuuser posted image Verjamem pa, da je vijolično-črna tudi lepauser posted image Glede piercinga ti bo pa G povedala, ampak mislim, da, če te ne moti je okuser posted image

Jaz tudi čakam na novičke od Anckiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 303
10.2.2012 15:25:00   
cebelica81
Živjo punce.

Anckica, kje si z informacijami? Jih že težko pričakujemo user posted image .

princess13, res lep voziček. Midva sva v prvo naredila celo ekspertizo preden sva ga izbrala in ko sva povedala vse svoje zahteve so nama v BCju pokazali samo 3 user posted image , ostali pa niso ustrezali najinim zahtevam. Kot da sva imela vesoljske zahteve user posted image . No, na koncu sva ravno tega odkupila od sestre in smo zelo zadovoljni - samo barvo bi kakšno drugo izbrala, če bi sama kupovala.

čiba, user posted image user posted image user posted image za bruhanje. Držim pesti, da je bila to izjema. Jaz bruham (še) ne, niti nisem v prvo in upam, da tudi sedaj ne bom. Slabosti že nekako prenašam.

Jaz ponoči zaenkrat še ne hodim lulat. Grem pa takoj zjutraj in to po hitrem postopku user posted image . Upam, da tako ostane vsaj tja do enega 5. meseca. Čez dan sem pa itak ves čas na WCju. Še dobro, da imamo na vseh bencinskah WCje, ker sem zelo veliko na cesti user posted image .

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.2.2012 15:29:05   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0
?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,? let,1user posted image , 0, ?,??
johana, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
13.10.
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ?user posted image user posted image , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ?user posted image user posted image , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
18

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
17.2
johana
20.2.
čiba
21.2.
darchy82
turquoise
28.2.
GregUr
2.3.
Srčekgirll

soncnica87
Aninchy

5.3.
cebelica
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.2.2012 15:55:28   
Srčekgirll
Hejla!
No, da se vam še jst mal javim, vas trenutno sam na hitro preletim in dodam nove user posted image na seznamček.
Hm...kje naj začnem.....
Čestitke za user posted image in dobrodošla turquoise in amaddeja.
Moja dva fanta sta hieraktivca, en je bl trmast k tadrug, čeprav je tmali bolj hudiček, hehehe....drgač sta pa super fanta. Jst ju normalno dvigujem, a se bolj pazim. V šihtu malo bolj pazim, k mam tud težke stvari za dvigvat, a se znajdem da mi jih ni treba, ampak pol k bom povedala mi bojo itak vsi pomagal.
Modrci: v prvi user posted image sm mela mlce večje modrce k v drugi, jst sm si v drugi user posted image kupila modrce za dojenje v Kiku (zlo zadovoljna).
Počutje: mi je parkrat blo malce slabo, a ni lo krize.
Otroške obleke, oprema,...: jst hb sm jih ful dobila od drugih in nekaj sm jih tudi dokupila, tko da sm ful pršparala in jih bom tudi sedaj uporabljala, pa če bo bunčke (upam da ja), bom pač sam kako roza cunjo kupla, drgač pa vse od mojih dveh fantov). Košaro imam še od mojega očita (zlo lepo ohranjena in stara preko 50 let), zibka je še od mene, voziček mam še od prvega sina (dobila novga), tko da če bom kej še kupila, verjet na koncu, ko bom vidla kaj mi res še fali.
Spol: itak, da hočem vedet, tko k do sedaj, če nam je pa le ratal v tretje punčko nardituser posted image . Do sedaj mi v kitajski karti napoveduje user posted image
in pri obeh je tud obakrat pokazalo zauser posted image , tko da sm na pregledu sam dobila potrditev.
Jst mam pr obeh to knjigo: http://www.emka.si/moj-prvi-album-rumen/PR/68930,13160 in tudi sedaj jo bom kupila (mogoče user posted image
user posted image )
Piercing: Jst ga mam v popku in sm pol k me je motu (drgnil ob hlače) dala vn pa vsake tolko nazaj not, da se ni luknja zarasla, zdej pa ga spet nosim, če ga bi lahko ga bi do konca mela not.

Drgač pa čim manj stresa, nč slabega mislt, božajte bušije,.....
Tko, mislm, da sm preletela vse skoz. Zdej grem pa počivat al pa se z mojim dvema sinkoma igrat, verjetn prej touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 306
10.2.2012 17:18:36   
čiba
Meni kitajska karta kaže user posted image . No, bomo imeli pa še enegauser posted image user posted image Slabo mi ni bilo večuser posted image Čakam na Anckicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
10.2.2012 17:26:09   
Abrakadabra
Meni pa kitajska karta kažeuser posted image  user posted image  No, saj mi je v bistvu čisto vseeno, tudi če bi biluser posted image .

Jaz tudi čakam anckico

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.2.2012 17:43:51   
Aninchy
kitajski horoskop - prvič je pravilno pokazalo user posted image , zdaj pa kaže user posted image in upam, da se ne motiuser posted image

joj, anckica, nas pustiš na trnih...user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.2.2012 17:59:52   
anckica
Punce se opravičujem da tako pozno javljam kako je šlo...
Najprej hvala za vse lepe besede.
Da opišem kako je blo in mi povejte če je normalno:
pridem notri, pogleda kartoteko in mi čestita me da na mizo pogleda jajčnike, vse ok ni bolečine, pogleda z ultrazvokom se lepo vidi gestacijska vrečka v maternici, reče da okoli ni tekočina kar je super (pojma nimam kaj to pomeni in kaj bi pomenilo če bi bila), se oblečem in ga vprašam v katerem tednu sem pa mi reče vi to štejte zaenkrat v urah ker je komaj izsotanek user posted image  pa sem mu povedala da je bila ovulacije 17.1. in da če se ne šteje od prvega dne user posted image  tedne nosečnosti...in pol mi spet reče da sem čisto na začetku šele 4 teden in se zato nič ne vidi, mu povem da imam bolečine in krče in mi reče naj 3x na dan jemljem magnesol tablete + če ne bo pomagalo mi je predpisal buscopan tablete proti krčem, da ne bi prišlo do splava.... skratka bilo je vse zelo na hitro in kr neki.
Ampak hvalabogu sem razčistila pri sebi in sem si rekla da če bo bo če ne pa itak ne morem pomagat.
Princess13 če imaš krče kar jemlji magnesol meni ful pomaga, me skoraj nič več ne boli...

Neposredna povezava do sporočila: 310
10.2.2012 18:04:44   
anckica
Aja naslednji pregled imam 1.3.

Lep večer pupike pa božite bupije user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.2.2012 18:49:25   
mamica^2
anckica malo te je na hitro odpravil. Srčka tako kot tudi pri meni še ni videl ker je zadeva res še mičkena. že res, da se gleda nosečnost od zadnj M, ampak je tudi jasno da ne zanosiš takrat in je posledično lahko GV toliko manjša. Verjetno bo kaj bolj natančno lahko povedal G na naslednjem pregledu, ko bo zadeva večja. važno da je pikica na mestu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.2.2012 19:05:00   
lelyka
oila..sam ti ginekologi pa majo vsi neke svoje..meni je v sredo čist prepovedala magnesol..ker je rekla..da je sam vrečka..in da ni še otročička in da ne morem kr pit magnesol,da itak ne vemo kako bo z otročičkom..pa da so krčki itak povezani z maternico..in da magnesol mi bo kasnej prepisala..če bom imela krče,ko bo otročiček noter..
no v prvi nosečnosti sem ga samo v 35tednu pila..da sem zavirala porod,da sem pol rodila en teden pred rokom..
boo saj človek ne ve kaj je prav in kaj ne..

drugače je pa moja pikica šla sedaj k mojim staršem do nedelje..je klicala,da bi
jo mal oni meli,ker je niso ze cel teden videli:):)pa sem rekla,da ok,ker itak sem danes čist zanič...slabo mi skoz neki dela..tako,da bo pasalo malo prosti vikend..

aja pa glede dvigovanja je men moja G rekla..da naj malo naučim,da ko sedim,da naj mi sama v naročje spleza..pa jo pol dvignem pa po his nosim..čeprav naj bi jo čim manj..sam otroku kako to dopovedat je pa druga:)

nič grem..lep vikend..

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.2.2012 19:29:37   
princess13
O Anckica, lepo, da si se javla user posted image Hm, jaz sem si pa prvi pregled čisto drugače predstavljala. Bom razočarana, če me bo moja G tud tak na hitro odslovila user posted image Kaj nobene slikice nisi dobila? Pa kolikor vem, se nosečnost šteje od prvega dne zadnje menstruacije. Sej jaz krčev nimam tak hudih, da bi mogla kakšne tablete vzet. Pač na trenutke me tu pa tam špikne, al pa ponoči. Ni pa nevzdržno.
Maš pa kar hitro že drugi pregled user posted image Tam okrog bom jaz mela komaj prvega user posted image Srček pa bi se naj videl tam nekje po 5 tednu.
Glavno, da si zvedela, da je pikica na pravem mestu. Lahko si pomirjena in boš res več izvedela že kmalu user posted image

Kaj nuhalna je za plačat? Mogoče veste koliko?

< Sporočilo je popravil princess13 -- 10.2.2012 19:38:14 >

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.2.2012 19:45:03   
čiba
Anckica, mi je hudo za tak pregled, ampak pri meni je bilo v 1.user posted image isto, videla se je samo GV v maternici, potem drugič pa še srčka ne in so me čisto napsihirali. Super, da se vsaj vidi, da je v materniciuser posted image

lelyka: jaz malemu ne morem dopovedat, da ga ne morem nosit.

nuhalna je za plačat, morfologijo pa imamo zastonj, saj na bi bil to 2.UZ v nosečnosti, ki ti še pripada brez plačila.

kitajski horoskop (še 1x) je meni prvič narobe kazaluser posted image

Lep večer, grem malega spat spravituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
10.2.2012 19:50:36   
anckica
lelyka magnesol ne more čisto nič škodit, kvečjemu je zelo priporočljiv če imaš krče ali pa samo špikanje... Kasneje ga pa itak user posted image jemlejo tako kot si napisala proti otrdevanju bušija...
mamica^2 na žalost se je vidla samo vrečka in ne pikica, ampak je vsaj ta v maternici, tako da vem da ni IMN...
princess13 mislim da se zelo redkim v petem tednu vidi srček, se mi celo zdi da šele v šestem začne biti...ampak lej ne vem kako je čist točno...

Neposredna povezava do sporočila: 316
10.2.2012 20:08:41   
Srčekgirll
anckica, mene je v prvi user posted image G (sm mela enga druzga) lepo pregledal vagin., dobila slikco,... sm mu povedala, da mam krče in je reku, da se pač maternica širi. V drugi user posted image mi je pa G (drugi)naredu 3x vagin. pregled in pol vsakič UZ in če bi hotla slikce bi jih vsakič dobila, zdej mam pa ginekologinjo, (k je šel G v penzijo sam v P pa še vedno baje dela), in upam, da mi bo tud tko velikokrat nardila UZ. Aja, pa men so rekli da magnezij pomaga za krče.

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.2.2012 20:13:06   
Srčekgirll

user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma, kraj poroda, spol 

user posted image

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2
user posted image ,user posted image , PO,??
2.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
3.10.
darchy82, 29 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,
??
6.10.
Srčekgill,29 let,3user posted image 2user posted image user posted image , PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0
?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Celje,
??
10.10.
čiba ,
,2user posted image ,1user posted image ,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
12.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
13.10.
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
16.10.
princess13,29let,1user posted image , 0, ?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ?user posted image user posted image , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ?user posted image user posted image , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
21.10.
22.10.
23.10.
user posted image
24.10.
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
18

user posted image Z DVOJČKI :
PRIČAKUJEMO:      

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.2.
anckica
14.2
Abrakadabra
17.2
johana
20.2.
čiba
21.2.
darchy82
turquoise
28.2.
GregUr
1.3.
anckica

2.3.
Srčekgirll

soncnica87
Aninchy

5.3.
cebelica
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga

NS:

VSE NOVE user posted image , PROSIM DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

Neposredna povezava do sporočila: 318
10.2.2012 20:15:11   
anckica
Srčekgirll sej možno da bi meni tudi dal slikico, če bi mu rekla, sam kaj nej z njo če je samo vrečka, bom počakala do 1.3. in takrat bom rekla da jo hočem. Pri mojem G je tako da na vsakem pregledu dela UZ in samo prvega zdej moram plačati...

Neposredna povezava do sporočila: 319
10.2.2012 20:23:27   
cebelica81
anckica, lepo da se vidi vrečka. Za vse ostalo je pomoje tudi še prezgodaj. Naslednji pregled pa imaš par dni pred mano. Takrat bi se pa moralo vse videti user posted image . Pa držim pesti, da si bo takrat G malo več časa vzel.

Nuhalna je plačljiva. Bratova žena jo je imela pred nekaj tedni in sta dala 60 EUR. A morfologija je tisti pregled v 20. tednu?

Jaz sem imela to srečo, da mi je G v prvi nosečnosti vsakič naredil UZ. Upam, da bo tudi tokrat tako, saj se mi zdita 2 UZ čisto premalo user posted image . Aja, pa nič ni bilo narobe ali kritično ali kaj. Razen tega, da se malčica ni in ni hotela obrniti, no in se na koncu tudi ni - očitno ni hotela z glavo skozi zid user posted image .

A je še katera stereotipna nosečnica, ki ji pašejo kumare user posted image . Jaz jih v celem letu nisem toliko pojedla kot v zadnjih tednih. Še dobro, da me kdo ne vidi user posted image .

Kitajski horoskop tudi meni ni prav pokazal. Sedaj pa tudi kaže na fantka, ampak mislim da bo ponovno punčka. Itak pa če greš gledat kolikim procentualno pokaže prav je cca 50% - zakaj že user posted image fantek, punčka.

Neposredna povezava do sporočila: 320
10.2.2012 20:29:19   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81

Nuhalna je plačljiva. Bratova žena jo je imela pred nekaj tedni in sta dala 60 EUR. A morfologija je tisti pregled v 20. tednu?

Tudi jaz sem dala toliko za NS v 1.user posted image . Ja, morfologija pa je po 20. tednu.

Jaz sem imela pri svoji G 3 UZje. 1., ko je bila samo vrečka 2., ko se ni srček videl in 3., ko se je videlo vse, potem pa pri njej nobenega več. Zato sem šla tudi na nuhalno, pa morf. sem imela potem, je moja G ne dela, da napotnico za drugam.

< Sporočilo je popravil čiba -- 10.2.2012 20:30:06 >

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.2.2012 20:31:09   
Abrakadabra
anckica ne vem, kaj naj rečem, pač nekateri G nimajo občutka. Jaz bi se verjetno zjokala, če bi se kakorkoli neprijazno do mene obnašal moj G. Takrat si pod stresom, hormoni delajo 100/uro in smo vse občutljive in vsaka napačno besedo vzamemo za grozno. Njemu je to rutina, zato tako na hitro. On ima vsak dan po ne vem koliko takih primerov, me smo pa vsaka zase edinstvena.... Tako je, nimamo kaj. 

Ne vem, zakaj tako zgodaj naročajo, če se recimo vidi potem samo vrečka. Pač ima vsak G svoj  način, samo se mi zdi, da je tudi za žensko bolj sproščeno, če se že vse vidi in bije srček.   Jaz bom skoraj v 8t, ko bom imela pregled. Upam, da se bo vse lepo videlo.

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.2.2012 20:35:02   
Abrakadabra
Meni pa ne pašejo kumaric, v bistvu mi skoraj nič ne pašeuser posted image   Danes se mi lušta en tak hud biskvit s kakšnimi jabolki. No, pa ga nimam od kje dobit, za peko pa nisem tolk ne vem kajuser posted image

cebelica81, tudi moj se ni obrnil, no do 35t, potem so ga pa obračali ;)

Neposredna povezava do sporočila: 323
10.2.2012 20:48:43   
čiba
Abrakadabra: se čisto strinjam s tabo glede tega psihiranja nosečnic s prezgodnjimi pregledi. Mene je spet naročila zelo zgodaj in me je kar groza, da se spet kaj ne bo videlouser posted image In potem to mučno čakanje naprej...

Kisle kumarice mi ne pašejo, sem pa dobila napad na čokolado, ki ga trenutno dokaj uspešno branimuser posted image Pa vsak dan si naredim skledo solate, to mi pa pašeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
10.2.2012 20:54:49   
cebelica81
Abrakadabra, a so ga uspeli obrniti? Meni so jo namreč obračali v 37. tednu. Mučili so me 40 minut, pa se ni dala. Potem sem jo pa kar lepo z ritko naprej rodila. Bo pa v drugo lažje user posted image

Glede neobčutka pri G se pa podpišem. Eni so tako neosebni (moja bivša G), da nimam besed. Potem pa prideš k drugemu G in vidiš kako je utrujen, da bi kar dol padel, pa se ti posveti, vse pove, potolaži,... To pač ženske potrebujemo v nosečnosti, ker smo itak še bolj občutljive kot običajnouser posted image . Tako da, jaz mojega G zdaj za nič na svetu ne zamenjam, pa če se moram eno uro do njega vozit user posted image . Pa še porodničar je in te pride v P pogledat in malčka in to bodri, pohvali. Takšnega odnosa res nisem še nikjer v zdravstvu srečala. Očitno mi je pri menjavi G sikira v med padla.

Abrakadabra, jaz bi bila zelo vesela, če mi nič ne bi pasalo. Potem ne bi imela težav s težo user posted image , tako bom pa res težko brodila skozi to nosečnost z goro kg preveč user posted image . Ampak, samo da bo user posted image ok, pa bo vse v najlepšem redu.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?