afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: Katka86 IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Joj TAKO SEM JEZNA NASE!!! DA SE NE ZNAM OBVLADATI ko vidim nekaj kar mi je dobro! Sodelavke so jedle tatarca in...dolgo, dolgo ...se ga gledala, potem pa...sem si namazala četrt toasta, da sem si potešila željo, ampak...sedaj me pa žre...KAKO SEM LAHKO TAKO ZELO NEUMNA!?! Zaradi lastne požrešnošti ogrožam bitje v sebi. Oh upam da nimem pokasirala tokse!!!! Oj. Da te pomirim, moja ginekologinja je rekla, da se je v njeni dolgi karieri, v nosečnosti okužlo samo 13 nosečk s toksoplazmozo...tako, da tega tud ne dobiš kr tako... Nč skrbet. LP Ej veš kako sem jezna sama na sebe!!!! Ampak...tako je bil vabljiv na mizi, tako me je vabil...sedaj se bom pa požrla zaradi tega!!!! Saj sem malo brskala, ampak goveje mseo ni tako zelo nevarno, tako da....pa tudi če se okužiš s tokso ni nujno da se okuži otroček. Ah toliko sem že stara pa tako ZELO neumna!!!!! Pa sem mojemu dragemu povedala, kaj sem naredila, pa me še on zaživcira. moj mož je pa v torek prinesel domov kg suhih klobas, tko mehkih, dišečih, njami, sem rekla samo v torek, ko sem prišla po ac domov ful lačna, no pol sta pa moja včeraj šla, jaz pa spet v hladilnik po baso , pol me je mož zafrkaval, če nimam samokontrole- mislim, sem mu povedala, kaj je mislil, d ajih je šel kupit....cel kup suhomesnatih izdelkov je v hladilniku, base, salame, pršut, jau pa itak čist mahnjena na to....no HB mi je do zdaj bolj kot ne smrdelo.....zdaj se bom pa držala....kot je rečeno, je tako malo šans za okužbo...jaz sem itak pozitivna še od bog ve kdaj, samo verjetno vseeno ni fajn jest teh stvari al kako je to?
|