|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
9.2.2012 8:26:01   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82

Modrc za dojenje imam jst od Lisce in je res zakon user posted image . Ne bi za nič na svetu kupovala drugega user posted image

Jaz tudi enega in je wauuu!!! Mehak, udoben in seveda DRAGuser posted image user posted image Ampak je res doberuser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.2.2012 8:27:13   
čiba
soncnica: super za posteljico, nekaj pa le jeuser posted image  

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.2.2012 8:41:24   
Anonimen
Uh, Liscini kroji mi nikoli niso preveč pasali, pa tudi premajhne številke imajo zame user posted image Tako da sem prav srečna, da sem našla tole spletno stran: www.undercoverexperience.co.uk
Kopalke si bom pa kupila čisto klasične dvodelne. Tudi pri prvi sem jih imela pa mi je bilo čisto ok.

dr. Knowitall

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
9.2.2012 9:46:08   
mmojka
Vau punce, ste zgovorne. Sploh vam ne sledim, hehe user posted image

Jaz sem danes malo bolje ampak moram priznati, da me je tale viroza kar oslabila. Ko vstanem, se mi kar zvrti. Morda pa je to nosečnostni znak user posted image

Skratka hvala punce za lepe želje, Čiba, Abrakadabra, cebelica81.

Nova user posted image Amaddeja lepo, da si se nam pridružila!

Darchy glede dvigovanja. Moj mali ima že dobrih 15 kg pa ga še kar dvigujem. Na stol, da se umije pa na previjalko pa v avtosedež pa iz ljubezni user posted image . No, počasi mu govorim, da mamica ne mogla več in da se mora čuvat, ker v prvi user posted image sem dobila kilo pa srčno upam, de je tokrat ne bom. Samo takrat nisem nič dvigovala user posted image Je pa problem pri nas, ker smo v najvišjem nadstropju, ki je še brez dvigala tako, da če zaspi v avtu ali pa ko je bolan, ga pač nesem gor. Še ne vem, kako bomo to rešili, ker moj dragi je kar dosti odsoten. Se bo pač treba preselit user posted image

Za spol bova vprašala. Kaj pa jaz vem, zakaj ne bi. Preveč sva firbčna user posted image Imava pa skoraj vse še od malega, razen lupinico smo si sposodili. Jo bo zdaj treba kupit, ostalo sva pa vse v nevtralnih barvah kupovala tako, da tudi, če bo punčka, bo prišlo v poštev.

Nosečnost čez poletje ima dobre pa tudi slabe strani. Moj prvi je novembrček tako, da si predstavljam, da bo skoraj isto. Oblačila zame mi bodo prav prišla, kopalke tudi. Ne bo treba plaščev kupovat... Vse to je kul. Samo vročine, te se pa bojim. Sem v prvi user posted image kar slabo prenašala. Že maja mi je bilo tako hudičevo vroče. Potila sem se ful. Spodnjice sem imela skoz mokre. Mah, bomo že! Morda bo pa tokrat lažje. Se mi pa zdi, da je vseeno bolje, da dam zdaj na zimo te slabosti skoz kot pa da bi poleti gagala, ne vem.

Moderčke imam pa jaz od hubra in triumpha športne im mi zdaj prav pašejo, ker me nikamor ne tišči. Priporočam!

Lep dan pa čim bolj zdrave bodite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.2.2012 9:55:49   
princess13
Pozdravljene nosečke! user posted image
Fajn vas je brat in upam, da bom izvedela čim več novega. To je moja prva nosečnost in nimam ravno izkušenj s tem kaj rabim, kaj naj jem, itd. Me je malo strah, če povem (napišem) po resnici user posted image Moja G je na dopustu do ponedeljka, tako da se nisem uspela naročit. Sicer pa me pred 7 tednom ziher ne bo vzela, tak da mi je vseeno.
Sem opazla, da sem ful čustvena postala. Ful hitro se lahko zjokam. Samo da vidim neki lep prizor. Joj kakšna cmera sem user posted image
O nakupih pa sploh nočem razmišljat, ker bo zelo omejeno, glede na to, da nimam več službe user posted image
Mogoče veste kje bi imeli najcenejše tiste knjigice, ko se kao vse not piše o dojenčku...prva slikica, obris roke, prvi zobki...sej veste kaj mislim user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.2.2012 10:15:47   
čiba
mmojka: se ti vrti zaradi pritiska? Imaš ok pritisk? Drugače pa še malo user posted image , da si čisto opomoreš! jaz tudi dvigujem malega, ki ima cca 12kg, ampak jaz sploh ne pomislim, da bi bilo kaj narobeuser posted image Mene je tudi te vročine strah, pa zatekanja (kot sem že prej napisala)user posted image

princess: pojdi pogledat v Mladinsko knjigo, saj te zadeve niso več tako drageuser posted image Hormoni glede cmeravosti pa tudi pri meni že delajo na polnouser posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.2.2012 11:09:58   
Abrakadabra
Jao, moji hormoni so tudi ponoreliuser posted image   Samo, da gledam kakšen čustven film, že solze, da ne govorim zadnjič o tistem prispevku, kako se je lev razveselil bivših lastnikov. Jokala sem kot dež, vsakič ko sem ga pogledala. Moj me je kr gledal, kaj mi jeuser posted image

Princess knjigice imajo pa povsod. V BC, poglej malo tudi na net, mogoče imajo tam kje ceneje na kakšni spletni strani.  Drugače pa oprema se da kupit tudi rabljena in se dobi zelo lepo, ohranjeno. Jaz če bi še enkrat kupovala, bi sigurno rabljeno. Takrat sem pa hotela imeti vse lepo in novo  user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.2.2012 11:26:21   
Abrakadabra
Pa vidim, da novi članici nisem izrekla dobrodošliceuser posted image   Dobrodošla amaddejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.2.2012 11:42:03   
princess13
Našla user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137824

Pa še draga ni user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.2.2012 11:57:14   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Našla user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137824

Pa še draga ni user posted image

user posted image user posted image Imaš pa še veliiiko tega. Najbolje jih je prelistati, ker nekatere so res bedne, cene pa ne tako nizkeuser posted image Jaz sem jo imeli pri user posted image , pa sem nekaj časa pisala, potem pa kar pozabila, pa je šel 1 mesec, pa 2, pa 3. Škoda, mi je zdaj žal, ampak pri tem user posted image ne bom kupila knjige, ker bom imela še manj časa.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.2.2012 13:44:28   
lelyka
pozdravček..
evo jaz danes zjutraj klicala svojo G in ji povem situacijo..pa ji povem,da sem imela dva dni rjave flekce..pa je rekla,da naj se ji pridem kr danes pokazati..da se mal posvetujeve..jaz grem in ona meni kr da me pregleda..in jaz pa saj ne boste nič videla,ker je še prezgodaj..in ona meni vseeno poskusmo..in res grem in je videla malooo vrečkico..sem se razveselila kot mali otrok..pol k je rekla,da je lepo not v maternici,da se naj ne obremenjujem..in da mi da bolnisko zdaj en teden in 16tega moram nazaj na kontrolo in je rekla,da bom šla kr v laboratorji..no zdi se mi zelo hitro..ampak ona ve:)ker za malo sem to jaz kasnej mela..

drugač pa ja tudi jaz se bojim poletne vročine..ker moja je bila novemberka..in uf..ni blo kocn te vročine..kak dan mi niti klima ni pomagala:)..ampak ni važno bomo tudi to dali skoz..sam,da gre nosečnost ok mimo..

a drugač svojcem ste že povedale za nosečnost?
mi bomo kr lepo počakali do nuhalne..pol jim bo pa mala(gaja) pokazala slikico dojenčka in to bo veselje:)
nič šibam kuhati dokler je še mala v vrtecu..k pol greve malo na igrala,ko je ravno tak sonček...
fajn se imejte

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.2.2012 13:46:39   
cebelica81
Pozdravljene souser posted image .

Uf, ste pridne s pisanjem. Imam vedno kar delo, da vse preberem. Super user posted image .

amaddeja, dobrodošla user posted image user posted image user posted image Lepih in mirnih user posted image ti želim.

Jaz sploh ne vem kaj je z mano, Se mi zdi, da so se znaki čisto prehitro začeli. Včeraj se je začelo s srbenjem trebuha, kar pomeni da se razteza. Pa itak se mi zdi ogromen (za 6. teden seveda). Sicer sem že po naravi bolj okrogla, ampak to je pa že malo preveč. Pa saj to je čisto prezgodaj. Vem da sem se v 1. user posted image začela mazati (proti strijam) šele po 12. tednu. No, zdaj sem ravno na polovici tega. Slabosti mam pa tudi take, da včeraj nisem bila za nikamor. Bruham sicer ne, ampak v trebuhu mi je pa tako slabo, da sem čisto zanič user posted image .

Mi tudi že imamo vso opremo. Ravno dobivamo nazaj oblačilca, ki smo jih posodili kolegom, drugače pa imamo tako voziček, košarico, jajačko in vse ostalo kar sodi zraven. Edino malčico bomo poleti selili v novo sobo z veliko posteljo, da bomo imeli prosto še previjalno mizico in posteljico. No, kakšno cotko bom še kupila - že zaradi filinga, čeprav imamo vsega dovolj. Če bo pa fantek, bomo morali pa kar pošteno oblačil nabaviti. Od 68 številke naprej je skoraj vse roza ali kako drugače dekliško user posted image .
Tudi nosečniška oblačila imam in kopalke tudi - sem predlani dobila ene res dobre. Bomo pa vseeno šli čez kak mesec v avstrijo kaj fajnega nabavit - imajo veliko več izbire kot pri nas.

Tudi jaz sem v prvi nosečnosti kar precej zatekala. Zdaj sem si obljubila, da se bom bolj pazila glede hrane - predvsem slanega. Bomo bolj na zelenjavi - sploh ker bo poletje in pol vrt dobrot!

Glede modrcev sem se pa jaz v prvo ful namatrala, da sem kaj pametnega dobila. Imam precej veliko številko, med nosečnostjo sem itak imela ogromne, tako da sem res težko našla karkoli. Kupila sem ene C&A, ampak so bili zanič (čisto so se raztegnili, nič več niso držali). No potem sem dala bogastvo za enega na popek.si in je bil super. Tako da zdaj vem, kam jih it iskal. Bom pa vsekakor preverila tudi povezavo, ki si jo pripela, dr. Knowitall. Hvala.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.2.2012 13:50:48   
lelyka
pozdravček..
evo jaz bila že danes na pregledu,ker sem imela dva dni rjave flekce in mi danes rekla,da naj se kr pokazat ji pridem..
sem mislila,da se bove sam posvetovalale,ampak ne ona me pregledala..in videla maloo vrečkico,ki je lepo v maternici tako,da se nimam kaj sekirati je rekla sem se pa veselila ko mali dojenček,ko sem to zagledala:).. dala pa mi je bolniško do drugega tedna,ker 16tega grem nazaj k njej na pregled in me bo tudi ze v laboratorji poslala,čeprav se mi zgodaj zdi..pri prvi sem to po 8tednu šla..ampak ona ve:)

drugače pa vročine pa poletja tudi jaz ne čakam kaj preveč..ker moja je tudi novemberka bila in ja umirala sem..kak dan mi niti klima ni pomagala..ampak bom prezivela,ker važno,da bo nosečnost ok potekala..

drugače ste pa svojcem ze povedale?
midva sva se odločila,da počakava do nuhalne..pol pa poveva svojim..

nič šibam..želodček me kliče..:)

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.2.2012 14:07:03   
čiba
lelykauser posted image user posted image user posted image user posted image za pregled, kar malo zavidamuser posted image Mi bomo sigurno povedali šele po nuhalni, mogoče še kasneje, bomo videli, prej pa ne.

cebelica: user posted image user posted image user posted image za slabosti! Meni se tudi zdi, da imam velik trebuh, pa že tako nisem ravno suhica, neuser posted image Pa res se pazim pri hrani, ampak imam občutek, da se kar širim, na vago seveda ne upam stopituser posted image

Tudi jaz kuham, vmes pa seveda špegam semuser posted image

Aja, modrčkov pa jaz preko spleta ne upam kupovat, imam nesrečo in imam malo čudne prsiuser posted image Rada jih pa pogledam - modrčkeuser posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.2.2012 14:09:54   
soncnica87
Pozdravljene user posted image
Amaddeja dobrodošla med nami in čestitke za + user posted image

no, js sm pa danes imela UZ ledvic in trebuha (ker sm leto nazaj mela kamenček na ledvicah, pa sm danes imela kontrolo). in nism niti povedala, da sm noseča, ker itak so mi vsi govorili, da z navadnim UZ se v 5.,6. tednu še čisto nič ne vidi. pa zdravnica gleda in gleda in ko pride do maternice me pogleda in me vpraša, če sem noseča user posted image no, najina pikica se že vidi in je velika 21 mmuser posted image

glede oblačil, mi pa moramo vse novo kupit-se že veselim user posted image

no, js bi zelo rada zvedla spol, moj pa je reku, da si ne želi, ampak da bi raje zvedel ob porodu-presenečenje pač. sam mene že zdej firbec mantra, kaj šele da bi zdržala celih 9 mescev user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.2.2012 14:18:44   
Anonimen
Čiba, saj jaz bi jih tudi najraje prej malo pomerila pa v roke prijela, samo kaj pa naj, ko pa pri nas ni za dobit dovolj velikega morčka user posted image . Prideš v trgovino, pa te prodajalka čukasto gleda, ko želiš kaj več od košarice E (pa še to je včasih prav znanstvena fantastika dobit), če pa že imajo, imajo pa tiste za stare mame, kjer si pokrit od popka do vratu user posted image

Mojima in pa najboljši prijateljici sem jaz že povedala, moj pa svojima še ni povedal in pravi da jima bo po pregledu.

dr. Knowitall

(odgovor članu soncnica87)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
9.2.2012 14:22:52   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica87

user posted image no, najina pikica se že vidi in je velika 21 mmuser posted image

Oo, to je pa že kar velika pikica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Si ziher, da imaš tok oktobra? Pa malo se hecam, malo pa neuser posted image

dr. K: ja, ponudba pri nas je user posted image user posted image Včasih se mi zdi, da živimo 100 let za leseno žlico...

Neposredna povezava do sporočila: 267
9.2.2012 14:27:14   
soncnica87
čiba glede na zadnjo mestruacijo imam rok oktobra user posted image bomo vidli, kaj bo rekla G na prvem pregledu.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.2.2012 15:02:52   
čiba
No, saj nočem pametovat, ampak to mi je res čudno. Moj 1user posted image je bil pri 7t 1d velik 10mm, pri 9t 4d pa 28, skoraj 29mm. 

Neposredna povezava do sporočila: 269
9.2.2012 15:05:54   
Anonimen
Mogoče je pa gestacijska vrečka velika 21mm ;)

dr. Knowitall

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
9.2.2012 15:07:21   
čiba
Sem tudi jaz to pomislilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.2.2012 16:15:53   
Aninchy
Hejla!

Eno hitro javljanje- dobila sem namreč datum za 1.PREGLED - 2.3. ob 7.30user posted image

soncnica - user posted image za pregled!

spol - jaaaaaa, jst hočem vedet!user posted image Želim si punčko, da bomo imeli parčekuser posted image Sicer pa samo da bo dete zdravo in bo vse najlepšeuser posted image

Lep preostanek dneva!

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 9.2.2012 16:19:34 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.2.2012 16:25:17   
soncnica87
jah sej možno da je to gestacijska vrečka...sej neki je rekla, sam sm jo tko slabo razumela. ne vem no, komaj čakam pregled pri moji G, da vidim če je vse okuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.2.2012 16:32:10   
cebelica81

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica87

user posted image no, najina pikica se že vidi in je velika 21 mmuser posted image

Oo, to je pa že kar velika pikica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Si ziher, da imaš tok oktobra? Pa malo se hecam, malo pa neuser posted image

dr. K: ja, ponudba pri nas je user posted image user posted image Včasih se mi zdi, da živimo 100 let za leseno žlico...

Ja, pri nas smo kar dostikje 100 let pred leseno žlico. Tudi jaz imam takšne težave z modrci. Sem v nosečnosti rabila F številko (oziroma za dojejne) in je nisem nikjer dobila - vsaj nič pametnega ne. Niti v spletni trgovini popek. Potem sem jih pa poklicala, pa pravijo saj mamo, samo nimamo na netu, ker ni povpraševanja...buuu, itak da ga ni, če pa nihče ne ve da majo!!!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.2.2012 16:42:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81
Sem v nosečnosti rabila F številko ...

No za mojo številko daj pa še dve številki zraven in potem ti bo jasno, zakaj prek neta naročam user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu cebelica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?