mmojka
|
Vau punce, ste zgovorne. Sploh vam ne sledim, hehe Jaz sem danes malo bolje ampak moram priznati, da me je tale viroza kar oslabila. Ko vstanem, se mi kar zvrti. Morda pa je to nosečnostni znak Skratka hvala punce za lepe želje, Čiba, Abrakadabra, cebelica81. Nova Amaddeja lepo, da si se nam pridružila! Darchy glede dvigovanja. Moj mali ima že dobrih 15 kg pa ga še kar dvigujem. Na stol, da se umije pa na previjalko pa v avtosedež pa iz ljubezni . No, počasi mu govorim, da mamica ne mogla več in da se mora čuvat, ker v prvi sem dobila kilo pa srčno upam, de je tokrat ne bom. Samo takrat nisem nič dvigovala Je pa problem pri nas, ker smo v najvišjem nadstropju, ki je še brez dvigala tako, da če zaspi v avtu ali pa ko je bolan, ga pač nesem gor. Še ne vem, kako bomo to rešili, ker moj dragi je kar dosti odsoten. Se bo pač treba preselit Za spol bova vprašala. Kaj pa jaz vem, zakaj ne bi. Preveč sva firbčna Imava pa skoraj vse še od malega, razen lupinico smo si sposodili. Jo bo zdaj treba kupit, ostalo sva pa vse v nevtralnih barvah kupovala tako, da tudi, če bo punčka, bo prišlo v poštev. Nosečnost čez poletje ima dobre pa tudi slabe strani. Moj prvi je novembrček tako, da si predstavljam, da bo skoraj isto. Oblačila zame mi bodo prav prišla, kopalke tudi. Ne bo treba plaščev kupovat... Vse to je kul. Samo vročine, te se pa bojim. Sem v prvi kar slabo prenašala. Že maja mi je bilo tako hudičevo vroče. Potila sem se ful. Spodnjice sem imela skoz mokre. Mah, bomo že! Morda bo pa tokrat lažje. Se mi pa zdi, da je vseeno bolje, da dam zdaj na zimo te slabosti skoz kot pa da bi poleti gagala, ne vem. Moderčke imam pa jaz od hubra in triumpha športne im mi zdaj prav pašejo, ker me nikamor ne tišči. Priporočam! Lep dan pa čim bolj zdrave bodite
|