|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
9.2.2012 17:23:54   
cebelica81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No za mojo številko daj pa še dve številki zraven in potem ti bo jasno, zakaj prek neta naročam user posted image

dr. Knowitall

user posted image user posted image Te čisto razumem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.2.2012 17:51:56   
Abrakadabra
Lelyka in soncnica87  user posted image user posted image user posted image   za pregled!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.2.2012 17:58:57   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica87

jah sej možno da je to gestacijska vrečka...sej neki je rekla, sam sm jo tko slabo razumela. ne vem no, komaj čakam pregled pri moji G, da vidim če je vse okuser posted image

Vse je ok, verjemi! Ampak plodek skoraj ne more biti toliko velik, GV pa je lahko. Važno, da se vidi tvoja pikica v maternici, to je superuser posted image user posted image user posted image

dr. K: uuu, ne zavidam takih številk, res ne... Jaz sem pri dokaj "normalnih", moti me le to, da so sedaj res povešeneuser posted image Ampak to naj bi bili čari materinstva ali kako že rečejo...

Aninchy: super za datumuser posted image user posted image

(odgovor članu soncnica87)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.2.2012 20:33:02   
mamica^2
ojla punce :)

joj modrci... ene imate problem ker ni dovolj velikih jaz pa ker ni dovolj majhnih user posted image no čeprav stanje se izboljšuje... mi bojo spet celo moji stari modrci pravuser posted image

danes ko sem šla po mala 2 v vrtec sem zakrvavela malo... sem se šla kar pokazat k mojmu G, je naredil UZ in ni ugotovil iz kje krvavitev, tudi na UZ ko je zadevo vzel ven ni bilo krvi. sem pa videla GV in nek čisto mičken obris majhne pikice ki raste v mojem trebuščku.
GV je velika za 5tednov zato srčnega utripa še ni bilo... pa nič zato, vse bo ok :)
tako sva prestavila naslednji pregled na 9.3. razen če bo kaj prišlo vmes. Krvavitev se je prejle spet pojavila ampak v majhni količini, krčev nimam in se zato ne bom sekirala če ni potrebe.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.2.2012 20:45:13   
Anonimen
Živjo punce! Najprej čestitke vsem novim nosečkam! user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem dočakala svoj plusek user posted image
Sem zelo vesela, ker je kar nekaj mesecev trajalo. Prejšnji mesec sem šla do G in mi je predpisal dabroston. Tako da sedaj sem še vedno na teh tabletah, do 16 tedna. A jih mogoče še katera pije?

Jaz imam pregled (za seznamček) 21.2.2012. Upam, da bo vse ok.

Imam pa doma že enega dveletnika in se tudi sprašujem, kako je z dvigovanjem, še posebej, ker imam jaz še te dodatne probleme (dabroston).

(odgovor članu mamica^2)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
9.2.2012 20:49:02   
Anonimen
Aja pa rok naj bi imela po svojih izračunih 17. oktobra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
9.2.2012 20:52:37   
čiba
mamica: kup user posted image user posted image user posted image za te krvavitve!!

turquoise: (skoraj sem se zavozlala, ko sem pisala nick, te bom verjetno parkrat preimenovalauser posted image ): čestitke in dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.2.2012 20:54:33   
mamica^2
dobrodošla user posted image user posted image čestitke za +user posted image user posted image

glede dvigovanja ne vem... pomoje da zaenkrat še ni krize saj je to zdaj še ena čisto mičkena pikica znotraj tebe za kasneje se bo pa treba znajt :)

dabrostona nisem jemala sem pa prebrala kar nekaj na to temo in je baje ok, če ga jemlješ. je namenjen temu, da naj ne bi začela krvavet,
poskrbi da ostaneš noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.2.2012 20:55:57   
Anonimen
Čiba user posted image  glede nicka in hvala za dobrodošlico!

A mogoče katera ve, kako si lahko spremenim nick? (pa z istim e-mail naslovom?)

Pa še eno vprašanje imam. V kolikor se pojavijo kakšne krvavitve zdaj na začetku nosečnosti (ali tudi kasneje) v kakšnih čudih urah (ponoči, za praznike, v nedeljo itd.) - ali se je treba it takoj pokazat? In kam? Drugače sem jaz iz Ljubljane. Uf...upam, da bo vse ok.

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
9.2.2012 21:14:05   
mamica^2
če je karkoli narobe in ne dela tvoj G greš na urgenco.
zdaj če je par kapljic in če si taka oseba(da lahko počakaš) pač počakaš na delovni dan in greš k svojemu G.
če pa je krvavitve več bi jaz na tvojem mestu šla takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.2.2012 21:16:34   
Anonimen
Aha, hvala.
Saj ne mislim komplicirat, samo da sem mirna, za vsak slučaj, da vem.

(odgovor članu mamica^2)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
9.2.2012 21:25:44   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: turquoise

Čiba user posted image  glede nicka in hvala za dobrodošlico!

A mogoče katera ve, kako si lahko spremenim nick? (pa z istim e-mail naslovom?)

Pa še eno vprašanje imam. V kolikor se pojavijo kakšne krvavitve zdaj na začetku nosečnosti (ali tudi kasneje) v kakšnih čudih urah (ponoči, za praznike, v nedeljo itd.) - ali se je treba it takoj pokazat? In kam? Drugače sem jaz iz Ljubljane. Uf...upam, da bo vse ok.

Pišeš na: pomoc@ringaraja.net ali pa info@ringaraja.net (bolj prvo kot drugo). Če se pojavijo krvavitve greš k dežurnemu G, te morajo vzet. Pa črne misli stran!!user posted image Vse bo ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.2.2012 21:28:36   
Abrakadabra
Dobrodošla nova članicauser posted image user posted image  turquoise!

mamica samo da je s pikico vse vredu!

Nekatere ful ne grejo ob krvavitvah na pregled, kdaj G tudi komplicirajo zakaj se sploh gre, češ, da itak ne morajo preprečit, če bi bilo kaj hujšega. No ne vem, pač rečejo počivat in je to to. Pravijo, da dokler ni sveža krvi, ni take bojazni. Bi me pa seveda zapsihiralo, če bi kaj našla na hlačkahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.2.2012 22:03:13   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Bi me pa seveda zapsihiralo, če bi kaj našla na hlačkahuser posted image

Mene tudi, pa, da ne boš mislila, včasih se mi zdi, kot da mi je kaj priteklo in potem letim na wc in hvala bogu ni nič, ampak psiha dela svoje...

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.2.2012 22:10:46   
cebelica81
turquoise, dobrodošla in čestitke. Pa mirnih user posted image ti želim.

Jaz sem v 1. nosečnosti šla 2x na pregled zaradi krvavitev, obakrat na urgenco. Saj pomagati ti res ne morejo, če bi bili problemi, te pa ful potolažijo, kar je veliko vredno. Stres in sekiranje prav tako vpliva na naše pikice. Pri meni so bili na urgenci (LJ) obakrat zelo prijazni in pomirjajoči.

mamica user posted image user posted image user posted image za pikico. Vse bo vredu, očitno so te manjše krvavitve precej pogoste.

Še več kot 3 teden moram čakati na pregled user posted image Saj posvoje boljše, ker bo že vse videti, ampak sem res tako neučakana. Prav odštevam dneve...ne morem si kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 290
9.2.2012 22:25:10   
Abrakadabra
IZVIRNO SPOROČILO: čiba

IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Bi me pa seveda zapsihiralo, če bi kaj našla na hlačkahuser posted image

Mene tudi, pa, da ne boš mislila, včasih se mi zdi, kot da mi je kaj priteklo in potem letim na wc in hvala bogu ni nič, ampak psiha dela svoje...

Ja, jaz pa tudi začutim, in grem pogledat, vendar so izcedki- kot beli tok-belo-rumeni. Pravijo, da je to normalno v nosečnosti. Mogoče bo tudi kakšno vnetje, imam v nosečnosti več tega. Vendar dokler me ne srbi in ne peče mislim, da ni nič. Ima še katera te izcedke? Pravijo da, če so zeleni, da je vnetje-no tko sem prebrala, da ostalo pa naj bi bilo o.k.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.2.2012 22:26:46   
Abrakadabra
cebelica81, 3 tedne se veliko sliši, vendar bo hitro tukaj ta datum, boš videlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
9.2.2012 22:33:59   
čiba
Jaz tudi odštevam do pregledauser posted image

Abrakadabra: az izcedkov zdaj nimam, drugače je pa vnetje zeleno, lahko je tudi grudasto z neprijetnim vonjem. Dokler te ne srbi je pomoje ok.

Neposredna povezava do sporočila: 293
9.2.2012 22:50:01   
anckica
Dober  večer punce,
da ti še tukaj iskreno čestitam princess13!user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse nove pa dobrodošle user posted image

No jst imam jutri prvi pregled in me je zelo strah, nimam kaj preveč dobrega občutka, sploh zaradi krčev ki so včasih kar hudi, najbolj me moti ko me začne desni jajčnik bolet, kot bi mi ga nekdo stiskal.
Skratka nisem dobre volje sploh, najbolj me skrbi da me bo ta tesnoba,če bo vse vredu dajala čez celo nosečnost...ma zmeša se mi, težko zvečer zaspim od vseh teh negativnih mislih...vem da boste rekle misli pozitivno ampak trenutno tega nisem zmožna...
Se opravičujem ker sem vas za,orila, malo sem morala ven iz sebe dat user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.2.2012 6:07:00   
darchy82
Dobrodošla nova user posted image user posted image user posted image user posted image
Anckica vso srečo na pregledu user posted image
Drugače pa jst tud občasno začutim da je nekaj priteklo in takoj letim na wc, ampak so na srečo samo izcedki. Sem jih imela že v prejšnji user posted image .
Jst imam pa še 11 dni do pregleda, pa se mi zdi še takoooooo daleč...

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.2.2012 7:14:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82
Jst imam pa še 11 dni do pregleda, pa se mi zdi še takoooooo daleč...

Jaz imam pa še 4 dni do tega, da se sploh naročim user posted image , najraje bi pa že danes šla na UZ pa da vidim srček in da sem pomirjena user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
10.2.2012 7:23:15   
Abrakadabra
Jutro

Anckica srečno danes na pregledu! Kdaj ga pa imaš? Jaz mislim, da se nimaš česa bat no. Le mirnouser posted image

Jaz ga imam pa čez 4 dni. Vikend gre hitro, tako da mislim, da se ne bo vlklo do torkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.2.2012 8:46:42   
cebelica81
anckica, user posted image user posted image user posted image . Fajn opravi danes pregled in sporoči ko boš nazaj. Že nestrpno čakamo. Boš videla, da bo vse vredu.

Abrakadabra, hvala za tolažbo user posted image . Res bo hitro minilo ja. Ampak zdaj je še tako zelo daleč. Itak gredo pa dnevi z veliko brzino naprej. Ti ga imaš še v torek user posted image user posted image . To bo pa res ekspresno. Nam vikendi minejo kot bi mignil.

dr. Knowitall, naj ti ti štirje dnevi čim prej minejo, pa da potem čim prej dobiš datum.

Tudi jaz imam izcedke (beli tok) in to kar precej. Glede na to, da sem ga imela tudi v prvi nosečnosti, se ne sekiram kaj preveč. Sem pa imela tudi vnetja, ki si jih res ne želim, tako da močno stiskam pesti, da jih tokrat ne bo. Drugače jih nimam nikoli, ampak očitno sem v nosečnosti bolj dovzetna za to.

darchy82, tudi tebi bo hitro minilo, boš videla. Parkrat še poklepetamo, pa bo pregled tukaj user posted image .

Zdaj pa pridno naprej delat. Vas še kaj preberem tekom dneva.

Neposredna povezava do sporočila: 298
10.2.2012 9:09:26   
princess13
Dobro jutro user posted image user posted image
O Anckica, hvala še enkrat za dobrodošlico user posted image Kak fajn, da imaš že danes pregled in boš videla svojo pikico, pa dobila slikico. Pol pa le poročaj kak je blo user posted image
Dr.Knowitall, jaz tudi moram počakat do ponedeljka, da se naročim user posted image Sej vem, da je tak vseeno, ker pred 7 tednom me tak ne bo vzela, ampak rada bi že mela datum user posted image
Seveda dobrodošlica tudi novi nosečki, turquoise user posted image

Kaj ve tud hodite ponoči ful lulat? Jaz zadnji teden in pol obvezno vsaj 1x na noč vstanem. Pa to noč sem mela fuuuuul krče user posted image Ampak je vredno potrpet, a ne?
Včeraj sem dragega zvlekla v baby center, tak malo oči napast user posted image No zdaj mi je žal, ker sem se zaljubila v najlepši voziček kar sem jih kdaj videla. Za nakup je pa še zelooooooo prehitro. Sej vem, da sem smotana user posted image
Ima katera piercing v popku? Mogoče veste kdaj ga je treba dat ven? user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.2.2012 10:27:55   
čiba
Anckica: srečno na pregledu! Javi nam. Vse bo ok! user posted image user posted image Se mi pa zdi, da je normalno, da nas vse kdaj zaskrbi kako rastejo naše pikice v bušiju.

princess: piercing boš pomoje morala kar kmalu dati venuser posted image če ne prej, ko bo buši začel pospešeno rastiuser posted image Lulat pa jaz ponoči nič ne hodim, sem pa ugotovila, da ne morem dolgo spati na enem boku, ker me začne boleti, pa na trebuhu mi ni najbolj udobno, že zdaj imam 100 problemov.

Domojega pregleda je še 10 dniuser posted image

Danes zjutraj sem bruhalauser posted image Po zajtrku. Kar naenkrat mi je postalo slabo in sem že letela proti wc-ju, ampak nisem zbruhala vsega. Kot bi me nekaj tišalo, potem je bilo pa ok, nobene slabosti, nič.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?