|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
6.2.2012 15:29:53   
googica
ola. 
glede vozička za dvojčke. naš tamal že od leta in pol ne rab več vozička, ga mam v garaži, pospravljenega. tudi dveurni sprehodi niso problem. pač, se preilagajaš otroku, ga spodbujaš in najpomembneje, nikakor ga ne vzameš v naročje :). tko da mi ne rabmo, čeprov tud ne bo neke razlike med otrokoma. no, pravzaprav bo že skori tri leta, ampak vseeno, js bi tako probala no.
likanje.. a se hecate? pri nas doma itak ful mal likamo, razen moževe srajce in kake delikatne cunje, ki so ful zmečkane. drugač pa nič. na začetku pereš brez mehčalca, ampak ker je v igri sušilc, so cunje vseen mehke. nismo meli nobenih pikic in nič. samo pretiravanje, kar se mene tiče. mi smo si z otrokom življenje olajšali, namest otežili..
imena.. o tem smo že na FB govorile :). že razmišljava, bolj točno bova pa od jutri, k mam morfo in bomo mogoče zvedli spol. no, za punčko sva že skor ziher, za fanta je pa še vprašanje.. :)
glede kuponov, ki jih dobiš v dm ob prijavi kot nosečka. previdno si preberte rok trajanja. men namreč veljajo sam do konc marca. zelo pretkano, da se bo ja čim manj uporabilo, ker tolk robe pač v dveh mesecih ne rabiš, ane. no, to je kr za pogledat, se mi zdi.
pejte se mal sankat, mi smo že dva dni skos zuni, je super :))

(odgovor članu buba1982)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.2.2012 17:09:07   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Živjo souser posted image !
Kajanagaja a veš, da se to tudi jaz sprašujem, predvsem zato,ker bom najbrž sušila v sušilnem stroju?!
Mene pa že ta teden čaka pregled za sladkorno in imam kar malo tremeuser posted image , upam da bo vse uredu!
Imam pa vprašanje glede vozička, po vsej verjetnosti bom kupila rabljenega, ker zaenkrat kaže da bom dobila lupinico in posteljico za ostalo pa dvomim, o.k. vprašanjeuser posted image : Ali se vsaka košara spremeni v sedalni (športni del) ali to posebej piše, če je možno? Ali je dovolj, če imaš voziček s sedalnim delom in vrečo za noge, glede nato, da bo dete jeseni že par mesecev staro?
Ne vem, če sem prav razumela svojo gin., po 20 tednu se gre ob komplikacijah direkt v porodnišnico in ne več na urgenco?
Se mi pozna, da bom prvič mama in, da sem malo starejša pa kompliciram,a ne?!user posted image
Aja, še to, a že kaj o imenih razmišljate?
Lp!

Jaz takšnega vozička (še) ne poznam, kjer bi bilo to možno. Drugač pa pazi pri športnem delu, saj so nekateri primerni komaj od 6 mescev naprej.

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.2.2012 17:21:13   
kale
likanje- likam samo tetra pleničke, brisače in rjuhe (pa še to ne zmeraj user posted image ). Mi nimamo sušilca, perem pa s kisom za vlaganje (prozoren) in praškom in oblačila zelo lepo dišijo po prašku in tud mehka so. Kar se tiče bakterij jih morda likanje nekaj uniči, a kaj ko oblačil ne oblečeš takoj in jih daš v omaro/predal, kjer so spet take in drugačne bakterije...

buba 1982- pri 14 mescih ni nujno, da bo tvoj otrok že hodil in tud če bo, verjetno še ne bo za dolge razdalje. Naša je pri tej starosti sicer zlo rada hodila (še tudi zdaj user posted image ), samo v glavnem tja, kamor je ona želela, tako da zna bit včasih to precej zamudno. Mislim, da je veliko lažje, če imaš voziček za dva, kamor otrok komot posadiš, ko mu več ni za hodit ali je zaspan.

Mi tudi že imamo ime in ga že veselo uporabljamo user posted image . Pa tak mi je luštno, ko rečem naši skoraj 16-mesečni navihanki, kje je Filip in pokaže na trebušček user posted image .

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.2.2012 19:11:02   
googica
aja glede vozička. nekateri vozički majo športni del tak, da se poleže na 180 stopinj, torej otrok čist leži. ker bo otrok poletni, itak košara ni nujna. tko da to je tud varianta. mi mamo takega. :)

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.2.2012 20:12:33   
MiaMia22
Lep sneženi pozdravček vsem srečkam tudi z moje strani..sem se opogumla in se tudi jaz pridružila vašemu foromu user posted image   PDP imam 2.6. sicer pa je to moja prva nosečnost..no pa upam da se čimprej tipkamo user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.2.2012 20:41:28   
škratka 007
IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Živjo souser posted image !
Kajanagaja a veš, da se to tudi jaz sprašujem, predvsem zato,ker bom najbrž sušila v sušilnem stroju?!
Mene pa že ta teden čaka pregled za sladkorno in imam kar malo tremeuser posted image , upam da bo vse uredu!
Imam pa vprašanje glede vozička, po vsej verjetnosti bom kupila rabljenega, ker zaenkrat kaže da bom dobila lupinico in posteljico za ostalo pa dvomim, o.k. vprašanjeuser posted image : Ali se vsaka košara spremeni v sedalni (športni del) ali to posebej piše, če je možno? Ali je dovolj, če imaš voziček s sedalnim delom in vrečo za noge, glede nato, da bo dete jeseni že par mesecev staro?
Ne vem, če sem prav razumela svojo gin., po 20 tednu se gre ob komplikacijah direkt v porodnišnico in ne več na urgenco?
Se mi pozna, da bom prvič mama in, da sem malo starejša pa kompliciram,a ne?!user posted image
Aja, še to, a že kaj o imenih razmišljate?
Lp!

Jaz poznam samo voziček Mothercare, kjer se košara spremeni v športni del, za katerega drugega še nisem slišala.
Tu je še link kjer si lahko pogledaš kako zgleda

http://www.mothercare.com/Mothercare-Mychoice-3-Wheeler-Pushchair-Chassis/dp/B001NM0NIS?ie=UTF8&ref=sr_1_6&nodeId=598238031&sr=1-6&qid=1328556907&pf_rd_r=0PMMCKW8QN7FWW16RE0W&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=598238031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.2.2012 20:46:00   
zvezdica**
Meni se pa zdi da je kosara kar obvezna za novorojencka, konec koncev zna bit tudi avgusta in septembra kar mrzlo kaksen dan, pa veter in dez in nenazadnje tudi boljsa zascita pred soncem je, veliko bolj udobno za dojencka, pa tudi bolj je zavarovan, zato se mi ne zdi ok sparat na taksnih receh, ker gre res za varnost in zascito dojencka v prvih mesecih, ko to najbolj rabi.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.2.2012 21:58:06   
noelina
Pozdravljene!
Danes sem bila na morfologiji. Otrok je malo večji,baje zaradi moje sladkorne,drugače pa pričakujemo user posted image . Izpolnila se mi je velika želja. Pa skoz sem imela občutek,da bo fantek. Zaradi hčerinih težav s srcem,ki jih je imela do 3.leta,so zdaj temeljito pregledali malemu srček in je vse ok. Možno pa je,da bom morala še v Lj.,k dr. Veselku,za ziher.
Še to,mamice,zapomnite si,da ne dajate otroku sadja medtem,ko jemlje antibiotik! Jaz tega nisem vedela in hčerki dala jagode danes,pol pa je bila ura za antibiotik amoksiklav...reva je 5x bruhala. Verjetno to nekatere veste,jaz nisem.
Voziček bomo kupili nov xcrosser z vso opremo,pa danes sva simbolično z dragim kupila en body in nogavičke za sinka.
Lepo se imejte mamice,nočko.

(odgovor članu zvezdica**)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.2.2012 9:41:55   
kale
Dan!

Pri nas je že kakih 40 cm snega in še  kar sneži user posted image . Škoda, ker imamo še zmeraj vročino in ne moramo ven user posted image .

Noelina- hvala za info glede antibiotikov in sadja. Nisem vedela, saj še nismo bili nikol na antibiotikih (no, jaz že user posted image , a za odrasle verjetno to ne velja-vsaj jaz, ki obožujem sadje, s tem nikol nisem imela težav). Čestitke za user posted image  !

Dobrodošla MiaMia22!

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.2.2012 9:55:53   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 6.2. morfo., 14.2., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , 2.2. morfo., Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 1.2. morfo., MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , 3.2. morfo., LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , 3.2. morfo.,  LJ/, user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, ? user posted image , 7.2. morf., NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 10.2. morfo.,
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo., /
hinavkica- 34 let, 3 user posted image , 2user posted image , 10.2. morfo., LJ/ , user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 66

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:      6   user posted image
                              12   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.2.2012 10:57:29   
genovefa
Lep pozdrav iz zasnežene (zaenkratuser posted image ) Ljubljane!
Kale lepo ime ste izbraliuser posted image . Mi2 na amniocintezi in kasneje nisva vprašala za spol tako, da imamo zaenkrat še"delovni imeni" user posted image za vse radovedne sorodnike, dokler se ne bova odločila.
Škratka007 hvala za link, zelo zanimivo in za razmislituser posted image .
Lep dan vam želim souser posted image !

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.2.2012 11:05:56   
vrtnica00
pri nas skoz sneg pada. vse lepo in prav dokler si doma. samo ko pa pomislim, da bom morala drug teden 3x na daljšo pot vozit, me pa vse mine. upam, da se bo skuliralo vreme do takratuser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.2.2012 11:06:08   
Isabelle
Pozdravljene,

na začetku sem se tudi js javila,pol pa nisem nič kaj veliko sodelovala. Zadnje čase pa vas velikokrat preberem. Js sem drugače uredu, slabosti so se hb nehale, trebušček je vsak dan večji, user posted image pa veliko brca. Veliko več kot ta prva. Morfologijo imam 28.2.

Mi imamo voziček PP Pliko P3 še od ta prve in ga bomo imeli tudi sedaj, ker je kot nov. Imamo lupinico, košaro in športni del. Košara je pri ta prvi bla super ker je rojena januarja. Ma jo bomo tudi sedaj uporabljali, ker se mi za novorojenčka zdi veliko boljše kot takoj športni del.

Poroda me je malček strah, zato ker točno vem kaj me čaka.Čeprav v prvo nisem imela težek porod, v treh urah je blo vsega konec, imam res lepo izkušnjo. Sam vseeno me je malček strah, bolj kot v prvo. Takrat se sploh nisem nič sekirala, zdej se bolj, pa ne vem zakaj.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.2.2012 13:29:22   
vrtnica00
jaz sem pa zdj malo gledala kaj vse rabimo za dojenčka od opreme, pripomočkov itd. in se je vstavilo pri dudah. me zanima kakšne dude uporabljate? in kaj je boljše silikonsko ali lateks?

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.2.2012 15:20:18   
noelina
Tudi mene je zdaj v drugo bolj strah poroda,saj prvič ne veš v kaj se podajaš,pa še 14,5 ure sem se mučila,tak da...user posted image
Ampak,glede na željo in srečo.ki jo občutiš potem,ko ti ga dajo na prsi,pa se da potrpet vse.
Glede dudic pa ne vem...so hvalili Nuk,zdaj pa baje niso vredu,moja mala jih je imela prav te,pa so bile zakon. Nečakinja uporablja od Aventa. Kaj pa druge pravite?? Silikon/lateks,pojma nimamuser posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.2.2012 15:47:04   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :). Več info na  http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
7.2.2012 16:42:59   
pika001
Zdravo user posted image ,

Se kar pridružujem tistim, ki vas je v drugo strah... tudi mene malček stiska v trebuhu ko se spomnim... apak vem, da sem čakala da bo huje kot je dejansko bilo. So me mamice ki so že rodile prestrašile, tako da niti nisem vedela kaj točno bo. Sedaj vem, pa niti me ne skrbi samporod ampak kar sledi (precej bom sama z otročkom, pa me bolj skrbi da me ne bi doli preveč bolelo in peklo ob potrebi... prvič je bilo kar boleče)

Kar se dudic tiče pa - moj prvi sin ni hotel druge kot okrogle. Kaseneje se je navadi na Nuk, prva dva meseca pa ni bilo šanse. Najbolj pa priporočajo ortopedske oblike (Nuk, Nuby - imajo obe obliki, tudi Avent so zdaj neke nove ortopedske, so pa ful drage...). Jaz sem že za vzorček od Nuka kupila.

Ostale stvari, ki smo jih že kupili:
10x tetra pleničke, tetra krpice, vložke, duda, toplomer za v vodo, 1x flaško za čaj, 3x pajacke, 5x body benkica, 5x žabice, 1x komplet, 1x jopica, voziček+ lupinico+ vse kar spada zraven user posted image .
Jutri greva pa še v Ikeo pogledat postljico, komodo in omaro.
Upam, da ne prehitemvam preveč, ampak pri prvem smo vse zadnji mesec kupovali, jaz pa sem bila čisto na koncu z živci in z močmi. Sedaj se mi zdi, da bo tako dosti lepše in prijazno predvsem do mene... user posted image sem se posvetovala z mojima fantoma in sta se lepo strinjalauser posted image . Kaj pa drugega...
Tako da predvsem mogoče dober nasvet za punce, ki rodite prvič - ni lepo s tistim trebuhom hodit po centrih in iskati kaj rabimo...

Lep potzdrav vsem skupaj,
Pika

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
7.2.2012 16:56:01   
KajaNagaja
Pika001 - prosim sporoči kakšne kvalitete je posteljica in omara v Ikei... Midva imava tudi namen it tja iskat posteljico, omaro in previjalno...bi prav prišla kakšna informacija :)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.2.2012 18:40:22   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

Pika001 - prosim sporoči kakšne kvalitete je posteljica in omara v Ikei... Midva imava tudi namen it tja iskat posteljico, omaro in previjalno...bi prav prišla kakšna informacija :)

Jaz imam komplet otroško sobo z ikee in sem zelo zadovoljna. Pri posteljici (mislim, da je iz serije Hensvik) je edino to, da se stranica ne da dol spustit, a zame to ne predstavlja nobenega problema. Ostalo pohištvo je pa iz hemnes serije (polmasivna varianta). Drugač pa so tud ostale stvari (druge previjalne, posteljice,...)kolikor se pogovarjam z drugimi, vredu in so zadovoljni.

Dude- pri dudah je pa tako, kot pri stekleničkah; ni nujno, da jih boš sploh potreboval. Je pa fajn imet kakšno za vsak slučaj na zalogi. Mi bi bili brez dude precej ˝bogi˝, saj nam je zelo pomagala pri krčkih. Uporabljam pa že od samega začetka dude od Tommee Teeppe-ja in sem zelo zadovoljna. So pa silikonske. Je pa tu spet tako, da lahko ti kupiš nevem kakšno dudo, samo je vprašanje. če jo bo user posted image  sprejel. Eni vem, da so kar precej izbirčni, naša recimo pa je bila kar s prvo ultra zadovoljna user posted image .

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.2.2012 20:27:13   
top secret
Hey, hey!
No morfologijo smo dali čez, vse okuser posted image
Fantek bo, po vsej verjetnosti Luka.
Kale tud Filip je bil v igri pa mojmu ni blo všeč. ,men pa fuuuluser posted image
Morem povedat da sem od kolegice dobila 6 skatel oblačil za fantka in so full lepe. Tk da oblačil mam preveč in bom se sam sproti kupovala,kar bom rabla. Po voziček grema v lenti na madžarsko, baje so super pa velik bolj cenovno ugodni kot pri nas.
Boste kupile nepremočljivo podlogo za na jogi?
Še gre katera 6.3. v solo za starse v Mb?
Sem bila vceraj pri prijateljici v bolnici, je rodila zdravo punčko in ko sem vidla te dojenčke sem si zaželela tam ostat pa kr rodituser posted image
aja, novopečene mamice so pa kot iz kataloga, presrečne in zelo zelo lepe. Tk da tk hudo kr ne more bit rodit, js zaenkrat komi čakam.
Lepo in mirno noč vam želim

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.2.2012 22:42:01   
googica
glede dud je nabolj met obe na voljo. ker ne sprejme vsak otrok vsake. eni sprejmejo samo eno vrsto, tko kot naš, samo lateks, silikona sploh hotu ni v ustih. eni spet določeno obliko... pač treba probavat pa je. mi še nč ne kupujemo, tud še dolg ne bomo, ker nimam kje met vse te šare. no, ker smo dons zvedli da bomo mel še enga fanta, tud cunj novih velik ne bomo rabli, razen na začetku mal bolj poletne, pol se pa že mal skulira rast in bo vse ponosu :)). lepo je da je sneg, mi uživamo zuni s sankami. tamal je čist navdušen dirkač :))

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
8.2.2012 7:35:05   
noelina
Pozdravljene user posted image
kale[]tvoj predlog glede dud Tomme itd. se mi zdi dober. Malo sem si jih ogledala. Fajn cucelj,lepa oblika. Pa še v Leclercu imajo znižane,bomo kar po njih stopili. Kupiti imamo namen tudi igralno podlogo,pa nepremočljivo podlogo za jogi in jogi tudi,posteljico imamo,previjalno tudi dobimo. Jogi moramo kupit,ker sem ga posodila znanki in sem nazaj dobila takega,da mi je šlo na jokuser posted image . Oblačila dobimo od štirih virov,pa še obe babici,mislim,da se ne bosta mogli glih zadrževat,ko bosta šli v šopinguser posted image .
Malo me daje melanholija,pa še hormoni delajo na polno...to je moja zadnja nosečnost,čustva so potencirana,izpolnila se mi je želja po fantku,ime mu bo Julian.To ime imam nekako v podzavesti,že ko sem mojo punčko rodila,bi dobila to ime,če bi bila fantek.
V prejšnji nosečnosti,sem bila zapuščena od otrokovega očeta v 5.mesecu nosečnosti. Pomagala mi je mama,tudi bila pri porodu zraven,zdaj po 8 letih pa imam končno vse,a leta so že nevarna...če bi bila mlajša in s tem partnerjem..hm.
No dovolj naj bo,da se mi še katera ne zjoče user posted image
Lepo se imejte user posted image in čim večuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
8.2.2012 9:06:24   
Babybee81
ojla nosečke

Počutim se super. Dopoldne bi gore premikala, popoldne pa postanem malo utrujena.

Še 5 dni do morfologije user posted image user posted image user posted image  komaaaaj čakam. In čestitke vsem nosečkam za uspešno opravljene preglede user posted image

Glede dud, sem imela od aventa. Najprej sem imela od TT, pa je bila prevelika in ji je zapirala nosek tak da sem se malo bala da ne bo mogla dihati. Drugače dude nimamo že več kot 1 leto Flaške in ostalo imam pa od TT in sem zelo zadovoljna. In tudi tokrat bom naredila enako. Predvsem bom kupila 3/4 manj stvari kot pri prvi, ker jih sploh nisem rabila user posted image

Jutri bom šla malo po kataloge, da vidim kam bomo šli na morje. Moj kar vztraja. pa saj septembra je še toplo user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.2.2012 10:52:18   
vrtnica00
noelina supr, da se je zdj lepo izteklo. kar se tiče let pa sej nisi neki grozno stara, da ne bi mogla met še kakega otroka potem čez leto ali dve... če si ga želita in v tej nosečnosti ni nekih hudih komplikacij, potem ne vidim ovire, kar v akcijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.2.2012 11:41:22   
nimanorwen
ojla user posted image
midve s tamalo sva glih z enournega sprehoda po sončku wiiii kuk pašeeeeuser posted image k pr nas skus piha, zdele pa končno ne in sva mou bob zakurblali, se je kr še sosedova psica (k je OGROMNAuser posted image ) hotla notr zbasatuser posted image
voziček - jest ga mam od lux4kids in mi je super ... sm pa mnenja, da kar je več k 600eur za komplet (voziček, lupinca, košara, vreča) je preveč. itak ga otrok rabi do max enga leta, zoja npr. se že pr 9 mescih ni hotla več vozit. zdej mam marelo pač za kšn daljši sprehod če km gremo (npr volčji potok, živalski vrt) in za po šoping centrihuser posted image
ime - če bo user posted image  bo nina, če pa user posted image  pa izak.
likanje - od kar imam sušilca likam ful mal stvari. in tk bo tut ostal, ker zakaj bi si delal del, če ni treba. to z bakterijami se pa res ne obremenjujem, itak morjo bit.
noelina - pa imaš res žalostno zgodbo za sabouser posted image  ampak važn, da je zdej vse ok in imaš ob sebi pravega moškega ne pa neke mevže ... pa sej tut 2 otroka nista mal, več kot ima marsikatera mamica možnost imet ... user posted image
dude - mela sm jih najprej od nuk-a, v p sabo tut aventove, sm jih ni sprejela. pol sm pa kr hitr na dm-ove prešaltala (silikonske) ker so ful cenejše pa ista oblika skor. flaške sm mela pa najprej od aventa tamale, k je pa začela pit po 3 deci mleka mam pa nukovo.

čestitke vsem za preglede! pa lep pozdravček

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......