|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
8.2.2012 14:37:07   
vrtnica00
pečete že kaj krofe?
mi smo dns pekle drugo rundo kroooooofooovvvv m-m-m kako so dobri, pol polnjenih z marmelado, ostali pa z vanilijevo kremo, obliti s čokolado in posipani s kokosom. pregrešno dobri :P

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.2.2012 18:57:21   
tejci1981
Dober večer!

Za nami je krasen, sončen sankaški dan!

Dude - nabavla bom od Mam iz lateksa, če bo pa odgovarjala bomo pa videli kasneje,...imajo pa tudi perfect slim varianto, ki ne ovira zobkov

Porod - zaenkrat me še ni strah, sem pozitivna in se  hecam glede tega,......bolj mi je kriza, ker vem da bom po porodu dobila hemeroide, in ti so me prvič boleli ko 1000user posted image in sem se matrala cel mesec da sem se jih znebila user posted image

Oprema - nismo še nič nabavljali, pa itak so sam neke malenkosti tak da bomo še počakali, so pa na netu seznami kaj vse rabiš, znajo pa biti precej pretirani, tako da prvorodke ne pretiravat user posted image

Previjalno mamo mi iz Ikee

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S29828090/

smo zelo zadovoljni user posted image

Ker pa nonstop delam reklamo za Mam, še njihov katalog user posted image

http://www.mega-art.si/MAM2011/

Lep večer!

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.2.2012 21:31:12   
pika001
Pozdravljene,

Kajanajagaja - sva bila danes in sem zelo zdovoljnauser posted image . Odločila sva se in kupila posteljo, ki bo zaenkrat itak v spalnici pri nama in pa komodo na predale, ki pa sicer ni mišljena za previjanje, ampak jo bo moj dragi malček predelal, da bo na zgornjo ploskev pasala ta večja previjalna blazina. Tako sva se odločila, ker imamo v isti liniji pohištvo v spalnici in v dnevni (vse kupljeno v Ikei) in jo lahko kasneje porabimo kjer koli... Po razmisleku sva se odločila, da je to najboljša varianta za nas, saj imamo nekaj prostora tudi v veliki vgradni omari v spalnici, pa bomo preden bomo našega otročka preselili v novo sobico tudi kupili celotno sobo oz. sestav po izbiri. Sedaj pa ne bomo še, ker soba še rabi nekaj dodelav in po resnici povedano se mi zdi škoda opremljati s pohištvom za dojenčka in po tem ko rabi večjo posteljo vse skupaj še enkrat zmenjati celotno pohištvo. Da bi bilo združljivo - sestavi za malo večje + baby postelja + komoda ne obstaja. Na žalost.
Kar se kvalitete tiče, pa tako - mene osebno ne moti če je iverka, oz. kombinacija, sej ko enkrat sestavimo itak ne razstavljamo več in če nekam daš in tam imaš tudi ne uničiš... če pa skozi premikaš (ali pa stvari večkrat seliš) se to pač uniči tudi če je 100% masiva... no, to je moje mnenje. In do zdaj kar smo kupili (ni bilo vse masivno) je bilo OK in smo zelo zadovoljni.

Dudice - ja, odvisno kaj je kateremu kričaču všeč... je pa dobro, da se ima še s kakšno stvarjo za potolažit razen maminim seskom... user posted image

Noelina - glavno da bo še en član, da se ti je želja izpolnila in da je ževljenje lepouser posted image hormoni pa tako kvalitetno dajejo tudi mene. Zdaj se smejem, čez minuto mi že gre na jok... user posted image tako da moja dva fanta morata biti kar strpna... verjetno imamo več ali manj iste težave. Jaz se tolažim, da bo kmalu minilo.

No, tudi drugim čim manj user posted image tegob, pa čim več sončka, da nam bo lepo...
Pika

Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.2.2012 9:50:00   
KajaNagaja
Pika001 - super! Hvala za info. Lepo tudi, da sta dobila vse :) Midva bova šla čez kakšne tri tedne malo pofirbcat in v nabavo :)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.2.2012 10:30:43   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 6.2. morfo., 14.2., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , 2.2. morfo., Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 1.2. morfo., MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , 3.2. morfo., LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , 3.2. morfo.,  LJ/, user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, ? user posted image , 7.2. morf., NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 10.2. morfo.,
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo., /
hinavkica- 34 let, 3 user posted image , 2user posted image , 10.2. morfo., LJ/ , user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 66

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

PRIČAKUJEMO:      6   user posted image
                              12   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.2.2012 13:19:31   
pikalonca
Pozdrvaljene.
Zdaj je zunaj taki lep sonček, ampak zjutraj, ko  sem peljala otroka v vrtec in šolo pa... joj...je kazalo kar -17 st.
V torek sem imela morfologijo. Imamo zelo živahnega otročička user posted image . Načeloma vse ok, samo srček se je bolj slabo videl, zato imam v torek ponoven UZ. In tudi spola se ni vidlo, je samo gin. namignila, da je menda punči ;). No morda se bo pa v torek več videlo, ker nas zdaj res že pošteno firbca. Jaz že vse čas govorim, da bo punčka, partner pa da bo fant...no pa da vidimo kdo bo imel prav user posted image . Drugač nam je pa res vseeno.
Imejte se lepo, naj vam bo toplo in uživajte v snežnih radostih user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.2.2012 18:04:22   
kale
noelina- zelo ganljiva zgodba. Samo, da ja konec dober user posted image ! Glede starosti pa nikar ne skrbi preveč...v mojem družinskem in prijateljskem krogu jih je kar nekaj, ki so rodile okoli 40. leta in je šlo vse ok.

topsecret- jaz sem pred dobrim letom in pol hodila v šolo za starše v UKC Mb in mi je bilo kar zanimivo.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.2.2012 18:07:01   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: tejci 1981

Porod - zaenkrat me še ni strah, sem pozitivna in se  hecam glede tega,......bolj mi je kriza, ker vem da bom po porodu dobila hemeroide, in ti so me prvič boleli ko 1000user posted image in sem se matrala cel mesec da sem se jih znebila user posted image

Tega je tud mene najbolj strah, saj se praktično mesec dni nisem morala prav usesti user posted image . To mi je bilo zagotovo huje, kot sam porod!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.2.2012 18:09:35   
mina88
Pozdravljene souser posted image
pa se še js po dolgem času spet javljam user posted image

porod bi rada doživela karseda naravno, če bo le mogoče, zato EA nebom vzela. Pa še, ko sva z mojim gledala mal statistiko kaj je lahko vse narobe, je moj postal 10000% proti temu. saj je že sam porod rizičen, zato se pač še s tem nebi igralauser posted image

teža do sedaj sem +2kg, vendar je največje pridobivanje na teži v zadnjem trimesečju, tako da se ne veselim kej preveč, še zaenkrat user posted image

pleničke ker je blo govora ali o pralnih pleničkah ali o pamperskah, sem na materinski šoli gospo ki je predavala povprašala o temu,pač kaj je po njeno boljše in so me vse babe čudno pogledale, češ, ja kaj je s tabo, a zdej boš še plenice prala, user posted image , gospa pa me je samo debelo pogledala in rekla da so po njeno bolše plenice za enkratno uporabo, saj je v pralnih otrok stalno moker, pa še blato se ne vpije ampak ostane na plenički, v primerjavi z pampersko, kjer se vse vpije. No to je bilo njeno mnenje, je pa povedala še o nekih plenicah od TOSAMA, katere se dajo kupiti samo prek interneta

strije zaenkrat jih HB nimam, se pa vsaj 3x na dan mažem z mandljevim oljem.

krofi mmmmmmmm sm jih že naredila in šli so v enem dnevu user posted image user posted image

lep pozdrav user posted image

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.2.2012 8:50:07   
KajaNagaja
Teža - Uf, mina88, pridna...samo 2kg si se zredila do sedaj?? Jaz ful pazim (že od nekdaj, ne samo med nosečnostjo) kaj jem...se pravi ogromno sadja in zelenjave, nič junk fooda, redni obroki, po 7 uri zvečer ne jem, pa sta mi samo v zadnjih 14 dneh skočila gor 2 kg, tako da sem zdaj na +7kg. Se mi zdi preveč, ampak jem res zdravo, enkrat na teden grem na pilates, enkrat na vadbo za nosečke, in med vikendkom na daljši sprehod (2uri). Ne ležim, ampak pospravljam, kuham, pišem diplomo, hodim okrog...in nimam pojma od kje sem zdaj kar naenkrat toliko dobila...upam da se bo malo umirilo.

Pleničke - sicer imava pralni stroj in sušilca, ampak bova vseeno ostala kar pri pamperskah oziroma teh za enkratno uporabo. Se mi zdi bolj higiensko in praktično. Pa tudi v pamperske se voda vpije in je plenička praktično suha, tam pa je otrok v luži notr...

strije - zaenkrat jih nisem pridelala, me je bilo strah, ker mi je trebušček kar naenkrat skočil ven, da se bojo pojavile, ampak se pridno mažem z mandljevim oljem po vsakem tuširanju že od začetka nosečnosti.

Blazine za dojenje - ful bi mela blazino za dojenje, ampak so tako zelo drage...mogoče katera ve, kje se jo da dobit malo ceneje?

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.2.2012 9:22:51   
KajaNagaja
No zdaj sem se pa še izmerila in moram rečt, da sem bila kar šokirana. Čez prsi sem pridelala še +3 cm, čez pas pa +6 cm!!! Boki ostajajo enaki. Huh! Očitno se je res začela pospešena rast naše malčice...

Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.2.2012 10:51:23   
mina88
kajanagaja ja, tudi js se pazim kaj jem, pa zadnje čase jem res samo sadje in zelenjavo. Mi pa zapaše tu pa tam kak hamburger, HB da se zaenkrat še ne pozna nikjer user posted image
js sem kupila blazino za dojenje že na začetku nosečnosti, saj sem navajena spati na trebuhu, in nisem se nikakor mogla naštimat, z blazino pa sem spala kot polh celo noč, no če odštejemo zbujanje za wc user posted image
drugače pa je v baby centru 39,90€, v pikapolonici pa jo lahko dobiš za 34,90€, pa še lepše barve majo user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.2.2012 11:04:05   
vrtnica00
jaz sem pri 3 mescih si kupila blazino in resnično boljše zapravljenega denarja še v življenju ne user posted image user posted image še moj se rad stisne k njejuser posted image sem pa nardila celo študijo glede teh blazin kje bi jo kupila in povsod so mal drugačne. morš pazit na velikost, takrat ko sm gledla v pikapolonici so ble manjše kot v baby centru, vsej tista ceneja je bla. jaz sem šla na konc kr v baby center po njo in mam tako lepo rdečo iiiiiuser posted image drugač je mel pa baby center še teden nazaj akcijo teh blazin, je bla 10eur ceneja, škoda da nisi jo takrat vzela. so pa ene po 70eur in več, sm tist mi je pa res pretirano dat tok za njo...drugač pa jo reeeees priporočam, spim tk lepo na njej, v vseh pozah, četudi na hrbtu, jo mam ob sebi, da mam nogo na njejuser posted image je pa tako kot je mina88 rekla, jaz sem tudi prej na trebuhu spala in s to blazino se še najbolj temu približamuser posted image

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.2.2012 11:09:56   
KajaNagaja
ja sj js bi jo tud za spanje kupil azdej. Ker sm tud na trebuhu spala skos, zdj mam pa probleme :) zaenkrat to rešujem s povštri ampak ni tok udobno. Bom šla pogledat, hvala :)

Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.2.2012 12:31:41   
MiaMia22
Jaz bi pa mela vprašanje glede modrčkov za dojenje tiste ki ste si jih že kupovale po katerih ste posegale onih bolj ta dragih al onih ta poceni kake imate kaj izkušnje...sama sem razmišljala da bi si jih kupila kar npr. v Mullerju al pa Dmu samo sem pa po drugi strani slišala da niso ravno kvalitetni zdaj pa nevem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.2.2012 12:44:31   
kale
Uf punce, jaz sem tud že pridelala skoraj 7kg user posted image , pa se tud ˝tolažim˝ s tem, da se zdravo prehranjujem in veliko gibam. V 1. user posted image  sem do tega tedna pridelala celo 2 kg več, s tem, da sem se jaz v 3. trimesečju najmanj zredila. Verjetno bo tokrat enako - upam user posted image .

Blazino za dojenje imam tud jaz in je več ne dam! Tud moj user posted image  se rad stisne k njej user posted image . Sem pa zasledila, da so v Leclercu malce ceneje ravnokar. Moja je iz BC.

Kar se tiče modrca za dojenje pa sem jaz uporabljala muellerjevega, 2 imam s H&M-a in še enga malo dražjega imam, pa se mi zdi, da med njimi ni ravno velike razlike... Ti pa še ne predlagam nakupa; najbolje, da si enga kupiš tik preden rodiš, ostale pa komaj po porodu, saj se ti obseg prsi takrat še zelo spremeni.

(odgovor članu MiaMia22)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.2.2012 15:09:07   
dobrovoljka
Lep pozdrav junijke. Sem nova na forumu. Doma imam dve leti staro punčko, sedaj pa pričakujemo 12.6 še dve punčki. Vsaj tako so rekli da bosta punčki. Zanima me koliko vas je takih ki pričakujete dvojčke in kako se pripravljate. Jst se v bistvu še nič ne.

Lp, dobrovoljka

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.2.2012 16:02:20   
Anonimen
Dobrovoljka, pozdravljena!

Tule imaš prav forum za nosečke dvojčkov:
http://www.ringaraja.net/forum/Za_nose%C4%8Dke_dvoj%C4%8Dkov%2C_troj%C4%8Dkov%2C_%C4%8Detver%C4%8Dkov/forumid_238/tt.htm

Čestitke!!! user posted image user posted image

(odgovor članu dobrovoljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.2.2012 16:02:47   
kale
Ooo, pa imamo 1. junijko, ki pričakuje user posted image user posted image   user posted image . Dobrodošla dobrovoljka!

Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.2.2012 16:06:35   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, morfologija, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , 24.2., KP/Izola

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , 17.2. morfo., Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image , 21.2., Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 25.1., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 27.2., Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image ,1.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , , MB

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , 3.2. morfo., MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 6.2. morfo., 14.2., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , 4.1., Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , 2.2. morfo., Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – 1.2. morfo., MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo, 27.2 3D,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , 3.2. morfo., LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , 3.2. morfo.,  LJ/, user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, ? user posted image , 7.2. morf., NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Malinova- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 10.2. morfo.,
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.2., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, 1.2., 15.2. morfo., KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 30.1., 21.2. morfo., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 12.1., / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/,

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo., /,  
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 15.2. morfo., štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , 7.2. morfo., /
hinavkica- 34 let, 3 user posted image , 2user posted image , 10.2. morfo., LJ/ , user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image , 18.2.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , 9.2., LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , 16.1., MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- ?user posted image , 16.1., CE

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.2. morfo.,
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 67

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:     8   user posted image
                              12   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.2.2012 21:12:13   
tigrica78
Pozdravljene souser posted image !
No končno sem tudi jaz bila včeraj na morfologiji.Rezultati super skratka vse je o.k. kar je najbolj pomembno.Juhuhu na koncu še izvem da bomo dobili user posted image !Tako sem bila vesela da cel dan nisem mogla skrit tega navdušenja.
Zanima me ali ima katera težave z bolečinami v mednožju (nevem kako se naj drugače izrazim) podobno je bolečini kot če bi cel dan nekje sedela na betonu.Res zoprna reč ker me že cel mesec boli.
Upam, da ni kaj resnegauser posted image
Lepo se imejte do naslednjič in pridno božajte svoje bušijeuser posted image                           

Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.2.2012 22:02:41   
dobrovoljka
Hvala Kale. Ja upam da bomo zdržale do junija.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
11.2.2012 9:36:15   
KajaNagaja
Dobrodošla Dobrovoljka!!!

tigrica78 - čestitke za punčko...tudi mene boli hm ja...v mednožju. Tak občutek kot bi mela polno modric in včasih RES zelo zaboli. To se mi dogaja kakšen teden. Na vadbi za nosečke nas inštruktorica vedno vpraša če katero tam boli, tako da jo bom v ponedeljke vprašala zakaj se to dogaja in če je lahko kaj narobe...

Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.2.2012 9:39:41   
KajaNagaja
Tole sem našla na spletu:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,941231

Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.2.2012 10:19:31   
Malinova
Hej, hej!

En topel pozdrav najprej! user posted image

Včeraj imeli MF in je vse v redu. Človek kar še boljše volje rata. user posted image Smo izvedeli tudi spol, ki pa je tokrat drugačen, kot je bil napovedan na NS. Še dobro, da sem uspela od takrat do sedaj vse zadržati zase, sedaj pa ne vem, kako mi bo vnaprej uspevalo, me že in še vedno jezik srbi. Mami sem že povedala.user posted image Itak je vseeno, kaj je, ampak ko je izrekel in pokazal, kaj vidi, me je preletel tak val sreče, da je joj. user posted image Saj bi me po moje tudi, če bi rekel nasprotno. Vam povem kak dan, teden kasneje, da še malo v sebi pretenstam in najprej svojim realnim malo raztrobim, čeprav sem vsem rekla, da ne bova noboenemu povedala. Eh, kruhek moj zarečeni ... Sicer se pa veliko bolje počutim v primerjavi s prvimi tedni nosečnosti, ko sem bila vsa nekam potučkana. Brce me mirijo in čas, ki lepo napreduje, ene stvari sem pa predelala v svoji buči (vrstni red otrok, pozornost, pravičnost itd.).

Za seznam: Sem vam pa v enem od prvih postov obljubila, da vam razkrijem po par pregledih svoje pRRavo ime, ki ga bom uporabljala vestno od naslednje objave naprej. Kale, lahko me, prosim, kar popraviš na seznamu. Gromska sem. user posted image Naslednji pregled imam pa 13. 3. - en dan po gregorjevem, našem prazniku zaljubljencev. user posted image

Me pa marca čaka tudi cukr test. Nisem vedela, da so sedaj (po dveh letih) tako poostrili, da je treba spit 75 ml tiste sladke limonade brez limone user posted image , pa čakanja 2 uri in trikrat pikanje. No, bomo preživeli - itak!

Lepo bodite v svojih gnezdecih!

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......