|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.2.2012 13:51:03   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Zdaj pa si grem rivoščit eno vročo kopel v bano....
da se vsaj malo segrejem user posted image

Ti kr, ti kr! Jaz pa mam v pisarni 25C, praktično bi lahko delala v kratkih rokavih!user posted image
Mi pa 18C. GROZA. Kaj mi pomagajo novi radiatorji, če mam mrzlo v stanovanju. ****omilomater pa radiatorji in vse skup...pa toti Kralj ko si vse v žep deva...user posted image user posted image user posted image

ojoj.... mi imamo nekje 22 stopinj, pa me celi cajt neki zebe

Ja, ker sediš za računalnikom!user posted image Mene tut rado zazebe, če sedim, ko pa začnem malo migat, pa se mi zdi 22 taka neka idealka!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.2.2012 13:52:26   
Tulipan12
Kje pa se Naja potepa? Še na FB je ni za videt danes?
Pa ???

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.2.2012 13:56:13   
Tulipan12
Včeraj sem se malo ubadala s vprašanjem prostora pri nas doma, ko Luka preraste kinderpet.user posted image Če ostanemo kjer smo in nič ne naredimo, bomo morali nabavit nadstropno posteljo. Ampak si ne predstavljam, da bo kateri od otrok toliko miren, da bo lahko zgoraj spal, ker sta pravi lutalici ponoči. Imate kake ideje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.2.2012 15:24:24   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem bila prejle v tej kisikovi komori..pa kej vem no....to je kot savna, vendar le do temperature 47 stopinj....pol ure si noter, nato piling telesa, tuš, pa anticelulitna krema....vse skupaj 1 uro....Mleko je zdržalo, ga je Julija že pila.user posted image

Kaj to je ono za razstrupljanje al kaj? Pa to moraš nekaj zraven telovadit al samo čičaš, pa čakaš?

ne ni to to....le obična komora je kot da si v solariju....

Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.2.2012 15:26:58   
KOKICA32

Včeraj sem se malo ubadala s vprašanjem prostora pri nas doma, ko Luka preraste kinderpet.user posted image Če ostanemo kjer smo in nič ne naredimo, bomo morali nabavit nadstropno posteljo. Ampak si ne predstavljam, da bo kateri od otrok toliko miren, da bo lahko zgoraj spal, ker sta pravi lutalici ponoči. Imate kake ideje?user posted image

si ne predstavljam pograda še za naše bavce....so še premajhni.....mi ga bomo uvedli čez kakšni dve leti, takrat pa bo Valentin star cca 5 let.

Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.2.2012 15:27:25   
KOKICA32

Pa ???

user posted image Pojma nimam!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.2.2012 15:31:34   
MalaČebelica
Dober dan.

Nekaj sem vas na hitro prebrala pa je vedno kdo v pisarno stopil, ko sem hotela kaj napisati...

Pa nekaj me ven meče nontop user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.2.2012 20:45:25   
KOKICA32
Čer!

Je kje katera?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.2.2012 20:50:05   
KOKICA32
Še en pomemben datum, punce, da si ga že sedaj označite na koledarju in seveda rezervirate, da se vidimo na praznovanju Valentinovega 3. RD:

NEDELJA 04.03.2012 popoldan
                                           user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. uradna vabila prejmete po pošti!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.2.2012 21:18:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje a se vam zdi smiselno imet cicido oziroma najdete kaj v njem kar bi bilo za naše junake?????

Tija je začela z reševanjem nalog pred 4.letom, Nika pa že zdaj nosi okoli te revije, sam njej je Zmajček bolj všeč. Jaz jih ne kupujem, ampak jih na bazarju vsako leto toliko naberem, da jih imamo čez vse leto. user posted image Pri nas Nika vidi Tijo in hoče tudi reševat, papiga pač user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.2.2012 21:27:04   
KOKICA32
Ja, Valentinu te revije dam, ko je zunaj dež, ko ne želim, da gleda risanke, ko vidim, da je za akcijo...Zmajčka pa ne poznam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.2.2012 21:31:02   
Najaa

Sem bila prejle v tej kisikovi komori..pa kej vem no....to je kot savna, vendar le do temperature 47 stopinj....pol ure si noter, nato piling telesa, tuš, pa anticelulitna krema....vse skupaj 1 uro....Mleko je zdržalo, ga je Julija že pila.user posted image

Se ni skisalo? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.2.2012 21:32:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Neeee user posted image user posted image user posted image , no vsaj Julija tega ni pokazala...jaz ga nisem probala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.2.2012 21:32:31   
Najaa

Pa ???

Jaz sem mela danes malo morje opravkov, poleg tega pa sva popoldan z Niko naredili goro čokoladnih kroglic. Bila je reeeees pridna in jih valjala v kokos... sem jih pa naredila pol brez in pol s pravo mero ruma, njami. user posted image Jutri je namreč big day za nas, mora da se pije. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.2.2012 21:34:13   
Najaa

Neeee user posted image user posted image user posted image , no vsaj Julija tega ni pokazala...jaz ga nisem probala.user posted image user posted image user posted image

eh pol pa vse ok. Torej si ovrgla vse tiste čenče o skisanem, postanem, pregretem mleku? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.2.2012 21:52:44   
KOKICA32

eh pol pa vse ok. Torej si ovrgla vse tiste čenče o skisanem, postanem, pregretem mleku? user posted image

ne vem, če sem...ker je več kot ura minila preden sem domov prišla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.2.2012 22:06:04   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.2.2012 23:17:22   
Najaa

ne vem, če sem...ker je več kot ura minila preden sem domov prišla...user posted image user posted image user posted image

Aja, pol se je melo čas ohladiti ja. user posted image

Lahko noč in lepo spi, Kokica. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.2.2012 7:56:04   
KOKICA32
Dobro jutro!

Ej, sedaj pa ga imam že dovolj...snega mislim...Pa še kar ga meče.....user posted image
Najprej 3 mesece nič, potem pa zameti....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
7.2.2012 8:19:51   
KOKICA32
Bolj ga kidam več ga je!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
7.2.2012 9:26:48   
tasa_m
Konno mi je odprlo.
Jaz sem na bolniški user posted image tak da sem do ponedeljka doma...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.2.2012 9:42:14   
KOKICA32

Konno mi je odprlo.
Jaz sem na bolniški user posted image tak da sem do ponedeljka doma...

Kaj pa je narobe?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.2.2012 9:45:41   
KOKICA32
Malo....

http://www.youtube.com/watch?v=u5C-YHSy3Fw

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.2.2012 9:46:05   
Najaa
tasa kaj je narobe???user posted image

Mi smo že dolgo pokonci. Nika je nesla v vrtec bonbončke in knjigo, s Tijo pa pospravljava in ona je naredila čestitko za Niko, jaz pa zdej mal kofetkam. Bo še dolg dan. Mi je pa fajn, da se polna luna začne zvečer ouje, ker če bi bila podnevi, ni šans... tak pa bom danes jedla in jutri postirala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.2.2012 9:47:22   
Najaa
Kokica dobra muzika, super. Ravno sem iskala kaj dobrega. user posted image
Ti imaš tudi dosti snega? Pri nas ga je komaj 2x malo namedlo ampak meni ni... Še ven ne moremo tak da ni nekega zimskega vzdušja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.