|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.2.2012 9:51:35   
KOKICA32
Zelo rada kidam sneg (mi je neko sproščanje to) a kar je preveč je preveč....Ker ne neha padati je pravo Sizifovo delo to kidanje....

Sem dolgo iskala ta komad...ga poznam iz radia a nisem poznala izvajalke...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.2.2012 9:51:58   
KOKICA32
Opaaaaaaaaaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.2.2012 9:52:49   
KOKICA32
NIKA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMI TEBI PA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.2.2012 10:14:43   
Najaa
Hvala Kokica... Če bi bila bližje, bi te povabila na kavico in čok. kroglice. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.2.2012 10:23:44   
MalaČebelica
Dober dan!
Zunaj še vedno sneguje user posted image user posted image user posted image

Danes lahko gremo domov prej, če nam to dopuščajo delovne obveznosti user posted image user posted image user posted image user posted image malo zafrknjen sttavek, ampak bomo že naredili tako, da nam bodo dopuščale user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.2.2012 10:42:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hvala Kokica... Če bi bila bližje, bi te povabila na kavico in čok. kroglice. user posted image

Mnjami!!!! Hvala vvseeno!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.2.2012 10:42:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan!
Zunaj še vedno sneguje user posted image user posted image user posted image

Danes lahko gremo domov prej, če nam to dopuščajo delovne obveznosti user posted image user posted image user posted image user posted image malo zafrknjen sttavek, ampak bomo že naredili tako, da nam bodo dopuščale user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Opaaaa!!!! Da greste lahko kidati?user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.2.2012 10:52:06   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Lahk ti pa pošljem kot sem Persidi liker. user posted image user posted image Jaz sem vsega zmožna.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.2.2012 10:53:16   
KOKICA32

Lahk ti pa pošljem kot sem Persidi liker. user posted image user posted image Jaz sem vsega zmožna.

Res?

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.2.2012 10:55:03   
KOKICA32
Kaj kuhate danes?

Krompirjeva solata in oslič....pa neko pecivo še bom spekla...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.2.2012 12:42:20   
Najaa

Res?

user posted image

Itak. user posted image Sam... rajš ne bom, ker če bodo na pretoplem ne bo dobro. Dobiš kaj drugega. user posted image

Jaz kuham korenčkovo juho, zrezke v gobovi/smetanovi omaki, pire krompir, solata in posladek - torta! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.2.2012 12:55:31   
Tulipan12
Dan!user posted image

Včeraj sem bluzila, ker so vsi bluzili zaraqdi snega, danes pa je gužva zaradi včerajšnjega bluzenja!user posted image

NIKA, HHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPYYYYYYYYYYY 3. ROJSTNI DAN!!![/b]

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.2.2012 12:59:08   
Tulipan12
Eh, sploh se ne vidi!user posted image

Nikici želim vse najlepše in najboljše za njen praznik, da bo zdrava in vesela deklica, počela vse kar jo veseli, zelo malo jokala (punce moramo včasihuser posted image ), nagajala staršem in sestrici, se veliko igrala, odkrivala nov svet okoli sebe, danes pa s prstki polizala svojo tortico in in 10x pihnila svoje 3 svečke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.2.2012 13:00:41   
Tulipan12

Kaj kuhate danes?

Krompirjeva solata in oslič....pa neko pecivo še bom spekla...

Včeraj sem v pol ure spekla 23 palačink in naredila 8 kanelonov in pomila posodo. Danes naredim solato, spečem kanelone, serviram in pojemo.user posted image Za posladek kavica in baileys, otroci pa sadje ali čokoladni puding.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.2.2012 13:01:37   
Tulipan12

Opaaaaaaaaaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.2.2012 13:02:13   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Konno mi je odprlo.
Jaz sem na bolniški user posted image tak da sem do ponedeljka doma...

Kaj je narobe?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.2.2012 13:03:54   
Tulipan12

tasa kaj je narobe???user posted image

Mi smo že dolgo pokonci. Nika je nesla v vrtec bonbončke in knjigo, s Tijo pa pospravljava in ona je naredila čestitko za Niko, jaz pa zdej mal kofetkam. Bo še dolg dan. Mi je pa fajn, da se polna luna začne zvečer ouje, ker če bi bila podnevi, ni šans... tak pa bom danes jedla in jutri postirala. user posted image

Danes zvečer se začne!user posted image user posted image user posted image Privošči si, jutri pa ti tak ne bo nič za jest!user posted image Pa spij kak deci več danes, si zaslužiš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.2.2012 13:39:13   
KOKICA32
Tulipan, s čim napolniš kanelone?

Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.2.2012 13:49:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Nikici želim vse najlepše in najboljše za njen praznik, da bo zdrava in vesela deklica, počela vse kar jo veseli, zelo malo jokala (punce moramo včasihuser posted image ), nagajala staršem in sestrici, se veliko igrala, odkrivala nov svet okoli sebe, danes pa s prstki polizala svojo tortico in in 10x pihnila svoje 3 svečke!user posted image user posted image user posted image user posted image
tAK SI LEPO NAPISALA, DA SE SAMO PODPIŠEM POD TVOJE BESEDE. Saj smem a ne? ;-)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.2.2012 18:26:21   
Najaa

In točno to je naredila. user posted image

Ne vem, če mi no ratal jutri luno... Smo povabljeni h tašči na kosilo, ona pa tak dobro kuha. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.2.2012 19:40:03   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tAK SI LEPO NAPISALA, DA SE SAMO PODPIŠEM POD TVOJE BESEDE. Saj smem a ne? ;-)

user posted image

jaz tudi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.2.2012 20:33:26   
KOKICA32
Čer!

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
8.2.2012 10:54:53   
trezika
Dobro jutro in dober dan user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
8.2.2012 21:25:26   
trezika
Ja nič, potem pa še lahko noč user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
9.2.2012 8:57:04   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

nadaljevanje pozdravljenja....user posted image

Z Valentinm sva imele pregled pri zobozdravniku (kontrola pač kot vsakih 6 mesecev)...pa mu je še kar pregled za posvetovalnico naredil....Vse okej...zg. 5. mu ven hodijo, spodnje so že zunaj...jaz pa pojma nimam o temuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.