kimsy
|
populis - če želiš, da tvoj takoj po porodu uveljavlja očetovski dopust, more bit očetovstvo urejeno, vsaj tako je meni rekla. Če nimata še urejeno, lahko uveljavlja dopust, šele, ko podpišeta očetovstvo! zwezdica - pri nas se moreš za očetovstvo tudi naročit, ker imamo eno tako limono za soc. delavko. (pa sm jst tud soc. delavka), tako, da nimam nič proti njim. Je vsa naveličana, neprijazna, neprilagodljiva... Upam, da ne bom nikoli taka... Aja, pa ni lih nekaj stara ok 45 let! kendicka - držim pesti! Po moje ne bojo prestrogi na izpitu, razen, če ne boš preveč lomila, ker pol ti zna ocenjevalec pribit, da si nevarna za otroka! žal! Sm tud učitelj vožnje, pa vem, kako se tej stvari streže! ursonok - men se tud zdi, da sem mal psihično neuravnovešena, sitna, tečna, hudobna... Moj me ne sme pogledat, derem se na tamalo, pa je čist pridna... Komaj čakam, da rodim, da se mi tile hormoni mal pomirijo! počutje - čez dan še kar ok, zvečer pa že komaj diham, sem brez energije, spati ne morem, se samo vrtim po postelji, vroče mi je kar naprej, moja dva težita, da ju zebe, jst pa hodim na balkon dihat! Na pol naga, se čudim sama sebi, da sm še zdrava! Počutim se kot kit, pa imam 5 kg manj, ikot v prvi nosečnosti, le trebuh se mi zdi ogromen! spanje - nikakvo, samo prebujanje, bolijo me kolki, kar naprej sm na wcju, pa žejna... Ufff, samo jamram! Sori! naša tamala - mi je začela pa take ven metat. Vse kar kupim, ona men razlaga, da sm to za njo kupila in ne za dojenčka, ponoči se zbuja in teži, da bo pr očiju spala, ker v posteji bo dojenček, pa take... Pa skoz mi govori, da me nima rada... me je prav strah, kako bo, ko se nam pridruži naš dojenček! Ufff sm naložila!