|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.2.2012 8:53:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zwezdica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Marčevke 2012
2.2.2012 9:01:00   
Hov hov
Jaz se pa moram pohvalit - celo noč nisem šla na WC! Kako je to krasno user posted image .

Zdejle pa nosečnost že težko prenašam - sicer, bi bilo lahko dosti huje ( ne smem se preveč pritoževati), ampak po stopnicah grem težko, dol mi pritiska, ne morem deleč pešakat, težko diham,...Jest tudi ne morem kaj prida, ker mi takoj rata slabo...Kako pa se ve držite?

Aja - če katera ve - ali lahko parkiram na parkingu za invalide?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
2.2.2012 9:08:08   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Jaz se pa moram pohvalit - celo noč nisem šla na WC! Kako je to krasno user posted image .

Zdejle pa nosečnost že težko prenašam - sicer, bi bilo lahko dosti huje ( ne smem se preveč pritoževati), ampak po stopnicah grem težko, dol mi pritiska, ne morem deleč pešakat, težko diham,...Jest tudi ne morem kaj prida, ker mi takoj rata slabo...Kako pa se ve držite?

Aja - če katera ve - ali lahko parkiram na parkingu za invalide?

user posted image user posted image  jz pa zadnja 2 dni sam 1x. Drgač sem se pa prejšnje dni konstantno zbujala okrog 2 ponoč, mogla it na WC, pol pa ne zaspat do 4 al pa 5 zjutri. Groza.

Mene zadnje 3 dni ful boli desna stran hrbtenice. Komi sedim v službi in popoldne v materinski. Mislim, da me od sedenja v MŠ  na tistih trdih lesenih stolih tko boli, da mi je kr slabo zraven. Drgače pa sem tudi jaz zadihana kot pes in res ne vem kako bom rodila, če bom mela tako sapo.

Na parkingu za invalide lahk parkiraš samo, če maš kartico.
Mene ta k.... varnostnih včeri še v porodnišnico ni pustil z avtom.....

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
2.2.2012 9:12:05   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Polzi, super, da si OK! Se ene par tednov, pa bo cisto drugace, a ne!

ja, res je. mislim, da bomo potem komi čakale, da naši zakladki pridejo ven. Čeprav mi je blo včeri kr grozn v celjski P. Tista zelena barva men ne sede. Ploščice zelene, babice zelene. Groza, vse je zeleno....sem se počutla kot v klavnici user posted image user posted image  Čeprav so pa ble ful prijazne, no pa nimam kaj rečt - tako babice kot tudi zdravnica.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
2.2.2012 9:26:22   
vanchy83
Pozdravljene marčevke :)..jaz bi sicer spadala med aprilčice,ma ste vi večje klepetuljeuser posted image ... tako da če me sprejmete bom zelooo vesela user posted image . PDP imam 8.4.2012,to je moj 2.otrok,doma imam enega velikega fanta ki bo maja napolnil 9 let,pričakujemo pa punčko(če ne bo kakšno presenečenje na koncu user posted image ).. moja nosečnost ni glih BP(niti prva ni bla)..imam povišan pritisk user posted image ampak zankrat kar gre,čeprav vedno višja je nosečnost višji je tudi pritisk.. Naslednji pregled imam 7.2. in je rekla moja ginekologinja da če pritisk ne bo v redu bomo mogli ukrepat...le kaj je s tem hotela povedat user posted image .. Lep pozdrav z obale user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
2.2.2012 9:35:02   
kaminek
vanchy83: dobrodošla. želim, da bo vse OK na koncu, pa sej bouser posted image . kakšen pritisk pa imaš?

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vanchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
2.2.2012 9:43:15   
kaminek
aha, pa dobro jutrouser posted image user posted image

danes sm kr neki žejna skoz, se sam nalivam. spala sem pa začuda zelooo dobro, sam 1x sm šla na WCuser posted image .

danes popoldne imam sestanek v vrtcu, ju3 ima naša pupa 1. pregled pri zobarju.

zadihanost: joj, jst sm tud tolk zadihana. sej, pol k bo trebuh se spustu, bo lažje dihat in to se je men zgodl cca. 14 dni pred porodom in sm se par dni prej tko dobr počutla, da bi gore premikalauser posted image .

parking za invalide
: no way, da parkiraš in te redar vidi z bušijem, se te ne bo usmilil. pa tud če se premikaš kot hlod. lohk bi mal razmisnli in naredli tud parking za nosečnice in mamice z malimi otroki.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
2.2.2012 9:48:17   
vanchy83
Hvala za dobrodošlico user posted image ... ma pritisk imam ta spodnji vredu,ta zgornji mi nagaja,se dvigne do 165 kljub temu da že od tretjega meseca pijem tablete... v prvi nosečnosti sem imeli iste probleme in so mi zaradi tega sprožili porod v 37.tednu.. upam da bo tudi tokrat šlo vsaj tako daleč in seveda brez predčasne hospitalizacijeuser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
2.2.2012 9:52:42   
vanchy83
A se tudi vam dogaja da sanjate porod? Meni se zadnje čase dokaj pogosto dogaja.. in vedno je neboleč in hiteruser posted image ....ja,sej vem,to so samo sanjeuser posted image

(odgovor članu vanchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
2.2.2012 10:04:32   
tinčka3
jaaa, tudi jaz sanjam porod... prav pogosto, moram rečt :)
danes sem recimo sanjala, da je šel hitro mimo, potem sem pa pogledala trebuh in je imel na vseh "robovih" (ne vem kako naj se drugače izrazim - pač tam kjer se je napihnil) strije user posted image
bomo videli, če se bodo res pojavile user posted image ... zaenkrat se pridno mažem, in jih še nimam...

(odgovor članu vanchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
2.2.2012 10:11:33   
ursonok
Zdravo,

jaz sem sitna :(
Sem morala v laboratorij, ob 8h sem šla, zunaj pa -19!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
In valda sem si pozabla dati stestirat citomegalovirus, tisti zadnji pred porodom. Bo treba še enkrat. Drugače imam pa pomoje vse. Me prav zanimajo izvidi - danes zvečer jih lahko preverim na netu. Poročam.

Pa trikrat sem morala ponoči na wc, tamala pa spet ob 6h auf user posted image .

Za delat imam ful, pa še k frizerju moram ob 15h (včeraj sem se pa tako veselila! user posted image ).

Počutje
jaz sem tudi že precej zadihana, no, sicer mi je pa ostal le še mesec user posted image . Ampak ni sile, sploh fizično kar še folgam nekako. Vam povem, da se redna telovadba kar pozna user posted image .
Bolj mi greni življenje psihična neuravnovešenost in umska opešanost. To mi ni podobno, navajena sem, da zvečer, ko gre tamala spat, jaz delam, berem, kar koli. Zdaj sem pa ko en debil. Sedim in bulim v računalnik (kak dokumentarec ali politika), pa itak nič ne štekam user posted image . Pa še jezijo me ti naši politični imbecili. Grrrr. user posted image
Edino znosno je zjutraj, takrat sem še za kakšno intelektualno rabo.

Hrchy,
lepo se imaš ... Kar uživaj še do konca. Če se boš kdaj odločila za drugega otroka, tista nosečnost gotovo ne bo tako uživantska user posted image . Pa super za bonus in povišico user posted image . Mi smo finančno precej de profundis, a se tolažimo s tem, da smo prava "inteligenca", tj. brez rednih služb, dopustov in drugih ugodnosti, da pa nam gre "za stvar" user posted image .user posted image . Slaba tolažba, saj vem, a kaj čmo. Zdaj nam bodo ukinili še ministrstvo za kulturo, tako da bomo sploh na konju user posted image

Jaz tudi že komaj čakam pregled v ponedeljek. Pred enim mesecem je G nekaj jamrala, ker se mije MV skrčil z 45mm na 35mm user posted image . Je dejala, da morda lahko malo bolj na izi živim. Jaz valda nisem - telovadba, seks, dvigovanje male itd itd. In grem stavit, da bom prišla tja, pa bo še vedno nad 30mm. user posted image Ma res upam, da se bo malo skrajšal in zmehčal, vsaj tam nekje do 20mm. Potem pa še vsak teden za 10mm, zadnji teden v februarju pa akcija user posted image
Jep, dream on. (V prvi sem bila še na rok vsa trda in zaprta user posted image )

Nič, grem jest. Vsem uspešne preglede!!! čakamo na novičke user posted image

(odgovor članu vanchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
2.2.2012 10:12:18   
soreta
Pozdravljene!

Tudi jaz sem končno našla čas in bi se rada uštulila zraven, kljub temu, da sem aprilčica (rok imam 11.4.). Berem aprilčice in vas, ampak je tukaj veliko bolj živahnouser posted image .
Sicer pričakujemo fantka, sama nosečnost pa zaenkrat poteka brez problemov. Nisem imela slabosti, razen fuuuuuul izcedka, drugih težav zaenkrat ni bilo. Sem pa dolenjka, tako da če je katera iz Nm ali okolice bi bila vesela kakšnih novih poznanstev user posted image .

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.2.2012 10:33:24   
cokolino
Dobrodošle nove user posted image

Ursonok sem glih hotla vprašat, kakšne temperature so pri vas...ma tudi piha???Ker tle pri nas je -7, pa piha ko noro (no ne kot v Vipavi)...si ne predstavljam, kako mora bit pri -20...jst pa itak brez bunde (nisem kupla nove), tko da hodim odpeta

Pa še eno info rabim, ja sem že sitna...zadnjič ko sem bla na socialnem, mi je rekla, da moram prinest papirje do 14/2 (takrat mi prične porodniška), mož pa da lahko prinese papirje kasneje; pa zdj ne vem a sem jo dobro razumela al kako?Kdaj mora potem oddat papirje mož?Verjetno se gre tukaj zaradi očetovskega dopusta, ne vem, ni mi jasno. Ker jst mam uraden pdp 13/3, ma zdj na zadnjih dveh pregledih mi je rekel, da bo veretno  teden dni kasneje-če se ne bo user posted image  mudilo.

(odgovor članu soreta)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
2.2.2012 11:04:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
2.2.2012 11:10:10   
zwezdica82

IZVIRNO SPOROČILO: populis

čokolino: mož odda po rojstvu otroka papirje, oz. najkasneje v treh dneh po porodu. Me oddamo pač prej ker gremo na porodniško oni pa to koristijo sproti glede na rojstvo otroka in nimajo kaj v naprej pripravljati odločb o koriščenju tega dopusta :)

Priznanje očetovstva: midva nisva poročena, a še vedno velja da lahko greva prej na CSD za očetovstvo ali šele po rojstvu.

welcome aprilčice user posted image user posted image

ja še vedno velja da prej to na CSD urediš. Jaz sem zadnjič ko sem šla po obrazce za službo pa smo že podpisali očetovstvo.

lahk pa tud po porodu,sam pa se mi zdi da pol dlje traja da dobiš papirje..

Neposredna povezava do sporočila: 3165
   [Brisano sporočilo]
2.2.2012 11:14:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.2.2012 11:16:30   
zwezdica82

IZVIRNO SPOROČILO: zwezdica82

čokolino: mož odda po rojstvu otroka papirje, oz. najkasneje v treh dneh po porodu. Me oddamo pač prej ker gremo na porodniško oni pa to koristijo sproti glede na rojstvo otroka in nimajo kaj v naprej pripravljati odločb o koriščenju tega dopusta :)

Priznanje očetovstva: midva nisva poročena, a še vedno velja da lahko greva prej na CSD za očetovstvo ali šele po rojstvu.

welcome aprilčice user posted image user posted image

ja še vedno velja da prej to na CSD urediš. Jaz sem zadnjič ko sem šla po obrazce za službo pa smo že podpisali očetovstvo.

lahk pa tud po porodu,sam pa se mi zdi da pol dlje traja da dobiš papirje..

aha, no bom poklicala in naju naročila, ker pri hčeri sva kr uletela na CSD in sva jim celo zbrko nardila ker nisva bla naročena :S, pa še dopusti so bili

a naročit? haha ta je pa dobra..pr nas v Litiji sm sam pršla potrkala in vprašala če lahk pr njej..neglede na to da ta referentka ni za te stvari kompetentna..in je vse nardila..brez problema..v 15 min vse zrihtan..sva pa l 2009 bla na istem CSD pr enmu starejšmu referentu je trejal več k pol ure pa ni vedu al je prov al ni prov..adijo pamet..zdj je dobr k je enoten sistem pa enoten obrazec..in vse klapa kot more

Neposredna povezava do sporočila: 3167
2.2.2012 11:44:08   
kendicka
zdravo,

midva tudi nisva poročena in sva se morala naročit na csd šiška za priznanje očetovstva. potem pa ta papir skupaj s papirjem iz porodnišnice (potrdilo o rojstvu otroka) ter vlogo očeta za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka (obrazec S-1/2) prinese po rojstvu - to gre za uveljavitev očetovskega dopusta.

glede sanj o porodu - te sanje so me spremljale nekaj mesecev nazaj in vedno je bil porod hiter in brez problemov ... sedaj pa že nekaj časa nisem teh sanj, se bližamo d-day in me postaja strah. pa še žolčni kamen imam in me malo skrbi, kako to vpliva na samem porodu, ko pritiskaš. čeprav mi vsi pravijo, da takrat še vedela ne bom za kamen user posted image

šibam na vožnjo in sem na trenutke prav jezna, ker sem tako mečkala s tem izpitom vsa ta leta ... ni se mi dalo delat, ker se mi je vedno zdelo, da je milijon stvari, ki so pomembnejše v življenju, npr. potovanja in so šli vsi denarci za to in ni mi niti najmanj žal. tečno pa je sedaj se s trebuhom spravit v avto, pa bo že, samo da me jutri na izpitu ne bodo preveč matrali.

bodite lepo

Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.2.2012 11:50:32   
Hov hov
CSD - jaz sem tudi samo prišla in potrkala. So pa ženske tako pocukrano prijazne, da ne moreč verjet??? Kot da bi bile za pohane.

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.2.2012 12:01:17   
caelia
ojla!

no, najprej hvala vsem, k ste držale pesti! :)

jaz in naš maliuser posted image  sva ok... je rekla G, da sva en poseben primeruser posted image  prejšnjič je blo 18mm materničnega vratu (v petek), danes pa 22mm. krče imam najbrž zaradi tega krčenja/raztezanja tkiva in izcedek tudi. ker vrat ni kritične dolžine, oz ni šla na dol, sva se odločila, da ne dobim injekcije za pljučka. Me je vprašala, če bi vseeno rada, pa sem rekla, da pač raje ne, če ni krize.
me je naročila čez 2 tedna na pregled, če pa bo karkoli v tem času narobe, pa naj šibam takoj v porodnišnico.

tak da sem čist veselauser posted image user posted image user posted image

sem kupla v Kik-u pajacek za iz porodnišnice in v DM-u eno dudicouser posted image

včeraj me je taka panika, da sem pripravla torbo še za dojenčka za iz porodnišnice, pa sem dala noter kar ene stvari, ki mi jih je podarila sestra.. še zmeraj jih bom lahko porabla, sam sem želela kupit nekaj novega za iz P. tak da zdaj je to rešeno :) pa še res poceni je blo.. 8 eur za pajacek user posted image

sem se pa v dm-u včlanla v nek baby club al neki takega... in sem takoj dobila 50% pousta za nakup plenic baby loveuser posted image , ostale kupone pa dobim v roku 3-4 tednov. potem po rojstvu pa baje dobiš še nek paket kremic in takih stvari.. super, ne?

a ma katera izkušnje s temi plenicami?

jaz mam za začetek kupljen en paket pampersk.. samo.. ker delam v vrtcu (sem bla eno leto v jaslih) sem vidla, da imajo še najmanj teh pampersk, vseh drugih je več... lumpi, šparove, iz hoferja, leclerca, mulerja....

tak da.. cenejše so tud kar precej... ne vem.. če že mam kupon, bi ga pa izkoristila, sem pa le rojena gorenjka..user posted image  

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.2.2012 12:25:42   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Ma obupno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fizično odvisno kakor kakšen dan .... včasih mi ful dol tišči, včasih sem ok. Samo spim ne več dobro, zraven še tamala štrajka, neprespana sem, sitna, povrhu vsega pa zadnje dni še depresivna. Res, ves čas jočem user posted image user posted image user posted image vse mi je tako težko naredit, sploh tamalo rihtat, nimam volje, energije, živcev .... aaaa, komaj čakam, da bo mimo. Čeprav po drugi strani se bojim, da zna biti z user posted image še težje ... čeprav ok, neprespana sem že zdaj. Ko sem bila user posted image z Izabelo, nisem imela pojma, kaj je to neprespanost, spala sem po 12 ur in to super in še tik pred porodom .... tako da me je pa potem po rojstvu čisto šokiralo.... Ampak zdaj pa sem že zdaj čisto adijo user posted image user posted image

Ah, bo že ... dobro, da imam zdaj par dni moža doma, bo takoj lažje!!!

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.2.2012 12:28:35   
kimsy
populis - če želiš, da tvoj takoj po porodu uveljavlja očetovski dopust, more bit očetovstvo urejeno, vsaj tako je meni rekla. Če nimata še urejeno, lahko uveljavlja dopust, šele, ko podpišeta očetovstvo!
zwezdica - pri nas se moreš za očetovstvo tudi naročit, ker imamo eno tako limono za soc. delavko. (pa sm jst tud soc. delavka), tako, da nimam nič proti njim. Je vsa naveličana, neprijazna, neprilagodljiva... user posted image  Upam, da ne bom nikoli taka... Aja, pa ni lih nekaj stara ok 45 let!
kendicka - držim pesti! Po moje ne bojo prestrogi na izpitu, razen, če ne boš preveč lomila, ker pol ti zna ocenjevalec pribit, da si nevarna za otroka! user posted image  žal! Sm tud učitelj vožnje, pa vem, kako se tej stvari streže! user posted image
ursonok - men se tud zdi, da sem mal psihično neuravnovešena, sitna, tečna, hudobna... Moj me ne sme pogledat, derem se na tamalo, pa je čist pridna... Komaj čakam, da rodim, da se mi tile hormoni mal pomirijo! user posted image
počutje - čez dan še kar ok, zvečer pa že komaj diham, sem brez energije, spati ne morem, se samo vrtim po postelji, vroče mi je kar naprej, moja dva težita, da ju zebe, jst pa hodim na balkon dihat! Na pol naga, se čudim sama sebi, da sm še zdrava! Počutim se kot kit, pa imam 5 kg manj, ikot v prvi nosečnosti, le trebuh se mi zdi ogromen!
spanje - nikakvo, samo prebujanje, bolijo me kolki, kar naprej sm na wcju, pa žejna... Ufff, samo jamram! Sori!user posted image
naša tamala - mi je začela pa take ven metat. Vse kar kupim, ona men razlaga, da sm to za njo kupila in ne za dojenčka, ponoči se zbuja in teži, da bo pr očiju spala, ker v posteji bo dojenček, pa take... Pa skoz mi govori, da me nima rada... me je prav strah, kako bo, ko se nam pridruži naš dojenček!

Ufff sm naložila!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.2.2012 12:43:14   
Caitlin
Joj, čvekica, komaj vas sledim. user posted image

Sem imela včeraj pregled, vse ok. Glede na to, da sem noseča dobre 34 tednov, rezultati meritev pa kažejo 33 ali pa 34 teden, ima pa že 2.3 kg. user posted image Sva še enkrat vprašala za spol, ker je ravno UZ delal. In mi je že prejšnjič rekel "deklica/fantek (nasprotno kot smo pričakovali) .... (počakal 2 sekundi) .... ne bo". Joooj, mi je kar malo zakuhalouser posted image No in sem to mojmu povedala in sem včeraj kar pričakovala podoben odgovor. In seveda je spet rekel isto s tem da je še malo dalj časa si vzel za premor. Je mojmu kar zakuhalo user posted image No, saj tudi če bi bil nasprotni spol ne bi bilo panike, samo je res ena barabca tale moj G. user posted image So se pa preselili v nove prostore. Imajo vse fulll lepo zrihtano, 2 ambulanti (prej je bila samo 1 in sta si jo 2 G menjavala). Edino kar jim manjka je še en UZ. Saj imajo sedaj samo enega in si ga morajo sposojati. No, meni verjetno ne bo delal več UZ tako da do naslednje nosečnosti pa verjamem da bojo dobili še enega.

Sem pa tudi jaz v nedeljo likala na polno. Vse cunje, ki so mi jih posodili, posteljnino, tetra plenice ... In sem bila prav vesela, da mi je tudi moj dragi pomagal. Se je kar sam javil, da bo še on malo polikal, da me ne bo tako križ bolel. user posted image

Spanje ... zadnje čase obupno!!! Ne dobim udobnega položaja, zvečer ma žaba itak celo žurko v mojem trebuhu, da sploh ne morem zaspati, bolijo me vse medenične kosti od ležanja na boku ... Še dobro, da lahko malo dalj časa pospim zjutraj.

Sanje ... ja, meni se je tud danes sanjalo, da sva morala v P, pa mojemu se je tudi že nekajkrat. Vendar se meni večkrat na tak način, da me nekaj full boli in zato greva, ampak je potem vse ok. Tako da upam, da so to samo sanje pa da ne bo potrebno predčasno v P.

Dobrodošle vse nove! user posted image Smo (no, bolj ste) take čvekice, da smo še aprilčice priklicale. Super, meni je všeč, da imam potem več za prebrati in s tem tudi več novih in zanimivih izkušenj zvem.user posted image

Caelia ... uf, sem vesela, da se je vse ok razpletlo!user posted image Ti kar povej svojemu podnajemniku/podnajemnici, da se naj nikamor ne mudi, da je zunaj preveč mrzlo, naj kar počaka na toplem.user posted image

Sva pa včeraj dobila klic iz babycentra, da je prispela košara za voziček!! user posted image Zdaj mava pa res že vse pripravljeno. No, vse za malega, zame pa še nič. Tako da moram drug teden še jst it mal v nabavo. Modrce ste rekle da imajo v mullerju vredu ane? Kakšni pa so v DM-u? Mam bon za 25% popusta, pa ga bom izkoristila, če so ok. Pa še eno vprašanje. Kje se dobi kakšne luštne pižame na gumbe oz takšne, da so pač uporabne pri dojenju?

Zdaj pa bo treba počasi začeti razmišljati, kaj si pripravit za kosilo. Prav bedno mi je, ker sem sama in se mi včasih sploh ne da kuhat kosila. Še dobro, da se vsake toliko povabim k moji mami ali pa k tašči. user posted image

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
2.2.2012 12:43:19   
cmokica*
pozdravljene marčevke..Tudi jaz sem pri aprilčicah ker sem naprej imela termin 7.4 ko pa sem imela morfologijo pa so mi termin prestavli na 27.3. tako da mislim da bom tudi jaz marčevka user posted image
imeli pa bomo user posted image ..če so nam seveda prav napovedli user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
2.2.2012 13:06:11   
zmajcy_
Pa sem iz pregleda...user posted image
Nas mali podnajemnik user posted image ima v 32 2/7 2068g, hcerka je pri 31 6/7 imela 1700 g user posted image se vid da naj bi bil user posted image user posted image . Je pa zmerla pretoke in rekla da so bolj mocni in mi dala napotnico za uz v porodnisnici, ki ga imam 10.2. Se je pa ful dober vidu obrazek na uz user posted image ustnice in nosek... Cist corty user posted image

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.