|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
1.2.2012 11:40:19   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Jutro,
madona ste čveke!

Včeraj sem bila popoldne in zvečer TAKO sesuta, da nisem mogla nič. Ležala sem in buljila dokumentarec ... Pa še to nisem prav dojemala, za kaj gre user posted image .

Da malo pokomentiram ..

Spanje otrok
Naša ima 3 leta, v svoji postelji je bila od vsega začetka, v svoji sobi pa od 2. meseca dalje. Tako da s tem ni problemov. Spati je začela celo noč, ko smo prešaltali na umetno mleko (zaradi netolerance laktoze in alergij v 2. mesecu starosti). Super zadeva, vam povem user posted image .
Edini problem je, da zjutraj vstaja ob 6h, najkasneje ob 7h (redko spi dlje). Danes je prikolovratila ob 6h, češ da ona je za žur. Zunaj tema, vse naokoli tišina. In se je ni dalo pripraviti, da gre nazaj spat. Moj jo je potem nekako le prepričal, da je šla v posteljo, on pa je prišel nazaj k meni. A valda ni spala, ampak je na ves glas prepevala: "jingle bells", "ej bi si di i ef dži" in podobno, kar jih pač učijo v vrtcu. In to res tako glasno, da je pomoje zbudila vse sosede user posted image .
Ne vem, kako otroka pripraviš, da zjutraj vstaja ob normalni uri ... Zmajcy, ti prav zavidam user posted image

Sam je pa druga stvar, kot praviš je tvoja od 2. mesca spala cele noči.. no naša je na AM prav tako od drugega mesca pa se še zmeraj zbuja ponoči za jest.. čaj ne duda nista dobra.. in se zbudi tut 3x na nočuser posted image   in spi pri nama v pojstli user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
1.2.2012 12:03:45   
iribiri
Ursonok,
pri meni je od poroda 2 leti in 3mesece, tako da tudi jaz močno upam, da bi poizkusila naravni porod, vendar pa je res da moraš imeti vse po BP-ju. Moje dete je sedaj obrnjeno na glavico, kar moja hčerkica nikoli ni bila na glavo obrnjena, je vedno na ritki sedela, zaradi tega sem imela CR. Tako, da z G. navijava za naravni porod, vendar moramo se pustiti toku, kako bo. Seveda grem potem rajši še enkrat na CR, samo da bo vse ok z mano in detetom.
CR je zadnja leta neki full popularen, še posebej v tujini oz. še posebno v Ameriki, ampak če se da po naravnem, ne razumem zakaj tok eni navijajo za CR, okrevanje po CR je itaq dalše kot pri naravnem, no razen v ekstremnih primerih, no to je moje mišlenje, ne morem bit lih preveč pametna kar se naravnega poroda tiče!!Nimam pojma kaj so popadki!!user posted image user posted image
Navijam za naravnega, kaj se bo razvilo, se bomo pa pustili presenetiti!! Samo da bo vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
1.2.2012 12:27:31   
Hov hov
Tisti izcedek se tudi pri meni pojavlja - ko se posuši je trd in brez vonja.

Se mi pa dogaja, da vsakič ko kihnem, da mi malo uide user posted image .

Ali je materinsko šolo potrebno plačat? Ali se plača samo za prisotnost očeta pri porodu?

(odgovor članu iribiri)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
1.2.2012 12:30:21   
zwezdica82
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Tisti izcedek se tudi pri meni pojavlja - ko se posuši je trd in brez vonja.

Ali je materinsko šolo potrebno plačat? Ali se plača samo za prisotnost očeta pri porodu?

prisotnost očeta pri porodu treba plačat

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
1.2.2012 12:34:09   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Hov hov

Delaj keglove vaje, saj boš po porodu imela še hujše težave.. jaz med nosečnostjo nisem imela težav, takoj po porodu pa ful.. ampak se je potem v parih dneh izboljšal.. imam pa zdej take težave kot ti in nisem preveč vestna pri delanju vaj user posted image

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
1.2.2012 13:35:41   
Polzi
evo mene iz P. user posted image user posted image  vse OK, nardil CTG, me pregledal, nardil test, da so ugotovil al je plodovnca mi tekla. A,pak ni blo nič, hvala bogu. In so me spustil domov. So ble pa babice ful prijazne, pa zdravnica tud in je rekla, da je prav da sem pršla se pokazat. Očitno mam res tak močan izcedek.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
1.2.2012 13:44:11   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

evo mene iz P. user posted image user posted image  vse OK, nardil CTG, me pregledal, nardil test, da so ugotovil al je plodovnca mi tekla. A,pak ni blo nič, hvala bogu. In so me spustil domov. So ble pa babice ful prijazne, pa zdravnica tud in je rekla, da je prav da sem pršla se pokazat. Očitno mam res tak močan izcedek.

user posted image user posted image user posted image  za dober izvid user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
1.2.2012 15:58:15   
tinčka3
Super!user posted image user posted image
ponavadi grem 1x na dan na forum.... danes sem šla pa prov zaradi tebe še enkrat gor, da pogledam, ali je vse ok.

Danes sem imela napad ... sem hotla že oblečt otroško posteljico... pa sem se pol ustavila... user posted image
Sem rekla da še vas vprašam... Koliko prej jo boste pripravile? Jaz imam rok 11.3..

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
1.2.2012 16:03:42   
Jada82
Evo na hitro ... itak zadnje čase kar nimam časa .... me tamala tolk okupira, da je user posted image user posted image user posted image user posted image

Izcedek - ja, tud jaz ga imam, že celo nosečnost, zdaj je sploh obilen, če grem na wc, tud kar priteče ... sam me ne skrbi, ker je bilo že v 1. user posted image tako ... takrat pa sem psihirala, ja .. sem enkrat šla prav h dohtarju .... ampak ja, je normalno, da je beli tok močan v nosečnosti, sploh na koncu ....

Spanje otrok - naša danes čez dan ni nič spala user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi že od enega meseca spi v svoji postelji, od 7. meseca pa v svoji sobi ... no, zdaj pa je zadnje noči katastrofa, ker se kar nekaj boji .... kao da je stric oz. ti-ti v njeni postelji ... in jaz vam potem, da takega dretja še nisem slišala .. na koncu pristane v najini postelji, od večerov nimam nič več (moj je itak že skor cel teden popoldne), živčna sem za znoret ..... Enostavno se boji v svoji sobi spat ... in to zdaj par dni ... pomoje se ji je kaj sanjalo ... aaaargh. Sem rekla, evo, še user posted image dobimo, pa bomo 4 v postelji (s tem, da je širine 160 cm) user posted image Pa res sem delala na tem praktično od rojstva in spanje nikoli ni bilo problem. No, zdaj je .... ja, ti naši otroci so res nepredvidljivi ....

Nič, to sem se zdaj spomnila pokomentirat ... zdaj greva pa s tamalo na pošto, ker imam obvestilo, da sem dobila pošto iz CSD. Najbrž je odločba za porodniško. Da vidim, koliko bo penezev user posted image user posted image user posted image

Imejte se, šibava ... mogoč še kasneje kaj pokomentiram ....

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
1.2.2012 16:05:49   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tinčka3

ponavadi grem 1x na dan na forum.... danes sem šla pa prov zaradi tebe še enkrat gor, da pogledam, ali je vse ok.

Danes sem imela napad ... sem hotla že oblečt otroško posteljico... pa sem se pol ustavila... user posted image
Sem rekla da še vas vprašam... Koliko prej jo boste pripravile? Jaz imam rok 11.3..

Hehehe, jaz imam tudi 11.3. rok. Pripravila jo bom nekje sredi februarja ... za vsak slučaj, če me kaj prehiti. Ah, pri Izabeli sem jo imela že več kot mesec prej pripravljeno ... pa je čisto lepo počakala ... zdaj pa jo morava prestaviti v spalnico ... je še v sobi od tamale ... sicer je postlana, ker mogoč gre še kdaj tamala notri, samo moram oprati, zamenjati posteljnino, dati gor baldahin, obrobo, pa dvigniti na najvišjo stranico .... pa rajš naredim to prej, pa sama ... da ne bo potem mož kaj mutil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
1.2.2012 16:20:09   
ursonok
Mi imamo t. i. "turistično", tj. zložljivo posteljico. Pri tamali se je ful dobro obnesla, pa še lepa je (oranžno-siva). Sestavljena v parih minutah, tako da jo bosta mož in tamala, ko bova midva v P.
Najprej bo spal pri nama v sobi (ampak v svoji posteljici), ko bo pa za silo prespal noč (tj. vsaj enih 7ur v kosu), ga pa takoj transportiramo v tamalino sobico.
Taki so plani, kako pa bo, bomo pa videli ... Pri taprvi smo kar striktno sledili načrtom (tj. nikoli ni spala v naši postelji, za dojenje smo vstajali, kmalu je šla v svojo sobico itd.) in se nam je lepo obrestovalo. Upam, da bomo tokrat tudi tako vztrajni ...

Drugače sem pa z bazena ... user posted image Je bilo res super ... sem imela celo linijo zase user posted image . Me prav zanima, kdaj me bo danes utrujenost napadla ...
Aja, pa jutri se grem postričt user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
1.2.2012 16:39:43   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Hehehe, jaz imam tudi 11.3. rok. Pripravila jo bom nekje sredi februarja ... za vsak slučaj, če me kaj prehiti. Ah, pri Izabeli sem jo imela že več kot mesec prej pripravljeno ... pa je čisto lepo počakala ... zdaj pa jo morava prestaviti v spalnico ... je še v sobi od tamale ... sicer je postlana, ker mogoč gre še kdaj tamala notri, samo moram oprati, zamenjati posteljnino, dati gor baldahin, obrobo, pa dvigniti na najvišjo stranico .... pa rajš naredim to prej, pa sama ... da ne bo potem mož kaj mutil user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pri prvi imela vsaj dva meseca prej že vse pripravljeno.....

Tudi jaz imam rok 11.3. pa do sedaj še nisem popolnoma nič pripravila. Včeraj sem šla v DM z namenom da nakupim kar bom rabila, pa niso imeli mrežastih spodnjic in posledično nisem nabavila popolnoma ničuser posted image (razen običajnih stvari, ki jih kupujem tam....)

Počasi se moram vsaj tolk k sebi spravt, da vsaj osnovo pripravim(zase in cunje za iz porodnišnice)....mah ja upam samo da me kaj ne prehiti, ampak trebuh je še vedno zelo visoko, tako da imam vsaj še tri tedne časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
1.2.2012 16:44:33   
caelia
ojla!

jaz mam eno vprašanje za tiste, ki kaj veste o teh injekcijah za pljučka...

meni moja G "obljublja" to injekcijo za jutri... ker sem v 31. tednu že odprta in mam samo 18 mm materničnega vratu.. pa krče in izcedek sem mela čez vikend... tko da sem jutri naročena in mi je rekla, naj se pripravim, da bo mogoče treba kaj odležat..

zdaj pa ne vem,... si to v poronišnici kaj dlje, en dan, več dni... odvisno?

hvala za info!!!!

da vsaj vem pripravit moja dva kok časa bosta sama..user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
1.2.2012 16:45:05   
zmajcy_

Jst bom rihtanje posteljice kr mojmu prepustila, za takrat ko bom v porodnišnici user posted image  sicer bo že tko mel dost dela s tamalo, ampak kr nej se mal pomatra..user posted image

(odgovor članu tinčka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
1.2.2012 16:51:43   
pokalona1
Dan!

Komaj sem se čez vse prebilauser posted image Danes imam prvi dan dopustauser posted image Sem pa točno 34 tednov-zjutraj sem imela pregled.Vse okej;edino nič me ni v laboratorij poslala,pa bi šla vsaj tokso še zadnjič preverit.Kri imam sigurno boljšo, odkar pijem železove tablete,ker se tudi počutim čisto drugače. Z urinom pa najbrž ni nič narobe-upam. Naslednji pregled bi moral biti čez 3 tedne,pri nadomestnem zdravniku,ker moje ni,ampak sem potem kar sama rekla, da je lahko čez 4,ko se moja vrne.Sej mi nič ne manjka,če pa bo karkoli,se bom šla pa že v P pokazat. Pa itak nič ne bo,ker imam še toliko dela, da ne smem še rodit.
Zdej doma belimo,pa še prej bo vse stene prebrusil,tako da bo sigurno zelo pestro tisti prah pospravljati.Mi bo mami pomagala,moj pa že vpije name, da naj raje kakšno gospo,ki bo počistila pokličem.Ampak dvomim, da bi kakšno našla tako na hitro,pa še precej natančna sem, tako da bi šla sigurno za njo pospravljat.Pol pa nima smisla.Za dojenčka nimam še nič pripravljenega.Tudi pri prvi sva še 2 dni pred rokom tapete polagala v njeni sobici.Potem ko pospravim po beljenju, se bom lotila.Pa še v službi bi rada nekaj stvari dokončala, da mi delo ne stoji celo leto.

Punce,sej sem že enkrat spraševala,ampak se kar ne morem odločit-kaj boste kupila za dojenčke za obleč povrhu?Tiste,ki imate od sredine marca naprej rok.Jaz še vedno ne vem,ali naj kombinezon ali jakno.Imajo pa kombinezone ali totalno zimske ali pa totalno grde. No,saj tudi teh plišastih jaken nimajo ne vem kako lepih.Ampak če bi vedla, kaj kupit,bi verjetno že kaj lepega našla.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
1.2.2012 17:04:49   
kendicka
pozdravljene souser posted image ,

že nekaj časa vas spremljam, pa sem se končno opogumila, da se vam pridružim, če me sprejmete user posted image

prvič nosečka, čakamouser posted image , pdp pa imam 12.3.
vidim, da ste precej pridne s pripravami, jaz sem še bolj easy, ker se še seliva konec februarja in še izpit za avto me čaka konec tedna ... res upam, da mi rata iz prve, ker zadnje čase ugotavljam, da je z mojo koncentracijo precej švoh in kar hitro odbluzim ... in seveda upam, da mali ne bo prehiteval user posted image

imam pa eno vprašanje, ali ima morda katera kakšne izkušnje z akupunkturo kot pripravo na porod?

da ne pozabim, vsem marčevkam, ki so vas otročički prehiteli decembra in januarja, iskrene čestitke user posted image

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
1.2.2012 17:06:18   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: pokalona1

Dan!

Punce,sej sem že enkrat spraševala,ampak se kar ne morem odločit-kaj boste kupila za dojenčke za obleč povrhu?Tiste,ki imate od sredine marca naprej rok.Jaz še vedno ne vem,ali naj kombinezon ali jakno.Imajo pa kombinezone ali totalno zimske ali pa totalno grde. No,saj tudi teh plišastih jaken nimajo ne vem kako lepih.Ampak če bi vedla, kaj kupit,bi verjetno že kaj lepega našla.

Jaz imam še od prve plišastega pajaca, ki ima spodaj pri nogah vrečo ( ta je čist mali ) in pa potem še pajaca, ki ima noge posebej ta je pa številka 62.. sem pa oba dobila in oba sta bela. tamali je z ušesi kao medvedek, večji ima pa repek kao nosorog user posted image  imata pa oba za rokice noter pospravtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
1.2.2012 17:10:01   
ursonok
Caelia,
vprašaj Pušenjaka na MON. Kolikor se jaz "spoznam" oziroma kakor on tam razlaga, se daje te injekcije res samo takrat, ko so prepričani, da bo porod nastopil v naslednjih nekaj dneh. Gre namreč za to, da so to kar hudi steridi, ki pospešijo rast pljuč in na ta račun zavrejo rast vseh ostalih organov. Kar seveda ni dobro - razen, če bo šlo res za prezgodnji porod in se tako rešuje življenje.
Ne vem sicer, kaj pomeni, da si odprta pri 18mm vratu! 18mm v 31. tednu je čisto v redu!
Prav Pušenjak piše, da se teh injekcij v Sloveniji daje občutno preveč, "za vsak slučaj", in je tako več škode kot koristi.
No, ne vem, verjetno bo najbolje, da se greš pokazat še kam drugam, morda res kar v P ...

Neposredna povezava do sporočila: 3143
1.2.2012 17:36:02   
caelia
ursonok:

saj grem v porodnišnico. jutri imam najprej pregled pri svoji G, potem pa še v porodnišnici, vsaj tako je rekla... pa da bojo videli, kaj bomo naredili.

ker se mi je s prejšnjega pregleda skrajšal za dva cm (sem mela na zadnjem pregledu še 38 mm) jo skrbi hitro krajšanje, pa plus tega, da sem se že začela odpirat, mi je pokazala "odprtino" na UZ... sam ne vem pa kolk sem odprta, to pa ni rekla...

Pušenjaka sem brala malo, pa vem da ni zagovornik tega.. sam mam kolegico, ki je mela 4,5 mesece nazaj isti problem (kratek vrat, odpiranje, krči) in je bla ravno tako v 30 tednu (jaz sem 31) no in je dobla injekcijo, pa potem rodila v 32. tednu... je otrok sam dihal, ni bil hranjen po cevki, nič v inkubatorju.. tak da v njenem primeri hvala bogu za injekcijo... pomoje... ker če ne, zna biti kaj narobe..

saj jaz sem full cvikator za vse stranske učinke, zato tudi EA ne mislim vzet, bi raje naravno.. samo.. se pa bojim, da nebi šlo kaj narobe....

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
1.2.2012 18:41:12   
kaminek
dober večer!

posteljica: jst sm pripravla posteljnino in jo dala v vrečko, jogi pokrila z brisačo in naročila mojemu, da jo obleče preden prideva z user posted image domov. prav tako sem mu naročila, da mora preoblečt najino posteljo, da bomo na frišnem spaluser posted image . sovražim vonj po rabljeni posteljnini, blekuser posted image .

izcedek: pri meni je tudi že močno povečan, pa tud ko kihnem, mi na vsake toliko časa uide, sploh če sm kje na mrzlem stala, grrrr.

joj, jst komaj čaka, da stisnem user posted image k sebi, res. še 2 tedna naj počaka, da tole še eno polno luno damo skoz, pol pa lohk počas si kej zmisli. moj mali pikec. ga bom tolk cartalauser posted image .

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
1.2.2012 19:45:30   
cokolino
kaminek to si pa tko lepo napisala...jst tudi komaj čakam dan, ko bom spoznala najinega otročka..pa naj kar še počaka malo notet

Izcedek jst ga mam že celo nosečnost, brez dnevnega vložka sploh ne živim user posted image  se mi kar pocedi, pa laufam na wc takoj gledat kaj je...sem najprej mislila, da so glivce, ma mi je blo čudno, ker izcedek nima ne vonja, nič me ne srbi,...sem kak mesec nazaj omenla ginekologu, ki je pogledal in rekel, da je to samo povečan izcedek in da je vse ok..je pa prav nadležno, ker ga je kar veliko

Zdj grem pa na kavč, pa brat knjigo, ker dns sem pa kar utrujena in me vse neki tišči.

aja caelia fanj odpravi jutr, mislim pa, da boš sigurno 2dni noter

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
1.2.2012 21:06:26   
Anonimen
caelia - držim pesti, da fajn opraviš jutri.

Jaz pa nimam še nič oprano, nič pripravljeno, je pa večina stvari že kupljena in čakajo na selitev, ki bo UPAM, naslednji teden.

Danes sem imela pregled, pa ni bilo moje G, ker je zbolela user posted image . Naslednji pregled je 15.2. Pa imela sem 1. CTG, kjer je sestra ugotovila, da je user posted image skoz spala, G pa ni nič komentirala. Me je itak samo vprašala, kako se počutim, pogledala izvid urina in to je bilo to. Mi je kar malo čudno, ker mi je moja G prej vsakič delala UZ, zdaj pa nisem prepričana, a je otrok še v medenični. Važno je, da je srček lepo delal.user posted image
Po pregledu sem imela dekompresijo in sem se pogovarjala z babico, pa pravi, da po tistem norenju prejšnji teden (3 dni se je user posted image premetavala po trebuhu, da je bilo kar noro in baje se je s tem poskusila obrnit), bi morala čutit drugačen pritisk, če bi ji obrat uspel. Ker pa me še vedno občasno butne v mehur in nič drugače ne čutim pritiska, verjetno še vedno čepi na njem. Bom poskusila z vajami za obrat, pa bomo videli.

Izcedek - jaz ga imam tudi precej že celo nosečnost, pa mi je G dala ene svečke, da se kislinski plašč v nožnici uredi, da bo tkivo bolj prožno. Zato mi je tudi odsvetovala masažo presredka z oljem, ker je bazično. Je rekla, da potem je presredek sicer res lepo prožen, ampak cela nožnica pa ne in so verjetnejše rupture tkiva nožnice. Bom poskusila za masažo uporabit kar lubrikant na vodni osnovi. To bi moralo bit ok.

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
1.2.2012 21:28:22   
hrchy
evo mene spet malo nazaj! sem imela prijateljico pet dni na obisku (prisla za moj RD), ni bilo casa za racunalnikom viset user posted image Zdaj pa spet lahko... Vidim, da ste pridne in veselo klofate poste. Fajn, je lustno prebrat.

Polzi, super, da si OK! Se ene par tednov, pa bo cisto drugace, a ne!

Caelia, upam, da te ne bojo po nepotrebnem spikali in da bos cimbolje opravila. Pa da se mali bibi se ne mudi prevec ven!

Spanja otrok ne morem komentirat, ker jih se nimam, Imam pa zato seveda strasno fajn ideje, kako bomo nasega pridno navadili na spanje po vec ur skupaj, v svoji posteljici, v svoji sobi... pa kako se bova fajn dojila, pa da ne bo veliko jokal, pa da bo hodil na kahlico ze zgodaj... Ze zdaj vem, da bo cisto kontra, kot si predstavljam - kako je ze tista o zarecenem kruhu???? user posted image user posted image user posted image Ah naj bo kakorkoli, samo da bo zdrav. Rada ga bom imela neskoncno tako ali tako! user posted image

Sicer je bil pa danes zame zelo lep dan, ker sem imela letni razgovor in pogajanje za bonus in placo.... Malo me je stiskalo, ker sva imela s sefom zadnjic, ko sva se slisala, eno 'nestrinjanje', tako da nisem vedela, ce ga se kaj drzi in kaksna bo moja ocena. No ampak se je odlocil za skoraj 100% bonus, pa se povisica je ok! Pa se stiri tecaje so mi odobrili ze za 2013! user posted image Tako da moje drage souser posted image vas vse castim en virtualni koktejl ali dva (ja, alkoholni, itak je virtualniuser posted image )!!
Mogoce se me je pa sef malo usmilil, glede na to, da bom na porodniski (na Danskem imas ponavadi 6 mesecev polno placo, potem pa naslednje pet mesecev samo socialno podporo + otroske dodatke).

Poleg tega sem danes kupila tudi blago za sling in za prevleke za kovtercek. Glede na to lahko razberete, da kaj prav veliko se nimam pripravljeno. Ampak zdaj bo koncno mao vec casa, pa se bom spravila malo na kup dajat!

Sva bila v ponedeljek tudi na nasi soli priprave na porod (prvo srecanje, kjer je prisoten tudi partner) in je bil moj ful vesel, ker je voditeljica res povedala stvari, na katere se pomislis ne... Pocasi se bom spravila tudi k masazi presredka. Imam prav Weledino olje za to, ceprav pravijo, da je dobro tudi kaksno naravno olje. Ja, sem sla malo prezgodaj kupit.

Zdaj grem pa eno prevleko za vozicek za prijateljico zasit, potem pa na kavc!

Lepo mi bodite!

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
2.2.2012 8:07:48   
zmajcy_
Jutro!

Sem spet mal bl zgodna user posted image  Se počasi odpravljam proti Ljubljani na pregled user posted image  in že vem da mi bo delala UZuser posted image  Bova pa s tamalo ostale v Lj do nedelje, ker gre moj službeno v Nemčijo user posted image  sploh nismo navajeni bit en brez druzga user posted image  ampak bomo že preživel user posted image  se vam popoldan javim s podatki user posted image  

uživejte

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
2.2.2012 8:11:11   
zwezdica82

IZVIRNO SPOROČILO: zmajcy_

Jutro!

Sem spet mal bl zgodna user posted image  Se počasi odpravljam proti Ljubljani na pregled user posted image  in že vem da mi bo delala UZuser posted image  Bova pa s tamalo ostale v Lj do nedelje, ker gre moj službeno v Nemčijo user posted image  sploh nismo navajeni bit en brez druzga user posted image  ampak bomo že preživel user posted image  se vam popoldan javim s podatki user posted image  

uživejte

nisi zgodna..Jaz ponavadi se logiram ob 4h zjutraj samo nobene ni gor user posted image user posted image

A tvoj tudi hodi v Nemčijo. Pri nas bo cel februar hodu gor ..Ampak se navadišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.