hrchy
|
evo mene spet malo nazaj! sem imela prijateljico pet dni na obisku (prisla za moj RD), ni bilo casa za racunalnikom viset Zdaj pa spet lahko... Vidim, da ste pridne in veselo klofate poste. Fajn, je lustno prebrat. Polzi, super, da si OK! Se ene par tednov, pa bo cisto drugace, a ne! Caelia, upam, da te ne bojo po nepotrebnem spikali in da bos cimbolje opravila. Pa da se mali bibi se ne mudi prevec ven! Spanja otrok ne morem komentirat, ker jih se nimam, Imam pa zato seveda strasno fajn ideje, kako bomo nasega pridno navadili na spanje po vec ur skupaj, v svoji posteljici, v svoji sobi... pa kako se bova fajn dojila, pa da ne bo veliko jokal, pa da bo hodil na kahlico ze zgodaj... Ze zdaj vem, da bo cisto kontra, kot si predstavljam - kako je ze tista o zarecenem kruhu???? Ah naj bo kakorkoli, samo da bo zdrav. Rada ga bom imela neskoncno tako ali tako! Sicer je bil pa danes zame zelo lep dan, ker sem imela letni razgovor in pogajanje za bonus in placo.... Malo me je stiskalo, ker sva imela s sefom zadnjic, ko sva se slisala, eno 'nestrinjanje', tako da nisem vedela, ce ga se kaj drzi in kaksna bo moja ocena. No ampak se je odlocil za skoraj 100% bonus, pa se povisica je ok! Pa se stiri tecaje so mi odobrili ze za 2013! Tako da moje drage so vas vse castim en virtualni koktejl ali dva (ja, alkoholni, itak je virtualni )!! Mogoce se me je pa sef malo usmilil, glede na to, da bom na porodniski (na Danskem imas ponavadi 6 mesecev polno placo, potem pa naslednje pet mesecev samo socialno podporo + otroske dodatke). Poleg tega sem danes kupila tudi blago za sling in za prevleke za kovtercek. Glede na to lahko razberete, da kaj prav veliko se nimam pripravljeno. Ampak zdaj bo koncno mao vec casa, pa se bom spravila malo na kup dajat! Sva bila v ponedeljek tudi na nasi soli priprave na porod (prvo srecanje, kjer je prisoten tudi partner) in je bil moj ful vesel, ker je voditeljica res povedala stvari, na katere se pomislis ne... Pocasi se bom spravila tudi k masazi presredka. Imam prav Weledino olje za to, ceprav pravijo, da je dobro tudi kaksno naravno olje. Ja, sem sla malo prezgodaj kupit. Zdaj grem pa eno prevleko za vozicek za prijateljico zasit, potem pa na kavc! Lepo mi bodite!
|