|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
27.1.2012 10:02:41   
amyZ
Vzela sem Muro 3 od Maxi cosi. Košaro pa dobim v torek, ker nisem želela rdeče. Je pa to tale: http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-maxi-cosi-mura-3-dress-blue-2012 In tudi košara bo modra. Glede na to, da rabim funkcionalni voziček, ki mi ne bo delal težav in da bo šel po vseh poteh je tale super. Kolegica ga ima in ga ne more prehvalit, pa tudi sicer če berem po forumih ga hvalijo. Je pa res širok, malce težek, ampak če češ kakega ornk potem so vsi take težine. Sem pa ugotovila, da se super zloži. V moj prtljažnik seveda vseeno ne gre, razen če ga čisto razstavim, ampak v kakšnega malo večjega bi pa šel.
Jaz bom košaro vzela, ker ta športni del ni namenjen 0+ pa še v košari je bolj zaščiten pred vetrom in to (od strani, od zgoraj). Včasih so bili vsi vozički od rojstva dalje, zdaj so pa začel trend s košarami.
Lupinico pa tako mislim vzet tudi od Maxi cosi, verjetno Cabriofix, ker je malce cenejši, ker ni nov model.

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
27.1.2012 10:32:19   
fabula
vidim, da imate debato o vozičkih...jaz sem za prvorojenca izbrala voziček teutonio...http://translate.google.si/translate?hl=sl&sl=de&u=http://teutonia.com/&ei=ym0iT-H0A4eBhQeRhanXBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CDgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dteutonia%26hl%3Dsl%26biw%3D1613%26bih%3D799%26prmd%3Dimvns ... in sem bila max.zadovoljna, tako da zdaj razmišljam da bomo zamenjali samo barvo,edino ogrodje je še skoraj res kot novo bo ostalo pa kar isto...barvo pa že skoraj moram ker naj bi zdaj dobili user posted image  user posted image  ...mal si poglejte, ker imajo res izvrstne vozičke in sem hvaležna kolegici, da mi je povedala da sploh obstaja, ker tega v bc sploh ne dobiš user posted image  
Drugače pa sem tudi jaz pred par dnevi začutila prve premike user posted image  in čeprav bo to moj drugi dojenček, je občutek ko začutiš  dojenčka še vedno nepozaben.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
27.1.2012 11:54:03   
me ni
Mi je všeč tale Maxi cosi user posted image  Bom pa počakala najprej kakšno punudbo imajo moje prijateljice in če mi nič ne bo všeč, bom mogoče celo naročila tega. Seveda, moram počakat najprej še na izvide vseh preiskav, pa tudi spol bi bilo fajn vedeti, čeprav danes ne velja več rdeče zauser posted image , modro za user posted image . Jaz se nagibam k modri, partner pa k rdeči (navija za Manchester United in Acroni Jesenice user posted image ). Najraj imam violično, ciklam, marelično, azur ali sinje modro, umazano belo, ampak te barve ne pridejo v upoštev, ko je beseda o vozičkuuser posted image
Vse možnosti so še odprte, mislim pa, da bom tja do konec aprila že kaj več vedelauser posted image

< Sporočilo je popravil me ni -- 27.1.2012 12:08:07 >

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
27.1.2012 12:19:16   
amyZ
Maxi cosi nima glih neke velike izbire barv: rdeča, modra, rjava, beš, črna. V glavnem. Rdeča mi je ful preveč ubijalska, sploh sedež na vozičku. Modro imam jaz zdaj 2012, ker je 2011 malo drugačna, ni notranji del tako svetel in zunanji tako temen ampak nekje umes. Ampak tale moj je bil edini v naši trgovinici in sem ga kar vzela. Če bo pa naslednji user posted image  pupa bo pa tudi preživela v modrem vozičku! Lažje kot kakšen fantek v roza ali vijoli. Hehe... rdeča je pa baje unisex.

me ni - te čisto razumem, da boš počakal. V taki situaciji kot si ti bi tudi jaz.

Sicer pa nisem mnenja, da bi jaz čakala do recimo morfologije ali do zadnjega, ker je lahko takrat kaj narobe in to. Ker če bom tako razmišljala bom čisto zmešana od skrbi. Glede na to, da imaš dosti skrbi potem ko vidiš slab rezultat, menim da se prej ni treba preveč sekirat. Jaz upam da bo moj zdrav! In verjamem v to. Seveda dopuščam možnost, da ne bo, ampak sekirat se pa nočem sedaj ko je vse ok. Sekirala sem se zdaj do 11t da sem videla da je zrastel, da je ok. Zdaj pa samo še čakam da pride ven user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
27.1.2012 12:27:08   
Katka86
Ojla.

AmyZ ful sm vesela, da si se že odločla za voziček...js bom verjetn počakala kje do maja pa takrat vse nabavla, ko bom že na dopustu. Dans nama ravno pride po mere za kuhinjo... user posted image
Tako, da bo voziček še počakal malo :)

LP

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
27.1.2012 13:01:52   
Vegi
Dan! user posted image

Zadnjih nekaj dni resnično nisem imela časa za pisat, sem pa vneto brala. Zih ste me ful pogrešale, a? user posted image

prsi - jaz imam v normalnem stanju nekje med D in F, zdaj pa konkretno F. Moj pravi, da se niti toliko ne opazi da so večje, ker je že tako na melone navajen user posted image . Saj tudi jaz opazim samo takrat, ko jih je treba v modrc stlačit. Si že skoz želim, da bi mi malo skopnele, ne pa rasle, ampak kaj čmo. Itak nobena ni zadovoljna s svojimi. user posted image

AmyZ - meni je tale tvoj voziček vedno bolj všeč, ker ga tako fino 'podtakneš' na vsake nekaj strani, da si rečem "saj sem itak že pozabila kako zgleda, grem pogledat" user posted image Ampak se mi res zdi predrago, če je treba košaro in lupinico posebej kupit.

Sandra85 - care to share?user posted image Kje si jo dobila? A je bila dobra?

Pri nas je zdajle tudi zabavno - v stanovanju bomo ta vikend ploščice nalimali na steno, naslednji teden je treba it kupit laminat (imava tako lepega izbranega), potem prepleskamo, laminat položimo in potem jaz lahko začnem opremljat user posted image

Pa moj je neprestano utrujen, včeraj sva se mogla zmenit, da slončkat pač ne moreva vsak dan ampak na dva dni pa lahko. Jaz sem neusmiljeno jokala, kar ulilo se mi je user posted image Ampak včeraj nisva, tako da potem danes woohoo user posted image user posted image Se opravičujem tistim, ki imate prepoved. Najbrž se je res lažje žrtvovat v nosečnosti, ampak prijetno pa še vedno ni. Upam, da vas ne goni tako kot mene.

Me veseli, da ste nekatere nehale krvavet oz. imet izcedek user posted image Mogoče se bo pa končno umirilo in bo zdaj mir do julija user posted image

No, lep dan, jaz grem kuhat ker moj samček pride prej iz službe user posted image

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
27.1.2012 13:12:09   
amyZ
Vegi - hehe...niti se nisem zavedala, da sem ga omenjala tolikokrat, šele zdaj ko si omenila sem razmislila. Ma ja, saj so bili v igri prej tudi še drugi vozički, predvsem zaradi cene, pa kaj čmo. Zaenkrat se še lahko malce "preseravam", ker ostale stvari bodo res cenejše in ne rabijo bit najbolj kvalitetne.
Ja če imaš take prsi potem rast ni vedno najboljša možnost. Če pa imaš majhne je pa to super. Samo upam, da ne bodo ko bo konec vsega prazne vrečkice, ker je imela mami isti problem.
Uf...kaj bi jz dala za eno hišico, da bi jo uredila po svoje. Tako pa sva v najemniškem in je opremljeno kot je in ne moreš kaj veliko spreminjat. Žal. In kar drhtim po svoji hišici ampak je še prekmalu za naju in najino sposobnost.

Še par uric pa greva. Wiiiii.... tako da se slišimo v ponedeljek, ko bom verjetno imela veliko dela, da vas vse preberem user posted image . Smo pridne, ste opazile punce? Prehitele smo celo aprilke user posted image

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
27.1.2012 13:23:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

Sandra85 - care to share?user posted image Kje si jo dobila? A je bila dobra?

tolko sem vsem težila...kdorkoli me je vprašal, če kej rabim, sem vedno rekla LUBENICO user posted image mojemu sem vsak dan naročila, nej mi prinese lubenico, kakor ve in znauser posted image pa sem mu že šla verjetno tok na živce, da je klical v Ljubljano in naročil ENO LUBENICO user posted image
sicer ni bolgve kaj....je pa ful sočna in moja potreba je potešena user posted image pa še moj tamali je tok nor na lubenico, da sva prav basala ko sva jo dobilauser posted image

danes sem spet obiskala svojega G....in moram reči, da imam res super G, ker je bil prav vesel, da sem se prišla pokazat, kljub temu, da na odpustnici iz bolnice piše, nej se pokažem pri svojem G po 2 tednih...poslušala sva srčka in pregledal me je vaginalno, če je dovolj dolg m. vrat...nej bi bilo vse ok, dobila sem svečke za vnetje-sicer je zelo blago, ampak za vsak slučaj.....naslednji pregled 28.2., je pa rekel, nej komot pridem, če bo KARKOLI user posted image kar seveda upam, da ne bo potrebno!
sem pa šla predvsem zato, ker me špika v spodnejm delu, sploh pa ko grem lulat, se mi zdi, da mi ful dol pritiska. ne spomnem se, da bi se mi to dogajalo v 1.user posted image

toksoplazmozo še nisem prebolela, pa je rekel, da sploh ni za skrbet, če imam mačke doma.....bolj je nevarno surovo meso. potrebo itak opravljajo zunaj, tak da nimam te obveznosti, da bi morala WC čistit...

grem pojest kosilo, vse servirano, kak fajn, ko si lahko privoščim tak počitekuser posted image   običajno letam iz kuhne v pralnico iz pralnice v spalnice, iz spalnic v likalnico..........................in tako cel dan

lepo bodite

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
27.1.2012 13:27:29   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi
Ampak včeraj nisva, tako da potem danes woohoo user posted image user posted image Se opravičujem tistim, ki imate prepoved. Najbrž se je res lažje žrtvovat v nosečnosti, ampak prijetno pa še vedno ni. Upam, da vas ne goni tako kot mene.

ja me razganja,noro....ampak ne smem user posted image   tak da opravljava pač druge stvari, ki pa mi jih niso odsvetovali user posted image user posted image user posted image
mi je pa v bolnici rekel, nej počakava 1 teden....danes sem dobila 7 svečk za vnetje in spet 1 teden ne smem user posted image   ampak ok, bo hitro mim, pol pa bova nadoknadilauser posted image

nisem ti fouš user posted image user posted image user posted image user posted image khm...  user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
27.1.2012 13:56:18   
me ni
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Sicer pa nisem mnenja, da bi jaz čakala do recimo morfologije ali do zadnjega, ker je lahko takrat kaj narobe in to. Ker če bom tako razmišljala bom čisto zmešana od skrbi. Glede na to, da imaš dosti skrbi potem ko vidiš slab rezultat, menim da se prej ni treba preveč sekirat. Jaz upam da bo moj zdrav! In verjamem v to. Seveda dopuščam možnost, da ne bo, ampak sekirat se pa nočem sedaj ko je vse ok. Sekirala sem se zdaj do 11t da sem videla da je zrastel, da je ok. Zdaj pa samo še čakam da pride ven user posted image

Tudi jaz se ne sikiram. Sem bila že večkrat narobe razumljena v lajfu, ko sem o določeni stvari veliko govorila in so vsi mislili, da se sikiram, pa temu ni bilo tako. Vedno sem puščala odprta vrata za vse možnosti, je pa res, da si nikoli za nobeno stvar nisem zakrivala oči in sem bila pripravljena na več scenarijev kako se bojo stvari razpletle. Od najbolj optimističnega do najbolj pesimističnega. To je v mojem karakterju ali pa sem si to sama privzgojila, ne vemuser posted image  Vem samo to, da me nikoli ni nič potrlo oziroma spravilo na dno, ker sem bila delno že predhodno pripravljena na to. O tem sem že nekaj brala v eni knjigi (ne vem več kateri). Je kot nekakšen obramben mehanizem pred negativnimi posledicami, oziroma jih omili. Vem, da je težko razumet, ampak o tem sem se že večkrat pogovarjala s prijatelji/cami, sorodniki, partnerjem, a si malo težje razlagajouser posted image  Ravno zadnjič je bilo v enem filmu izrečeno "Hoping for the best but expecting the worst" (upati na najboljše a pričakovati najslabše)
Tudi to poznam, kako nekateri kar vlečejo nase nesrečo. Naprimer petek 13. (ali pa če ti črna mačka prekriža pot ...)  je nesrečen samo za tiste, ki so vraževerni in cel dan potem oprezajo za negativnostmi, ki jih potem tudi najdejouser posted image
Tako da, ja, seveda se že veselim rodit in vzgajat user posted image , hkrati pa ne bom rabila pomoč psihologov in psihiatrov,  če ne bo šlo vse po optimističnem scenariju. Upam, da je razumljivo napisanouser posted image  
Je pa tako, da te za user posted image  vedno skrbi. Od spočetja (neplodnost) do smrti (tvoje ali njegove). Strah pred neplodnostjo smo že vse pregnale, potem je bil strah prvo tromesečje, če se bo plod obdržal, potem če je vse uredu s plodom, ko se rodi je strah, da ne zboli ali se mu kaj pripeti ... strah do konca dni. Ampak vse dobro vemo, da veselje in sreča, upanja in pričakovanja, presegajo vse te strahoveuser posted image

En lep vikend vsem, imejte lepe misli in veliko se smejte, ker user posted image  v vas se smeji z vamiuser posted image  

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
27.1.2012 15:15:00   
vali88
Vegi......vidim da nisem edina,da mi paše user posted image user posted image
upam da ni preveč ker si vcasih na dan zaželim tega večkrat user posted image

Punce jas tudi morem "kao počakat" z nakupom različnih stvari za otroka, ker so starši tečni pa še vsi okoli, od tašče in tako naprej, da ni lepo prehitro kupovat stvari.... Tak da bom počakala tam nekje do aprila ali maja...pa čeprav bi najrajši imela že vse stvari doma, da bbi lahko občudovala stvari,ki čakajo na mojega sončeka....

user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
27.1.2012 15:55:50   
spelap1
lep pozdrav,
ker nimam časa da bi vas brala nazaj me zanima in nevem če ste se že pogovarjale o tej temi če je že katera začutila dojenčk, jaz sem v 15 tednu in sem že začutila dojenčka in že pravpošteno brca

(odgovor članu vali88)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
27.1.2012 17:24:56   
Anonimen
Vali88 samo dobronameren nasvet: otrok je TVOJ oz. vajin in ne od starsev, tasce itd. Zato jih nikar ne poslusaj oz. naredi tako, kot ti mislis, da je prav! Ce jih bos poslusala v taksih neumnostih, bos videla kako ti bodo sele potem tecnarili kako je treba delat z otrokom itd. POSTAVI MEJE in si ne dovoli, da ti kdorkoli soli pamet glede tega, kako bos zivela svoje zivljenje, sploh ne okrog takih bedarij v katere se nima nihce popolnoma nobene pravice vtikat! Jaz si ne predstavljam, da bi v taksnih primerih kogarkoli sploh slisala, bi jim hitro dala vedet kje jim je mesto.

(odgovor članu amyZ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
27.1.2012 17:34:18   
Vegi
Vali88 - se hudo vztrajno podpišem pod post Anonimne user posted image Vem, da sem jaz še malo mlada za take stvari govort ampak če enkrat pustiš, potem bo celo življenje tako.

Me ni - če se sprijazniš z najslabšim, si lahko le pozitivno presenečen user posted image Tako jaz gledam na stvari, pa mimogrede najdem razlog za smeh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.1.2012 18:09:55   
Sitnoba
Pozdravljene!!user posted image

Se vam lahko pridružim?
PDP imam 22.7. user posted image

Joooj koliko sem zamudila - ste že na 70 strani! Kdo bo to vse prebral za nazaj?? user posted image
Drugače pa ni teh 70 strani vse kar sem zamudila user posted image
Sem namreč 14 teden in potrjeno vem da sem noseča od ponedeljka - tako je prva tretina nosečnosti šla kar   mimo mene user posted image

Katere teme ste že predebatirale, da ne bom spraševala kar je že mimo?
A imate kakšen seznam julijk da vidim kdo bo delil srečo z nami?user posted image

souser posted image dovolj bo za prvi pozdrav user posted image

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.1.2012 18:58:12   
SamoTi
Sitnoba, dobrodošla med nami!!!
Ta tvoja zgodba pa mi je zelo zanimiva... Kako to, da nisi prej vedela, da si noseča? Jaz tega ne bi mogla zgrešiti ko pa mi je bilo tako slabo, da nisem vedela kam se naj dam.
Govorile smo že o vsem mogočem, ti kar vprašaj kaj te zanima, pa nič hudega če se bomo malao ponavljaleuser posted image .  Tudi seznam je objavljen nekaj strani nazaj. Si boš ša res morala vzeti čas, da boš vse to prebralauser posted image

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.1.2012 8:33:01   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

1.7.
user posted image bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

2.7.
user posted image
bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.
user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

6.7.
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image

7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image

8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / ? let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image   

11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image

17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 /

18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / ?let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1
/ 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1 / 0 / user posted image  user posted image  

21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image * bobika* / 30 let / Celje / 2 / 1 / user posted image

22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image
user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
Sitnoba / ? / ? / ? / ? / 

23.7.

user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

26.7.
user posted image  capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image

28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
SamoTi / 28 let / Ptuj / 1 / 0 /

30.7.

user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image

1.8.
junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image  

2.8.

user posted image ananaska78 / 33 let / Celje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

x.7.

user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
user posted image zvezdica** / ? let / ? / ? / ? / user posted image
user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   
user posted image julji / 23 let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
31.1
TinKkara
1.2.
2bambinos,
marettimara, Vegi
2.2.
xdmx, mala06, bincha
3.2.
Soncek17
6.2.
julieb, julji
7.2.
iwa
9.2.
amyZ, Katka86
10.2.
fabula
14.2.
afnica mala, polho3006
16.2.
rola
20.2.
SamoTi
21.2.
vali88
22.2.
Arya, nina166
23.2.
*bobika*
2.3.
Soncek17
12.3.
polho3006 (sladkor)

Morfologija:
14.2.
polho3006, afnica mala
21.2.
beti82
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo
2.3.
bankc, Soncek17
5.3.
iwa
9.3.
afnica mala

AC:
3.2.
TinKkara
7.2.
afnica mala

me ni
Maat

3D:

SKUPAJ NAS JE : 67
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 8
  user posted image : 6 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
28.1.2012 9:11:02   
bankc

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: spelap1

lep pozdrav,
ker nimam časa da bi vas brala nazaj me zanima in nevem če ste se že pogovarjale o tej temi če je že katera začutila dojenčk, jaz sem v 15 tednu in sem že začutila dojenčka in že pravpošteno brca

Spelap1 ja smo že enkrat omenile! Vendar takrat mislim, da je bila situacija taka, da nas še ni bilo veliko, ki bi čutile brcike!
Jaz sem sedaj v 17t in jih čutim že pošteno in jih ni za zamenjati za kaj drugega user posted image ! Je pa res, da moj jih pa še ne začuti, ko da roko na trebuščka!

Sitnoba dobrodošla user posted image user posted image user posted image !
Ja boš imela kar veliko za prebrat, smo kar pridne user posted image ! Ti kar napiši kar te zanima, pa tudi če je ta tema že bila! Se bo pa spet malo ponovila!
Tudi jaz sem v prvi nosečnosti zvedela, da sem noseča šele v 10 tedenu user posted image ! Sam jaz sem bila takrat grozno bolana že 3 mesece, ker sem se okužila z bakterijo, ki se nahaja v surovem mesu! In ker sem bila na močnih tabletih sem že prej izgubila menstruacijo, in ves čas bolezni sem bila itak grozno utrujena, slabo in bruhala! tako da sploh nisem opazila, da je vmes vse prešlo v nosečnost user posted image ! Sem ugotovila šele ko mi je začela grozno smrdeti kava in takoj zatem meso!
Kako je bilo pa pri tebi? Me prav firbec matra! user posted image

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
28.1.2012 10:54:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: spelap1

lep pozdrav,

Spelap1 ja smo že enkrat omenile! Vendar takrat mislim, da je bila situacija taka, da nas še ni bilo veliko, ki bi čutile brcike!
Jaz sem sedaj v 17t in jih čutim že pošteno in jih ni za zamenjati za kaj drugega user posted image ! Je pa res, da moj jih pa še ne začuti, ko da roko na trebuščka!

prelepo je ko začutimo brcike, še lepše pa je, ko lahko dragi ali pa bodoči bratec ali sestrica začuti brciko ko položi roko na trebušček-komaj čakam user posted image v 1. nosečnosti je moj začutil brcike po malo po 20.t

ko sem bila v bolnici-1. dan, ko sem bila zelo razburjena in živčna, mi je tamala skozi divje brcala, pol pa se je to umirilo in zaj moram bit res skoncentrirana, da začutim brciko user posted image

sitnoba dobrodošla...ja res, zanimivo user posted image js tudi nebi mogla zgrešit, saj sem imela do 13.t grozne slabosti, dobila sem ogrce in mozoljčke, ki jih še kot najstnica nisem nikoli imela, apetit,čebula mi je začela obračat v želodcu, podivjani hormoni...tak da bi res težko zgrešilauser posted image

spet imam nek čudn rjav izcedek user posted image moj G mi je rekel (pa tudi dr. Lovšin v bolnici), da je običajno med nosečnostjo m. vrat bolj občutljiv in pri nekaterih je baje tako, da rad krvavi...očitno je tako pri meni......bom pač žal imela to neušečnost celo nosečnostuser posted image
tako lepo obdobje je to...ampak js enostavno komaj čakam, da bo mimo, ker se preveč sekiram in me je kr včasih mal strah.....vsaj do 34t. da pridem, pol pa se bom sprostila

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
28.1.2012 11:05:45   
bankc
Sandra85 sej bo vse ok! Držim pesti! In upam da se ti tele krvavitve ustavijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se je pa potrebno sprostiti in uživati v nosečnosti! Najbrž ti bo polj, ko boš redno čutila premikanje user posted image lažje, saj boš vedela da je vse ok!
Jaz se moram tudi umiriti, da čutim brcike ali pa takrat kadar sem fulll razburjena, takrat pa noro brca!user posted image ! Če se pa full gibljem in delam, pol pa ponavadi ne čutim!

Drugače pa mene že dva dni full špika v predelu jajčnika user posted image ! Sicer domnevam, da zaradi širjenja maternice oz. vsaj upam da je tako!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
28.1.2012 19:35:49   
bincha
Dobrodošla sitnoba!

Zanimivo, da nisi vedela da si noseča. Sem slišala, da je veliko takih, ki ne vedo da so noseče, sploh tiste, ki nimajo redne menstruacije.

Pri meni je bilo drugače user posted image sva načrtno začela delati na otroku in sem skoz spremljala, če je kaj prijelo user posted image in je.. v drugem poskusu user posted image

Drugača pa tudi jaz čutim že brcike. Bolj očitno in tako, da vem da so to premiki otroka in ne kaj drugega, pa čutim kakih 10 dni- jutri bom točno 18 tednov noseča. V sredo je brciko začutil tudi ati user posted image od takrat pa otroček ni nič več brcal, dvakrat sem imela občutek kot, da se obrača, ampak je bilo vse tako nežno, da če ga nebi že prej čutila ne bi vedela da je to to user posted image

spela1 to je pa že zelo zgodaj (15 t.), da čutiš brcike otroka - očitno je pravi živček user posted image . Že veš spol otroka? Včeraj mi je šefica rekla, da če veliko brca, da je fantek user posted image punčke pa naj bi bile bolj mirne... sicer je to vse z rezervo za jemat... ampak, če pomislim na to, da moja mami, ki ima dve hčerki pravi, da midve nisva nič brcale medtem ko mi mamice s fantki pravijo, da so imele notri cel cirkus user posted image je mogoče res kaj na tem user posted image user posted image user posted image ah ja...

lp

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
28.1.2012 21:09:00   
blondi20
živjo ...tudi jaz sem julijka 2012...user posted image več nas bo bolje bo...

(odgovor članu mommy to be)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.1.2012 22:48:57   
sandra85
bankc, hvala user posted image
imam pa tudi js tak čuden pristisk v spodnjem predelu, pa špika me kr pogosto....včeraj sem G to omenila in je rekel, da je to prav zaradi širjenja maternice...tako, da nej bi res bilo to to
kar se brcik tiče je pa tko ja...ko enkrat čutiš brcike, te zasekira dan, ko brcike ne čutiš.....tako je bilo pri meni v 1.user posted image in tako je tudi zaj. uni dan v bolnici sem cel dan čutila brcike, pol pa zmeraj manj.....je pa tako, da mi vsak večer tako meša po trebuhu od vse zaužite hrane čez dan, da niti sama nevem, če so to tudi vmes brcike, ali zgolj kruljenje user posted image
sem pa v 1.user posted image začutila 1. brciko v 16t 1 dan, v 2. nej bi to bilo prej...tako da sam čakam dan, ko bom te brcike lahko čutila vsak danuser posted image

bincha sam ne poslušat teh starih fint: če ti paše sladko je punčka, če ti paše kislo, fantek, če imaš tako obliko trebuha, če je bolj živahen, če, če , če........če bi vse to držalo, kar "pametni" govorijo, bi js v prvo morala 100% imeta punčko, vsi so bili 100%, noben ni v to dvomil (razen seveda moj dragi, ki je bil prepričan, da je fantek :) )  da bo punčka, ker sem jedla sladko, imela majhen trebušček in sem nosila bolj v riti......bla bla bla....te izjave so zame totalno mimo! user posted image najbolj in in zanesljiva nej bi bila una neka kitajska ali kaj že razpredelnica, ki ti zagotovo pokaže spol user posted image user posted image user posted image meni v 1. kaže user posted image pa smo dobili fantka, v 2. kaže user posted image pa bomo baje dobili punčko (napovedano na NS) tako, da ti povem, da še UZ lahko lažeuser posted image poznam 2 primera, ki so jima do zadnjega dne zagotavljali fantka, obe imela ime za fantka, za punčko sploh ne....pol pa šok: imate zdravo punčko user posted image    najbolj zihr boš, ko bo user posted image zuni user posted image

tako me razvajajo..........da se bom totalno razvadla in olenla user posted image   grem ležat

(odgovor članu blondi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.1.2012 22:49:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: blondi20

živjo ...tudi jaz sem julijka 2012...user posted image več nas bo bolje bo...

dobrodošla....povej kej več user posted image

(odgovor članu blondi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
29.1.2012 10:20:48   
TinKkara
heeejjj....jaz sem pa končno lahko poslušala srček z angel sound, 153 utripov na minuto......baje okoli 160 je normalno:))

včeraj sem bila v ljubljani in izkoristila tole akcijjo v baby centru, na vsakih 50€, 10€popusta in kupila voziček stokke, bež barve, ker še nevem kakega spola je........mogoče pa izvem jutri na pregledu! :))....komaj čakam:))...in zaradi akcije sem prišparala 220 €.user posted image Moram pa priznat, da tiste prodajalke niso glih kaj aktivne pri prodaji, ni se jim dalo več kot toliko....

vozičeK:http://www.stokke.com/en-si/stroller/xplory-gallery/carry-cot-beige.aspx

Meni so ga priporočile dve prijateljici in všeč mi je predvsem zaradi tega, ker je otrok na visokem, blizu mene....saj sva midva oba visoka. :)) Je pa zelo drag, ampak itak upam, da bom imela kmalu za tem otročičkom še enega, tako da mi tega dnarja ni žal......je pa res, da, če bo vse po sreči in bom rodila drugo leto že drugega, da bosta oba istočasno na vozičku......hm....hehe
. Moj plan je drugo leto spomladi spet zanosit......user posted image ..to pa predvsem zaradi moje starosti, nimam kaj čakat....."žal", je tako prišlo...

saj vem, še tega nisem rodila, pa se že ukvarjam z naslednjo zanositvijo oz. skrbim, če nama bo ratalo v prvo ......obupna sem user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......