|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.1.2012 21:30:14   
MalaČebelica
Tasa, kaj te slepič muči????

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.1.2012 21:30:40   
MalaČebelica
no, saj sem vedela da mi bo ratalo če bom dovolj dolgo vztrajala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.1.2012 21:33:26   
MalaČebelica
Kaj ve kera kak je s to šolo za starše v UKC - kaj lahko dobim samo listek - potrdilo, če sem prvič pridno hodila, al morema zdaj spet na to hodituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.1.2012 21:34:07   
KOKICA32
nekaj sem našla:

V savno se lahko odpravijo tudi doječe matere, a zanje velja pravilo, da ne dojijo vsaj dve uri po prihodu iz savne. Mleko je namreč prevroče, lahko tudi "sparjeno". Tako da čisto na začetku dojenja savnanje skoraj ni mogoče, v poštev običajno pride šele nekaj mesecev po porodu,

Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.1.2012 21:35:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Kaj ve kera kak je s to šolo za starše v UKC - kaj lahko dobim samo listek - potrdilo, če sem prvič pridno hodila, al morema zdaj spet na to hodituser posted image user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeee, ne rabiš hoditi.....

Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.1.2012 21:35:29   
KOKICA32

no, saj sem vedela da mi bo ratalo če bom dovolj dolgo vztrajala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piflarka nu. 2!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.1.2012 21:39:23   
KOKICA32
Odoh ja u mižule!user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.1.2012 21:41:52   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

nekaj sem našla:

V savno se lahko odpravijo tudi doječe matere, a zanje velja pravilo, da ne dojijo vsaj dve uri po prihodu iz savne. Mleko je namreč prevroče, lahko tudi "sparjeno". Tako da čisto na začetku dojenja savnanje skoraj ni mogoče, v poštev običajno pride šele nekaj mesecev po porodu,

a zanimivo. to si pa ne bi mislila. pa sem si enkrat mislila, kake moja babica ven meče, ko mi je rekla, da ne smeš bit zunaj na soncu ko je ful vreče, če dojiš,  ker se ti mleko "pokvari" (neki drugi izraz je uporabila, samo se ne spomnim kaki). no pa očitno bo nekaj na tem...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.1.2012 21:42:32   
MalaČebelica

kak pa dobim potrdilo? na ono tel. št. pokličem, ko se prijavljaš na šolo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.1.2012 21:43:16   
MalaČebelica

kdo pa zaseda prvo mesto? da ga dol vržem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.1.2012 21:43:48   
MalaČebelica

Odoh ja u mižule!user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

Kam te že, če si se pa komaj razpričala...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.1.2012 21:48:04   
MalaČebelica
Tepa grem jaz tudi, če nobene ni...

Lahko noč vsem in lepe sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2212
25.1.2012 8:47:46   
KOKICA32

kak pa dobim potrdilo? na ono tel. št. pokličem, ko se prijavljaš na šolo?

jaz ga nisem imela, le na predavanje o EA sem šla, ker prvič nisem bila.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
25.1.2012 8:48:15   
KOKICA32

kdo pa zaseda prvo mesto? da ga dol vržem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipanček!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2214
25.1.2012 8:49:34   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Kakšna noč! Čudovita!!!! Julija je spala od 20 do 06h v kosu!!!! Nič ni jedla....user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ji ob 04h hotela dati zizo pa se ni niti zbudila. Ima pa spet poln nosek. Ehhhhh!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
25.1.2012 9:48:11   
MalaČebelica
Dobro jutro!

Do zdaj sem bla v postelji user posted image me je kar malo sram, samo jutri grem v službo, te si pa zdaj še morem malo privoščiti user posted image user posted image user posted image

Bravo Julija za fajno noč user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj nekaj pojest, pol pa šibam k zdravniku.

Uživajte

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
25.1.2012 13:24:59   
MalaČebelica
Evo mene. Sem že nazaj. Nikjer nobene... Kaj ste vse zunaj? danes je res lepi sonček.

Zdravnica pravi da sem ok in da lahko grem v službo če čem. Ful je faca user posted image user posted image user posted image

Sem pa šla še en krog po trgovinah in nakupla neke cotike za našega novega člana user posted image user posted image user posted image kak je to fajn. samo vse je tak malo. sem začela kar z 62. upam da ne bo preveč češko zgledal, če mu bo vse preveliko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2217
25.1.2012 13:29:44   
Tulipan12
Dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
25.1.2012 13:31:36   
Tulipan12

Evo mene. Sem že nazaj. Nikjer nobene... Kaj ste vse zunaj? danes je res lepi sonček.

Zdravnica pravi da sem ok in da lahko grem v službo če čem. Ful je faca user posted image user posted image user posted image

Sem pa šla še en krog po trgovinah in nakupla neke cotike za našega novega člana user posted image user posted image user posted image kak je to fajn. samo vse je tak malo. sem začela kar z 62. upam da ne bo preveč češko zgledal, če mu bo vse preveliko user posted image user posted image user posted image

user posted image Boš videla kak gredo številke pri drugem hitro, ker sploh ne kupuješ po mesecih, malo pogledaš, pa kupiš. Vsaj meni se zdi, da sem tak delala. Pri Lii je bilo vse tip-top po mesecih in dolžinah, tu pa malo rokavčke zaviham, malo nategnem, pa gre!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2219
25.1.2012 13:32:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan!user posted image

OOOOOO nekdo pa je dobre volje user posted image user posted image user posted image kaj to pomeni, da so nova zdravila Ok in da ti je bolje?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
25.1.2012 13:33:18   
MalaČebelica

user posted image Boš videla kak gredo številke pri drugem hitro, ker sploh ne kupuješ po mesecih, malo pogledaš, pa kupiš. Vsaj meni se zdi, da sem tak delala. Pri Lii je bilo vse tip-top po mesecih in dolžinah, tu pa malo rokavčke zaviham, malo nategnem, pa gre!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image če se mi pa zdi vse taaaaak malo. kaj res so novorojenčki tak mali? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
25.1.2012 13:34:20   
Tulipan12
Savna: jo obožujem, pri obeh sem se začela savnat oktobra, torej je bil Luka v 10. mesecu, Lia pa v 6. mesecu. Poleti pa se tak ne savnam. Jaz vem, da sem se tudi to spraševala, mislim, da je fraj, da greš s praznimi joškami tja, da ti ne bo vse okoli špricalo.user posted image O pregrevanju pa jaz ne verjamem najbolj, ampak ok...

Neposredna povezava do sporočila: 2222
25.1.2012 13:35:12   
KOKICA32
Jaz sem kupovala zelo malo na začetku, če pa sem pa sem tudi kupila 62, ker mi je tudi vse bilo takoooo malo. Jaz pa ponavadi tak rodim v 8. mesecu in so moji otrosi pod 50 dolžine, tak da ja, malo zavihap in je to to.user posted image

Super za nakup in zdravje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
25.1.2012 13:36:11   
Tulipan12

Dan!user posted image

OOOOOO nekdo pa je dobre volje user posted image user posted image user posted image kaj to pomeni, da so nova zdravila Ok in da ti je bolje?

user posted image user posted image user posted image ne! Isto sr....user posted image !user posted image Sem se naveličala jamrat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.1.2012 13:37:53   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image če se mi pa zdi vse taaaaak malo. kaj res so novorojenčki tak mali? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem porodila Luko, je bila moja prva izjava: kak je mali!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.