|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.1.2012 11:07:35   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa dober dan!user posted image
Evo, odštevam minute, da grem k zdravniku. Boli kot hudič. Prve pol ure sem stala zraven računalnika!user posted image user posted image Ko se pa telo segreje, gre boljše. Včeraj popoldan smo bili napoligonu pod Pohorjem in sem kar lepo lovila Lio na smučanju, pa Luko vlekla s sankami, pa me ni nič bolelo.user posted image

Kokica, Lia je bila tudi full polna, pa samo dojena. Luka je bolj maneken!user posted image Julija ti je full podobna!user posted image

Pijača: Kokica, kaj pa če pridemo babe v tvoje kraje, makar popoldan, pa zvizneš ven za kako uro v neko lokalno bufo??? Isto kot si pobegnila sama ven za pol urce - sem delala isto!!!!!!! Full te razumem!

to pa bi šlo....user posted image

o jeeee, pol pa se bomo tak zmenile! Jupi jeeeee user posted image user posted image

Jaz tudi jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj pa???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
24.1.2012 11:10:21   
MalaČebelica
Kokica, jaz bi vaju tudi povabila k sebi, samo ne vem če je pametno - ker sem še vseeno malo žnodrasta user posted image user posted image

Persida user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro noč. Drži se mami.

Tulipan držim pesti, da zdravnik da dobro diagnozo.

Terme - moj bi šel v Lendavo - nekaj je enkrat bral in mu je blo ful všeč. Ampak nisma pa še bla in ne vema, če je primerno za otroke... On je bolj to gledal za pol, ko bova že lahko sama hodla okrog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
24.1.2012 11:11:06   
MalaČebelica
O kak mi gre - razturam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, kak me danes zgaga peče. Pa še donata mi je sfalilo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.1.2012 12:44:13   
KOKICA32
Bravo MČ!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.1.2012 13:14:00   
Tulipan12

Čer!user posted image

Rabim oddih!!!! Svetujte, katere terme naj gledam, da je fajn dostopno za z vozičkom, fajn za Valentina (beri otroški mini bazen,...), welness za mamo, pa ugodna cena.....Tasa v katerem hotelu ste vi bili v Čatežu?Pozna katera hotel Lipa v Lendavi?

Kaj pa Krajnska gora? Sem popolnoma navdušena! Smučanje, sankanje, drsanje, wellnes, bazeni, bazenčki, igralnice, vse full blizu, vse full dostopno z vozičkom!!!

kje? napiši hotele....

Larix - hotel na smučišču, hotel Špik - ta je malo oddaljen od smučišč, ampak tudi lep... mi smo bili do zdaj v Larixu in v hotelu Alpina - tudi ta je na smučišču, ampak nima wellnesa, če pa greš v času Boom počitnic (to je vedno en teden po pravih počitnicah), pa imaš v okviru hotela Alpina zastojn kopanja v vseh hotelih, pa karte za smučanje full poceni... to se full splača, ker mislim, da so drugače cene kar zasoljene. Mi gremo spet letos na boom počitnice.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.1.2012 13:15:46   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa dober dan!user posted image
Evo, odštevam minute, da grem k zdravniku. Boli kot hudič. Prve pol ure sem stala zraven računalnika!user posted image user posted image Ko se pa telo segreje, gre boljše. Včeraj popoldan smo bili napoligonu pod Pohorjem in sem kar lepo lovila Lio na smučanju, pa Luko vlekla s sankami, pa me ni nič bolelo.user posted image

Kokica, Lia je bila tudi full polna, pa samo dojena. Luka je bolj maneken!user posted image Julija ti je full podobna!user posted image

Pijača: Kokica, kaj pa če pridemo babe v tvoje kraje, makar popoldan, pa zvizneš ven za kako uro v neko lokalno bufo??? Isto kot si pobegnila sama ven za pol urce - sem delala isto!!!!!!! Full te razumem!

to pa bi šlo....user posted image

o jeeee, pol pa se bomo tak zmenile! Jupi jeeeee user posted image user posted image

Jaz tudi jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj pa???

Jaz sem načeloma vsak dan v enakem tempu, razen sreda odpade, ker imam plesne z Lio. Je pa tak, da bi morala bit nekje med 19h-19.30 doma. Kak ste ostale z dnevi, urami?

Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.1.2012 13:17:25   
Tulipan12
Kokica to malo preštudiraj:

http://www.hitholidays-kg.si/index.php?t=Ponudbe&id=279&l=sl

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.1.2012 13:21:35   
MalaČebelica
Mam pavzo od počivanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan, kak je blo pri zdravniku?

Srečanje v SB - jaz načeloma lahko vsak popoldan, razen do srede, ko sem na bolniški, pa v četrtek smo že zmenjeni. Ostalo pa je fraj. Do štirih delam, pol pa lahko pridem

Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.1.2012 13:39:04   
Tulipan12
Pri zdravniku: dobila sem nove tablete, ker po tem, kar sem ji povedala, meni, da nimam dovolj močnihuser posted image in mi ne pomagajao. Jutri imam na Ptuju rentgen, v pon. spet mojo zdravnico, ki se bo na podlagi rentgenskih slik in mojega počutja odločila ali grem še na magnetno resonanco, pa kdaj mi bo dala fizioterapije. Nič kaj več ne vem kot prej, sem morala tam telovadit, da mi je reflekse gledala, pa tak. Me je v bolniško nagnala, pa sem rekla, da če bom lahko vstajala, bom hodila delat...

Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.1.2012 20:27:39   
MalaČebelica
Dober večer.

Juhu, samo še 9 PowerPointov pregledam pa sem končala. Pol pa bo lažje dihati...

Kaj počnete lepega?

Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.1.2012 20:41:44   
KOKICA32
Jaz lenarim....jem čokolado...pijem pivo....otroka spita....

Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.1.2012 20:44:03   
KOKICA32

Pri zdravniku: dobila sem nove tablete, ker po tem, kar sem ji povedala, meni, da nimam dovolj močnihuser posted image in mi ne pomagajao. Jutri imam na Ptuju rentgen, v pon. spet mojo zdravnico, ki se bo na podlagi rentgenskih slik in mojega počutja odločila ali grem še na magnetno resonanco, pa kdaj mi bo dala fizioterapije. Nič kaj več ne vem kot prej, sem morala tam telovadit, da mi je reflekse gledala, pa tak. Me je v bolniško nagnala, pa sem rekla, da če bom lahko vstajala, bom hodila delat...

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne špilaj se nooooo....hrbtenica je samo ena in zelooo jo boš še potrebovala....

Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.1.2012 20:45:08   
KOKICA32

Mam pavzo od počivanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje v SB - jaz načeloma lahko vsak popoldan, razen do srede, ko sem na bolniški, pa v četrtek smo že zmenjeni. Ostalo pa je fraj. Do štirih delam, pol pa lahko pridem

Torej sreda odpade...naj Tasa pove, kak dela drug teden, pa se bomo uskladile, pa če Persida ne dela popoldan seveda in Trezika....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.1.2012 20:46:20   
KOKICA32

Kokica to malo preštudiraj:

http://www.hitholidays-kg.si/index.php?t=Ponudbe&id=279&l=sl

že gledam....samo jaz  bom šla ravno med počitnicami, ker gresta tudi sestra in nečakinja, ki ima počitnice takrat, sestra pa ima takrat planiran dopust in ne more več spreminjati

Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.1.2012 20:58:11   
tasa_m

Torej sreda odpade...naj Tasa pove, kak dela drug teden, pa se bomo uskladile, pa če Persida ne dela popoldan seveda in Trezika....user posted image

Jaz še nič ne vem. Bom jutri mal poštofirla :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.1.2012 20:59:13   
KOKICA32
Tulipan in ostale: Kako je s savnami med dojenjem? A lahko?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.1.2012 20:59:38   
KOKICA32

Jaz še nič ne vem. Bom jutri mal poštofirla :)

okej, saj je še čas....

Kako si Tasika?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.1.2012 21:00:06   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image ne špilaj se nooooo....hrbtenica je samo ena in zelooo jo boš še potrebovala....

PODPIS!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.1.2012 21:01:25   
tasa_m

okej, saj je še čas....

Kako si Tasika?

Vredi, nekaj me spet spodaj pr slepiču boli user posted image
Nebo druge kot pa da si ga bom dala odstranit al kaj? user posted image

Še maš kaj pira? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.1.2012 21:03:34   
KOKICA32

okej, saj je še čas....

Kako si Tasika?

Mam....prideš? Samo je ohne alko!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.1.2012 21:06:57   
tasa_m

okej, saj je še čas....

Kako si Tasika?

Ja saj gre ven...se malo čistim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.1.2012 21:10:32   
KOKICA32

okej, saj je še čas....

Kako si Tasika?

Ja saj gre ven...se malo čistim? user posted image user posted image user posted image

eh ni sile....malo ne škodi...nikomuruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.1.2012 21:27:16   
MalaČebelica
Dojenje in savne - nimam pojma, ker itak ne smem zaradi pritisk. ne vem kaj bi lahko škodilo - preveč izgube tekočine mogoče...

Srečanje v SB - jaz drugi teden nimam nič noben dan - popoldan, tak da računajte na mene. Pa še moj je vsak popoldan frajuser posted image user posted image user posted image čisti luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.1.2012 21:28:08   
MalaČebelica

PODPIS!

jaz se tudi podpišem. ne se špilat !!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.1.2012 21:29:38   
MalaČebelica

okej, saj je še čas....

Kako si Tasika?

eh ni sile....malo ne škodi...nikomuruser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi pir al nekaj karkoli, samo da bi zgaga nehala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prej mojga poslala v trgovino in sem mu pozabila napisat donat na listek user posted image user posted image user posted image user posted image no glavno da je loto vplačal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.