|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
27.12.2011 21:09:56   
srečica17
Včeraj sva prišli iz P. 22.12., ob 11.32 je na svet prišla naša princeska, težka 3300 g in velika 50 cm......
Vsi smo presrečni......pravljica se dogaja:-))))
Hvala vsem, ki ste dihale z mano celo nosečnost in na ta prekrasen dan.
Mismis, vse najboljše!!!! (ona je pa rodila na moj rd)user posted image

Srečno vsem.user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.12.2011 9:02:00   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Včeraj sva prišli iz P. 22.12., ob 11.32 je na svet prišla naša princeska, težka 3300 g in velika 50 cm......

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Iskrene čestitke!!! Dobrodošla princeska (saj res ime???)!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.12.2011 9:34:52   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image Dobrodošla princeska! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3328
30.12.2011 19:15:54   
srečica17
Naša princeska je pa Erikauser posted image

Obenem vsem voščim eno prekrasno leto , ki prihaja......veliko zdravja in  srečnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
30.12.2011 20:49:38   
lana70
Drage moje, želim vam vse dobro v prihajajočem letu!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
30.12.2011 22:27:11   
Fidolina
user posted image
user posted image

Želim vam veliko zdravja, sreče ter prijetnih, prijaznih trenutkov v letu ki prihaja!
user posted image

Srečicauser posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 30.12.2011 22:42:04 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
31.12.2011 9:26:33   
mausikaa
drage moje, 

tudi jaz vam želim vse lepo in vse dobro  v letu ki prihaja...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
31.12.2011 12:47:46   
gigi1
Drage moje

Od srca vam želim vse dobro v prihajajočem letu. Veliko osebne sreče, da bi se vam izpolnile vse želje in uživale življenje z veliko žlico! RVI user posted image user posted image user posted image

Srečica user posted image  user posted image  user posted image  iskrene čestitke ob rojstvu male Erike. Uživajte v cartanju user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
31.12.2011 21:02:27   
miklarom
čestitke za malo princesko, pa lepo se cartajte

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3334
31.12.2011 21:08:59   
miklarom

Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh, lahko prinese srečo drugim ljudem. Vsak
trenutek je lahko nov začetek . Veliko upanja ustvarjajo velike ljudi, zato radostno pojdimo naproti
novemu letu 2012 Da bi se Vam in Vašim najdražjim uresničila mnoga pričakovanja !

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
7.1.2012 11:02:59   
mausikaa
drage moje, samo tolko da vas prav na hitro pozdravim...mi2 sva kar ok, počivava in čakava kaj se bo odločila komisija...v decembru sem imela eno fajn vnetje ledvic, no zdaj so pa ugotovili da se mi MV krajša in ima 26mm 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
8.1.2012 0:14:32   
lejla14
Živjo, punce

Sem zelo poredko tukaj, tako da se oproščam, če vam ne sledim. Naj pa bo to leto vsem zdravo in srečno.

In kaj me tare? :) Imam jih 40,5 in doma že enega 4-letnega fantka, že tri leta pa se trudiva narediti še kakšnega. Vendar vse do sedaj niti nisem šla na noben pregled, da bi ugotovili, zakaj ne rata. Ne vem, pač nisem upala iti. Ker tudi pred prvo nosečnostjo sem bila v bistvu enkrat samkrat pri ginekologu in šele ob zanositvi pričela hoditi na redne preglede. Po rojstvu in še enem pregledu, ki niso bili predpisani - pa potem spet nisem šla... mi je bilo nerodno, kaj čem, pa morda tudi strah večplodne nosečnosti. Pa vendar mi je bilo vsak mesec težko, ko je prišla  menstra. Vse do nekje sedaj, ko pa se naenkrat čutim prestaro in me je strah, da bi zanosila. Ker ne vem, kako bi zmogla spet ves ta napor - predvsem po rojstvu seveda z majhnim otrokom. Pa itak imam probleme z drugimi strahovi. Skratka - precej zmedeno user posted image  

Pa bi vseeno rada vedela, kolikšna je verjetnost večplodne nosečnosti s tabletami? In do kakšnega leta mislite poskušat? Moja babica je namreč rodila mojo mamo pri 46, zato sem si vselej mislila, da bom pa še sama lahko tako pozna, a zdaj pa mi je naenkrat upadel pogum...

Naenkrat sem torej pred odločitvijo - še poskušat ali rajši ne več.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.1.2012 22:03:35   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

drage moje, samo tolko da vas prav na hitro pozdravim...mi2 sva kar ok, počivava in čakava kaj se bo odločila komisija...v decembru sem imela eno fajn vnetje ledvic, no zdaj so pa ugotovili da se mi MV krajša in ima 26mm 

uf, počivaj in samo počivaj draga moja, pa bo vse kot mora biti :) mislim na vas

< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.1.2012 22:04:14 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.1.2012 8:25:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lejla14

a zdaj pa mi je naenkrat upadel pogum...

Naenkrat sem torej pred odločitvijo - še poskušat ali rajši ne več.

hm tole ni stvar poguma, ampak želje... če si močno želiš še enega otroka, potem go for it

Mausi, takole ti bom rekla,tvoj MV sploh nič ni skrajšan, jaz sem ga imela v 20. tednu komaj 14mm in to z dvojčki, tole zdravniki čisto preveliko paniko delajo. Torej po Pušenjaku je MV pri enojčkih skrajšan, če je pred 24. tednom dolg manj kot 15mm. Da pa se boš bolje počutila, ti pa priporočam, vsak dan Magnesol (umirja krče maternice, ti pa vplivajo na dolžino MV) in nič spolnih odnosov. Taka navodila sem tudi jaz imela.

Drugače pa drage moje, vas ne dohajam, kljub temu da niste prav zgovorne, vam pa želim VELIKO VELIKO SREČE IN ZDRAVJA V TEM LETU...pa uživajte na polno, življenje je itak prekratko

šibam...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.1.2012 14:06:14   
mausikaa
Miša tudi meni se zdi, da delajo paniko, že tako se glede na zgodovino sprašujem kaj je ok in kaj ni ok, ko pa slišiš črne napovedi te pa itak postane strah...ampak se ne damo :-)
Lejla glej če si želiš še enega bebija bo treba zaviti k zdravniku in narediti en fajn servis, sej ni tako grozno, prijetno res ni, ampak boš vsaj zvedela v čem je problem, tri leta so le dolga doba...kar pogumno, tukaj nas je veliko, ki te bomo podprle

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.1.2012 14:09:53   
mausikaa
Miša tudi meni se zdi, da so naši zdravniki na trenutke preveč previdni, moj pravi da je bilo preveč slabih stvari v preteklosti in da tokrat mora biti vse ok, zato je res (pre)temeljit pri vseh stvareh...

Lejla, glej če je želja potem je tudi moč, zberi pogum in pojdi na en fajn servis in pogovor z ginekologom, tri leta pri naših letih je veliko...kar pogumno punca, tukaj nas je veliko, ki te bomo podprle

ostalim pa objemek in RVI

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
11.1.2012 20:19:59   
hermy1
Dan konzervice moje user posted image !!

Žal je tema res slabše obiskana,...jaz pa lahko samo dodam, da bi moral moj dan imet vsaj +4 ure, da bi vse lepo poštimala in se večkrat javljala. Pri nas je živahno,...pridno čebljamo, radi hodimo v vrtec, žal še vedno zelo slabo spimo, zato mama zvečer velikokrat mrkne takoj za otrokom.
Pri nas so novičke take, da v nedeljo potujemo...pikice naju čakajo!! Tako boste upam imele čas malo ponavijat za nas user posted image !!

Vesela sem bila, da se je Fidka javila user posted image vsaj za novo leto,...pa Gigi, pa Miklica user posted image user posted image
user posted image !!

Mausi, vse bo ok...le sproščeno...pa Mismis ti je tudi dobre nasvete dala user posted image !!
Lejla, imate v rodu večplodno nosečnost, da se je bojiš? Če dvomiš, verjetno res ni najbolje, da se podaš v to. Kajti, kot so rekle punce...želja mora biti res velika...potem vse ostalo ni več tak problem...tudi obiski zdravnikov in vse ostale neprijetnosti.

Še enkrat vsem imenovanim in neimenovanim pošiljam lepe, lepe pozdravčke z željo za pestke user posted image !!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
12.1.2012 7:23:26   
mismis
hermy, to mi delaj, bomo pestkali ta vikend.

Lejla, če se misliš igrati s klomifenom, je res možnost večplodne nosečnosti, ker klomifen povzroči, da telo spoducira več jajčnih celic, ampak niti ni nujno, da se vse oplodijo. Je pa vsekakor najbolje, da se povežeš z G in naj te spremlja z UZ-jem v času jemanja klomifena

pa lep dan vsem, mi smo že od pol šestih pokonci in tečkamo kar se le da user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.1.2012 7:24:12 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.1.2012 20:58:51   
srečica17
Hermy stiskam pestke!user posted image user posted image user posted image  

Naša pupa je danes stara 3 tedne. Uživamo 100/huser posted image user posted image user posted image

Vsem pozdravčke!user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.1.2012 10:53:25   
miklarom
Hermy - navijam in stiskam mučo fejst pestke zateuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
23.1.2012 10:49:19   
gigi1
Hermi draga verjetno ste že nazaj? Stiskam pestke močno, močno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
23.1.2012 14:23:33   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermi draga verjetno ste že nazaj? Stiskam pestke močno, močno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem

O, Žižka, zlata user posted image user posted image user posted image , seveda sva že nazaj. Imela sva se čudovito, vse je blo krasno user posted image ! Le zdaj teh 14 dni ni tko prijetnih. Sem bila prepričana, da se tokrat ne bom tako žrla, pa očitno ne morem iz svoje kože user posted image ! Včeraj sem imela prav slab dan...danes je pa na srečo že bolje user posted image !
Sej vas nočem preveč morit...tukaj vas je toliko, ki pridno čakate šele prvo pikico!!! Zelo, zelo se zavedam, kakšno srečo imam!!!

Hvala vam res vsem, ki pestkate user posted image !!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
23.1.2012 20:47:06   
mausikaa
Hermica naša ti kar napiši kako si, sej veš da te bomo vse razumele...itak trepetamo s teboj in pestkamo mučos močno...
no mi smo nekako, ostajamo na bolniški še naprej (no sej se ne pritožujem preveč - mi kar paše biti doma) dete brca, skratka sem v user posted image  

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.1.2012 10:27:01   
miklarom
hernica moja- full,full pestkam zateuser posted image user posted image

Žižika - kako si mi kaj , tale naša tema je malo zamrla a ne bo treba mal bolj aktivno sodelovati user posted image

maussi - sam da je vse vredu in da dete lepo brca, mislim nate vsak danuser posted image

pri nas pa je vse po starem, počasi se mal pripravljamo na novi štart postopka, še prej pa mam mal fešte za 40.tko, mat.... sem že stara user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.1.2012 13:07:36   
mausikaa
o Miklica a boš počasi prišla v naš klub user posted image  ??  ne biti hudda, nisem mogla da ne bi...
lepo praznujte potem pa pogumno v nove boje, bomo vse navijale zate...btw. a so kaj ugotovili kaj je bil razlog?
Hermi kako smo? 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?